Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '13 cz.2 - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-17, 09:43   #4231
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
EN chcialam prosic o kciuki ale wszystkie teraz potrzebne dla Adasia wiec sie nie wyrywalam
W kazdym razie licze ze Twoje wplyna na kupsko

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ja też chcę kciuki za kupę!
I za to, żebym jak juz te kciuki zadziałają nie umarła z powodu bomby biologicznej

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 09:44   #4232
edytkaac
Rozeznanie

Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Madi: dziękuje za wiadomość na priv, niestety nie zdążyłam.
Ja też nie zdążyłam

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Eveewe, nic straconego, projekt jest otwarty, mogę dołączać kolejne kciuki i będą lądować w klubie Także czekam na kolejne maile Neni, Ty też możesz podmienić foto
Fotkę wysłałam ale nie jestem niestety w klubie. Chyba za rzadko się udzielam na wizażu... No ale to z braku czasu niestety.

Co robicie na obiad? Bo jeszcze nic nie zaczęłam bo pomysłu nie mam.
Stary 2013-10-17, 09:45   #4233
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość

Cynamonko jeśli widziałaś to zdjęcie to wiedz, że zrobiłyśmy to dla Was z miłą chęcią, może w taki sposób zobaczycie jaką moc mają nasze kciuki !!!!

Pamiętajcie że ich nie puścimy dopóki nie będze trzeba!!!

Małaczarnakejt!Dziękujemy za pomysł jesteś wielka!

Wy dziewczyny też! DOBRA robota.Widać, ze co jak co ale mozna na Was liczyć,,,to jest piękne...nie znamy się na żywo a jakoś tak wspieramy....

Dokladnie!!powoem Wam ze sie wzruszylam bardzo...CYNAMONKI KESTESMY Z WAMI :-*

--------------------

alez mi wlosy wylatuja...niewazne ze sa dlugie takie jak zawsze chcialam jak nie moge ich rozczesac i wypadaja...macie cos skutecznego do wlosow na mega nawilzenie itp bo mnie juz rece opadaja...

-------w uk sa swiateczne promocje i takim oto sposobem zrobilam zamowienie ma 400zl...lol ale i tak lepiej sie tam oplaca niz tu...

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 09:46   #4234
dzoan
Zakorzenienie

Z trudem uśpiłam Małego, a tu wierty Niech choć te swoje 40min. pośpi, bo mu się humor zepsuje
U mnie tak ładnie słonecznie z rana było, a teraz pochmurno..czuję jakby 7 była dopiero

Ghia za wagę.. biedny Maluszek.. co za baba z tej lekarki, że cierpliwość do dziecka traci

taribari już 4 miesiąc? wow! żeby reszta dnia minęła spokojnie

ita dzień dobry panie Leonie jakiś Ty ładniusi

stokrotka kurs kończy już w poniedziałek.. od razu zapowiedział, że będzie musiał w pracy dłużej siedzieć, żeby nadgonić robotę rozmowa jak najbardziej by się przydała, tylko jakoś nigdy się na nią nie składa
super, że z bioderka mi ok.. tylko ten katar..bidulek zdrówka!

karolajn 3,5h niby ładnie.. ale ja chcę więcej! potrzebuję

malaczarnakejt ogromne brawa ja się wzruszyłam do łez!

Perse słodziaczek..

madi u mnie też buchnięte słońce a teraz jeszcze pada!

Neni ja też chciałam zrobić zdjęcie z twarzami..ale mi nie wychodziło... a szkoda, byłoby raźniej

en o już niedługo też rozszerzacie dietkę.. masakra..czas leci, a ja mam wrażenie, że nie kumam co i jak, mimo że temat ciągle na tapecie jeszcze się pomylę i zacznę od kotleta

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 09:46   #4235
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
Poka poka

Proszę
https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j...LoE7c_pewtq9pA

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość

No to dawaj linka
Podalabym Ci cool stronę z kosmetykami ,ale nie chce miec Twojego niewyspania na sumieniu bo jak Majeczka dowali to bedzie potem

Wiecie co odwalilam. Masakra. Napisze w klubie.
Dawaj dawaj. Ja już przyzwyczajona do małej ilości snu

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43302108]Ita Artek też mi ze 2 razy zrobił taka akcje, ale potem sie budził w przeciągu kilkunastu minut na szczęście.

A u mnie szok. Artek miał wstać o 3, a obudził mnie dopiero o 5 i to nie płaczem, a jakims cmokaniem.
Ciekawe od której nie spał. No ale przecież chyba jakby był głodny,to by płakał, nie???
Wsunal 130 bez mrugniecia okiem i teraz udaje, ze zasypia:P
A ja jestem wyspana przez te niespodziankę. Choć wiem, ze to jednorazowe.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
to ci synek zrobił niespodziankę brawa dla Artusia

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 09:49   #4236
karolajn1987
Wtajemniczenie

Dzoan- ale jednak 2x3, 5 h to juz jest cos jak ostatnio hanka tak przez przypadek spala to bylam jak nowonarodzona

Wysłane z mojego GT-I9300
Stary 2013-10-17, 09:50   #4237
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Ja buchnęłam!
Ja też, ale ktoś mi je teraz podkrada.

Cytat:
Napisane przez edytkaac Pokaż wiadomość

Jeśli mi się uda, to filet z morszczuka, ziemniaczki i może surówka z marchewki.

Tak sobie właśnie uświadomiłam, że mniej więcej rok temu powstało moje dziecię. Jakoś w okolicach 16-18 października spłodziliśmy Michasia.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 10:02   #4238
Ewusia709
Zadomowienie

Dzień dobry!!!

Ale ja się dziś wyspałam 10godzin z małą przerwą na karmienie
Tymuś padł wczoraj po kąpieli ok 20stej i już nawet nie zjadł swojego mleka na kolację. Przełożyliśmy go do łóżeczka i spał do 4.40!! Mąż w szoku że przespał nocne karmienie, ale żadnego nocnego karmienia nie było. Tymuś przespał całą noc Co prawda po karnieniu już mu się spać nie dało, ale jako tako dospaliśmy jeszcze razem w naszym łóżku do 8..

Dziś mamy wizytę u chirurga bo wczoraj pediatra zauważyła jakiegoś wodniaka na jąderkach i musimy sprawdzic czy to czasem nie przepuklina.
Dodatkowo mamy wizytę u rehabilitanta na kontrolę, więc spędzimy trochę czasu w przychodni.

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
współczuję nocy

sprawiedliwość musi być

Ja też zamierzam spróbować napoić Małego na noc butelką.. tylko jeszcze mleka nie kupiłam. Ciekawa jestem ile pośpi
Ale Mały fajny jest od rana Obudził się.. wchodzę do pokoju, a on sobie leży z lekko uchylonymi oczami i gapi się na zabawki zawieszone na baldachimie..zauważył mnie i uśmiech od ucha do ucha
Super słodziak Uwielbiam jak dziecię budzi się w dobrym humorze.
Nasz po MM na noc zaczął znacznie lepiej sypiać. A jak skończy 4 mce i będziemy dietę urozmaicać to planujemy na kolację serwować mu kaszkę z MM.

Cytat:
Wiecie, że on już nie potrafi zasnąć u mnie na rękach? Wczoraj chciałam go utulić, to ze zmęczenia się wyrywał, płakał, a jak go odłożyłam do łóżeczka, to się wtulił w pieluchę i zasnął od razu
Moje dziecko mnie nie kocha!
Nasz już jakiś miesiąc temu przestał lubić przytulanie, odpycha się rączkami i wierzga, nie ma szans na usypianie na rękach.

Cytat:
Napisane przez ita83 Pokaż wiadomość
na dzien dobry pan Leon - 8 tyg rozmiar ubranek 68cm

Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2
Cześć Leo !!! Słodziaku przystojniaku

Kejt - wspaniała robota !!!
Dziewczyny wszystkie jesteście wielkie

Perse - Śliczny Artuś Jaki słodziak z niego i jakie dojrzałe spojrzenie. Cudowny

Cytat:
EN chcialam prosic o kciuki ale wszystkie teraz potrzebne dla Adasia wiec sie nie wyrywalam
W kazdym razie licze ze Twoje wplyna na kupsko

My zaciśniemy również za 2 Antosia

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Cytat:

Makaron + sos ( pierś z kurczaka w kosteczkę, kubeczek śmietany + 100gram rokpolu) posypane dużą ilością zielonej pietruszki

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
alez mi wlosy wylatuja...niewazne ze sa dlugie takie jak zawsze chcialam jak nie moge ich rozczesac i wypadaja...macie cos skutecznego do wlosow na mega nawilzenie itp bo mnie juz rece opadaja...
Ja też mam problem włosy spadające wszędzie. Najbardziej mnie wkurza jak znajduje je w wózku i łóżeczku Tymka, boję się, że się ich naje

Moja Słodka Fabryka => www.slodkafabryka.blox.pl
Ewusia709 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 10:02   #4239
jakierka
Zadomowienie

Kejt, super wyszlo!!! Dzieki akcji zdalam sobie sprawe, ze nie wiem jak wlasciwie trzyma sie kciuki Jednak dzieki Wam juz wiem
za kupe

Ita, fajny Leos O dziwo zdjecie zaladowalo mi sie w telefonie.

Tarribari, za 4m-ce

Agrafko, super ze TZ dal Ci odespac

Czarownico, aby poszla kupka, cos dlugo Wam to nie idzie

Ghia, super, ze po szczepieniu brak reakcji i dla lekarki

Elaine, Eve, robcie fotki i bedzie kolejna tura

U nas dzis piekne slonce (czyzbym to ja skradla Wasze ), ide zjesc sniadanko i potem wyruszymy na spacer, o ile Edek nie zmieni planow

Milego dnia wszystkim

Stary 2013-10-17, 10:02   #4240
tweedledee
Zakorzenienie

Hej dziewczyny u nas nocka fajna, mały od rana robi juz swoje standardowe zolte super smierdzace kupki taki byl wymeczony tym wieczornym zasypianiem, ze jak mi padl po 22, tak spał do prawie 3
Agaplast dzieki ze o tych kupkach napisalas, bo sie troche uspokoilam, teraz jestem pewna ze to ten dziadowski kefir..

kejt przepieknie wam to wyszło! szkoda, ze nie moglsimy dodac i naszych kciukow dla cynamonkow, ale wazne sa sa trzymane!

Przepraszam ze znowu nie nadrabiam, ale u mnie znowu problemy. pamietacie jak pisalam ze w pn przyjezdza mama, miala od nas wyjezdzac do pracy, okazalo sie ze agencja przez ktora jechala ja oszukala, wiec juz jest z powrotem, stracila pieniadze na bilet, nie dostala zadnych za 2 dni pracy, wiec przyjechala gola jak myszka, jeszcze agencja chce dac jej dyscyplinarke i kaza kary placic nosz ja pierd*ole i niech mi ktos powie, ze istnieje sprawiedliwosc. pewnie trzeba bedzie skladac zawiaomienie do prokuratury, bo to sie normalnie do gazet nadaje
Jeszcze moj super madry tz wyjezdzajac zabral wszystkie nasze pieniadze, zostawiajac nas z moja 1zł w portfelu nawet nie mam jak isc do sklepu jedzenie kupic, ze nie wspomne o bilecie do domu na ktory musze dac kase mamie, bo sama nic juz nie ma a on jeszcze jest w szoku, ze jestem mega w☠☠☠☠iona "bo przeciez sie zdarza"
No ja pierd, brak mozgu tez sie zdarza
Stary 2013-10-17, 10:08   #4241
dzoan
Zakorzenienie

misiaczka myślałam, że puszczę nie mogłam obejrzeć do końca

czarowniczko to i ode mnie macie

karolajn tylko ja bym chciała raz dać butelkę.. a później już z cyca.. to 1x3,5h i 6x1-1,5h mnie nie urządza w nocy jeszcze jakoś daję radę..ale nad ranem jest najgorzej.. wtedy mój organizm się buntuje.. chyba musiałabym dać butlę ok. godz. 5, żeby się wyspać przed wstaniem z łóżka

Mam dwa pytania:
1. Żeby iść z maluchem na basen musi mieć ukończone 3 miesiące? czy można ciut wcześniej?
2. Czy Wy też świrujecie jak ja z uszkami..ciągle na śpiocha poprawiacie, żeby się małżowinki nie odwijały?

Stary 2013-10-17, 10:08   #4242
lachryma
Zakorzenienie

ale super efekt wyszedł- jesteśmy najfajniejsze

misiaczka- laska z tego kanału... no super prezentuje ten błyszczyk te zęby

Neni- miały być kciuki, a nie twarz
Stary 2013-10-17, 10:10   #4243
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Mam dwa pytania:
1. Żeby iść z maluchem na basen musi mieć ukończone 3 miesiące? czy można ciut wcześniej?
2. Czy Wy też świrujecie jak ja z uszkami..ciągle na śpiocha poprawiacie, żeby się małżowinki nie odwijały?
1.) U mnie tak.
2.) Jakoś niespecjalnie.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 10:10   #4244
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Mam dwa pytania:
1. pewnie można, ale co Ci się spieszy? ja czekam jeszcze z 2,3 tygodnie i zaczynamy chodzić
2.
nudzi Ci się?
Stary 2013-10-17, 10:10   #4245
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
ja juz tak nie swiruje, tylko pilnuje, jak moge to odginam i tyle. na noc czesto zakladam malemu opaske bawelniana, ale to taki owsik, ze po chwili wyglada jak johnny rambo, a po kolejnej opaske ma juz na oczach i ryczy ale mimo wszystko nie zauwazylam zeby uszk zaczely mu odstawac, a maly jak sie wierci to ma je calkiem w druga strone odgiete, wiec ok
Stary 2013-10-17, 10:12   #4246
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
MADI u mnie tez ktos podpier....l slonce

Moje dziecko ma czas do jutra wieczorem zrobic kupe. Jesli nie to bedzie czopek. Tak powiedzial nasz pediatra.
Dobrze ze z powodu braku kupy nie placze i wyglada na to ze brzuszek nie boli.

Alicja zrobiła przedwczoraj po 6 dniach. Nie stresuj się. Kładź na brzuszku będzie mu łatwiej.

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Nie mogę przestać patrzeć na jej zęby
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 10:13   #4247
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Cytat:
Ja też nie zdążyłam

Fotkę wysłałam ale nie jestem niestety w klubie. Chyba za rzadko się udzielam na wizażu... No ale to z braku czasu niestety.

u mnie dzisiaj pomidorówka tak zwyczajnie..
wczoraj makaron z tuńczykiem, pieczarkami i sosem śmietanowym
a kciuki za Adasia 3mamy mocno. na pewno na następną akcję się załapiemy

Cytat:

Mam dwa pytania:
1. w SR podkreślała babeczka że 3 mieś. a kąpać się w wannie z maleństwem od 2 mieś.
2. tak poprawiam)) jak je i jak śpi

En: pogoń mnie, bo jestem w połowie, a Igi właśnie skończył drzemkę...

i zróbcie coś żeby mnie zmobilizować do wyjścia... chociaż jest szaro buro ponuro i może deszcz mnie uratuje:P

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 10:14   #4248
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość

Tak sobie właśnie uświadomiłam, że mniej więcej rok temu powstało moje dziecię. Jakoś w okolicach 16-18 października spłodziliśmy Michasia.

My 1 listopada
Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Przepraszam ze znowu nie nadrabiam, ale u mnie znowu problemy. pamietacie jak pisalam ze w pn przyjezdza mama, miala od nas wyjezdzac do pracy, okazalo sie ze agencja przez ktora jechala ja oszukala, wiec juz jest z powrotem, stracila pieniadze na bilet, nie dostala zadnych za 2 dni pracy, wiec przyjechala gola jak myszka, jeszcze agencja chce dac jej dyscyplinarke i kaza kary placic nosz ja pierd*ole i niech mi ktos powie, ze istnieje sprawiedliwosc. pewnie trzeba bedzie skladac zawiaomienie do prokuratury, bo to sie normalnie do gazet nadaje
Jeszcze moj super madry tz wyjezdzajac zabral wszystkie nasze pieniadze, zostawiajac nas z moja 1zł w portfelu nawet nie mam jak isc do sklepu jedzenie kupic, ze nie wspomne o bilecie do domu na ktory musze dac kase mamie, bo sama nic juz nie ma a on jeszcze jest w szoku, ze jestem mega w☠☠☠☠iona "bo przeciez sie zdarza"
O rety! Co za ludzie
Przykro mi
Mama pewnie załamana

------
No nie mam jak nadrobić-nie wiem czy mamy II turę skoka, czy co

Perse Arturek jest śliczny
Ita super bob budowniczy

Dziś przy porannej pielęgnacji moje dziecko wydało krótki acz treściwy komunikat "Gile pipo!"
No i faktycznie- miał gile

A tak poza tym musimy pomału przechodzić już na pampersy 4-ki-planuję kupić na próbę lidlowskie Toujours - są od 7-18 kg.

I co jeszcze - włosy zaczęły mi wypadać
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 10:16   #4249
skylie
Wtajemniczenie

Witam sie i ja

Dzisiaj rano mielismy mega awanture z sasiadami (EN) wiesz.z.ktorymi bo obcieli i ogolili wierzby ktore rosna.w.naszym ogrodku bez porozumienia z nami Myslalam ze ubije te babe! Nastepnym razem nie bede sie klocic z.kretynka.tylko zadzwonie po policje odrazu jak taki numer odwali.

Za to Wojtus zajal sie.siostrzyczka i opatulil ja kocykiem zeby siostrzyczka nie zmarzla jak.wygladal przez okno Dumny i blady byl jak go pochwalilismy. I rozwalil mnie kompletnie bo powiedzial ze ta Pani ktora nam drzewa obciela to jakis szkodnik bo niszczy drzewa

Ola znow dala popis swoich umiejetnosci wokalno- dramatycznych przy piersi no ale w koncu troche zjadla i poszla spac.

A od tz dostalam dzisiaj kwiaty

SAM- mialam Ci pisac i zapomnialam. Moja hrabianka tak reagowala na mleko Hippa. Ogolny niesmak i niezadowolenie na twarzy. Nie mowiac o tym ze wypychala butle jezorkiem. Kupilam Bebilon i wcina az jej sie uszy trzesa mimo ze butle z mm dostaje tylko raz na jakis czas
Sprobuj moze z innym mlekiem mm. Byc moze u Was tez to kwestia smaku i szlacheckiego podniebienia

ANULKA- u nas podanie butli przed snem nie wplywa na dlugosc snu

Sent from my GT-I9000 using Wizaz Forum mobile app

WOJTUŚ

Edytowane przez skylie
Czas edycji: 2013-10-17 o 10:18
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 10:19   #4250
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Artuś dziękuje za miłe słowa i pozdrawia Leonka, który ma zajefajne śpiochy!

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Okropna sytuacja, współczuję
A agencja oby im się dostało i niech sami płacą kary!

Cytat:
Napisane przez Ewusia709 Pokaż wiadomość
Ja też mam problem włosy spadające wszędzie. Najbardziej mnie wkurza jak znajduje je w wózku i łóżeczku Tymka, boję się, że się ich naje
Ja to samo, ciągle wyciągam włosy z rączek Artusia mimo, że od początku spinam je w wysoki kucyk i noszę opaskę :/

Cytat:

Mam dwa pytania:
1. nie wiem,
2. mój TŻ świruje że będzie mieć uszy jak Urban :P ale co ja mogę, nie będę go budzić, żeby sprawdzić, czy nie leży na uszku :P
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 10:19   #4251
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
ha!
Stary 2013-10-17, 10:21   #4252
Neni1984
Zakorzenienie

Lachryma źle zrozumiałam, a nie miałam już jak później zrobić nowego zdjęcia

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
ha!

Ale z Ciebie koleżanka
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 10:21   #4253
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
1. Lachryma źle zrozumiałam, a nie miałam już jak później zrobić nowego zdjęcia

2. Ale z Ciebie koleżanka
1. jasne, jasne
2. najszczersza

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 10:23   #4254
Konto usunięte

Skylie ale cudnie się czyta o Twoim Wojtusiu

Misia LOL, ogólnie lubię filmiki urodowe, ale to jest jakaś beka, 3 minuty się maziać błyszczykiem, chyba bym sobie skleiła usta na wieki (TŻ by się ucieszył:P)...
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 10:24   #4255
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
O rety! Co za ludzie
Przykro mi
Mama pewnie załamana

no zestresowana, bo chciala jechac zarobic, a tu takie problemy i nawet nie ma jak wyjechac teraz

spoko loko ja mam 3 razy mniej niz ty i tez mi leca... pewnie jeszcze nie poporodowo, zabawa sie dopiero zacznie
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43305111]Okropna sytuacja, współczuję
A agencja oby im się dostało i niech sami płacą kary![/QUOTE]
No jak sie wali to wszystko na raz niestety... zobaczymy co da sie zrobic.

A Artuś jest prześliczny, wcale się nie dziwię, że babcia chwali sie na prawo i lewo Ma bardzo delikatne rysy
Stary 2013-10-17, 10:25   #4256
lachryma
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43305174] chyba bym sobie skleiła usta na wieki (TŻ by się ucieszył:P)...[/QUOTE]
Stary 2013-10-17, 10:26   #4257
tweedledee
Zakorzenienie

Misiaczka ale masakra, wlasnie zobaczylam ale laska ma ponetne usta i to uzebienie
Ja w ogole pekam z tych wszystkim blogow urodowych, gdzie laski nakupuja 1000 podkladow, blyszczykow, cieni, czasami naprawde dobrych firm, a pomalowac sie nie potrafia wtf, to chyba lepiej sie najpierw nauczyc, niz kase w bloto wywalac, bo po pomalowaniu czesto sa tak nieciekawe jak i przed

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 10:35   #4258
dzoan
Zakorzenienie

Wiecie jak się mój Mały wystraszył..? Jadł sobie tak ładnie na moich kolanach, oczka zamknięte, odpływał...a tu nagle wiert głośny..Puścił pierś, od razu podkówka na ustach, oczka takie żałosne i w płacz
O już ekipa remontowa zadbała o to by mu popsuć humor.. a taki wesoły wstał ..a teraz tylko noszenie na rękach..nie chce sam posiedzieć ani poleżeć

Stary 2013-10-17, 10:38   #4259
jakierka
Zadomowienie

Obejzalam filmik i padlam Czekalam az akcja sie rozwinie, a tu zonk. Nie wierze, ze ludzie w takie cos sie bawia.

Tweed, co za masakra z ta agencja! A to zagranica bylo czy w PL? Szkoda mamy, oby jej sie powiodlo innym razem.

Stary 2013-10-17, 10:40   #4260
Konto usunięte

Cytat:
Wiecie jak się mój Mały wystraszył..? Jadł sobie tak ładnie na moich kolanach, oczka zamknięte, odpływał...a tu nagle wiert głośny..Puścił pierś, od razu podkówka na ustach, oczka takie żałosne i w płacz
O już ekipa remontowa zadbała o to by mu popsuć humor.. a taki wesoły wstał ..a teraz tylko noszenie na rękach..nie chce sam posiedzieć ani poleżeć
Ja tak wczoraj sama wystraszyłam Artka :/ Leżał spokojnie, a ja smarknęłam w chusteczkę, jak mi się rozpłakał....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości