Początkujące włosomaniaczki :) - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-27, 18:42   #4801
mulankasia
Raczkowanie

Dot.: Początkujące włosomaniaczki :)

Dziś po 5 dniach umyłam włosy. Wyglądały i układy się dobrze.
Przed myciem nałożyłam na ok 5h maskę (https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...air-cream.html). Myłam szamponem z GP, nałożyłam odżywkę (https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...nditioner.html), rozczesałam i spłukałam, ostatnie płukanie z aloesem.

I jest ale ;/ niby wizualnie jest ok, ale wypadło mi tyle włosów, że się przeraziłam. Nie wiem czy to wpływ stresu, czy narkozy, czy tego, że były przez 5 dni ciągle związane i się skumulowało wypadanie.

Na 17 jestem umówiona do dermatologa (jakoś mam dużo wągrów), ale od razu zapytam o włosy, skórę głowy itp. Bo jak tak dalej pójdzie to do końca roku mój ob kucyka nie bd wynosił nawet pół cm (teraz mam 2-3cm ;/ ).
mulankasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 19:29   #4802
201708160922
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kropelkaa Pokaż wiadomość
ale maski?w ulotece widzę tylko odzywki do spłukiwania
Na 99% maski, ale nie sprawdzę, bo zrobiłam z ulotki łódkę i oddałam dziecku Ulotka była w "Metrze". Promocja trwa chyba do 29.
201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 19:35   #4803
Smerfetka22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paulina1347 Pokaż wiadomość
Smerfetka22 kupiłaś odżywkę czy ultralekką odżywkę? były w ogóle u Ciebie w naturze ultralekkie odżywki z mariona? widziałaś może?
Kupiłam ultralekką odżywkę. Dostałam ją w Naturze w Warszawie przy Metrze Centrum. Chcę ją wykorzystac do zabezpieczania końcówek jako zamiennik jedwabiu CHI. Nie wiem czy to jest popularny kosmetyk,ale ja wzięłam ostatni z półki-chyba że dołożyli

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
jajko, owszem wysusza, ale żółtko olejek plus miód, to wspaniała mieszanka

iwona, a próbowałaś różne sposoby nakładania olejów? Ja np. zauważyłam, ze moje włosy nie przepadają za olejowaniem na sucho, za to w połączeniu z wodą (niekoniecznie ciepłą) daje świetny efekt
Mam tak samo-po olejowaniu na sucho wogóle nie widzę efektów

Cytat:
Napisane przez iwonaa1993 Pokaż wiadomość
Jeeeej jak dobrze że teraz już wiem i nie będę tak robić, to w takim razie poradziłabyś mi jakąś fajną maskę na suche końcówki?

A no i jaki olej byłby najlepszy do raczej suchych włosów?

Pozdrawiam
Tak jak piszą dziewczyny-tylko metodą prób i błędów zobaczysz co dla Ciebie jest dobre. U mnie sprawdza się olej winogronowy i Marokańska maska z Planeta Organica.

Cytat:
Napisane przez mulankasia Pokaż wiadomość
Przed myciem nałożyłam na ok 5h maskę (https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...air-cream.html). Myłam szamponem z GP, nałożyłam odżywkę (https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...nditioner.html), rozczesałam i spłukałam, ostatnie płukanie z aloesem.

I jest ale ;/ niby wizualnie jest ok, ale wypadło mi tyle włosów, że się przeraziłam. Nie wiem czy to wpływ stresu, czy narkozy, czy tego, że były przez 5 dni ciągle związane i się skumulowało wypadanie.

Na 17 jestem umówiona do dermatologa (jakoś mam dużo wągrów), ale od razu zapytam o włosy, skórę głowy itp. Bo jak tak dalej pójdzie to do końca roku mój ob kucyka nie bd wynosił nawet pół cm (teraz mam 2-3cm ;/ ).
Nie wiem co Ci powie lekarz,ale moim zdaniem jest to spowodowane narkozą, stresem a przede wszystkim nie mycie głowy 5 dni. Mam tak samo-jak je za długo przetrzymam to później lecą jak szalone.

Jeśli chodzi o wcierkę to zamierzam ją wykona z półproduktów zamówionych z zsk. Na jedym z blogów znalazłam taki przepis 4g kofeiny 4g niacyna (czy jakoś tak) 96 g wody konserwant. Dziewczyna bardzo zachwalała efekty: wcierka ograniczyła jej wypadanie i spowodowała przyrost baby hair

30.09.2013-tran
01.10.2013-Radical

Edytowane przez Smerfetka22
Czas edycji: 2013-09-27 o 19:38
Smerfetka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 20:06   #4804
Roslina xD
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez CzasKomety Pokaż wiadomość
Na 99% maski, ale nie sprawdzę, bo zrobiłam z ulotki łódkę i oddałam dziecku Ulotka była w "Metrze". Promocja trwa chyba do 29.
maska na 100%, właśnie sprawdziłam tę ulotkę z metra

Cytat:
Napisane przez Smerfetka22 Pokaż wiadomość
Kupiłam ultralekką odżywkę. Dostałam ją w Naturze w Warszawie przy Metrze Centrum. Chcę ją wykorzystac do zabezpieczania końcówek jako zamiennik jedwabiu CHI. Nie wiem czy to jest popularny kosmetyk,ale ja wzięłam ostatni z półki-chyba że dołożyli
Łihii, w końcu wiem gdzie Natura jest bliskooo
Stary 2013-09-27, 20:23   #4805
Blondyna66
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Roslina xD Pokaż wiadomość
maska na 100%, właśnie sprawdziłam tę ulotkę z metra
Stary 2013-09-27, 20:37   #4806
Aysell
Wtajemniczenie

Hej

Cytat:
[...]
też łapiecie się na tym, że czytacie skład wszystkich produktów?
ja odkąd zaczęłam się interesować silikonami i innymi szkodliwymi rzeczami to teraz ciągle wszystko sprawdzam i to już się powoli zaczyna przeradzać w manię..
[...]
Tak... u mnie też już zaczyna to być obsesją
Cytat:
Napisane przez Rosahszta Pokaż wiadomość
Dzień dobry, można dołączyć ?
Cześć
Cytat:
Napisane przez isabelka00 Pokaż wiadomość
dziewuszki mam pytanie :jaki olej radzicie nakładać na koncówki?
Ja lubię bardzo śliwkowy [o taki bez spłukiwania pytasz, do zabezpieczania, tak?]

Cytat:
Napisane przez Ephee Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a co polecacie na odstające włoski? Nie mówię o baby hair, ale o takich włosach odstających na całej długości

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Może oleje?
Cytat:
Napisane przez Bruised Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Można się wprosić?

Jeśli chodzi o siwienie, to nie wiem czy mam się już martwić, bo od kilku lat regularnie farbuję włosy, więc pewnie siwych nawet bym nie zauważyła. Ale miałam siwiejącą koleżankę już w liceum, i to nie było kilka pojedynczych włosków, ale całe pasmo. Pewnie ze stresu, ale tak na 100% to nigdy nie wiadomo.

A moje włosy mają dziś pierwsze starcie z kremem (Isana kwiat pomarańczy, bo kakaowego jeszcze nie zdążyłam kupić). Wcześniej tego nie próbowałam, ale tak ładnie pachniał, że musiałam spróbować
Hej
Cytat:
Napisane przez Amalia1989 Pokaż wiadomość
A ja mam zamiar spróbować ją kiedyś jako maseczkę do twarzy
[...]
Ja też, kupię przy następnym zamówieniu na ZSK
Cytat:
Napisane przez RedLeaf Pokaż wiadomość
Ja tez dolaczam wlosy ciemny blond, byly do talii, obcielam 40cm bo byly bardzo zniszczone. Sa w miare proste, od 2 miesiscy pije pokrzywe, miesiac siemie lniane. Olejowalam 2 razy. Koncze butelke jantara. Mam duzo baby hair, bo zaczelam pielegnacje. Chcialabym zapuscic do talii obciete na prosto, ze zdrowymi koncowkami

Hej
Cytat:
Napisane przez annakarenina123 Pokaż wiadomość
[...]
Jeszcze jedno pytanie, czy wcierki Seboradinu moge uzywac 4 tygodnie zamiast 3 czy przedobrze? Widze wysyp babyhairow
W sumie chyba czemu nie

Obcięłam dzisiaj końcówki. Poszedł wielki kawał, bo cienkie były... Pokażę Wam w ciągu kilku dni dziwacznie się czuję w takich krótkich włosach.

Aysell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 20:52   #4807
Smerfetka22
Raczkowanie

Ja do Fryza idę we wtorek. Znalazłam fajnego fryzjera w Warszawie-pierwszy raz ktoś dobrze obciął mi grzywkę. zobaczymy jak się sprawi tym razem

30.09.2013-tran
01.10.2013-Radical
Stary 2013-09-27, 21:15   #4808
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Visomya Pokaż wiadomość
[...]
Czytając o składach doszłam do wniosku, że powinnam unikać Isopropyl, Denat Alcohol, protein, szukać zaś wszelkich nawilżaczy. A jeżeli odstające włoski nie znikną, chyba poszukam silikonowych odżywek, masek.
[...]
Hej
Proteiny są w porządku, nie musisz ich unikać, po prostu sprawdź jak reagują na nie Twoje włosy one też są potrzebne, nie tylko nawilżacze.

Cytat:

Nie wiem co z resztą [narkoza, stres - bardzo możliwe], ale mi włosy dramatycznie lecą przy myciu, kiedy je przetłuszczę, dlatego staram się tego unikać.

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Cytat:
Ja do Fryza idę we wtorek. Znalazłam fajnego fryzjera w Warszawie-pierwszy raz ktoś dobrze obciął mi grzywkę. zobaczymy jak się sprawi tym razem
Też kminiłam nad grzywką, ale nieeee moja twarz się do grzywki chyba nie nadaje a podobają mi się grzywki niesamowicie

Stary 2013-09-27, 21:33   #4809
mulankasia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aysell Pokaż wiadomość

Nie wiem co z resztą [narkoza, stres - bardzo możliwe], ale mi włosy dramatycznie lecą przy myciu, kiedy je przetłuszczę, dlatego staram się tego unikać.[COLOR="Silver"]
Więcej nie dopuszczę do takiego przetłuszczenia. Będę obserwować przez najbliższe kilka myć.

Mam nadzieję, że dermatolog przepisze jakiś cudowny środek na porost nowych włosków. Moja siostra jak kiedyś była to dostała coś do wcierania, taki płyn robiony przez farmaceutów, więc liczę na to samo.
Stary 2013-09-27, 21:43   #4810
paulina1347
Raczkowanie

Cytat:
hahahha jestem z innego miasta i też wzięłam ostatnią, albo to zbieg okoliczności albo to jakiś chwyt na klientów

taka okazja z tą maską, a nigdzie w okolicy super pharm, WHY?! chyba Bóg nade mną czuwa.. a raczej nad moim portfelem
Stary 2013-09-28, 09:39   #4811
annakarenina123
Raczkowanie

Mulankasia, ja slyszalam ze niestety jezeli skora glowy powinna byc umyta a nie jest, zatyka sie i to moze spowodowac wypadanie, ale z tego co wiem to jest to jednorazowe. Wiec jezeli nadal beda Ci leciec, to ja bym obstawiala stres i narkoze jako glowne czynniki.
annakarenina123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 09:53   #4812
Sandwichh
Raczkowanie

Cytat:

Tak , dla mnie spryskiwanie jest czasochłonne. Ja nie olejuję włosów na długi czas a i tak widzę efekty
Dziękuję za odpowiedź
Sandwichh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 10:02   #4813
barylka666
Zadomowienie

Dzień dobry

Dziś przed myciem w skalp Radical, na długość maska Pilomax do włosów blond + olej łopianowy z kiełkami pszenicy i jojobą + Isana krem do rąk z mocznikiem (ok.45min)
Mycie Biały Jeleń z bawełną
Odżywka Garnier AiK + trzy krople gliceryny + kilka kropel olejku Alterra brzoza i pomarańcza (ok.30min)
Na końcówki jedwab GP

Edytowane przez barylka666
Czas edycji: 2013-09-28 o 10:21
barylka666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 10:08   #4814
mulankasia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez annakarenina123 Pokaż wiadomość
Mulankasia, ja slyszalam ze niestety jezeli skora glowy powinna byc umyta a nie jest, zatyka sie i to moze spowodowac wypadanie, ale z tego co wiem to jest to jednorazowe. Wiec jezeli nadal beda Ci leciec, to ja bym obstawiala stres i narkoze jako glowne czynniki.
Chyba masz rację. Dziś jak myłam rano to było ich o wiele wiele mniej.
Stary 2013-09-28, 11:08   #4815
Martii=*
Zadomowienie

czy któraś z was używała czystego oleju babassu?

Dzisiaj:
Olej babydream na noc, potem mycie alverdą i kallos latte.

Edytowane przez Martii=*
Czas edycji: 2013-09-28 o 11:10
Martii=* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-28, 12:17   #4816
Amalia1989
Rozeznanie

Cytat:

Czasami jakiś kosmetyk nasila wypadanie. Mnie kiedyś włosy wypadały przez stres i nie było tak, że np. w poniedziałek się denerwowałam, a we wtorek znalazłam dużo włosów. Zaczęły mi wypadać dopiero po kilku miesiącach. I tak wypadały, stopniowo coraz mniej, a po użyciu wcierki wszystko się unormowało.

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:
Hej
Proteiny są w porządku, nie musisz ich unikać, po prostu sprawdź jak reagują na nie Twoje włosy one też są potrzebne, nie tylko nawilżacze.
Moja opinia jest taka,że proteiny są do bardzo dobrze zadbanych i nawilżonych włosów.

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Cytat:
hahahha jestem z innego miasta i też wzięłam ostatnią, albo to zbieg okoliczności albo to jakiś chwyt na klientów
Zauważyłam,że produkty są dokładane dopiero następnego dnia rano. Jeśli ktoś wykupi coś i jest pusta półka, to ta półka jest pusta do następnego dnia rano. Raz chciałam kupić eyeliner z Wibo, którego zabrakło. Poprosiłam ekspedientkę, która mi go wyciągnęła z dolnej, zamykanej szuflady
A propos eyelinerów. Tego starego z Wibo już nie ma? Bo teraz jest jakiś nowy o napisie Deep liner.

Sprawdziłam odżywkę Mariona z arganem. Myślałam,że ma taką zwykłą, a nie w sprayu. nie wiem, co mi się ubzdurało.

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Sandwichh Pokaż wiadomość
Dziękuję za odpowiedź
Odmałpuję i jutro też tak naolejuję włosy, bo przeważnie robiłam to na sucho, a ostatnio na odżywkę.

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Wczoraj rozczesałam włosy grzebieniem z szeroko rozstawionymi zębami, kiedy miałam na głowie maskę z Ziaji do włosów farbowanych. Potem już ich nie czesałam i dałam im wyschnąć. Kiedy były już prawie wysuszone, zaplotłam luźny warkocz. Rano rozczesałam delikatnie tylko włosy do ucha, a resztę przeczesałam palcami. Efekt to falki. Falują jakby chciały, a nie mogły,m ale są . Ziaja pewnie też miała swój wkład, bo nawilżyła mi je, choć nie jest zgodna z CG.

Edytowane przez Amalia1989
Czas edycji: 2013-09-28 o 12:19
Amalia1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 13:26   #4817
Smerfetka22
Raczkowanie

Cytat:
Hej

Nie wiem co z resztą [narkoza, stres - bardzo możliwe], ale mi włosy dramatycznie lecą przy myciu, kiedy je przetłuszczę, dlatego staram się tego unikać.

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Też kminiłam nad grzywką, ale nieeee moja twarz się do grzywki chyba nie nadaje a podobają mi się grzywki niesamowicie
Nie mam typowej grzywki, poprostu te z przodu mam troszkę krótsze-lubię jak mi się układają w stylu "amerykańskiej grzywki". Pierwszy raz fryzjer obciął mi włosy:tyle ile chciałam a z grzywką to mnie zaskoczył. Zobaczymy czy teraz też się sprawi-mam nadzieję, że nie chwalę go na darmo Wstawię zdjęcia przed i po.

Cytat:

taka okazja z tą maską, a nigdzie w okolicy super pharm, WHY?! chyba Bóg nade mną czuwa.. a raczej nad moim portfelem
Pewnie też śledzą blogi i wiedzą co w trawie piszczy.

U mnie dzisiaj tak: musztardowy na całą noc, mycie Sesa i Stapiz Sleek, Kallos Late oraz na końcówki pierwszy raz Marion

30.09.2013-tran
01.10.2013-Radical
Stary 2013-09-28, 14:04   #4818
Aysell
Wtajemniczenie

Heeej

Cytat:
Nie mam typowej grzywki, poprostu te z przodu mam troszkę krótsze-lubię jak mi się układają w stylu "amerykańskiej grzywki". Pierwszy raz fryzjer obciął mi włosy:tyle ile chciałam a z grzywką to mnie zaskoczył. Zobaczymy czy teraz też się sprawi-mam nadzieję, że nie chwalę go na darmo Wstawię zdjęcia przed i po.
[...]
Amerykańska grzywka jest super czekam na zdjęcia, może ja też bym tak ścięła włosy... Chociaż wczoraj też mi trochę fryzjerka pocieniowała przy twarzy i bo bokach, aż sobie przypomniałam, jak to było mieć cieniowane włosy - wywijające się, niepłaskie, ciekawie się prezentujące Ale trudno, już z tyłu nigdy nie pocieniuję tak mocno.

Na włosy poleciał olej z winogron, co prawda za jakąś godzinę myję włosy, ale może coś zyskają, a olej muszę zużyć

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Cytat:

[...]
Moja opinia jest taka,że proteiny są do bardzo dobrze zadbanych i nawilżonych włosów.
[...]
Możliwe, że właśnie tak jest przy zniszczonych mogą wywołać efekt siana i przesuszenia.

Stary 2013-09-28, 15:21   #4819
creatives
Zadomowienie

GG do creatives

Cytat:

Pewnie też śledzą blogi i wiedzą co w trawie piszczy.

U mnie dzisiaj tak: musztardowy na całą noc, mycie Sesa i Stapiz Sleek, Kallos Late oraz na końcówki pierwszy raz Marion
Jak wygląda taka amerykańska grzywka? Bo wpisalam w google i wyskoczyły mi różności a sama jestem ciekawa nowych cięć, bo szukam czegoś dla siebie

01.05.2013 - włosomaniaczę

lubię czytać 88/52

creatives jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 15:21   #4820
Visomya
Raczkowanie

Cytat:
Hej
Cytat:

Cytat:

Możliwe, że właśnie tak jest przy zniszczonych mogą wywołać efekt siana i przesuszenia.
Właśnie dlatego myślę, że z przesuszonymi końcówkami powinnam od nich stronić. Zobaczymy. Dziękuję.
Visomya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 15:54   #4821
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez creatives Pokaż wiadomość
Jak wygląda taka amerykańska grzywka? Bo wpisalam w google i wyskoczyły mi różności a sama jestem ciekawa nowych cięć, bo szukam czegoś dla siebie
Zobacz tutaj : http://www.anwen.pl/2013/09/moja-wos...toria-ola.html Nie wiem jak to wyjaśnić dokładnie, ale włosy wywijają się na zewnątrz [od twarzy].

Na mojej głowie wylądowała Natur Vital pomieszana pół na pół z różową Artiste [super połączenie dla moich włosów], wkropiłam tam jeszcze panthenol i aloes na to czepek, ręcznik, podgrzanie i siedzę

Edytowane przez Aysell
Czas edycji: 2013-09-28 o 15:55
Stary 2013-09-28, 16:41   #4822
creatives
Zadomowienie

GG do creatives

Cytat:
Zobacz tutaj : http://www.anwen.pl/2013/09/moja-wos...toria-ola.html Nie wiem jak to wyjaśnić dokładnie, ale włosy wywijają się na zewnątrz [od twarzy].

Na mojej głowie wylądowała Natur Vital pomieszana pół na pół z różową Artiste [super połączenie dla moich włosów], wkropiłam tam jeszcze panthenol i aloes na to czepek, ręcznik, podgrzanie i siedzę
Ojeeej, ładna Ale znając mój antytalent do układania włosów, pewnie nic by mi z tego nie wychodziło

01.05.2013 - włosomaniaczę

lubię czytać 88/52

creatives jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 17:31   #4823
Mahdab
Zakorzenienie

Pamiętacie jeszcze mnie?
Czytam was co dzień, ale czesto z telefonu i nie lubię tak pisac...
Brak czasu i niestety włosy na tym też cierpią, już 3 raz pod rząd umyłam tylko szamponem + odżywka w sprayu i to wszystko...

Mahdab jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2013-09-28, 17:45   #4824
201708160922
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mahdab Pokaż wiadomość
Pamiętacie jeszcze mnie?
Brak czasu i niestety włosy na tym też cierpią, już 3 raz pod rząd umyłam tylko szamponem + odżywka w sprayu i to wszystko...
Pamietam, masz charakterystyczny nick i avatar.

Bylam kiedys w meczecie i imam powiedzial, ze muzulmanki nosza hadzib, zeby ochronic wlosy. W tym szalenstwie jest metoda

Stary 2013-09-28, 17:52   #4825
Mahdab
Zakorzenienie

A gdzie byłaś w meczecie?
I w jakim języku mówił ten imam, że go rozumiałaś?

Ale po co śliczne, ochronione włosy, skoro nie można się nimi publicznie pochwalić?

Stary 2013-09-28, 18:03   #4826
201708160922
Konto usunięte

Cytat:
A gdzie byłaś w meczecie?
I w jakim języku mówił ten imam, że go rozumiałaś?

Ale po co śliczne, ochronione włosy, skoro nie można się nimi publicznie pochwalić?
W Gdansku. W tej gminie jest wielu tatarow, z dziada pradziada na naszych terenach (chociaz akurat imam jest naplywowy). Po polsku mowil, chlopak, ktory nas oprowadzal tez mowil po polsku, modlitw uczyl sie na pamiec.

Stary 2013-09-28, 18:24   #4827
Mahdab
Zakorzenienie

Nie wiedziałam...
A po części przestałam się dziwić tym długim strojom muzłumanek, kiedy byłam na wakacjach w Egipcie i myślałam, że umrę z gorąca A tam babki nie dość, że przyzwyczajone, to sobie śmigały w tych szatach, aż zazdrościłam im, że ich tak nie piecze

REKLAMA
Stary 2013-09-28, 18:46   #4828
Smerfetka22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez creatives Pokaż wiadomość
Dokładnie to taka grzywka wywijająca się na zewnątrz. Jak on mi układał włosy to suszył pasmo z grzywki w przecwiną stronę niż bormalnie się czeszę. Wogóle jak mi podcinał włosy to zaczesał tą partię na przeciwną stronę, zaczesał do góry i podcinał. Przez to włosy nie są płaskie. Normalnie fryzjerka zaczesuje pasmo na twarz i jedzie z nożyczkami-taka grzywka wogóle nie chce się układac Przynajmniej u mnie

30.09.2013-tran
01.10.2013-Radical
Stary 2013-09-28, 19:12   #4829
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Jakaś mała podpowiedź co warto kupić w Rossmannie? Wybieram się jutro na włosowe zakupy ale niestety mój budżet to 11 złotych :P Będę wdzięczna za wszystkie sugestie
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 19:27   #4830
Amalia1989
Rozeznanie

Cytat:
Pamiętacie jeszcze mnie?
Pamiętam
Amalia1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości