|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVII
Cytat:
Ja miałam zawsze pecha do nauczycieli od ang, co chwile zmieniali mi na innego. W gimnazjum było ok, bo miałam bardzo surową nauczycielkę i fajnie bo przynajmniej się uczyło czegoś, a w liceum to tragedia, co chwile inny nauczyciel. W końcu dostaliśmy taką młodą zaraz po studiach to miałam taką klasę co ją cały czas gnoiła, nie potrafiła dać sobie rady i co chwile beczała i zajęć wg nie robiła. Do matury uczyłam się na własną rękę. Potem miałam rok przerwy z ang bo na studiach od drugiego roku jest dopiero i na tym drugim roku miałam taką nauczycielkę co przynosiła tylko kserówki i każdy po przykładzie robił, przeczytałaś ten przykład, nie zdążyłaś się nawet zastanowić, a ona już za Ciebie odpowiedź podawała. A drugi ang miałam z gościem, on na tablicy wyświetlał jakąś książkę i tak samo trzeba było tylko w luki wstawić, a najlepsze jest to, że zaraz obok odpowiedzi były widoczne. I teraz na 3 roku mamy też ten angielski nie za ciekawy, mam w grupie nawet osoby, które nigdy angielskiego się nie uczyły bo miały całe życie niemiecki, albo takie co skończyły filologię angielską, poziom jest strasznie różny, nie mamy żadnych grup, jesteśmy wszyscy w jednej. A a propo tego testu na koniec, jak ktoś go nie zda (większość osób u mnie nie chce nawet do niego podchodzić i w tym ja) to po prostu będzie mieć na dyplomie samą wszesznoszkolną z przedszkolną. A z praktykami jest u mnie podobnie, nikt nic nie wie i wszystko na ostatnią chwilę. A jak pójdziesz do instytutu to wielce wzdycha, że nie da jednego papierka i nic nie załatwi się na teraz, zawsze słyszymy "nie teraz, nie teraz i nie teraz". To się rozpisałam
Edytowane przez M4rt3czk4_92 Czas edycji: 2013-10-17 o 16:27 |
|
|
|
|
#272 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ciężko u mnie o wyraźny stosunek do lektur, bo czytam jednocześni kilka książek Potopu nawet nie zaczęłam, jako "omówienie" była tylko jedna lekcja - szczęśliwie jest to lektura nadobowiązkowa. Pierwsza lektura, której nie przeczytałam!Za to w Królu Edypie, Antygonie i całym antyku mogę siedzieć po uszy i już nie wychodzić Co biolchem robi z człowiekiem...
|
|
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
|
#274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas to jest abstrakcja a tymi praktykami, co to za starosta wgl który poinformował tylko swoją specjalizację? Przecież sama się zgłosiła na to "stanowisko" a skoro starosta roku to przecież obowiązuje go cały rok a nie wybrana grupa W tym roku dzięki niej prawdopodobnie nie będę mieć tygodnia ferii gdyż będę musiała odbębnić zaległe praktyki |
|
|
|
|
#275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ten starosta to faktycznie zawalił
|
|
|
|
|
#276 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#278 |
|
Wtajemniczenie
|
patka Lakier to Manhatan 60 sec. Nr 25G
Dzieki za cynk o gwiazdkach musze sie wybrac do Tesco ![]() A dzis jak wroce z pracy mam zamiar poprosic tz-ta o sciecie koncowek
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłyście mi smaka na gwiazdki z tesco
w jakiej są cenie? ![]() miranda w takim razie bardzo Ci współczuję! korci mnie jeszcze jeden kosmetyk na końcówki: gliss kur z drogocennymi olejami i jak broń Cię Boże będzie na promocji to pewnie ulegnę Edytowane przez M4rt3czk4_92 Czas edycji: 2013-10-17 o 16:50 |
|
|
|
#280 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a a propo końcówek to nie dałabym TŻ w życiu obciąć
|
|
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
Przyzwyczaisz się. U mnie do wszystkich nauczycieli w liceum mówiło się per 'profesorze' (no, czasami, w drodze wyjątku, do wychowawcy 'wujku', gdy mnie wkurzał.
![]() Aktualnie mam zajęcia z trzema profesorami, trzema doktorami i dwoma magistrami. Muszę się szybko nauczyć kto je kto. PODUPCYŁO CIĘ.
|
#283 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mocno mi ograniczył łamanie się końców.
|
|
|
#284 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() pazurki pomalowane na jutro, zastanawiam się nad seminarium
|
||
|
|
|
#285 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam na paznokciach zebrę w ramach przerwy dla muzgu.
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
A moje zapuszczanie chyba pójdzie w las
Mama mi oświadczyła, że zapisała mnie do fryzjera na 15 listopada w celu odświeżenia końcówek, gorzej jak mnie pani pokusi na coś więcej Zwłaszcza że od 2 tygodni wcale mi się nie układają ( proste się wywijają, a kręcone prostują ) dodatkowo puszą się tragicznie
|
|
|
|
#288 |
|
Konto usunięte
|
Chciałam się pochwalić, że po 4 latach pozbyłam się aparatu ortodontycznego!
|
|
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;43312071]Chciałam się pochwalić, że po 4 latach pozbyłam się aparatu ortodontycznego!
Ale śliczne ząbki |
|
|
|
#290 |
|
Zadomowienie
|
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;43312071]Chciałam się pochwalić, że po 4 latach pozbyłam się aparatu ortodontycznego!
Jaaaa
|
|
#291 |
|
Konto usunięte
|
ale fajne zdobienie
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;43312071]Chciałam się pochwalić, że po 4 latach pozbyłam się aparatu ortodontycznego! woooow idę poczęstować współlokatorki gwiazdkami
|
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43312327]ale fajne zdobienie
[/QUOTE]Dzięki ![]() Głowa mnie boli od liczb. W takich momentach czuję, że na prawdę jestem humanistką.
|
|
|
|
#294 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;43312071]Chciałam się pochwalić, że po 4 latach pozbyłam się aparatu ortodontycznego! Jakie śliczne prościutkie ząbki ![]() Wyładowałam swoją złość ćwicząc, od razu lepiej
|
|
#295 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Poszłam teraz do Liceum i Pan, który uczy mnie chemii jest przerażający. Przed każdą lekcją ( na szczęście mam tylko 1 raz w tygodniu ) modlimy się z koleżankami - dosłownie modlimy - żeby tylko jak najszybciej przeżyć te 45 minut. Robimy nowy temat, a on wypytuje się Nas o coś zupełnie nowego dla Nas i jeśli ktoś nie wie o czym on do mówi to dostaje - bądź co gorsza 1. Nie wiem jak można być takim nauczyciele pracując z młodzieżą. Moim zdanie tacy nauczyciele powinni być wręcz przeciwnie mili i zachęcać uczniów do nauki, a nie odstraszają ich swoim zachowaniem. |
|
|
|
|
#296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#297 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakie prościuteńkie! Aż zazdroszczę
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#298 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My mamy niby mieć za tydzień kolokwium z astronomii... raz, że nikt nie ma notatek to jeszcze nie wiadomo nawet z czego Hy hy hy. Sama Ewa Michalak mi dobrała stanik ![]() Fajna babka nawet. Blondyneczka w kujonkach wyglądająca na ok 50 lat. Chciałam Gazeciaka, ale nie było mojego rozmiaru ![]()
pisze się razem ! Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu, gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago! Edytowane przez versatille Czas edycji: 2013-10-17 o 18:24 |
|
|
|
|
#300 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:24.

wałkujemy to co w liceum
Zrozumiałam
Czy po prostu ktoś ma mnóstwo angielskiego a na dyplomie bez niego? Zaciekawiłaś mnie 

Potopu nawet nie zaczęłam, jako "omówienie" była tylko jedna lekcja - szczęśliwie jest to lektura nadobowiązkowa. Pierwsza lektura, której nie przeczytałam!
Przecież sama się zgłosiła na to "stanowisko" a skoro starosta roku to przecież obowiązuje go cały rok a nie wybrana grupa
W tym roku dzięki niej prawdopodobnie nie będę mieć tygodnia ferii gdyż będę musiała odbębnić zaległe praktyki