Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12 - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-13, 09:54   #4471
Like_a_women
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Heroine,Kisiej,Coctail Pamiętacie jak kiedyś pisałam jak mój mąż się poparzył?Została jeszcze jakaś maść.Posmarowałam,a wcześniej przyłożyłam zamrożone mięso.Nie wygląda to dobrze,bo to w miejscu gdzie mam bliznę po wyrostku.Nie chce panikować i latać na pogo.ale sam nie wiem.
Stary 2013-09-13, 09:56   #4472
kisiej25
Tajka

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Heroine,Kisiej,Coctail Pamiętacie jak kiedyś pisałam jak mój mąż się poparzył?Została jeszcze jakaś maść.Posmarowałam,a wcześniej przyłożyłam zamrożone mięso.Nie wygląda to dobrze,bo to w miejscu gdzie mam bliznę po wyrostku.Nie chce panikować i latać na pogo.ale sam nie wiem.
z takimi sprawa trzeba od razu. Biegnij jedź cokolwiek, bo Ci się jeszcze nieprzyjemne pęcherze pojawią !

kisiej25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 09:58   #4473
heroine86
Zakorzenienie

Like, może jednak lepiej pojechać do lekarza... zawsze to będziesz spokojniejsza
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 09:59   #4474
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kisiej25 Pokaż wiadomość
z takimi sprawa trzeba od razu. Biegnij jedź cokolwiek, bo Ci się jeszcze nieprzyjemne pęcherze pojawią !
jeny,weź mnie nie starsz.Jestem sama z dziećmi w domu.Mąż wróci dopiero za 3 godz.poczekam
Stary 2013-09-13, 10:03   #4475
kisiej25
Tajka

Cytat:
jeny,weź mnie nie starsz.Jestem sama z dziećmi w domu.Mąż wróci dopiero za 3 godz.poczekam
Mówię poważnie. Jak porządnie poparzysz sobie większą część ciała, to mogą pojawić się takie pęcherze wypełnione jakimś płynem. Jest to o tyle dziwne, że nie można ich przebijać, muszą się jakoś wchłonąć czy coś. Byłam tego świadkiem.

Stary 2013-09-13, 10:05   #4476
ewelciaa144
Zakorzenienie

Heeej
Wczoraj już nie wchodziłam, bo byłam wymęczona z koleżanką chodziłyśmy przez 4 godziny byłyśmy chyba wszędzie padł hot dog ze stacji, ale chyba go spaliłam A dzisiaj Obudziłam się przed 6, bo wczoraj zasnęłam o 22 to tyle snu mi wystarczyło zjadłam śniadanie i zrobiłam sobie mini spa

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
ogóreczki chilli? przepisik albo nazwe prosze!
Kupiłam te ogórki w chacie polskiej ale są przepyszne no i skład miały fajny jak masz gdzieś koło siebie ten sklep to polecam

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Wstałam
Nie uwierzycie - wróciły mi mdłości I to takie z wymiotami Kurde mać myślałam że już po wszystkim ale już drugi dzień pod rząd rozmawiam z reniferami Znowu muszę pilnować żeby za dużo i za ciężko nie zjeść bo będzie
Idę zaraz piec pierwszy biszkopt a później jeszcze muszę w parę miejsc skoczyć. 3majcie kciuki bo nigdy tak naprawdę prawdziwego biszkopta nie piekłam
O kurcze mam nadzieje, że szybko przejdą Oby jutro nie było takich niespodzianek
A ciasta na pewno wyjdą przepyszne, pamiętaj żeby potem dać znać jak wyszedł Shrek, bo też planuje upiec

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Ja już wiem że będzie wspaniały bo wychodzę za osobę którą kocham nad życie
Przepiękne słowa na pewno będzie to idealny dzień

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Cześć laski wstałam dzisiaj o 3.45 o 4.20 już w samochodzie siedzieliśmy. Znów jechaliśmy z duszą na ramieniu.... coś się zaczęło dziać z samochodem coś jakby stukało, pyrkało w rurze wydechowej... eh ;( podjęliśmy wstępnie decyzję, że chyba coś kupujemy... dłużej tak się nie da raz, że to nie jest nasz samochód i nie chcemy ciągłych pretensji, że jeździmy nie wiadomo jak (znaczy TŻ) czy po jakichś wertepach... cóż, w Polsce drogi są jakie są i nie ma się co dziwić. Po drugie, samochód ma już 15 lat i ma prawo się w nim coś psuć... a ciągle wywalać na naprawy i gó.wno z tego mieć to już wolimy spłacać ratę kredytu... a teraz TŻ dużo jeździ, bo ma specjalizację w rozjazdach, dodatkowo musi na dyżury dojeżdżać... po co się stresować za każdym razem eh...
Ale szybko wstałaś pewnie kawa troche pomogła Dobrze, że Wam się nic nie stało No i masz rację, warto rozważyć kupno własnego samochodu niż pakować pieniądze w czyjeś

Like o matko kcohana oby ta maść pomogła, żeby nie zostały żadne ślady i blizny

29.09
0/3,3
ewelciaa144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 10:23   #4477
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Mówię poważnie. Jak porządnie poparzysz sobie większą część ciała, to mogą pojawić się takie pęcherze wypełnione jakimś płynem. Jest to o tyle dziwne, że nie można ich przebijać, muszą się jakoś wchłonąć czy coś. Byłam tego świadkiem.
Ja miałam taki pęcherz chyba z 4cm miał na wew stronie dłoni jak się poparzyłam, poszłam z tą ręką do lekarza pierwszego kontaktu to opiernicz dostałam, że tak z tym chodze że miałam od razu iść na pogotowie, dopiero na drugi dzień miałam chirurga to mi posmarowali maścią, ale że pęcherz był duży i nie chciał sie wchłaniać to mi go przecięli i całą tą skóre musieli wyciąć. Pamiętam że chyba z 2 tyg chodziłam z całą ręką zabandażowaną wyglądałam jak w gipsie. Dobrze, że skóra na dłoni sie szybko zregenerowała i nie ma śladu po poparzniu.
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 10:27   #4478
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ja już spakowana na wyjazd nie wiadomo co to zabrać, bo i do domu musiałam sie spakować i już od razu na wyjazd. Nie mam zadnej kurtki w góry za bardzo wziełam taką parke za dupe, ale ona zero ocieplenia sam materiał
Zazdroszę Ci weź ciepłe sweterki, ale może nie będzie jeszcze tak zimno to nie zmarzniesz zrób dużo fotek

29.09
0/3,3
Stary 2013-09-13, 10:28   #4479
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Ja miałam taki pęcherz chyba z 4cm miał na wew stronie dłoni jak się poparzyłam, poszłam z tą ręką do lekarza pierwszego kontaktu to opiernicz dostałam, że tak z tym chodze że miałam od razu iść na pogotowie, dopiero na drugi dzień miałam chirurga to mi posmarowali maścią, ale że pęcherz był duży i nie chciał sie wchłaniać to mi go przecięli i całą tą skóre musieli wyciąć. Pamiętam że chyba z 2 tyg chodziłam z całą ręką zabandażowaną wyglądałam jak w gipsie. Dobrze, że skóra na dłoni sie szybko zregenerowała i nie ma śladu po poparzniu.
Oj to nieźle musiałaś się nacierpieć.Mi już sie chyba robi pęcherz po jedenj stronie.Boze aż cała sie trzęsę.Może wrzucę zdjecie to mi doradzicie co robisz i czy naprawdę mam jechac do lekarza?
Stary 2013-09-13, 11:08   #4480
tinekk
Zadomowienie

Dziewuszki z czytaniem jestem na bieżąco, ale z pisaniem wiem... mam tak mało czasu, jestem zmęczona. Chodzę na siłownie rano lub popołudniu a później praca i wracam sie tylko umyć i spać. Czasami jakies zakupy, opłaty, poczta itp i po prostu jestem zabiegana

Dietka w miarę spoko zrzuciłam 1,5kg ale muszę zobaczyć to 4 z przodu, więc staram się trzymac w miarę w week zawsze zgrzeszę jakimś ciachem a na tygodniu staram się trzymać SB własnie zdałam sobie sprawę, że już pół września za nami więc mam kolejne 2 tyg bym 1 października mogła być z siebei dumna

Heroine
spoźnione, ale szczerze! Wszystkiego najlepszego kochana, przede wszystkim dużo zdrowia i spełnienia wszystkich marzeń!

Paula zazdroszczę ''tego dnia'' będzie cudownie, powalisz wyglądem na kolana wszystkich na pewno. A najważniejsze, jest to co napisałaś dziś w poście, że kochasz tego człowieka nad życie wszystkiego co najlepsze dla Was

Dziś w pracy tylko do 13 ufffffff później lecę na siłownię i po małą spożywkę i do domu, nareszcie weeeeeeeeeeeek

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 11:14   #4481
makaron91
Zadomowienie

Like Ja bym na Twoim miejscu poszła na pobliski SOR czy Izbę Przyjęć...Nie ma co bagatelizować takiego poparzenia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-13, 11:30   #4482
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość
Ale szybko wstałaś pewnie kawa troche pomogła Dobrze, że Wam się nic nie stało No i masz rację, warto rozważyć kupno własnego samochodu niż pakować pieniądze w czyjeś
Musiałam a kawy rano nie piłam dopiero jak dojechaliśmy to sobie w domku zrobiłam ale ten samochód nie dawał mi zasnąć no ja już mam dość tłumaczeń nt. tego samochodu... mega nerwa mam

Cytat:
Oj to nieźle musiałaś się nacierpieć.Mi już sie chyba robi pęcherz po jedenj stronie.Boze aż cała sie trzęsę.Może wrzucę zdjecie to mi doradzicie co robisz i czy naprawdę mam jechac do lekarza?
Możesz wstawić... ale jak Ci się zaczynają pojawiać pęcherze to lepiej jedź na pogotowie i nie patrz na nic! żeby się bardziej nie rozwinęło

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Dziewuszki z czytaniem jestem na bieżąco, ale z pisaniem wiem... mam tak mało czasu, jestem zmęczona. Chodzę na siłownie rano lub popołudniu a później praca i wracam sie tylko umyć i spać. Czasami jakies zakupy, opłaty, poczta itp i po prostu jestem zabiegana

Dietka w miarę spoko zrzuciłam 1,5kg ale muszę zobaczyć to 4 z przodu, więc staram się trzymac w miarę w week zawsze zgrzeszę jakimś ciachem a na tygodniu staram się trzymać SB własnie zdałam sobie sprawę, że już pół września za nami więc mam kolejne 2 tyg bym 1 października mogła być z siebei dumna

Heroine
spoźnione, ale szczerze! Wszystkiego najlepszego kochana, przede wszystkim dużo zdrowia i spełnienia wszystkich marzeń!
No jeeeeesteś wreszcie pracusiu Ty nasz
Super, że zrzuciłaś 1,5 kg jestem dumna
No i dziękuję za życzonka Kochana
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-09-13, 11:38   #4483
kdiet
Przyczajenie

Unhappy Dot.: Czy waga wreszcie zacznie spadać?

Cytat:
Napisane przez Butterfly_27 Pokaż wiadomość
Jak dla mnie za mało informacji podałaś, 1200-1400kalorii to jest za mało, organizm się broni i niestety ale to potem działa w drugą stronę, a jeśli jeszcze przy takiej małej ilości ćwiczysz to już wogóle Nie przekraczasz węgli, tłuszczu, ok ale zalezy jakie tosą węgle, tłuszcze, np chleb biały, bułki trzeba zamienić na pełnozniarnisty chleb, jeść najlepiej ciemny ryż, makaron, unikać ziemniaków. Waga może też nie spadać, gdy jesteś przez lub w trakcie @ albo zatrzymała ci się woda w organiźmie, chociaż na początku dobrej diety to właśnie woda pierwsza szybko zlatuje. Druga sprawaile ty ważysz, masz wzrostu, mam nadzieję, że nie chcesz się odchudzać "z kości na ości". Może spróbuj diety South Beach tutaj masz link https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=706434 na mni działa bardzo dobrze. Pozdrawiam i zapraszam.
Mam 169cm wzrostu, ważę 53,5kg, ale nie wyglądam chudo, mam okrągłą budowę ciała, dlatego chciałabym zejść do 48kg. Nie jem chleba ani bułek tylko wazę graham, na śniadane np płatki owsiane, zwykłe , na drugie śniadanie właśnie np dwie wazy z polędwicą z indyka, na obiad pierś kurczaka bez skóry z pomidorami , piję dużo zielonej herbaty, jem co 3 godziny, nie ćwiczę, bo gdy ćwiczyłam, waga nie spada tym bardziej.. Kiedyś na takiej diecie właśnie schudłam z 60kg do 51,2kg, dlatego jestem maksymalnie zdezorientowana, że dieta nie działa, już na samym początku. Nie wiem o co chodzi, pomocy... Może powinnam zwiększyć kalorie na początek do np 1500kcal i powoli zejść do 1200?
kdiet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 11:50   #4484
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Eh piękną mam twarz nawet sie pomalować nie mogę, bo wyglądam jak jedna wielka skorupa zachciało mi sie dermatologów
Stary 2013-09-13, 11:57   #4485
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Eh piękną mam twarz nawet sie pomalować nie mogę, bo wyglądam jak jedna wielka skorupa zachciało mi sie dermatologów
O jejku a co się stało?

Dodałam zdjęcia grzywki do albumu sorry za dałnowską minę i jakość, ale sama robiłam "z ręki" ciężko było kto chce niech patrzy bo usuwam :P
Stary 2013-09-13, 12:07   #4486
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
O jejku a co się stało?

Dodałam zdjęcia grzywki do albumu sorry za dałnowską minę i jakość, ale sama robiłam "z ręki" ciężko było kto chce niech patrzy bo usuwam :P
Mam taką suchą i cała mi sie łuszczy, kremy nie pomagają

spoko grzywka ja sie cały czas zastanawiam nad ścięciem tak za ramiona wkurzają mnie już te długie kudły
Stary 2013-09-13, 12:08   #4487
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
O jejku a co się stało?

Ślicznie w grzywce wyglądasz!
Ale jak to mówią- ładnemu we wszystkim ładnie
Stary 2013-09-13, 12:12   #4488
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:
Ślicznie Ci w grzywce! to był dobry pomysł No i 10 cm mniej włosów, ale i tak jakie długie masz

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Dokładnie

29.09
0/3,3
Stary 2013-09-13, 12:15   #4489
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Mam taką suchą i cała mi sie łuszczy, kremy nie pomagają

spoko grzywka ja sie cały czas zastanawiam nad ścięciem tak za ramiona wkurzają mnie już te długie kudły
Nieciekawie... też mam suchą skórę, ale krem pomaga

ja obcięłam 10 cm... i czuję się łysa póki co Ty to masz cudne włoski i w ogóle niezniszczone

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Dziękuję ale gdzie ja tam ładna! Przeciętna jestem

Cytat:
Ślicznie Ci w grzywce! to był dobry pomysł No i 10 cm mniej włosów, ale i tak jakie długie masz
Dzięki no w sumie krótkie nie są, ale 10 cm to 10 cm... szkoda trochę, ale wolę mieć zdrowe

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-13, 12:53   #4490
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Nieciekawie... też mam suchą skórę, ale krem pomaga

ja obcięłam 10 cm... i czuję się łysa póki co Ty to masz cudne włoski i w ogóle niezniszczone
Mi po tej maści od dermatologa takie cyrki sie dzieją

Ja miałam już za pas teraz są krótsze, ale korci mnie obciąć. Gdybym tylko wiedziała jak będę wyglądać w krótszych.. Właśnie ja te konce mam zniszczone, bo to pozostałości po farbowaniu i prostowaniu. Myśle, że swoje mam tak gdzieś do szyi.
Stary 2013-09-13, 13:44   #4491
alexis77
Zadomowienie

A ja zdałam dziś poprawkę i mam wakacje całe 2 tygodnie

Like a women
i co byłaś na pogotowiu? jak sie czujesz? życzę Ci żeby jak najszybciej wszystko sie wygoiło i żeby problemów żadnych nie było

Heroine świetna grzywka bardzo mi się podoba , może się na taką skuszę no i ślicznie wyglądasz ale tego chyba nie muszę powtarzać

Paula chciałam Ci życzyć wszystkiego co najlepsze w jutrzejszym dniu , gdybym już nie miała czasu później złożyć Ci życzeń . Piękne było to co napisałaś że wychodzisz za osobę którą kochasz nad życie , przecież to najważniejsze ! Chciałam Ci życzyć po prostu wiele wiele miłości i żeby nigdy Wam jej nie brakło , zadowolenia z kruszynki i samych pięknych , szczęśliwych dni

Przysięgą się złączycie wybierając właśnie siebie
Odtąd jedno wspólne życie -" Ty masz mnie a ja mam Ciebie"
Nic ponadto Wam nie trzeba oprócz zdrowia i miłości
Macie swój kawałek nieba
Niech Wam szczęście w nim zagości

Zoska super zdjęcia , widzę że warunki niezłe miałaś Ale dla takich widoków i wspomnień warto chyba było tak suszyć pranie

Tak się zastanawiam nad tym co zrobić z włoskami , tylko chyba trochę późno Pomyślałam że może wyprostuję tylko pasowałoby coś jeszcze dorobić Bardzo proszę o jakieś sugestię No i jeszcze doradźcie mi ile pieniążków pasuje do koperty dać bo nie mam pojęcia
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 13:51   #4492
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
A ja zdałam dziś poprawkę i mam wakacje całe 2 tygodnie
Heroine świetna grzywka bardzo mi się podoba , może się na taką skuszę no i ślicznie wyglądasz ale tego chyba nie muszę powtarzać
Brawo za poprawkę! wiedziałam, że się uda, tyle się uczyłaś
Dziękuję Kochana

Cytat:
No i jeszcze doradźcie mi ile pieniążków pasuje do koperty dać bo nie mam pojęcia
Zależy czy to bliska czy dalsza rodzina ale powiem Ci tak: dajesz tyle, na ile Cię stać. Nie ma co przesadzać

Co do fryzurki to nie wiem co poradzić, bo nie wiem jak wyglądasz i jakie masz włosy mogłabyś jakieś zdjęcie wstawić ileż można prosić
Stary 2013-09-13, 13:57   #4493
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
Brawo za poprawkę! wiedziałam, że się uda, tyle się uczyłaś
Dziękuję Kochana

Zależy czy to bliska czy dalsza rodzina ale powiem Ci tak: dajesz tyle, na ile Cię stać. Nie ma co przesadzać

Co do fryzurki to nie wiem co poradzić, bo nie wiem jak wyglądasz i jakie masz włosy mogłabyś jakieś zdjęcie wstawić ileż można prosić
Powiem tak-jakaś daleka kuzynka no i sama nie wiem 3-4 stówy? myślałam o 3 ale nie wiem czy nie mało Ty masz doświadczenie doradź
Oj włosy są w albumie nie przesadzaj
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 14:02   #4494
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem tak-jakaś daleka kuzynka no i sama nie wiem 3-4 stówy? myślałam o 3 ale nie wiem czy nie mało Ty masz doświadczenie doradź
Oj włosy są w albumie nie przesadzaj
Myślę, że 3 stówy wystarczy jak chcesz to możesz dać i 4. My bliskiej rodzinie to po 500 dawaliśmy, a dalszej po 400 właśnie a jak nie mieliśmy kasy za bardzo to i 300 zł
Dobra dobra, ale twarzy nie widzę coby móc doradzić co będzie pasować poza tym obiecałaś
Stary 2013-09-13, 15:19   #4495
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję ale gdzie ja tam ładna! Przeciętna jestem

Dzięki no w sumie krótkie nie są, ale 10 cm to 10 cm... szkoda trochę, ale wolę mieć zdrowe
Przeciętna to moge być np ja i to po "odpicowaniu"

Szybko odrosną A olejujesz czasem? Mi po tym strasznie szybko zaczęły rosnąć

Byłam u lekarza ostatnio z tymi nogami... Mam zakaz biegania, mogę sobie ćwiczyć jakieś dywanówy itd. Zastanawiam się czy np taki orbitrek byłby ok?
Stary 2013-09-13, 16:07   #4496
ewelciaa144
Zakorzenienie

Czy u Was też jest taka okropna pogoda ? Cały dzień pochmurno i zimno, a na dodatek pada deszcz Byłam z mamą na zakupach spożywczych, a przy okazji kupiłam sobie Twój Styl to będzie do poczytania na wieczór do tego herbatka i od razu będzie lepiej

29.09
0/3,3
Stary 2013-09-13, 16:13   #4497
kisiej25
Tajka

Cytat:
Czy u Was też jest taka okropna pogoda ? Cały dzień pochmurno i zimno, a na dodatek pada deszcz Byłam z mamą na zakupach spożywczych, a przy okazji kupiłam sobie Twój Styl to będzie do poczytania na wieczór do tego herbatka i od razu będzie lepiej
Od dwóch dni nic tyle leje, nie ma słońca, jest pochmurno.
Naprawdę od dwóch dni. Moją wieś zalało

Stary 2013-09-13, 16:34   #4498
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:
Od dwóch dni nic tyle leje, nie ma słońca, jest pochmurno.
Naprawdę od dwóch dni. Moją wieś zalało
Nienawidzę jak jest taka pogoda a tak w ogóle to śledzę Twojego bloga, dodałam go do zakładek, świetny

29.09
0/3,3
Stary 2013-09-13, 16:38   #4499
kisiej25
Tajka

Cytat:
Nienawidzę jak jest taka pogoda a tak w ogóle to śledzę Twojego bloga, dodałam go do zakładek, świetny
Och dziękuję.
W tej formie zaczęłam niedawno. Wcześniej był w pełni poświęcony włosom, ale stwierdziłam, że nie są to tematy, które chcę poruszać. Chcę mówić o czymś ważniejszym...

Stary 2013-09-13, 16:47   #4500
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:
Och dziękuję.
W tej formie zaczęłam niedawno. Wcześniej był w pełni poświęcony włosom, ale stwierdziłam, że nie są to tematy, które chcę poruszać. Chcę mówić o czymś ważniejszym...
Dobry pomysł no i doczytałam co będziesz robić zamiast studiować od października, trzymam kciuki

29.09
0/3,3
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości