|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
Cytat:
zapraszamy ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4712 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
Diabli widac ze Nelcia kocha kapiele
![]() Widac ze pozycja brzuszna ja nie meczy i mamy takigo samego obala ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4713 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013,
Hej, melduję ze żyjemy. Wróciliśmy w sobotę, ciekawość mnie zżera co tu u was słychać i codziennie o Was myśle, ale nie mam czasu by zajrzeć.
Mały od wczoraj ma katar i kaszel ![]() Jestem wściekła na siebie, ze nie umiem mu pomoc ![]() Kuzynka była przeziębienia i jej córeczka tez, pewnie Moj Skarb sie zaraził ![]() Pozniej postaram sie do Was wpaść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
Cytat:
![]() ![]() m. tez smarka znaczy gdzies siedzi gleboko bo malo co mu wychodzi, dzisiaj do lekarza kontrolnie zapisze ... u Ciebie wizyta chyba bardziej niezbedna ;(
testowanie było 4x II słabe kreseczki ![]() ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-64773.png http://suwaczki.maluchy.pl/li-64774.png Edytowane przez banka26 Czas edycji: 2013-09-09 o 07:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4715 | ||||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Spróbuj przytrzymywać Małą dłużej, jak przysypia, to posmyraj po brodzie albo policzku, albo odłóż na chwilę żeby się wybudziła. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój Mąż moż o pirwszy stopień by się pokusił ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4716 |
Wtajemniczenie
|
hej hej, witam się i ja, buu pochmurnie i zimno dzisiaj, chyba przyszła jesień
pamiętajcie od dziś w biedronie wszystkie jedzonka dla maluchów 20% taniej, własnie chciałam ruszyć z tż do sklepu ale mały postanowił spać, więc tak czekamy aż się obudzi, ma czas do 10 bo wtedy malz do pracy idzie ![]() może jeszcze do lumpka dziś skocze bo mają dostawę ![]() vil brawa dla Przemka za osiągnięcia ![]() a co do włosów to też mi lecą strasznie, a bylo tak cudnie prawie przez cały rok nie wypadały nawet przy czesaniu ![]() no a jeśli o smoczka chodzi to ja 2 razy dalam małemu, 1 w szpitalu jak 6 godz wisiał na cycu, wypluł go odrazu i płakał za piersią ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4717 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W takim razie Tobie też zazdroszczę ![]() Pozytywnie oczywiście ![]() Choć wczoraj i nasza miała udany dzień a był tak pełen wrażeń, że i ja nie miałam czasu usiąść do kompa ![]() Cytat:
![]() Ale super widok! Moja niestety zazwyczaj stęka przy tych ćwiczeniach Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Gratuluję nabycia karuzelki ![]() @ to nie gratuluję. Ja miałam w zeszłą niedzielę jednodniowe plamienie i nie wiem czy to za okres można uznać? PS. Czy ta czapka jeszcze aktualna? ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4718 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Wtajemniczenie
|
anoxee- dobrze zaopatrzony HM to w moim mniemaniu taki, w którym można znaleźć sporo rzeczy z ich strony.
W Białymstoku są 2 HM i w jednym jest kicha totalna, a w drugim jest prawie cały "stronowy" asortyment i można zawsze coś ciekawego kupić ![]() ---- ![]() Witam się z Wami w nowym tygodniu. Mój synuś zmienił swoje nocne nawyki i mimo otulania ostatnie trzy noce wstaje na jedzenie z zegarkiem w ręku co 3 godziny. Do tego w dzień częściej chce jeść (wcześniej było co 3-4h, teraz jest co 2-3h). Może Go już moje cyce nie potrafią zapchać tak jak wcześniej... Do tego prawa pierś (ta po zapaleniu) jest sporo większa i jest w niej więcej pokarmu, co wpędza mnie, jako jej posiadaczkę, w niezbyt udany nastrój... Oby po zakończeniu kp nie zostało tak... ![]() Poza tym "w mojej głowie wojna myśli niespokojnych"... ![]() ![]() Jedziemy dzisiaj na kontrolne USG bioderek- proszę o kciukaski ![]()
#4720 |
BAN stały
|
promocja jest na mm/ słoiczki/ kaszki http://www.biedronka.pl/cenydowziecia/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
skrzynia swietna! komus sie nie chcialo czyscic, skandal! my mamy porozstawiane po calym mieszkaniu. w lazience pod umywalka taki 50 cm niski (na suszarki prostownice i miske z praniem Helci), na przedpokoju we wnece (nasze brudy, nie zmiescil sie w lazience ), w pokoju duzy ten ze zdjecia (trzymam tam chuste) i maly na pampersy chusteczki i podklad malej. i na tych polkach nad stolem tez beda staly po 4 na kazdej. są robione na wymiar ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4722 |
Zakorzenienie
|
Banieczko przepraszam,ale nie miałam kiedy Was odwiedzić. Zatrzymaliśmy sie w trzebiezy u mojej kuzynki. Do niedawna mieszkali w Szczecinie, ale kupili domek tam.tz miał trosKe spraw na głowie, a mi głupio było kogoś prosić żeby nas zawiózł do Szczecina.. Moze następnym razem
![]() Mały na katarek dostał nasivin A na kaszel sinecod. Podajemy tez Cebion |
![]() ![]() |
![]() |
#4723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
siedzę i myślę
|
o 4 znowu 1 kropla z tego samego cyca . teraz Próbowałam go dostawic to tylko zblizylam go do cyca to zaczął się wkurxac ..
![]() a o 13 mamy pierwsze spotkanie z fizjoterapeuta
bla bla bla Edytowane przez karolina2121 Czas edycji: 2013-09-09 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4725 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() diabli, zgadzam sie z powyzszym co do twoich cyckow ![]() 2 giga wow... to czekam na reszte wypowiedzi na ten temat ![]() Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez cloche Czas edycji: 2013-09-09 o 09:12 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4726 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013,
Szprotka u nas podobnie. W nocy co3h a w dzien mu podaje co2od dwoxh dni i je, co mnie zaskakuje bo wczesniej czasami co 3byl bunt. Tez nie wiem co jest ale mam nadzieje ze jesli mu brakuje to za chwile moje cycki sie naprawia.
Dziewczyny bardzo was prosze, wrecz blagam od 19:20 przez jakies 20-30min trzy.ajcie mocno kciuki. Mamy do zrobienia ten drugi kanalik i mam nadzieje ze tym razem pojdzie szybko i sprawnie i w 5min. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() & ![]() ![]() Edytowane przez Magiusa Czas edycji: 2013-09-09 o 09:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013,
Cytat:
![]() sinecod tylko hamuje odruch kaszlu rozumiem ze ma suchy kaszEl? A wapno moze tez sprobuj ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4728 |
Zakorzenienie
|
Zaraz będę nadrabiać
![]() mamy skok:/nie pamiętam ile razy karmiłam w nocy ![]() ![]() hump, my odpadamy dzisiaj na smoczki, bo nie wiem co ten mały foszek wymyśli ![]() laski szuka któraś nosiła Womar Zaffiro? odpisał mi gość z tablicy, że zgadza się za 100 zł z wysyłką,a do nas już idzie z allegro http://tablica.pl/oferta/nosidelko-w...o-ID3xr5P.html ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- a ![]() na promocji w stanach jest zimowy kolor kremowy http://www.woombie.com/the_winter_woombie.html oczywiście drugi gratis więc wyszły by po 100 zł sztuka, już z vatem, cłem itp., szukam chętnej do kompletu ![]() ![]()
![]() |
#4729 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() i już myślałam że to tylko moje dziecię się popsuło gdy wszystkie inne dokoła przesypiają całe lub prawie całe noce.. ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
![]() |
#4730 |
Zakorzenienie
|
Magiusa będę mocno trzymać kciuki!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4731 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ech, w Boga jednak nie uwierze. Flo dalej chudnie. rozmawialam z klinika i mozliwe, ze operacja bedzie wczesniej. najpierw "podreparuja" mlodego troche, obejrza, potem badanie tym cewnikiem/sonda, ocena sytuacji i operacja... brrr... ale chcemy miec to juz za soba! po drugiej operacji podobno jest juz lepiej... ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() kurcze, zeby to tak sie dalo (np. mialabym znajomego lekarza czy cos, co by mi wypisal recepty), to bym was zaopatrzyla w te kropelki, co biora matki adopcyjne, zeby karmic swoje adoptowane maluszki... to naprawde dziala! ale podobno w polsce jeszcze nie dopuszczone...
![]() |
#4732 |
siedzę i myślę
|
Odp: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
ha ha widzę że słownik zaszalal
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4733 |
Zakorzenienie
|
Magiusa, kciuki masz zapewnione. musi pojsc tym razem sprawniej!
![]()
#4734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chce te krople by karmic! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Wtajemniczenie
|
Moje dziecko ostatnio w nocy bardzo długo wisi na cycu... Zawsze było tak, że pojadł i spać, a teraz je je i je.
#4736 |
Wtajemniczenie
|
te krople a raczej u nas w tabletkach to leki przeciwwymiotne: domperidon, metoklopramid, można je dostać bez problemu ale na receptę i pewnie mało który lekarz będzie wedział że one wspomagają relaktacje
|
![]() ![]() |
![]() |
#4737 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC
Cytat:
tak sobie pomyslalam, ze sporo dziewczyn by chcialo sprobowac z kropelkami... one przeciwwymiotne sa, ale jako dzialanie uboczne podnosza prolaktyne tak mocno, ze karmiaca przezywa drugi nawal, a niekarmiaca moze doswiadczyc go po raz pierwszy ![]() ale jak ktoras ma dobre uklady ze swoim ginem, to moze niech sie podpyta, czy sa podobne leki dopuszczone w polsce... ogolnie to "nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem" (a w tym przypadku nad jego brakiem), ale mnie te krople uszczesliwily i rozumiem wasza chec sprobowania. takie ostateczne podejscie... ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
![]() to moze przepisac zwykly rodzinny... trzeba tylko zagadac. a ze to powoduje relaktacje - kurde niech doczytaja te lekarzyska, uczyc sie powinni non stop, a to zadna nowosc i juz mase badan na ten temat przeprowadzono!!!
![]() |
#4738 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
Zakorzenienie
|
Mój chorusek zasnął, a ja mam chwilkę więc może troszkę ponadrabiam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4740 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.