Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-11, 21:56   #3361
Adele Marie
Raczkowanie

Dot.: Odp: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część

Cytat:
Napisane przez Fionaaa Pokaż wiadomość
Dla mnie spódnica jest piękna, mam słabość do motywów kwiatowych

Hmmm fajny pomysł z tymi linkami, sama pozbywam się rzeczy z szafy i sprzedaję na All, więc wiem, że nie jest łatwo
Cytat:
Napisane przez Hipokryzja Pokaż wiadomość
tak wklejać linków nie można ewentualnie w mikroreklamę, co zresztą uczyniłam po Twoim poście.

Co do spódnicy z czym byś ją połączyła? Kupiłam sobie takie wzorzyste spodnie i noszę je tylko z białym tishirtem lub białą baskinką bo jakoś nic innego mi nie pasuje
Nic innego nie przychodzi mi do głowy. Tylko biała lub czarna bluzka (nuda ). Nie umiem łączyć wzorów i nigdy tego nie robię. Góry w intensywniejszym kolorze też do niej nie ubiorę, bo mam wrażenie, że będzie zbyt pstrokato.
Znalazłam stylizację, w której blogerka połączyła tę spódnicę z wzorzystą koszulą, ale mi się nie podoba - KLIK
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg blog.jpg (118,7 KB, 172 załadowań)

Edytowane przez Adele Marie
Czas edycji: 2013-08-11 o 21:57
Adele Marie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 22:02   #3362
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Dot.: Odp: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część

Cytat:
Napisane przez mamaNiu Pokaż wiadomość
Zapytam - kojarzysz może taką knajpkę, w okolicach rynku, schodziło się jakby do piwnicy i tam (tak jak jest w "jedzeniach na wagę") - brało się tackę i do wyboru były głównie warzywa,surówki, koktajle owocowe itp.
Byłam tam eeee 5...lat temu...? Chciałam tam zabrać męża i nie wiem nawet jaka nazwa tego przybytku.
Czy w tym kamo bar &grill są same mięsa?
nie kojarzę niestety, większość knajp na rynku jest w podziemiu, gdybyś mniej więcej podała lokalizację (w którym kierunku) to może by mi coś zaświtało

nie tylko mięsa, są też warzywa i owoce morza, my zamawialiśmy mieszankę, gdzie na talerzu było wszystko, ale myślę, że nie będzie problemu z dogadaniem się na talerz bez mięsa
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 22:12   #3363
Adele Marie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Ostatni raz w Krakowie byłam w liceum, także najwyższy czas pojechać tam znowu Nie ukrywam, że za najważniejszy punkt naszego pobytu uznaję Oświęcim
Dziewczyny z Krakowa, co jeszcze polecałybyście zobaczyć, zwiedzić, odwiedzić? Ważniejsze punkty jak zamek, kościół mariacki itd. są na liście Ale co jeszcze?
Muzeum w Oświęcimiu? Dla mnie jest to straszne przeżycie. Obiecuję sobie, że już nigdy więcej tam nie pojadę, ale niestety, raz na kilka lat zdarza się, że muszę i zawsze to odchorowuję.
A w Krakowie to: http://szafasztywniary.blogspot. com/2013/08/najlepsze-lody-w-krakowie.html
Cytat:
super!
No to chyba zostawię .
Stary 2013-08-11, 22:17   #3364
mamaNiu
Rozeznanie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;42217660]nie kojarzę niestety, większość knajp na rynku jest w podziemiu, gdybyś mniej więcej podała lokalizację (w którym kierunku) to może by mi coś zaświtało

nie tylko mięsa, są też warzywa i owoce morza, my zamawialiśmy mieszankę, gdzie na talerzu było wszystko, ale myślę, że nie będzie problemu z dogadaniem się na talerz bez mięsa [/QUOTE]

Nie mam bladego pojęcia jak się do niej szło, trafiłam tam raz jeszcze na studiach, też przez przypadek i możliwe że już nie istnieje. Chyba w takim razie podjedziemy do tego grillowego, bo ja nie lubię mięsa i takie knajpki mi bardzo odpowiadają. Dziękuję za chęć pomocy

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Adele Marie Pokaż wiadomość
Muzeum w Oświęcimiu? Dla mnie jest to straszne przeżycie.
Też jest mi tam ciężko na duszy.
mamaNiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 22:33   #3365
kobea
Zadomowienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Ja polecam bar sałatkowy Chimera na św Anny Na kawę czy czekoladę to tylko Nowa prowicja na ul. Brackiej a zraz obok jest CupCakeCorner z najlepszymi babeczkami jakie w życiu jadłam

Kultowe lody na ul. Starowiślnej a potem spacerek nad Wisłą

Polecam zwiedzić Kazimierz a wieczoram jak będzie czas wybrać się tam na jakąs imprezę.
A dobrze można zjeść jeszcze u Sycylijczyka na ul. Kupa
kobea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 22:34   #3366
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez kobea Pokaż wiadomość
Ja polecam bar sałatkowy Chimera na św Anny Na kawę czy czekoladę to tylko Nowa prowicja na ul. Brackiej a zraz obok jest CupCakeCorner z najlepszymi babeczkami jakie w życiu jadłam

Polecam zwiedzić Kazimierz a wieczoram jak będzie czas wybrać się tam na jakąs imprezę.
prawda
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 22:40   #3367
mrowka2810
Raczkowanie

Cytat:
Nic innego nie przychodzi mi do głowy. Tylko biała lub czarna bluzka (nuda ). Nie umiem łączyć wzorów i nigdy tego nie robię. Góry w intensywniejszym kolorze też do niej nie ubiorę, bo mam wrażenie, że będzie zbyt pstrokato.
Znalazłam stylizację, w której blogerka połączyła tę spódnicę z wzorzystą koszulą, ale mi się nie podoba - KLIK
jak dla mnie kompletnie nieudane to połączenie wzorów ;/ do takiej spódnicy coś stonowanego bym wybrała
mrowka2810 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 06:17   #3368
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia
Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez Hipokryzja Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że jednak podobnej nie będzie

Macie już swoje must-have na jesień ? Muszę w końcu doprowadzić do ładu swoją szafę, bo nic do siebie nie pasuje w tym momencie. Klika par butów do sprzedania, parę ciuchów, powystawiałam ale jakoś zainteresowania nie ma, pomimo, że buty np. są nowe, nie używane. Czaję się na jakąś super-trwałą , klasyczną torebkę, może Modena Sabriny Pilewicz? Tylko nie wiem jaki kolor będzie najbardziej uniwersalny.

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Masz już jakiś na oku, czy rozglądasz się jeszcze nad marką?
Ja uwielbiam duże samochody Najchętniej kupiłabym SUVa, ale to już nie ten przedział cenowy dla mnie.
Planuje kupić Huntery i nowa torebkę od Michaela Korsa, bo jedna już mam niecały rok i jestem niesamowicie zaskoczona trwaloscia.
Poza tym jakieś bikerki i chyba to wszystko ;-)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ----------

Cytat:
Powoli już zapełniam listę rzeczy jesienno-zimowych Jak na razie wpadł na nią szary szlafrokowy płaszcz ze Zary Myślę też o jakiejś ramonesce i garniturze w stonowanym kolorze Do tego jakieś czarne buty na obcasie. Z takich typowo na zimę, to kozaki. W zeszłym roku wprawdzie kupowałam czarne, ale myślę o kolejnych Jeśli cosik ciekawego wypatrzę, to na pewno zakupię

Jeśli chodzi o markę, to zapewne będzie to VW Początkowo myślałam o New Beatle'u, od niedawna jednak coraz bardziej głowę zaprząta mi Mini Cooper (choć to nie VW ) Wczoraj dopisałam kolejny do listy, a mianowicie Polo, ale obowiązkowo białe Jak na razie patrzę tylko na wygląd, jednak im bliżej zakupu, tym bardziej będę zwracać uwagę na to, jaki dany samochód jest itd.
A Ty jaki kupiłaś?
Ja myślałam przez chwile o tym płaszczu z Zary, ale mój TZ pierwsze co powiedział to szlafrok, więc nie będę robiła mu przykrości i nie zdecyduje sie na niego .

