|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 |
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Hejka
![]() Melduję, że żyję i czuję, że zbliża mi się @ ![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Coctail tak mi szkoda kitka Twojego, faktycznie długo go nie ma ![]() ![]() Chociaż tak pisałam znajomej na innym forum, że małe szanse, że jej kotka wróci, a ta wróciła po ponad miesiącu ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- basia helloł! Poproszę o jakieś zaklęcie ciążowe na mnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- ewelcia jak Ci dobrze, że u Ciebie grzeją ! Ja już nie mogę w tym mieszkaniu, zawsze grzali u mnie szybko we wrześniu, a tu nic ![]() A co do uczelni to przyzwyczaisz się, zorganizujesz sobie czas przerw jak się ze wszystkimi poznacie i będzie fajnie, zobaczysz ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Dzaga piękna ta mgiełka ![]() ![]() ![]() Kolszule mojego Tż prasuję raz na rok i tak sobie leżą na jakieś okazje, i nawet się wkurzam jak jakąś wyciąga niepotrzebnie, że narusza porządek ![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- ewelcia Twój podpis pasuje jak nic do mojego @ ![]() ![]() ![]()
"Nawet najmniejsza osoba może zmienić bieg przeznaczenia" http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqdqk3ct8jh1u6.png Edytowane przez patiuszka Czas edycji: 2013-09-24 o 15:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4802 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4803 | |||
Tajka
|
Cytat:
![]() ![]() Moi znajomi wszyscy mają mega z nim problem ![]()
![]() |
#4804 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
O matko, ja na 2 roku miałam tak, że niby mieszkałam w Krk ale kilka razy w tygodniu musiałam do domu jeździć ( ok 65 km) po prostu wyczerpana byłam ![]() Kochana, łączę się w smutku, ja miałam przed moją Koko pięknego kota ( to był niby zwykły kocur, ale jego mama była rasową Niebieską kotką rosyjską, która po prostu zwiała z domu i puściła się z dachowcem ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fajnie z ta prostownica, tylko mi kłaczków nie spal ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4805 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- pipson to tak samo się u mnie jesień pogodnie zaczęła, dzisiaj byłam na 3 godzinnym spacerku nawet ![]() ![]()
![]() |
#4806 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie niedługo też będzie, już się czuję napuchnięta ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi się udało dorwać w końcu komin, chyba z 3 lata chciałam, ale jak widziałam, że za kawałek zszytego szalika chcą po 70 zł, to wątpiłam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4807 | |
Zadomowienie
|
Odmelduję sie, bo mnie nie było trochę
![]() Generalnie mam straszny młyn, bo tata wyjechał służbowo, a moja mama ma ciężkie zapalenie oskrzeli ![]() ![]() ![]() Dietowo wczoraj nienajgorzej, dziś ok 1400- zaraz zjem kolację i potem poćwiczę. Powolutku wracam na dobre tory. Tylko znów piję za mało wody, czuję się przez to ciężka. Zastanawiam się, czy nie olac liczenia kalorii, bo mi to działa na nerwy. Póki co chce przez te 3-4 tygodnie jeść mniejsze porcje i zapobiegać objadaniu- jak się troche skurczy mój żołądal to pozwole sobie na nieliczenie i zobaczymy. ![]() Szczerze, to w domu mi się już przysłowiowe króliki przewracają, nie mogę wytrzymać, chcę już początek roku akademickiego i znów ten wir ![]() ![]() Jeszcze przed końcem września czeka mnie wielkie czyszczenie szaf ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
Wiesz co, też tak uważam- ale z drugiej strony, nie wiem, nie wyobrażam sobie, że widziałabym ładnego, odżywionego kota ( nasz Diego ważył 9 kg, kawał kota) i stwierdziła, że mi się podoba, to sobie go wezme. Nawet jakby się kot łasił, to bym wiedziała, że to czyjś prawdopodobnie. Ja mieszkam akurat w domu jednorodzinnym i mam niewielu sąsiadów, ale wiem, że na osiedlach to koty mają ciężkie życie ![]() No u mnie teraz też paskudnie, aż się nie chce z wyra wyjść ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4808 |
Zadomowienie
|
pipson , kochana
![]() ![]() Z drugiej jednak strony wiem z życia, że często się tak zdarza, gdy ludzie nie mają wcześniej kota w domu. Ot, tak głupio myślą, że jak kot się błąka, to pewnie z domu wyrzucony... Ty jak hodowałaś kotka, to jesteś świadoma, że to jest inaczej. A wiele ludzi myśli, że to tak jak piesek... O! Pewnie się zgubił albo go ktoś porzucił i ciach za pazuchę ![]() Ja mam kotkę 9 lat, mieszkam na parterze i kotka jak chce to wychodzi. Ależ ile to razy mi się zdarzyło, że jakiś sąsiad przerażony dzwonił domofonem, że mój kot się zagubił, bo był z drugiej strony bloku ![]() ![]()
"Nawet najmniejsza osoba może zmienić bieg przeznaczenia" http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqdqk3ct8jh1u6.png Edytowane przez patiuszka Czas edycji: 2013-09-24 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4809 | ||
Tajka
|
Nope.
![]() U mnie dzisiaj: Warm Up z Mel B ABS z Mel B Tiffany Waist Workout Cool Down z Mel B 10x 14kg na nogi 10x 14kg podciąganie na ręce po 10x 5kg hantle na rękę 8 pompek męskich 20min HH 50 przysiadów
![]() |
#4810 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A o podłości ludzkiej to nawet nie wspominam, momentami to już jest bestialstwo... Znam pare takich przykrych historii, ale nawet nie będę opowiadać, bo serio się aż przykro robi i niedobrze na myśl o takich okropnych ludziach.
![]() ![]() |
![]() |
#4811 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I po raz kolejny- gratuluję samozaparcia z ćwiczeniami ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4812 |
Przyczajenie
|
Kurde nie wiem co robić, ćwiczę codziennie, staram się jeść regularnie i niskokalorycznie, a moja waga w ogóle się nie rusza. Po ubraniach różnicę ostatnią zauważyłam 2 tygodnie temu. Czyżby kolejny martwy punkt?
#4813 |
Zakorzenienie
|
Może jesz zbyt niskokalorycznie? Ile kalorii zjadasz?
![]() |
#4814 |
Zakorzenienie
|
Heeej a ja już na nogach, muszę ogarnąć mieszkanie i siebie, bo za 2h przyjeżdżają do mnie koleżanki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4815 | ||||
Tajka
|
Cytat:
![]() A ile zajmuje ? Tak całość, razem z hula i ciężarkami, to tak niecałą godzinkę. ![]() Czasami ponad, jak pokręcę dłużej HH. ![]() Cytat:
Melduję się rano. Dzisiaj na uczelni tylko basen ![]() Wczoraj wróciłam do Tiffany Waist Workout po długim czasie i mnie tak talia boli i brzuch, że czuję czuję, a jak kocham czuć efekty ćwiczeń ![]() Teraz ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4816 |
Zakorzenienie
|
A ja znow się Wam pożale
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4817 | |||
Tajka
|
Cytat:
Ale nie załamuj się od razu. Po takim czasie to może być wszystko. A fakt, że masz mniejsze ubrania - może to być spowodowane np. opuchlizną albo czymkolwiek. Mówisz, że ładnie jadłaś. może za mało i organizm zaczął gromadzić tłuszcz w boczkach ? Poczekaj jeszcze chwilę. Ja tak miałam, że ćwiczyłam dietowałam itp. i na wadze +kg i w centymetrach wszędzie +1/+1,5. Tydzień później się mierzyłam i były spadki. Także głęboki wdech i czekamy dalej ![]() ![]()
![]() |
#4818 |
Zakorzenienie
|
![]() Hero, Ewelcia … u nas wszystko ok. mam nadzieję ![]() ![]() Muszę sobie seriali poszukać bo wolnego czasu będę mieć w brud ![]() Patiuszka zaraz prześlę wiruski ciążowe i zarażęJ Uda się uda tylko trzeba odpuścić.. My staraliśmy się od lutego i co miesiąc rozczarowanie. I dopiero jak pojechałam na wycieczkę i teoretycznie już ten cykl za stracony uważałam-(już niby po owu byłam) odpuściłam -a tu bach!!!! No my też już się dogrzewamy w łazience kaloryferki odkręciłam i cieplutko w końcu. Aż chce się myć, balsamować, pachnić i w ogóle… Paula!! Super zakupki.. No i że dzidzię podejrzałaś ![]() Pipson no faktycznie.. cieżko jak cała gospodarka na głowie, hehe.. Ewelcia a może za malo jesz.. Paradoksalnie jak obetniesz mocno kalorie można przytyć.. Edytowane przez czbasia Czas edycji: 2013-09-25 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4819 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Przed wami Pani Magister Sztuki specjalizacja Architektura Wnętrz, obroniona wczoraj... waga +3 kg;p ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- czbasia ciąża!!!!!!!!!!!!! jeeee.. gratki!!! Teraz to musisz być szczęśliwa.. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Nie było mnie trochę długo bo prawie 3 miesiące. Odpuściłam sobie w tym czasie diete, miałam bardzo dużo na głowie ie nie byłam w stanie kontrolować tego wszystkiego. Wczoraj się obroniłam i teraz mam już luz, mogę się wziąść za siebie. W ostatnim miesiącu miałam spięcie z TŻ w sprawie terminu ślubu. Już wszystko się mniej więcej wyjaśniło, salę wybraliśmy, zespół wybraliśmy i jest OK. Wesele planujemy tak za 1,5 roku. Na początku będziemy mieszkać u mnie z rodzicami, max 2 lata. W międzyczasie chcemy sobie coś małego wybudować. Pracę mam, jakoś to wszytsko się poukładało. Od 1 października wracam spowrotem do pracy. Zaczynam od 1 padziernika dietę na nowo. Chce sobie też kupić orbitreka. Dodatkowo 2 razy w tygodniu planuje z koleżanką chodzić na fitness. Jeśli któraś z was kiedykolwiek kupowała orbitreka lub interesuje się tym tematem to proszę o jakieś sugestie. Ja niestety jestem zielona ze sprzętu treningowego, nie chciałabym kupić bubla. Mam 1000 zł nazbierane na ten sprzęcik. Tak więc zaczynam pełną parą. A co u was kochane?? Opowiadajcie, jestem strasznie ciekawa. Jak dieta? Jak życie prywatne....
#4820 |
Zadomowienie
|
Hejka
![]() Grzeją u mnie kaloryfery ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mielnus fajnie, że w końcu jesteś ![]() ![]() ![]() ![]() No i oczywiście wieeelkie gratulacje obrony ![]()
"Nawet najmniejsza osoba może zmienić bieg przeznaczenia" http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqdqk3ct8jh1u6.png Edytowane przez patiuszka Czas edycji: 2013-09-25 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4821 |
Wtajemniczenie
|
czbasia muszę zapytać bo nurtuje mnie to od kiedy przeczytałam...co to jest neska? Chyba, że o nerkę/saszetkę Ci chodziło
![]() Jakoś nie mam weny do dietkowania ![]() ![]()
#4822 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4823 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja dzisiaj dostałam plan z uczelni i koliduje mi z zumbą ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4824 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No dawno Cię nie było ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez czbasia Czas edycji: 2013-09-25 o 20:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4825 |
Wtajemniczenie
|
czbasia
![]() ![]() ![]() "Oglądnę seriala" i idę spać - podobno zbyt mała ilość snu utrudnia odchudzanie ![]() ![]()
#4826 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj przeprowadzka do Poznania
![]() ![]()
#4827 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4828 |
Zakorzenienie
|
Właśnie sie miałam pytać co z Twoją przeprowadzką
![]() Obudzili mnie o 9 ![]() ![]() ![]() Znaleźliśmy pieska niedaleko w sumie dzisiaj sie umówiliśmy, że po niego jedziemy i teraz 1000 myśli na sekunde czy damy z nim rade. Z jednej strony bardzo go chce a z drugiej wiem jaki to obowiązek, bo mam piesia w domu. A właśnie ktos chce go oddać, bo sie musi wyprowadzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4829 |
Zakorzenienie
|
Bryyy!
![]() ![]() ![]() Pogoda u mnie do ![]() ![]() ![]() Poodpisywałam...idę się do tego Leclerca zbierać. Acha! Wiecie może gdzie wysłać TŻ (albo co mu kupić) żeby tak nie chrapał. Matko, nie da się z nim spać!!! ![]() ![]() Cocktail, czapę mam, ale chyba nie tą co chciałam, ale innej nie była. Moja jest taka jakby robiona na drutach, a nie taka z drobniutkim warkoczem. Ale już ją przetestowałam - fajna, ciepła, jest git ![]() U mnie na studiach na UMCS plan zawsze pojawiał się ostatniego dnia września lub 1 października ![]() Cannelloni musiałam wguglować ![]() ![]() Jak tam babski wieczór? ![]() Nie wiedziałam że na zumbę chodzisz ![]() Ewelcia, u mnie też już zaczęli grzać z tydzień temu. Akurat podłączałam kompa pod TV i jakoś na policzku mi się ciepło zrobiło, a to od rury w rogu tak grzało. My w zeszłym roku pobiliśmy rekord nie-grzania (bo ja naprawdę wolę się ubrać niż grzać; nie lubię mieć za gorąco w domu) - pierwszy raz od kiedy mieszkamy w Lbn mieliśmy nadpłatę ![]() U mnie na targu akurat były fajne beanie ale tylko we fluo kolorach ![]() ![]() Nie wiem co na ten przybytek na wadze poradzić. Miałam dokładnie to samo. Ważyłam 49kg, a później "z dnia na dzień" przy ładnej diecie 51 ![]() ![]() Hero, jak piszesz o tej prostownicy to normalnie zazdrocha i tyle ![]() ![]() ![]() ![]() A i dziękuję za komplementy ![]() ![]() ![]() Patiuszka, dziękuję ślicznie ![]() Pipson, ja mam już 2 kominy w kolekcji (obydwa kupiłam na bazarze za 25zł - baaardzo ciepłe, grube, nie mechacą się, nic) - miodowy i bordo - ale jeszcze mam ochotę na jakiś ecru. Po prostu szukam czegoś do szarego płaszcza. To widzę że masz masę na głowie. Mam nadzieję że ekipa chociaż w miarę konkretna i nie odwala maniany tak jak miało to miejsce u mnie. Ja też już tylko czekam aż wrócę do szkoły (w ten weekend mam pierwszy zjazd ![]() Jeśli chodzi o szafowy minimalizm to ja zaczęłam go czcić gdzieś przed wakacjami chyba. Jeszcze tak do biegania po mieście zostawiłam jakieś kolorowe spódniczki i kombinezony, ale jak już czyściłam szafę po lecie to zostały tylko mgiełki, proste żakiety, kurtka jeansowa, dwie białe bokserki, jedna czarna i jeden szyfonowy top ![]() ![]()
![]() |
#4830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No mi właśnie wczoraj plan wrzucili i sie okazało, że koliduje z zumbą. No ja chodziłam do wakacji potem miałam przerwe i już sie nie mogłam doczekać aż wróce a tu takie mecyje. A chciałam chodzić w czwartki na 16 bo inna godzina to tylko wtorek na 21 dla mnie to już za późno i w ogole miejsc nie ma ![]() Łoo boże ale u mnie leje i ttak ciemno sie zrobiło ![]() ![]() A co do babskiego wieczoru koleżanki miały u mnie zostać na noc. Okazało sie że jedna jedzie do domu, bo dzisiaj miała wyjazd a nic mi nie powiedziała a była pewna ![]() ![]() ![]() A piesio to labrador. Czuje że moi rodzice będą sie czepiać, że mam już jednego psa a biore następnego ![]() A moja czapa tez jest taka grubsza ![]() Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2013-09-26 o 09:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.