|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosiła nazwę: | |||
| W brzuchu pupę swą wypina- chce na świat juz przyjść dziecina! |
|
3 | 4,92% |
| Rodzić juz nadchodzi czas - przerażenie jest wśród nas! |
|
1 | 1,64% |
| Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! |
|
55 | 90,16% |
| Bolą plecy, boli zad - ile trwać ma ciąża ta? |
|
0 | 0% |
| Dzieci w brzuchu, dzieci w wózkach - poczekalni to końcówka! |
|
2 | 3,28% |
| listopadowo grudniowe mamusie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c
Fajny wóz
a że jeździ po schodach to w sensie, że Ci się kółka wpasowują co drugi schodek i jedzie normalnie czy na tylnych kołach sprowadzasz? czy co? bo w moim głębokim nie da rady nad czym boleję, bo mam zagwozdkę z trzymaniem wózka na dole, a piętro też 3cie, ale już spacerówka jeźdzI pięknie, tak co drugi schodek
|
|
|
|
#4262 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c
hej laski
nasturcja spoko wozek ja se przypomnialam ze siodelko tzn no nisidelko musze z gory sciagnac i wymyc bo napewno sie zakurzylo,a wozek z leny nawet nie skladalam stoi w pokoju czasem lene w nim usypiam![]() a ja dzis se robie fryyyty ostatnie zachcianki chyba bo pozniej bede miec wyrzuty..tylko stane na wage wczesniej...moze dzieki temu nie zjem 2 mis jak zawsze
|
#4263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4264 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym: gondola się wypina bardzo łatwo, jest leciutka, a stelaż można też jednym kliknięciem złożyć, i ma takie trzymadełko wtedy. Więc mam zamiar gondolę w jedną rękę , a stelaż w drugą i do góry ![]() Jedyne co, to widzę, ze rączka się będzie przecierać. Hmmm.., jakiś kondomik muszę na nią sobie sprawić. Edytowane przez nasturcja7667 Czas edycji: 2013-10-17 o 18:56 |
|
|
|
|
#4265 |
|
Zadomowienie
|
Hello wieczornie!
Brawa dla Jasia , pierwszego wątkowego niemowlaczka![]() Piękne macie brzuszki ![]() Sorento fajny lekarz Ci się trafił Ja mojego lubię, choć jest trochę wstydliwy i zawsze mam z niego ubaw jak próbuje powiedzieć coś o seksie i nie każde słowo przechodzi mu przez gardło![]() Dzastin trzymam kciuki w gotowości trochę dziwne, że ją tak trzymają![]() Lineczko może już się coś rozkręca? Tak malutko ci zostało do terminuPisałyście jeszcze coś o czkawce. Mój Kamisiek pod koniec ciąży miał ciągle czkawkę, po urodzeniu dalej czkał, ale położna kazała się nie przejmować, bo wszystko się unormuje, i przeszło mu. |
|
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
A mi sie teraz przypomniało , jak Wy tak I jedzeniu ..
Slyszałyscie ze podobno Mcdonald wycofuje frytki?? O ile to prawda to ja sie juz nie zalapie , ale Wy jeszcze macie szanse wiec biegusiem Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
normalnie chyba urodzę, tak mnie brzuch rozbolał, że masakra, wzięłam no-spe i czekam...
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co sie dzieje ? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4269 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4270 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajne klapy ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
![]() Też dzisiaj umyłam włosy bo wychodziłam na miasto ![]() Tak to przechodzę w dwudniowych maks.Mi nawet w ciąży się nie poprawiła cera,włosy paznokcie. Mam taki sam stan jak przed ciążą ![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4271 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
musze poczytać specyfikcję, może warto sprzedać naszego graco a zmienić na ten to safety 1st czy jakoś inaczej pełna nazwa?
|
||
|
|
|
#4272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż coś by się znalazło do roboty-czytaj nieszczęsne pudło ![]() Jutro przychodzą znajomi to pasowałoby je opróżnić
|
|
|
|
|
#4273 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4274 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
Domi?Bo ona mi się z frytami kojarzy ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Cytat:
![]() Nasturcja Fajny wóz
|
|||
|
|
|
#4275 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Nadrabiam
![]() Cytat:
A ja dobrze rozumiem, że w cenie jest kołderka i poduszka + komplet pościeli na to?Ten zestaw z Nuka też fajny i Twój brzuś lineczka1989 duży brzuś masz ale fajny Ma Nelka gdzie harcować, a Ty się dziwisz, że taka ruchliwa A przebijające żyłki to chyba każda z nas ma, choć u mnie chyba najbardziej na piersiach widoczne Też zauważyłam kotka i sówki na telefonie Cytat:
można i maślankę i kefirek ale ostrożnie z początku, bo mleczne przetwory mogą alergię wywoływać. Tak więc po troszku i obserwuj Kacperka ![]() Oleńka, Newtrend za brzuszki śliczne ![]() Tak się mierzycie wszystkie to wyszperałam metr i mój ma 91cm.. A zdjęcia wrzucę w weekend, obiecuję ![]() Anulka, co to linotyt??? brzuś ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jeszcze jak patrzę w lustro z przodu to ok, ale z boku to nie lubię. Ale wiem że musi taki być, żeby dzieciątko miało mieszkanko wygodne. Myślę, że to kwestia, że całe życie ważyłam góra 52 kg, spodnie rozmiar S lub XS a teraz się nie mogę przyzwyczaić ![]() Dzastin ![]() cały czas! Może jutro będzie w końcu Kamilek![]() Cytat:
![]() Dobrze, że krówka ocalona, ciekawe gdzie ten właściciel był przez tyle dni ![]() no, taki większy średniaczek ![]() Cytat:
dla Majeczki! A położne wymyśliły-teraz karmić w parku
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4276 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() lecę czytać |
|
|
|
|
#4277 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Podziwiam Cię za tą uczelnię Ja już nie dałabym rady wysiedzieć. Wow to już Ci tak niewiele zostało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale dzisiaj brzuszkowo Super
|
||||||
|
|
|
#4278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Linoryt to technika graficzna, tzw. druk wypukły. Dawniej się to robiło na drewnie. Brało się matrycę czyli dechę i się w niej wycinało rysunek, to co było wypukłe się drukowało/odbijało (drzeworyt) efekty końcowe podobne można uzyskać ale w linoleum dużo łatwiej.---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- no dzisiaj to już myślałam że nie wysiedzę i porosze prowadzącego o to żebym mogła sobie pochodzić po sali ale to tylko na początku, później będą korekty max 15 min siedzenia
|
|
|
|
|
#4279 |
|
Zakorzenienie
|
pomogła kąpiel w połączeniu z no-spą, ale tak mnie złapało że ledwo człapałam i się wyprostować nie mogłam, wcześniej tak nie miałam, aż się Tż zapytał czy się przygotowywać
mam nadzieję, że poszło i póki co nie wróci
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4281 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż przyjdą z 2 latką więc pewnie będzie co robić ![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
bolało jakby mnie ktoś ścisnął tam
|
|
|
|
#4283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4284 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A mnie tz wkurzyl. Mowie mu, pomoz mi przesadzic krzew-ok, zaraz przyjdzie. Przesadzam a go nie ma, slysze ze rozmawia z sasiadami. I skonczylam przesadzac, rozsypuje kore.A ten pomaga im zbierac liscie z podjazdu zamiast mi pomoc Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nie ma mnie dzis, bo w biegu, caly dzien. Bylam u lekarza i szyjka miekka ale nie skraca sie, wiec nie rodze ale z lososiem, cukinia i dynia wyszly wysmienite.Czesc na koniec zapieklam w serem Dopiero o 19 przyszedl maz i sie nim zajal a ja w tym czasie doprowdzalam wszystko do porzadku.
|
||||
|
|
|
#4285 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spora różnica Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
No ale jakoś dałam radę ![]() Kupiłam trzy pęczka rzodkiewki w Biedrze i winogron, bo w promocji
|
||||
|
|
|
#4286 |
|
Zadomowienie
|
Witam w 37 tc
od dziś zostało nam 28 dni do porodu wow jak to leci a ja z każdym dniem coraz gorzej sie czuje tzn skurcze częstsze mimo magnezu i nospy a i mała chyba sie szykuje bo mało aktywna od 2 dni jest tzn nie aż tak żebym sie martwiła ale jest znaczna różnica z tym co wyprawiała np tydzien temu ![]() to i ja ide frytasyyyyy smażyć
|
#4287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze ze ja miałam większość takich zajęć że mogłam wyjść w dowolnej chwili bez większych konsekwencji
|
|
|
|
|
#4288 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kurcze ciekawe czy Ci rodzinny wypisze, bo w sumie 2 tygodnie to długo... Ogłaszam Cię najmniejszym brzuchem na wątku Ale śliczny i widać, że rośnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Widziałyście tytuł na wrześniówkach?
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4290 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dr Tomasz Homa, przyjmuje na Felińskiego. Fajny wóz Wiesz, ile sam stelaż waży??Cytat:
Fajny powód ![]() Cytat:
Ale widać różnicę! Zazdroszczę Cytat:
Ano fajne zastępstwo, ale że Twój ginekolog o seksie rozmawiać nie umie to O, to mój Tomcio też pewnie będzie czkał po porodzie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
De28 za wizytę To miałaś intensywny dzień ![]() ![]() Zjadłam pierogi z jagodami i nie da się tego ukryć
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:14.

a że jeździ po schodach to w sensie, że Ci się kółka wpasowują co drugi schodek i jedzie normalnie czy na tylnych kołach sprowadzasz? czy co? bo w moim głębokim nie da rady nad czym boleję, bo mam zagwozdkę z trzymaniem wózka na dole, a piętro też 3cie, ale już spacerówka jeźdzI pięknie, tak co drugi schodek

ja se przypomnialam ze siodelko tzn no nisidelko musze z gory sciagnac i wymyc bo napewno sie zakurzylo,a wozek z leny nawet nie skladalam stoi w pokoju czasem lene w nim usypiam
jak zawsze

Ja mojego lubię, choć jest trochę wstydliwy i zawsze mam z niego ubaw jak próbuje powiedzieć coś o seksie i nie każde słowo przechodzi mu przez gardło
trochę dziwne, że ją tak trzymają
musze poczytać specyfikcję, może warto sprzedać naszego graco a zmienić na ten to safety 1st czy jakoś inaczej pełna nazwa?

Oczywiście przy przyjęciu jeszcze sprawdzą czy się nie odwrócił. Za 2 tyg. mam przyjść na wizytę i będziemy się konkretnie umawiać.
Dopiero o 19 przyszedl maz i sie nim zajal a ja w tym czasie doprowdzalam wszystko do porzadku.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
chyba lubieolowki :P