---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

Cytat:
Flądra i śledź są nad naszym morzem świeże Reszta rzeczywiście jest mrożona, jednak nie wiem dlaczego, ale rybka nad morzem zawsze smakuje tak jakoś inaczej

Na pewno się pochwalę Jak na razie dzielnie odkładam pieniądze Masz rację, kobiety patrzą raczej na samochód od strony wizualnej, faceci od strony bardziej technicznej, czyli spalanie, koszty ewentualnych napraw i części itd. Mój małżon jest wielkim fanem motoryzacji, także ja mówię co bym chciała, on patrzy na to od strony technicznej Choć ja już i tak zwracam uwagę na więcej rzeczy niż podczas zakupu pierwszego samochodu

Piękne autko kupiłaś
Ja jestem wprost z polskiego nad morza, dokładnie okolice Darlowa i Ustki, i powiem Wam, ze nigdy nie zjadłam ryby w nadmorskich smazalni, prawie wszystko jest mrożone, przywożone np. z okolicy Łodzi. To chore, wiem, więc wolałabym zawsze kupić rybę z kutra i samemu przyrządzic w domu...

Stary 2013-08-12, 06:19   #3369
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia

Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość
Haha dzięki ale mojej pupie do idealnej wciąż daleko, ale walczę walczę Spokojnie dasz radę! Pamiętam, że po zrobieniu pierwszych 50 przysiadów kilka miesięcy temu przez kilka dni miałam straszne zakwasy na udach Czułam je szczególnie, gdy musiałam schodzić i wchodzić po schodach. A teraz? 50 to zdecydowanie za mało dla mnie

Stosuję ten preparat: http://www.shea.pl/253,cellulit-stop!-extra!.html Pisałam jakiś czas temu tutaj, że go kupiłam, bo zaliczony jest do bestsellerów i za każdym razem w sklepie słyszałam same achy i ochy o nim. Wczoraj po zrobieniu 220 przysiadów nałożyłam go po raz trzeci i tym razem owinęłam się folią. Przez te kilkadziesiąt minut czułam bardziej intensywne uczucie ciepła. Tylko uprzedzam, że nakładanie go może być problematyczne. Za pierwszym razem zrobiłam to zgodnie z instrukcją i nakładałam zewnętrzną stroną metalowej łyżki, ale upaćkałam się sama strasznie i całą łazienkę też Za drugim razem nałożyłam go już ręką i zdecydowanie szło mi sprawniej. Należy pamiętać o dokładnym wymieszaniu go przed zastosowaniem przez około 1 minutę. Po otwarciu widzimy czarną maź o zapachu przypominającym mi przyprawę do piernika i samo domowe ciasto przed pieczeniem Po zmyciu go chłodną wodą widzę lekkie zaczerwienie. Nakładam rossmanowską oliwkę i idę spać

Też zawsze panterka nie kojarzyła mi się zbyt elegancko. Mam jeszcze kilka dni, więc może znajdę coś innego

Gratuluję spełnienia marzenia

Sukienka piękna i na wesele pasuje Choć tak, jak dziewczyny pisały- istnienie ryzyko, że może się powtarzać. Pamiętam rok temu na weselu pod Warszawą, gdzie byłam w tej wspomnianej przeze mnie czerwonej sukience z pagonami z Zary było wręcz oblężenie czerwonych kiecek Już w kościele zauważyłam dziewczynę w identycznej i moje nerwy Ale jak się okazało potem na przyjęciu- jej sukienka miała siateczkowy tył i taką też siateczkową wstawkę między piersiami, która mocno eksponowała jej biust i brak stanika

Olejek arganowy można kupić też tu: http://www.mydla.pl/ czyli w Starej Mydlarni. Polecałyście zresztą tutaj ten sklep Wybieram się do niego na zakupy za kilka dni, bo moje serum z olejkiem arganowym i wit. C oraz olejek różany kończę już.

Też o tym marzę!

Dokładnie
Ja wczoraj kupiłam łososia i ugotowałam go na parze z warzywami, ale do tego z nad morza mu daleko
O ten kosmetyka cellulit co polecasz to prawie coś jak GUAM, który jest dość drogi, ale właśnie planuje go zamówić na pól z sąsiadka. Guam jest podobno niesamowity!

Stary 2013-08-12, 09:45   #3370
Madzia_M77
Zadomowienie

wanka dzięki za informację o knajpkach, wybieram się na Human body, więc przy okazji chętnie tam zajrzę

wracam dzisiaj do pracy po urlopie, nie mam mocy

miłego dnia dziewczyny
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 09:46   #3371
Adele Marie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mrowka2810 Pokaż wiadomość
jak dla mnie kompletnie nieudane to połączenie wzorów ;/ do takiej spódnicy coś stonowanego bym wybrała

Chciałam Wam polecić fajny blog.
Wydaje mi się, że doskonale wpisuje się w klimat naszego wątku.
http://ubrana-nie-przebrana.blogspot.com/
Stary 2013-08-12, 09:49   #3372
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam dziś spódnicę w Reserved i tak nad nią dumam .
Zostawić czy oddać?
Przepiękna spódnica. Ja nosiłabym ją z czarnym, białym i... pastelowym różem oraz liliowym! Cudna! Szkoda, że on-line nie ma mojego rozmiaru, bo wzięłabym ją od ręki!
Stary 2013-08-12, 10:03   #3373
vegutka
Raczkowanie

Cytat:
Zapytam - kojarzysz może taką knajpkę, w okolicach rynku, schodziło się jakby do piwnicy i tam (tak jak jest w "jedzeniach na wagę") - brało się tackę i do wyboru były głównie warzywa,surówki, koktajle owocowe itp.
Byłam tam eeee 5...lat temu...? Chciałam tam zabrać męża i nie wiem nawet jaka nazwa tego przybytku.
Czy w tym kamo bar &grill są same mięsa?
Cytat:

Jak przeczytałam opis tej knajpki, to moje pierwsze skojarzenie to była właśnie Chimera-może to jednak to?

Na Mikołajskiej jest też znana knajpka (bar) "U Stasi"-takie domowe jedzenie.

Co do zwiedzania, to mogę dodać, że pod płytą Rynku Głównego jest otwarta jakoś 2 lata temu wystawa wykopalisk archeologicznych, na które trafiono właśnie pod Rynkiem-stare kramy, biżuteria itp dużo interaktywnych prezentacji. Warto zobaczyć, jak to Twoje klimaty.
vegutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 10:23   #3374
mm111111
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny!
Jak Wam minął weekend? Ja w końcu pojechałam na krótki wypad, który pozwolił mi naładować baterie (o tyle o ile).
Jakbyście miały ochotę to zapraszam na bloga, dodałam nowy wpis. Widziałyście może coś ciekawego w nowych kolekcjach?

Miłego dnia
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 10:50   #3375
emely
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość
Haha dzięki ale mojej pupie do idealnej wciąż daleko, ale walczę walczę Spokojnie dasz radę! Pamiętam, że po zrobieniu pierwszych 50 przysiadów kilka miesięcy temu przez kilka dni miałam straszne zakwasy na udach Czułam je szczególnie, gdy musiałam schodzić i wchodzić po schodach. A teraz? 50 to zdecydowanie za mało dla mnie

Stosuję ten preparat: http://www.shea.pl/253,cellulit-stop!-extra!.html Pisałam jakiś czas temu tutaj, że go kupiłam, bo zaliczony jest do bestsellerów i za każdym razem w sklepie słyszałam same achy i ochy o nim. Wczoraj po zrobieniu 220 przysiadów nałożyłam go po raz trzeci i tym razem owinęłam się folią. Przez te kilkadziesiąt minut czułam bardziej intensywne uczucie ciepła. Tylko uprzedzam, że nakładanie go może być problematyczne. Za pierwszym razem zrobiłam to zgodnie z instrukcją i nakładałam zewnętrzną stroną metalowej łyżki, ale upaćkałam się sama strasznie i całą łazienkę też Za drugim razem nałożyłam go już ręką i zdecydowanie szło mi sprawniej. Należy pamiętać o dokładnym wymieszaniu go przed zastosowaniem przez około 1 minutę. Po otwarciu widzimy czarną maź o zapachu przypominającym mi przyprawę do piernika i samo domowe ciasto przed pieczeniem Po zmyciu go chłodną wodą widzę lekkie zaczerwienie. Nakładam rossmanowską oliwkę i idę spać

Olejek arganowy można kupić też tu: http://www.mydla.pl/ czyli w Starej Mydlarni. Polecałyście zresztą tutaj ten sklep Wybieram się do niego na zakupy za kilka dni, bo moje serum z olejkiem arganowym i wit. C oraz olejek różany kończę już.
I tak podziwiam ! , ja dzisiaj z lekkimi zakwasami, ale się nie poddaję, czego się nie robi dla pięknej pupy . W najbliższym czasie na pewno go wypróbuję .

W temacie arganowego, nie kupowałam nigdy w tej mydlarni, ale zerknij, czy w składzie ma tylko i wyłącznie olej arganowy, bo spotkałam się z tym, że były również słodkie migdały. A różany jakie ma właściwości ?
Stary 2013-08-12, 10:54   #3376
vow
Raczkowanie

Cześć dziewczyny
Podczytuję Was czasami właśnie potrzebuję rewolucję w szafie zrobić ale nie mogę się zabrać od kilku msc
Dziękuję za polecane kosmetyki, skorzystałam i uwielbiam czarne mydło a w duecie z glinką to w ogóle cud malina
Błękitne niebo mogłabym prosić o dostęp do bloga? Wiem że "obca" jestem ale byłabym bardzo uradowana

Prośbę mam, macie linka do tej szarej bluzy z decathlonu? nie umiem na stronie namierzyć, chyba że już jest nie do kupienia

mm111111
bloga podczytuję, świetny!
vow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 10:54   #3377
emely
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Jak Wam minął weekend? Ja w końcu pojechałam na krótki wypad, który pozwolił mi naładować baterie (o tyle o ile).
Jakbyście miały ochotę to zapraszam na bloga, dodałam nowy wpis. Widziałyście może coś ciekawego w nowych kolekcjach?

Miłego dnia

mm111111, świetna bluza ! , zdradź proszę czy to nowa kolekcja ?. Zazdroszczę wypadu, mnie niestety w tym roku praca nie pozwoliła na jakikolwiek urlop .
Stary 2013-08-12, 14:17   #3378
Ag4
AGA :)

Kupiłam sobie kask na rower! Jadę dziś po obiedzie, ciekawa jestem czy będzie mi w nim wygodnie

Przyznaję, że spasowałam w weekend z przysiadami :/ W sobotę cały dzień sprzątałam a wieczorem szłam na grilla do znajomych no i później całą niedzielę odpoczywaliśmy z tżtem po tym grillu

Dziś zrobię!

mm111111 super ta bluza z nowej notki! W ogóle wyglądasz bardzo ładnie Czekam na więcej zdjęć!

Aga

Edytowane przez Ag4
Czas edycji: 2013-08-12 o 14:20
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 15:22   #3379
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie kask na rower! Jadę dziś po obiedzie, ciekawa jestem czy będzie mi w nim wygodnie

Przyznaję, że spasowałam w weekend z przysiadami :/ W sobotę cały dzień sprzątałam a wieczorem szłam na grilla do znajomych no i później całą niedzielę odpoczywaliśmy z tżtem po tym grillu

Dziś zrobię!

mm111111 super ta bluza z nowej notki! W ogóle wyglądasz bardzo ładnie Czekam na więcej zdjęć!
Rób przesiady, rób, bo w ten sam dzień zaczęlysmy i chce porównać efekty
Kask na rower to obowiazkowa rzecz, mojemu TZtowi kiedyś uratował życie!!

Stary 2013-08-12, 18:35   #3380
Fionaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emely Pokaż wiadomość
mm111111, świetna bluza ! , zdradź proszę czy to nowa kolekcja ?. Zazdroszczę wypadu, mnie niestety w tym roku praca nie pozwoliła na jakikolwiek urlop .
Się wtrącę, ale tak, nowa kolekcja Mango W poprzedniej też mieli fajne bluzy, ta z napisem Paris często się pojawiała na blogach.
Fionaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 19:03   #3381
caarolaaa
Zakorzenienie

mm111111 - mi też bluza bardzo się podoba sama się nad nią zastanawiam, ale mam już 2 inne, upatrzyłam 2 i tak sobie myślę czy nie będę miała ich za dużo.. żeby mi później nie gadali, że taka "stara" a w bluzach jeszcze chodzi
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 19:22   #3382
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emely Pokaż wiadomość
Tak nowa kolekcja, 89 zł

Cytat:
Napisane przez vow Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Podczytuję Was czasami właśnie potrzebuję rewolucję w szafie zrobić ale nie mogę się zabrać od kilku msc
Dziękuję za polecane kosmetyki, skorzystałam i uwielbiam czarne mydło a w duecie z glinką to w ogóle cud malina
Błękitne niebo mogłabym prosić o dostęp do bloga? Wiem że "obca" jestem ale byłabym bardzo uradowana

Prośbę mam, macie linka do tej szarej bluzy z decathlonu? nie umiem na stronie namierzyć, chyba że już jest nie do kupienia

mm111111
bloga podczytuję, świetny!
Dziękuję !

http://www.decathlon.pl/bluza-z-okrg...d_8201384.html link do bluzy

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość

Dziś zrobię!

Dziękuję! Więcej zdjęć będzie na pewno i filmik z wyprawy, do pośmiania się ze mnie

Cytat:
Się wtrącę, ale tak, nowa kolekcja Mango W poprzedniej też mieli fajne bluzy, ta z napisem Paris często się pojawiała na blogach.
Dzięki za pomoc

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość
mm111111 - mi też bluza bardzo się podoba sama się nad nią zastanawiam, ale mam już 2 inne, upatrzyłam 2 i tak sobie myślę czy nie będę miała ich za dużo.. żeby mi później nie gadali, że taka "stara" a w bluzach jeszcze chodzi
Ja uwielbiam takie bluzy, bo dobrze wyglądają do obcasów i spódniczek jak i do rurek i tenisówek. Staram się kompletować garderobę właśnie w ten sposób, grunt to praktyka i wygoda. Wiekiem się nie przejmuj.
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 20:28   #3383
vow
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję
vow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 21:23   #3384
Ag4
AGA :)

Cytat:
Napisane przez lakeithia Pokaż wiadomość

Kochana, nie krzycz ale dziś już nie dam rady :| Ale na swoje wytłumaczenie dodam, że zrobiłam 25 km na rowerze

Czułam się pewniej w kasku

Od kilku dni używam ślimakowego mizona i mam wysyp małych krostek. Nie są to jakieś wielkie pryszcze tylko właśnie małe czerwone krostki. Najwięcej na czole :/ I teraz nie wiem czy skóra się przyzyczaja czy jednak mi nie służy:/ Odstawić czy używać dalej jeszcze przez jakiś czas?

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 21:54   #3385
emely
Rozeznanie

Cytat:
Cytat:
Tak nowa kolekcja, 89 zł

Dziękuję !

http://www.decathlon.pl/bluza-z-okrg...d_8201384.html link do bluzy

Dziękuję! Więcej zdjęć będzie na pewno i filmik z wyprawy, do pośmiania się ze mnie

Dzięki za pomoc

Ja uwielbiam takie bluzy, bo dobrze wyglądają do obcasów i spódniczek jak i do rurek i tenisówek. Staram się kompletować garderobę właśnie w ten sposób, grunt to praktyka i wygoda. Wiekiem się nie przejmuj.
Dziękuję
Stary 2013-08-12, 21:58   #3386
mamaNiu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez vegutka Pokaż wiadomość
Jak przeczytałam opis tej knajpki, to moje pierwsze skojarzenie to była właśnie Chimera-może to jednak to
Menu by pasowało, jednak to na pewno były piwnice, a tutaj w Cimerze na świeżym powietrzu widzę zdjęcia. Nie ważne, podałyście tyle fajnych adresów że na pewno coś wybierzemy
Stary 2013-08-12, 21:58   #3387
emely
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lakeithia Pokaż wiadomość

lakeithia, który dzień ?
Stary 2013-08-12, 22:06   #3388
kobea
Zadomowienie

Cytat:
Menu by pasowało, jednak to na pewno były piwnice, a tutaj w Cimerze na świeżym powietrzu widzę zdjęcia. Nie ważne, podałyście tyle fajnych adresów że na pewno coś wybierzemy

W piwnicach jest restauracja a na górze bar sałatkowy może kilka lat temu było inaczej.
kobea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 22:35   #3389
mamaNiu
Rozeznanie

Cytat:
W piwnicach jest restauracja a na górze bar sałatkowy może kilka lat temu było inaczej.
Możliwe, nawet zdjęcia z wnętrza restauracji mi to bardzo przypominają. I podejrzewam, że wiele się zmieniło od czasów gdy w Krk bywałam często. O tym muzeum pod rynkiem wtedy też nie było słychać nawet.
Stary 2013-08-12, 22:35   #3390
Maqua
Zakorzenienie

Kupiłam dziś w outlecie Mango idealny szary t-shirt I parę rzeczy do domu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mangotee1.jpg (27,1 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mangotee2.jpg (19,4 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg oathm.jpg (17,5 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg solhm.jpg (21,2 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pothm.jpg (51,1 KB, 20 załadowań)
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości