| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. | 
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosiła nazwę: | |||
| W brzuchu pupę swą wypina- chce na świat juz przyjść dziecina! |      | 3 | 4,92% | 
| Rodzić juz nadchodzi czas - przerażenie jest wśród nas! |      | 1 | 1,64% | 
| Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! |      | 55 | 90,16% | 
| Bolą plecy, boli zad - ile trwać ma ciąża ta? |      | 0 | 0% | 
| Dzieci w brzuchu, dzieci w wózkach - poczekalni to końcówka! |      | 2 | 3,28% | 
| listopadowo grudniowe mamusie |      | 0 | 0% | 
| Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-10-17, 18:44 | #4261 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c

Fajny wóz   a że jeździ po schodach to w sensie, że Ci się kółka wpasowują co drugi schodek i jedzie normalnie czy na tylnych kołach sprowadzasz? czy co? bo w moim głębokim nie da rady nad czym boleję, bo mam zagwozdkę z trzymaniem wózka na dole, a piętro też 3cie, ale już spacerówka jeźdzI pięknie, tak co drugi schodek | 
|     | 
|  2013-10-17, 18:51 | #4262 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-09 
				 | 

Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c

hej laski nasturcja spoko wozek  ja se przypomnialam ze siodelko tzn no nisidelko musze z gory sciagnac i wymyc bo napewno sie zakurzylo,a wozek z leny  nawet nie skladalam stoi w pokoju czasem lene w nim usypiam  a ja dzis se robie fryyyty  ostatnie zachcianki chyba bo pozniej bede miec wyrzuty..tylko stane na wage wczesniej...moze dzieki temu nie zjem 2 mis  jak zawsze   
				__________________ w oczekiwaniu na corenke  t.p 02.11.2019 | 
|     | 
|  2013-10-17, 18:54 | #4263 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-04 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2013-10-17, 18:55 | #4264 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2012-08 
				 | 

Cytat: 
  Poza tym: gondola się wypina bardzo łatwo, jest leciutka, a stelaż można też jednym kliknięciem złożyć, i ma takie trzymadełko wtedy. Więc mam zamiar gondolę w jedną rękę , a stelaż w drugą i do góry  Jedyne co, to widzę, ze rączka się będzie przecierać. Hmmm.., jakiś kondomik muszę na nią sobie sprawić. Edytowane przez nasturcja7667 Czas edycji: 2013-10-17 o 18:56 | |
|     | 
|  2013-10-17, 18:58 | #4265 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-07 
				 | 

Hello wieczornie!  Brawa dla Jasia  , pierwszego wątkowego niemowlaczka  Piękne macie brzuszki  Ja przy Was odpadam w przebiegach, jestem cała okrągła jak na trojaczki  Sorento fajny lekarz Ci się trafił  Ja mojego lubię, choć jest trochę wstydliwy i zawsze mam z niego ubaw jak próbuje powiedzieć coś o seksie i nie każde słowo przechodzi mu przez gardło  Dzastin trzymam kciuki w gotowości  trochę dziwne, że ją tak trzymają  Lineczko może już się coś rozkręca?  Tak malutko ci zostało do terminu  Pisałyście jeszcze coś o czkawce. Mój Kamisiek pod koniec ciąży miał ciągle czkawkę, po urodzeniu dalej czkał, ale położna kazała się nie przejmować, bo wszystko się unormuje, i przeszło mu. | 
|     | 
|  2013-10-17, 19:00 | #4266 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-11 Lokalizacja: Londyn 
				 | 

A mi sie teraz przypomniało , jak Wy tak I jedzeniu ..  Slyszałyscie ze podobno Mcdonald wycofuje frytki?? O ile to prawda to ja sie juz nie zalapie , ale Wy jeszcze macie szanse wiec biegusiem   Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. 
				__________________ Majeczka   KCIUKI DLA ANI  | 
|     | 
|  2013-10-17, 19:04 | #4267 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-10 Lokalizacja: Lbn 
				 | 

normalnie chyba urodzę, tak mnie brzuch rozbolał, że masakra, wzięłam no-spe i czekam...

| 
|     | 
|  2013-10-17, 19:05 | #4268 | |
				 | 

Cytat: 
   Co sie dzieje ? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. 
				__________________ Majeczka   KCIUKI DLA ANI  | |
|     | 
|  2013-10-17, 19:08 | #4269 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2013-10-17, 19:13 | #4270 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-10 Lokalizacja: Tarnów 
				 | 

Cytat: 
  Fajne klapy  ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat: 
  Też dzisiaj umyłam włosy bo wychodziłam na miasto  Tak to przechodzę w dwudniowych maks.Mi nawet w ciąży się nie poprawiła cera,włosy paznokcie. Mam taki sam stan jak przed ciążą  ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat: 
     | |||
|     | 
|  2013-10-17, 19:14 | #4271 | ||
				 | 

Cytat: 
  żeby przeszło jeszcze jednak  Cytat: 
  musze poczytać specyfikcję, może warto sprzedać naszego graco a zmienić na ten to safety 1st czy jakoś inaczej pełna nazwa? | ||
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2013-10-17, 19:15 | #4272 | |
				 | 

Cytat: 
  Chociaż coś by się znalazło do roboty-czytaj nieszczęsne pudło  Jutro przychodzą znajomi to pasowałoby je opróżnić   | |
|     | 
|  2013-10-17, 19:16 | #4273 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2013-10-17, 19:19 | #4274 | |||
				 | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat: 
 Domi?Bo ona mi się z frytami kojarzy  ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Cytat: 
  Nasturcja Fajny wóz   | |||
|     | 
|  2013-10-17, 19:25 | #4275 | ||||||
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-08 
				 | 

Nadrabiam   Cytat: 
  Aż sobie linka zapisałam  A ja dobrze rozumiem, że w cenie jest kołderka i poduszka + komplet pościeli na to? Ten zestaw z Nuka też fajny i Twój brzuś  lineczka1989 duży brzuś masz ale fajny  Ma Nelka gdzie harcować, a Ty się dziwisz, że taka ruchliwa  A przebijające żyłki to chyba każda z nas ma, choć u mnie chyba najbardziej na piersiach widoczne  Też zauważyłam kotka i sówki na telefonie  Cytat: 
  można i maślankę i kefirek  ale ostrożnie z początku, bo mleczne przetwory mogą alergię wywoływać. Tak więc po troszku i obserwuj Kacperka  Oleńka, Newtrend za brzuszki śliczne  Tak się mierzycie wszystkie to wyszperałam metr i mój ma 91cm.. A zdjęcia wrzucę w weekend, obiecuję  bo mnie się nie chce spod kocyka wypełznąć  Anulka, co to linotyt??? brzuś  Cytat: 
  Cytat: 
  Jeszcze jak patrzę w lustro z przodu to ok, ale z boku to nie lubię. Ale wiem że musi taki być, żeby dzieciątko miało mieszkanko wygodne. Myślę, że to kwestia, że całe życie ważyłam góra 52 kg, spodnie rozmiar S lub XS a teraz się nie mogę przyzwyczaić  Dzastin   cały czas! Może jutro będzie w końcu Kamilek  Cytat: 
  Dobrze, że krówka ocalona, ciekawe gdzie ten właściciel był przez tyle dni  no, taki większy średniaczek  Cytat: 
  dla Majeczki! A położne wymyśliły-teraz karmić w parku  Jeszcze by Cię przewiało i byś się zapalenia piersi nabawiła, a to podobno jest maskara! 
				__________________  My   nasz synek    | ||||||
|     | 
|  2013-10-17, 19:26 | #4276 | |
				 | 

Cytat: 
  teraz różne gry modne, może zaskoczy  lecę czytać | |
|     | 
|  2013-10-17, 19:27 | #4277 | ||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

Podziwiam Cię za tą uczelnię  Ja już nie dałabym rady wysiedzieć. Wow to już Ci tak niewiele zostało  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  I brzuszek super  Cytat: 
  Cytat: 
  Ale dzisiaj brzuszkowo  Super   | ||||||
|     | 
|  2013-10-17, 19:35 | #4278 | |
				 | 

Cytat: 
  Linoryt to technika graficzna, tzw. druk wypukły. Dawniej się to robiło na drewnie. Brało się matrycę czyli dechę i się w niej wycinało rysunek, to co było wypukłe się drukowało/odbijało (drzeworyt)  teraz, żeby było łatwiej to drewno zastąpiono linoleum  efekty końcowe podobne można uzyskać ale w linoleum dużo łatwiej. ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- no dzisiaj to już myślałam że nie wysiedzę i porosze prowadzącego o to żebym mogła sobie pochodzić po sali  ale to tylko na początku, później będą korekty max 15 min siedzenia   | |
|     | 
|  2013-10-17, 19:42 | #4279 | 
				 | 

pomogła kąpiel w połączeniu z no-spą, ale tak mnie złapało że ledwo człapałam i się wyprostować nie mogłam, wcześniej tak nie miałam, aż się Tż zapytał czy się przygotowywać   mam nadzieję, że poszło i póki co nie wróci | 
|     | 
|  2013-10-17, 19:43 | #4280 | |
				 | 

Cytat: 
 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. 
				__________________ Majeczka   KCIUKI DLA ANI  | |
|     | 
|  2013-10-17, 19:46 | #4281 | ||
				 | 

Cytat: 
   Chociaż przyjdą z 2 latką więc pewnie będzie co robić  ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat: 
  poczekaj jeszcze trochę,mi tż już musi rękę czasem podać  żebym się z łóżka zwlekła   | ||
|     | 
|  2013-10-17, 19:49 | #4282 | 
				 | 

bolało jakby mnie ktoś ścisnął tam

| 
|     | 
|  2013-10-17, 19:59 | #4283 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2013-10-17, 20:00 | #4284 | ||||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-02 Lokalizacja: Nordrhein-Westfallen 
				 | 

Cytat: 
  A mnie tz wkurzyl. Mowie mu, pomoz mi przesadzic krzew-ok, zaraz przyjdzie. Przesadzam a go nie ma, slysze ze rozmawia z sasiadami. I skonczylam przesadzac, rozsypuje kore.A ten pomaga im zbierac liscie z podjazdu zamiast mi pomoc   Cytat: 
 Cytat: 
  Cytat: 
 Nie ma mnie dzis, bo w biegu, caly dzien. Bylam u lekarza i szyjka miekka ale nie skraca sie, wiec nie rodze  A latam od rana z odkurzaczem i sciera. Wkurzylam sie, bo choc moja pomoc fajna do gadania jest to robi wszystko pobierznie. Na szafach pelno kurzu, w lazienkach na szafkach tez, pod meblami takze. Jutro nie ma zmiluj, za cos jej placa i bedzie mi wszystkie framurgi u gory wycierac a mam ich troche na 3 pietrach  Do tego pieklam ciasto i robilam obiad z Danielem wiec bylo potem sprzatania  A to wylal mi ciasto na placki ziemniaczane i szafki i podloga do mycia, a to trzeba bylo zbierac obierki, bo obieral ziemniaki i marchewki. Wyciskalismy tez swieze soki z owocow, wiec wszedzie brudne odciski jego raczek, robilismy owocowe koktajle.Maly mial zajecie, a ja mase sprzatania. Do tego troche za ostro przyprawil placki ziemniaczane bo nie zauwazylam, ze wzial chilli a nie slodka papryke  ale z lososiem, cukinia i dynia wyszly wysmienite.Czesc na koniec zapieklam w serem  Dopiero o 19 przyszedl maz i sie nim zajal a ja w tym czasie doprowdzalam wszystko do porzadku. | ||||
|     | 
|  2013-10-17, 20:03 | #4285 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

Cytat: 
  Spora różnica  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  No ale jakoś dałam radę  Kupiłam trzy pęczka rzodkiewki w Biedrze i winogron, bo w promocji   | ||||
|     | 
|  2013-10-17, 20:06 | #4286 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-09 
				 | 

Witam w 37 tc  od dziś zostało nam 28 dni do porodu wow jak to leci a ja z każdym dniem coraz gorzej sie czuje tzn skurcze częstsze mimo magnezu i nospy a i mała chyba sie szykuje bo mało aktywna od 2 dni jest tzn nie aż tak żebym sie martwiła ale jest znaczna różnica z tym co wyprawiała np tydzien temu  to i ja ide frytasyyyyy smażyć   
				__________________  23.10.2010 Razem na Zawsze  10.11.2011 Mikołajek już jest z nami   | 
|     | 
|  2013-10-17, 20:07 | #4287 | |
				 | 

Cytat: 
  dobrze ze ja miałam większość takich zajęć że mogłam wyjść w dowolnej chwili bez większych konsekwencji | |
|     | 
|  2013-10-17, 20:12 | #4288 | ||||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
 Kurcze ciekawe czy Ci rodzinny wypisze, bo w sumie 2 tygodnie to długo... Ogłaszam Cię najmniejszym brzuchem na wątku  Ale śliczny i widać, że rośnie ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Cytat: 
  Cytat: 
 Widziałyście tytuł na wrześniówkach?   
				__________________ | ||||
|     | 
|  2013-10-17, 20:13 | #4289 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2013-10-17, 20:14 | #4290 | |||||||
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-08 
				 | 

Cytat: 
  No oby fiknął, już mu tatuś gada, że ma 5 tygodni luzu a potem ma mieć łepek w dole, bo nie po to tata z mamą na SR tyle godzin siedzieli i ćwiczenia robią, żeby CC było   dr Tomasz Homa, przyjmuje na Felińskiego. Fajny wóz  Wiesz, ile sam stelaż waży?? Cytat: 
  Fajny powód  Ciekawe, czy się córci spodoba koncert  Cytat: 
  brzuszek maluszek  Ale widać różnicę! Zazdroszczę  Mierzyłaś się, ile masz w obwodzie?? Bo chyba malutko   Cytat: 
 Ano fajne zastępstwo, ale że Twój ginekolog o seksie rozmawiać nie umie to  O, to mój Tomcio też pewnie będzie czkał po porodzie  Cytat: 
 Cytat: 
  Cytat: 
   De28 za wizytę   To miałaś intensywny dzień  Teraz dla równowagi oby spokojna i przespana noc   Zjadłam pierogi z jagodami i nie da się tego ukryć  Chyba cytryną muszę zagryźć   
				__________________  My   nasz synek    | |||||||
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.

Daniel
Daniel

chyba lubieolowki :P
 chyba lubieolowki :P