|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Czeeeśććć
![]() Tęsknię za Wami wczoraj mnie nie było, bo komputer u mamy nie chciał ze mną współpracować :/ ciągle pojawiał się niebieski ekran i szlag mnie już trafiał, bo się restartował i nie mogłam nic napisać... dziś też już raz ześwirował ale myślałam, że łeb stracę nie tylko od wiatru ale od napierającego tłumu ja wiedziałam, że ten "Ciuch" jest popularny i słyszałam opowieści o tych kolejkach przed wejściem, ale nie wiedziałam, że to aż tak wygląda mało co brakowało żebym została rozdeptana wszyscy się rzucają na nie jak jakieś drapieżniki no trochę to przerażające... i tak wytrzymałam tam 1,5 godziny i wyszłam z bólem głowy ale upolowałam kurteczkę czarną ocieplaną za 12 zeta zadowolona jestem, ale szybko tam nie wrócę ;/Ewelcia, i jak tam, sweterek w drodze? czy może już masz? ![]() Staram się pilnować, ale coś mi nie idzie... kiedyś było mi łatwiej... i próbuję sobie przypomnieć jak ja dawałam radę Nie przejmuj się tymi cm może organizm jeszcze nie załapał tego trybu na pewno zacznie spadać, tylko musisz być cierpliwa. Ja też Tak piszecie o tym grzaniu, że się zaczęłam zastanawiać czemu u mnie nie grzeją znaczy teraz to nie wiem, bo jestem u rodziców, ale ostatnio na weekendzie było potwornie zimno w mieszkaniu zobaczmy jutro ![]() pipson, o kurde, ale masz teraz obowiązków... wszystko na Twojej główce ale widzę dajesz radę I jeszcze dietki trzymasz, super a jak wrócisz na studia to w ogóle będzie Ci łatwiej, bo nie będzie tyle czasu na myślenie o jedzeniu ja bym chciała jeszcze postudiować... wyjść do ludzi, mieć motywację coby rano wstać, ogarnąć się, umalować... eh, chyba za późno o tym pomyślałam...Też muszę zrobić czystki w szafach, bo już mnie wkurza ten bałagan ;/ w połowie rzeczy nie chodzę, część jest stara jak świat Co do prostownicy to staram się nie szaleć używam tylko na grzywkę i końcówki ale też dbam o nie! Wczoraj kupiłam ponownie Biovaxa 3 oleje, bo mi się już skończyło poprzednie opakowanie. 500 ml w super cenie za 24 zł
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4832 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Margot, widzę, że pobyt u "mamusiów naszych" nam nie służy
Basia, to dobrze jak dobrze! my tu wszystkie trzymamy za Ciebie mocno kciukasy i Ci kibicujemy. Będziesz super mamusią ciągłe pretensje, że to, że tamto. A Tobie nie potrzeba dodatkowego stresu, tylko świętego spokoju i relaksu Milenus! Jakie objawienie gartki za mgr! Ooo, planowanie ślubu? Czyli wszystko w jak najlepszym porządku z TŻ-tem? super Fajnie, że pracę masz A co u mnie... stara bieda aktualnie jestem u rodziców z TŻ-tem, do końca października, bo TŻ jest na specjalizacji "wyjazdowej", no i bliżej ma do pracy od moich rodziców niż od naszego miejsca zamieszkania. A ja siedzę w domu i spełniam się jako kura domowa choć powoli mam dość...Zooośka, i co znalazłaś fajne mieszkanko? Mam nadzieję, że jesteś zadowolona ![]() Coctail, nie ma sprawy służę pomocą na przyszłość (no dzięki TŻ-towi )Pokaż buciki To Wy już macie jednego pieska tak? coś nie zarejestrowałam tego wcześniej a jakiego? Masz rację, pies to jednak obowiązek. No i trochę też kosztuje... musicie rozważyć wszystkie za i przeciw Paula, widzę, że w Lubelskim ogólnie pogoda z jak zasnę przed nim to jeszcze ujdzie, ale jak on już śpi i ja się dopiero kładę to jest tragedia no przecież to oszaleć idzie! Hehe, no zachwycam się tym moim nabytkiem, bo serio jest mega Masz farta do łowienia takich perełek w sh ja się czuję jak łajza ;/ eh...A legginsów jeszcze w swoim życiu na Idę sobie zrobić kawę, bo łeb mi pęka...
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4833 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, że moja głupota przysporzyło troszkę radości![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Powodzenia!! Jak się urządzisz pisz co u Ciebie I kochana- oby się ułożyło wszystko---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
Odzywaj się częściej to może i ja wpadne- jak dawniej bywało -w rytm codziennnego pisania
|
||
|
|
|
#4834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydają się wygodne Ja mam już 12 letniego pieska dalmatyńczyka, ale on został z rodzicami. |
|
|
|
|
#4835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A psiak już zaklepany?? Fajnie jak będzie ale fatktycznie obowiązek -nie ma przeproś
|
|
|
|
|
#4836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No piesek zaklepany, ktoś go miał juz zaklepanego na sobote ale zależy im na czasie i jeśli przyjade to będzie mój Także teraz wiem jakich błędów nie popełniać.
|
|
|
|
|
#4837 |
|
Zakorzenienie
|
Uff...wróciłam z Leclerca. Kupiłam tylko spożywkę i trochę chemii. Liczyłam na to że dorwę skórzane rękawiczki i legginsy, ale nie było
Za to kupiłam chlebki pitaaa Będzie kebab Ale to może jutro albo w weekend, bo dziś makaron z truskawkami robię.Cocktail, jak nie byłam w ciąży to miałam trochę twardszy sen, a teraz byle szmer mnie wybudza. A TŻ zawodzi masakrycznie i nawet już szturchanie nie pomaga. Aaaaj ja to dziewczyn nigdy chyba do końca nie zrozumiem Zwłaszcza tego grupowego chodzenia i wychodzenia - że jak jedna to i reszta. Na TiRze miałam koleżankę która do kibla, do xero, do sklepiku potrzebowała towarzystwa. Jak na oblewaniu obrony była to też jej "autobusowa" koleżanka zbierała się bo miała do pracy, to i ona też się zmyła bo później sama nie pójdzie ![]() Och, labradory są śliczne Heroine, nom mamuśka wczoraj też mówiła że u niej pada. W ogóle Ja chyba nie chrapię - TŻ by mi powiedział, albo mama. Ale gadam przez sen Dziękuję kochana za komplementa I na tym skończę, bo wiesz że goście nam się szykują (jeszcze nie określili się kiedy), więc już mam to nieprzyjemne uczucie. Ale ćśśś...nie ma tematu ![]() Ja kiedyś legginsów w ogóle nie kupowałam. Potem kupiłam jedne czarne i nosiłam do zdarcia. A teraz właśnie znów wracam do legginsów właśnie ze względu na ciążę, bo wszystko bez wyjątku mnie w pasie uciska. A w Sh to ja się tych bab zawsze boję Jeszcze w lecie nie są takie straszne ale jesienią i w zimie pozakładają te burki, nałożą mohery na głowę, opatulą się tymi szalikami i żadna przeszkoda im nie straszna. Dziś koleżanka poleciła mi właśnie jeden ciuchland z ciuszkami dziecięcymi, ale mówi że tłumy są tam niesamowite. Ale jednak lepiej kupić takiego pajaca za 5zł niż za 20 i więcej jak tylko poznam płeć to tam pojadę i przekonam się na własne oczy jak tam jest Wcześniej i tak nie planuję niczego kupować. Tę kurtałkę i bluzkę bym chętnie zobaczyła
|
|
#4838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My też mieszkamy w bloku, ale postaramy sie mu zapewnić dużo spacerów żeby sie nie nudził i miał sie gdzie wyszaleć Brat z dziewczyną mają króliczka i go wożą autobusem także nasz piesio też będzie podróżnikiem Mam nadzieje, że dobrze będzie znosił jazdę samochodem.
|
|
|
|
|
#4839 |
|
Zadomowienie
|
Milenus tak mi się przypomniało....może źle coś pamiętam albo Cię z inną dziewczynka pomyliłam ale Ty masz stwierdzony zespół PCO?
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
#4840 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Utłukłabym chyba jakby chrapał, ja potrzebuję ciszy ) ale nie dawali gwarancji i jemu nic nie pomogło, no może minimalnie ciszej teraz chrapie. A zapłacił za zabieg 1500zł Więc pozostaje zaopatrzyć się w dobre stopery do uszu W szafie też muszę porządek zrobić. Bo w 3/4 ubrań już się nie mieszczę: ![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Cytat:
Utwierdziłaś mnie, że dec słuszna. Mam tylko nadzieję, ze lakarz problemów nie będzie robił. Poprzednim razem proponował więc mam nadzieję, że teraz się nie wycofa Ale będę meć wtedy czasu, że hoho! ![]() ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Nooo... Wróciłam w koncu z pracy. Ale dziś ciężki dzień. Zasypiałam na siedząco. Teraz zjadłam knedle ze śliwkami i mnie zmuliło coś. Położę się chwilkę albo może zaszaleję i zdrzemnę się nawet
|
||
|
|
|
#4841 |
|
Wtajemniczenie
|
Przyjechałam do domku by pobyć w towarzystwie rodziny a moja jedyna siostra jest chora i śpi w kokonie z kołdry
Czekam na odcięcie od neta - umowa do końca września (a, że warunki niekorzystne to rodzice przedłużać nie będą) i się boje, że moje wszystkie mobilne cuda tu zasięgu mieć nie będą wystarczająco dobrego i będę musiała do siebie wrócić szybciej niż zamierzałam ![]() czbasia za kilka miesięcy znowu ramoneskę zapniesz Moja przyjaciółka krótko po porodzie była nawet szczuplejsza jak przed ciąża ![]() heroine a mi u mamy wygodnie jest i specjalnie nie mam ochoty wracać ![]() za fajne zakupy i brak obrażeń
|
|
#4842 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Cytat:
![]() A wiesz, że ja nigdy w ciuchu nie byłam? w mojej okolicy nie ma takich co to się kolejki ustawiają, coś mi się nie wydaje, żeby tam można było upolować coś fajnego a co do prostownicy, to ja Medzikowi naskarżę na bank ale cóż, ważę prawie 55 kg, to po prostu pyska z domu mi sie nawet ruszać nie chce, to co ja bede o wlosy dbac
|
|
|
#4843 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) się zbiegło w czasie z kłopotami zdrowotnymi mojego taty, bo miał kłopoty z żebrami i biodrem po upadku, był 2 miesiące ponad w domu to po prostu sobie z nim cały lipiec sierpień i wrzesień siedział przed domem i cierpliwie go układał ale naprawde, wytresował go świetnie, ten pies to już na skinienie głowy reagował i wiedział czego od niego chcemy Mój szczeniak teraz przechodzi fazę gryzienia wszystkiego, ciężko nam go tego oduczyć, ale już trochę lepiej. Za to ze skakaniem jest problem- na mamę i tatę nie skacze a na mnie to z rozpędu jak się cieszy ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
![]() a co to za przypadłość masz z rączką, jesteś po jakimś urazie? Mój chłopak miał złamaną rękę i mówi, że tez go pobolewa czasem na zmianę pogody. Ja to ostatnio załapałam mega doła i mi się nie chce do ludzi wyjść, włosów uczesać, nic... leże w łóżku i wpie.p.rzam Tez powywalałam duużo niepotrzebnych rzeczy- te w dobrym stanie pójdą do domu dziecka, brat obiecał, że jak przebierze z żoną też swoje rzeczy to weźmie i zawiezie I powiem Ci, że też mam tyyyle miejsca w szafie, że masakra. ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Dziewczyny, ja ostatnio się mało udzielam, mam doła, mało weny do odchudzania, ale to już norma, nie będę się żalić i narzekać, bo to tylko moja wina. Mieszczę się w jedne spodnie. Nie mam siły się za nic zabrać, jakaś totalna demotywacja mnie wzięła. Zacznę się więcej udzielać jak się ogarnę- być może już w niedzielę, bo zaczynam rok akademicki w rpzyszłym tygodniu i wyjeżdzam "do siebie". buziaki
|
|
|
#4844 |
|
Wtajemniczenie
|
pipson Twoje ostatnie zdania to też o mnie są w 100%...
Miałam się ogarnąć u rodziców- nie wyszło ![]() Chciałam do 13 października zostać bo dopiero wtedy muszę fizycznie zaistnieć w kilku miejscach
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
Mam już pieska szalony strasznie wygląda jakby miał podwójne ADHD mam już całe ręce pogryzione także pierwsze co trzeba to oduczyć go gryzienia
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2013-09-26 o 20:47 |
|
|
|
#4846 |
|
Zakorzenienie
|
Siemaaaa
![]() Ja tylko na chwile odmeldowuje ze zyje ![]() Szał mnie standardowo ogarnia, normalnie nie mam siły ostatnio. Opadaja mi rece juz na wszytsko Z dieta sie trzymam od dwoch miesiecy dzisiaj zaliczylam jeden grzech ale kontrolowany, zjadlam Mc'flury z lionem w mc donaldzie
|
|
|
|
#4847 |
|
Wtajemniczenie
|
bialaczekoladka
zazdroszczę takiej silnej woli, dwa miesiące to bardzo długi okres (przynajmniej jak dla mnie -łasucha ). A widzisz jakie zmiany w wyglądzie? A mc flury z lionem to sama bym zjadła ![]() Zjadłam na kolacje trzy kromki chleba z opiekacza z masłem i czosnkiem dobrze, że sama śpię w pokoju węgle rano, węgle wieczorem - w końcu sezon grzewczy się zaczął
|
#4848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę sobie rozpisywać menu, bo inaczej będzie słabo. Ale wróciłam już do Krk i będzie dobrze Nawet nie próbowałam jeszcze włączyć kaloryferów, wolę mieć zimno w mieszkaniu i siedzieć pod kołdrą niż ciepłe pomieszczenia, bo mi się źle w nich śpi
|
|
|
#4849 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
taki żarcik miał być...ze węgli tyle jem bo rozpoczął się sezon grzewczy![]() Ale się zgadzam, że do spania to lepiej jak jest przewietrzone i nie za ciepło Mam zawsze w mieszkaniu okna otwarte na noc
Będzie 55kg na 160cm Edytowane przez Margot85 Czas edycji: 2013-09-26 o 23:08 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nawet w ziemie mam pouchylane okna i śpię pod dwom kołdrami
|
|
|
#4851 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
byłybyśmy idealnymi współlokatorkami - kokon z kołdry i koca ale okna nie dam zamknąćNawet nie pytam dlaczego wstałaś o takiej godzinie
|
|
#4852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wspólokatorów chętnie bym wymieniła ![]() Musiałam odpocząć po wizycie u rodziców
|
|
|
#4853 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
poskarżyć się na zepsuty opiekacz zawsze można
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4854 |
|
Zakorzenienie
|
czuje się jak jakiś stalker podczytujący inne wątki
|
|
#4855 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie jesteś sama
|
|
#4856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4857 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Lachonki
No i koniec laby. Dziś o 14 zmykam na kory i wracam dopiero po 19, a jutro i pojutrze siedzę na zajęciach. Mało tego. Weźcie mnie trzymajcie bo nie wytrzymam - nadciąga LuiVita I to cholera akurat jutro jak już po zajęciach będę zeżuta i wypluta i jedyne na co będę miała chęć to położyć się i byczyć na sofie Cytat:
![]() Kochana, super że mi o tym mężu przyjaciółki napisałaś. Czytałam właśnie o tym zabiegu wycinania/podcinania języczka ale różne opinie były. Już wczoraj trułam TŻ żeby poszedł do lekarza a on mi z kolei każe sobie stopery kupić, ale...jak ja ze stoperami budzik usłyszę Jeszcze pół biedy jak będę miała zajęcia w szkole po południu, ale jak mi dadzą jakieś grupy rano? Także ciężka sprawa..Cytat:
Mówię jej żeby kupiła dekoder (dla mnie ilość kanałów w TV jest wystarczająca i sama chyba zrezygnuję z Multimediów i kupię dekoder, chociaż TŻ mówi że trzeba by było 2 + 2 anteny i to słabo opłacalne). Cytat:
Może to nie reguła bo są jeszcze te stare PRLowskie ciuchlandy gdzie babki mają na jednym stole ułożone spodnie, na drugim bluzki i koszule, gdzieś tam stoją buty, i w zasadzie ma się wrażenie że te rzeczy leżą tam tyle ile działa sam ciuch Ale już w tych małych nowszych bywają naprawdę super dostawy a ceny są często niższe niż w sieciowych. Ja najlepsze ciuchy właśnie w małych upolowałam.Cytat:
Co do ręki - nigdy nie miałam żadnego urazu. I wczoraj bolała mnie tylko jedna, ale czasem bolą dwie, czasem noga. Nie wiem czy osoba w moim wieku może mieć bóle reumatyczne (znajoma która jest ortopedą mówiła że jak najbardziej) - także ja je prawdopodobnie mam. Bo przed każdą zmianą pogody któraś z kończyn albo krzyż mnie bolą. Cytat:
A już z ciepłym chlebkiem i jeszcze czosnkiem na dodatek to już w ogóle
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to jestem czasami wredna wiec ze mną by jej tak łatwo nie poszło Pierwsza noc z psiakiem jakoś poszła. Wstał tylko raz w nocy sisiu zrobić no ale dopiero jest w trakcie nauki czystości. Właśnie ta mała kluska wlazła do mnie na łóżko i mam nadzieje, że zaśnie. W ogóle w nocy nie mogłam spać, bo wczoraj zjadłam tylko obiad i później juz z tego wszystkiego nic nie jadłam i w nocy mnie bolał żołądek z głodu
|
|
|
|
|
#4859 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
Wczoraj sie nic nie odzywałam, bo nie było internetu ale poszłam za to z koleżanką na rowery czyli zrobiłam coś pożytecznego Z dietą gorzej, bo sie podłamałam tym, że waga nie spada a rośnie, ale teraz zaczną się studia to liczę na to, że będzie lepiej Swterek jeszcze nie doszedl, ale jak tylko go dostanę to od razu zrobie fotki Zjadłam na śniadanie owsiankę i zabieram się do nadrabiania Was
|
|
#4860 |
|
Zakorzenienie
|
A dziewczyny, zupełnie zapomniałam Wam napisać że Like a women prosiła by Wam przekazać że złamała rękę dlatego nie może na razie z nami spamować
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:57.

wczoraj mnie nie było, bo komputer u mamy nie chciał ze mną współpracować :/ ciągle pojawiał się niebieski ekran i szlag mnie już trafiał, bo się restartował i nie mogłam nic napisać... dziś też już raz ześwirował
ale myślałam, że łeb stracę nie tylko od wiatru
ale od napierającego tłumu
wszyscy się rzucają na nie jak jakieś drapieżniki
ale upolowałam kurteczkę czarną ocieplaną za 12 zeta
zadowolona jestem, ale szybko tam nie wrócę ;/
znaczy teraz to nie wiem, bo jestem u rodziców, ale ostatnio na weekendzie było potwornie zimno w mieszkaniu 
I jeszcze dietki trzymasz, super
ale też dbam o nie! Wczoraj kupiłam ponownie Biovaxa 3 oleje, bo mi się już skończyło poprzednie opakowanie. 500 ml w super cenie za 24 zł

choć powoli mam dość...

klask i: ja w następny weekend zaczynam swoje studia mgr a tak mi się nie chce ....
a co do sprzetu nie znam się na orbitrekach ale też nad nim myślałam tylko mnie nie stać dlatego kupiłam sobie rower stacjonarny bo tamten pożyczony musiałam oddać ale orbitrek chyba daje lepsze efekty więc na pewno dużo schudniesz 

a teraz mamlam owsiankę z siemieniem, truskawkami i jogurtem brzoskwiniowym. A sobie dziś więcej posoliłam i taka pycha wyszła 

I to cholera akurat jutro jak już po zajęciach będę zeżuta i wypluta i jedyne na co będę miała chęć to położyć się i byczyć na sofie
Jeszcze pół biedy jak będę miała zajęcia w szkole po południu, ale jak mi dadzą jakieś grupy rano?