|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
Cytat:
![]() Cytat:
Misia LOL, ogólnie lubię filmiki urodowe, ale to jest jakaś beka, 3 minuty się maziać błyszczykiem, chyba bym sobie skleiła usta na wieki (TŻ by się ucieszył:P)...[/QUOTE] Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43307654]A ja ogarnelam kuchnie zjadlam salatke i na dzisiaj starczy
![]() Kacperek Hello ! Super za wszystko dobrze ![]() Aaa zapomnialam .. Bylam wczoraj na tym laserze... Usunal mi chyba z 30 pieprzykow .. Zaplacilam krocie, a na dodatek jestem cala teraz w strupkach W dodatku dzisiaj sie dowiedzialam ze musze zaplacic teraz za zrobienie drenazu na dzialce i ziemie ok 2000 masakra... Buuuu[/QUOTE]a zdradziłabyś ile kosztuje usunięcie takiego pieprzyka?? |
|
|
|
#4323 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4324 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dobra..niech chwilę pobędzie u Was,ale podem odeślij czym prędzej do nas ![]() A wogole to uwielbiam te jesienne kolory.Jest tak pięknie ![]() no właśnie...MARGOSIU juz niebawem listopad..Twój ukochany ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() TWEED...poracha, ze tak załątwili Twoją mamę:/ |
|||
|
|
|
#4325 | |
|
Zakorzenienie
|
Moje to zdjecie z Alicji jednym kciukiem, moim jednym i z Małgosi dwoma (Alicja siedziała w foteliku i widać niebieski ochraniacz od pasów).
Ja też trochę więcej niż 3 lata z Małgosią siedziałam i wiem, że to było to. Teraz kombinuje jak tu pracować nie wychodząc z domu i jakieś kursy może zacznę. Zobaczymy. Wiem, że Małgośce dało to duże poczucie bezpieczeństwa no i więź jaka się między nami wywiązała myślę, że jest podwójnie silna. Mąż na gospodarstwie pracował tylko więc też ciągle w domu był, i tym sposobem Małgosia miała oboje rodziców w domu. Cytat:
![]() Umyłam okna i drzwi szklane, łazienka sprzątnięta, na nic więcej nie mam siły ani ochoty. Alicja nadal śpi. Ale będzie głodna jak się wybudzi.
|
|
#4326 |
|
Rozeznanie
|
Wczoraj jak jechałam do ginki to zostawiłam tż-owi dla Kacperka mleko które ściągnęłam rano. Więc ominęło mnie przez to jedno karmienie. I od wczoraj wieczora mam tak dużo mleka że masakra! Mały je normalnie co 2,5-3h a ja mam cycki pełne! To może być dobry sposób jak by brakowało mleka którejś. Chociaż nie wiem czy to tylko na mnie tak zadziałało... Teraz jak mały jadł o 11.30 to już czuję przepełnienie. A on śpi...
|
|
|
|
#4327 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ewusia kciuki za wizytę!!! ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4328 |
|
Rozeznanie
|
Pieniny
Pół godziny od Nowego Targu .Tu masz zumi http://www.zumi.pl/Kluszkowce,namapie.html |
|
|
|
#4329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasze to te na turkusowym kocyku z biedronki w okolicach środka![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Anulka, zagłosowane!! Jakaś Alicja ma 308 głosów a Ty ok 200...dziewczynki ciśniemy Anulkę na liderkę!https://www.bebiklub.pl/konkurs/jaki...ia/porada/4427 3 głosy dziennie
|
|
|
|
|
#4330 |
|
Konto usunięte
|
Normalnie jakbys usuwala jednego to 200..
Ale ja mam "nienormalna " sytuacje wiec zaplacilam w promocji 1200 ![]() Nie wiem czy cieszyc sie czy plakac bo mam tak co pare lat bo mi nowe wychodza.. I tak nie wszystkich sie pozbylam. Anulka poszlo
Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 Czas edycji: 2013-10-17 o 14:15 |
|
|
|
#4331 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak, Małgosia się cieszy, a ja będę nieszczęśliwa. Ja już chcę wiolę i lato.
Cytat:
ale to zdecydowanie za daleko. Wybraliśmy Ustroń, bo jest tylko 2 godzinki drogi od nas. Nie chcemy ciągać Michasia w tak daleką podróż.
|
|
|
|
|
#4332 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() 3 głosy dziennie można? A jest jakiś czas co ile można? |
|
|
|
|
#4333 |
|
Wtajemniczenie
|
Ghia brawo za wagę. Co za pinda z tej lekarki! My leków nie bierzemy. Ale Michałowi się cofa refluks. Po prostu już ma bardzo rzadko odruch. Tak się cieszę. Wam życzę tego samego
Stokrotka brawa za bioderka! My po spacerze i teraz gugamy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4334 |
|
Zakorzenienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43307466]
Dziewczyny a oleje nie przetluszczaja i nie obciazaja Wam wlosow??[/QUOTE] po olejowaniu myję włosy 2 razy i nie są tłuste, jak po normalnej odżywce.
|
#4335 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jakby kiedyś wywiało was dalej to zapraszam
|
|
|
|
|
#4336 |
|
Zakorzenienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43308206]Normalnie jakbys usuwala jednego to 200..
Ale ja mam "nienormalna " sytuacje wiec zaplacilam w promocji 1200 ![]() Nie wiem czy cieszyc sie czy plakac bo mam tak co pare lat bo mi nowe wychodza.. I tak nie wszystkich sie pozbylam. [/QUOTE] Oo, spory koszt. Mój mąż nie ma dużo pieprzyków, ale ma takie większe, odstające. Namawiam go na usunięcie, ale nie zdawałam sobie sprawy, że tyle to kosztuje. |
|
|
|
#4337 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze dyscyplinarkę, kiedy sami ją oszukali? A z Tż.. facetom rzeczywiście zdarza się nie myśleć.. ![]() Cytat:
![]() 2. mojemu odwijają się uszka..po mamusi i tatusiu trochę też a pilnowałam od Małego..to było moje zadanie, żeby nie cierpiał jak ja ![]() Cytat:
Olek dopiero 3 zaczyna nosić.. na noc mu założyłam, żeby mu 2 nie wylały.. a w dzień ciśnie 2, żeby zużyć paczkę do końca 2 pozostałe sprezentujemy bratankowi ![]() Cytat:
tekst o sąsiadce dla Tż..a z jakiej okazji? ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43305111] 1. nie wiem, 2. mój TŻ świruje że będzie mieć uszy jak Urban :P ale co ja mogę, nie będę go budzić, żeby sprawdzić, czy nie leży na uszku :P[/QUOTE] |
||||
|
|
|
#4338 |
|
Zakorzenienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43308206]Normalnie jakbys usuwala jednego to 200..
Ale ja mam "nienormalna " sytuacje wiec zaplacilam w promocji 1200 ![]() Nie wiem czy cieszyc sie czy plakac bo mam tak co pare lat bo mi nowe wychodza.. I tak nie wszystkich sie pozbylam. Anulka poszlo [/QUOTE]200 za pieprzyk..porabało ich....:/ |
|
|
|
#4339 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie
looknelam tylko czy cynamonowa nic nie pisala i tyle ![]() Zab mnie boli - bylam dzis u swojej dentystki - do wyrwania (6tka) i 7 innych do roboty Na wyrwanie umowilam sie na 30 pazdziernika na NFZ (wyrywalam u niego prywatnie), a na leczenie chyba tez pojde na nfz bo krucho z kasa anulka moje dwa glosy poszly juz. twee jak mi przykro z powodu Twojej mamy - chamstwo normalnie.
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
chyba nie
co 24h mozna po 3 głosy albo w odstepie ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- a Ty juz w KRakowie nie mieszkasz? |
|
|
|
#4341 |
|
Zadomowienie
|
Teso, wczoraj poczytalam co nieco i akurat znalazlam info o sodzie
![]() Edytka, fajny Kacperek i ma swietny bodziak A z tym odciaganiem tez tak mialam, dlatego nie naduzywam sobie tego, bo mialabym kamienie ![]() Marionette, witaj. Ja Cie pamietam, udzielaj sie jak znajdziesz chwile ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4342 |
|
Zakorzenienie
|
doczytałam o GILACH PIPY i padłam
|
|
|
|
#4343 |
|
Zakorzenienie
|
marionette ja tez pamietam - zapraszamy do nas. Brawa za telefon
, moj tz sobie taki kupil, mnie tez sie marzy, ale poki co nie da rady. Ale bawilam sie nim i ekstra jest.
|
#4344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odnośnie więzi mojej i Małgosi. Moja siostra przylatuje dziś ze Szwajcarii więc moja córa z moim ojczymem i Kubą (pisałam wam, że Kuba to syn mojego ojczyma ma 9 lat) pojechała po nią do Warszawy. Wczoraj już ją do dziadka zawiozłam bo chciała tam nocować. Owszem wieczorem ze mną rozmawiała na dobranoc, kocham cię mamo itd. Dziś tata dzwoni z drogi w przerwie na kawę i mówię, żeby mi dał Małgosię i słyszę: - Małgosia chcesz z mamą rozmawiać? - Nie, nie mam czasu! I to by było na tyle, jeżeli chodzi o naszą więź A w nocy było mi jej brak. W tyg jak mój mąż pracuje na nocki to pozwalam jej spać ze mną, i ona w nocy się przebudza i czuję jak wciska się pod moją kołdrę i przytula np do pleców jeżeli śpię tyłem. I nie, nie uważam, że dziecko jest za bardzo przywiązane do mnie bo jak widać potrafi spać poza domem i nawet nie zapłakać za mamą, potrafi iść do przedszkola i narzekać "co tak krótko".
|
|
#4345 | |
|
Zakorzenienie
|
Marionette też Cię pamiętam
![]() Pisz z nami częściej ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
![]() Z jednej strony pewnie Ci smutno, że nie chciała rozmawiać a z drugiej wiadomo przynajmniej że dobrze się bawi
|
|
|
|
|
#4346 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie parę lat temu usunęłam dwa pieprzyki na NFZ w poradni chirurgi plastycznej. Jeden miałam wycinany a drugi wypalany. Nie płaciłam za to nic. Zresztą wypadałoby się znowu wybrać.
|
#4347 | |||
|
Wtajemniczenie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43305805]Artuś to straszny wrażliwiec.
Wystarczy, że podejdę do niego za szybko albo powiem coś za głośno, a on już wielkie oczy i niepokój.[/QUOTE] Maja też jest wrażliwa na hałasy. Wystarczy że TZ głośniej kichnie gdy ona przysypia i już podkówka i płacz... Cytat:
Cytat:
Cytat:
NADROBIŁAM
|
|
|
#4348 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4349 |
|
Zadomowienie
|
Ladna pogoda sie skonczyla, wlasnie lunal niezly deszcz, pranie zalalo
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4350 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pisać i opowiadać o Małgosi to mogę godzinami. Jeszcze jak wczoraj usłyszałam od jej nauczycielki, że mam BARDZO DOBRZE WYCHOWANE DZIECKO to serce mi urosło Mega komplement!---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
Czytałaś co ci napisałam o vanishu? Można, ja prałam w Oxy ale to, to samo, tyle, że najpierw Oxy i proszek zwykły, a potem jeszcze jedno pranie w dzieciowym.
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.

nie mogłam obejrzeć do końca 
Czekalam az akcja sie rozwinie, a tu zonk. Nie wierze, ze ludzie w takie cos sie bawia.

nosz ja pierd*ole i niech mi ktos powie, ze istnieje sprawiedliwosc. pewnie trzeba bedzie skladac zawiaomienie do prokuratury, bo to sie normalnie do gazet nadaje
ja czekam jeszcze z 2,3 tygodnie i zaczynamy chodzić 

dla Tż..a z jakiej okazji? 
12.06.2010