![]() |
#4381 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Kurde znowu mnie wizaż wylogował, nigdy wczesniej mi się tak nie zdarzało
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No przykre ale przynajmniej będziesz do niej jeździć na wakacje ![]() Cytat:
![]() |
#4382 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
Kurcze a ja ostatnio często tak Zuzkę noszę, tak jak Ty pokazałaś że nie wolno. Ale nie cały czas, tylko jak ją wnoszę po schodach, czasami po domu. W tej prawidłowej pozycji jest mi ciężko bo ona ciężka już jest ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-10-23 o 09:32 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4383 | |
Zakorzenienie
|
silver, czytalam, ze wodonercze w znakomitej wiekszosci przypadkow mija samoistnie, takze glowa do gory
![]() cala, wspolczuje przezyc ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4384 | |
Zakorzenienie
|
Zuzka już coraz lepiej. Kaszle jeszce , ale przynajmniej nie płacze przy tym. Nosek ma lekko zatkany, ale nic jej nie cieknie.
Wczoraj ją za grubo ubrałam, nie spociła się, ale była bardzo gorąca ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś znowu pięknie. Jak się obudzi to wybywamy na jakiś spacer. OBiad muszę ugotowac, a tak mi się nie chce. Chyba pomidorówka bedzie na szybko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
Aaa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Dziecko mi śpi już godzinę, a ja zamiast coś zrobić w domu to się obijam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4385 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Radosna tworczosc uprawiam ze sniadaniami: jogurt z owocami, kisiele, budynie. Jutro zrobie cos a la kleik z chleba na mm z bananem i morelami. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4386 |
Zakorzenienie
|
Cześć mamusie
![]() Cała-wiem co przeżyłaś,pisałam wam nie raz jak Oskar mi się dusił flegmą. Boję się tych chwil jak cholera-ale wtedy trzeba zachować zimną krew i przede wszystkim zdrowy umysł. Tylko tak możemy pomóc dziecku. Ewik- (w słowniku zawsze wychodzi mi dzik ![]() Dla Was ![]() Silver- będzie wszystko dobrze. Nie nastawiaj się od razu na najgorsze. Dobrze że wychodzicie do domu ![]()
#4387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U nas siostra tz, wiec będzie mnie mało ![]() Meneq fajny pomysł z zestawieniem zdjęć naszych z dziećmi ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4388 | |||
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny,
jeju pierwsza noc w życiu, gdzie nie spałam ani minuty ![]() nie wiem chyba go brzuch bolał , jęczał, nic nie pomagało a rano zrobił 3 smierdzace zielone kupy ![]() dobrze,ze TZ po 5 wzial malego to pospałam chwilke Cytat:
![]() ja dawałam troszkę, oddech niemowlaka ziejącego czosnkiem- bezcenne ![]() Cytat:
to chyba jednak chodziło o ramen ![]() chcę zrobić przy najbliższej okazji, myślałąm,żeby wywar był głównie drobiowy (czy indyk też może być? ) z dodatkiem wieprzowiny ale nie za dużo już Ci mówię co mam z dodatków, które chciałabym wykorzystać makaron soba pasta miso grzyby shitake tofu czy mogę wykorzystać wszyztko z tych dodatkow poza mięsem i typowymi warzywami na wywar? mogłabyś wrzucić przepis do klubu? i jeszcze jedno wyzwanie- kaczka, mam kaczkę i mam ochotę ją zluzować- czyli wycągnąć szkielet, znudziła mi się już taka klasyczna z jabłkami, chciałąbym zjeść ją wg orientalnego przepisu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43386081]Ale patrzcie na to ![]() ja już to dawno mówiłam Całą bidulko ale się stracha najadłaś, mój TZ kiedyś tak we śnie zrobił, też myslałam,że ze strachu się przekręce ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4389 |
Zakorzenienie
|
Nawijko-bo Ty pisałaś że zarobiłaś na sprzedaży ciuchów 600 zł. Zdradzisz mi sekret jak?
![]() Albo ja mam jakieś ubrania nie teges albo brak talentu do sprzedaży. Póki co miałam tylko kilka wymian i parę propozycji wymian (ale nie doszły do skutku). No i POMÓŻCIE MI PRZY WYMYŚLENIU PREZENTU DLA MĘŻULA ![]() Aha mój syn dziś kończy 9 miesięcy ![]() ![]()
#4390 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szajka ![]() Kurcze robię brzuszki, jak pogoda jest to skakanka, myślę o bieganiu, a wczoraj po 21 szarlotka na ciepło z lodami ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
![]() GRATULACJE ![]()
![]() |
#4391 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak na serio - nie zazdroszcze kombinowania. Cytat:
![]() Po 1 rzeczywiscie, teraz juz ponad 600zl, ale hmm w przeciagu roku??? Takze nie jest to jakis kosmiczny wynik ![]() Hmm a w jaki sposob wystawiasz ubrania i robisz zdjecia? Ja staram sie robic je w dobrym swietle (czasem jak widze niektore fotki na tablicy to porazka :/), najpierw sama rzecz, a potem ewentualnie na mnie. Podaje tez wymiary. I ceny nie sa jakies wygorowane, kilkanascie zl biore za rzecz. Propozycje wymian to plaga na tablicy niestety... Buziaczki dla Oskarka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyznam sie szczerze, ze od zera ramenu nigdy nie robilam - zawsze albo w knajpie albo do instatnt dodaje troche dodatkow i gotowe. A z kaczka chyba moje sily przeceniasz, szukalam, czegos, ale specjalnie kaczki sie nie jada a tym bardziej nadziewanej. A zbieg okolicznosci niesamowity Edytowane przez meneq Czas edycji: 2013-10-23 o 10:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem właśnie,że jajo fajnie pasuje do ramenu, widziałam ostatnio w książce jeszcze kawalek takie zarumionego boczusiu ![]() ano i za skończone miesiące ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4395 |
Zakorzenienie
|
Dziś weszło 40ml kaszy. Może zjadłaby do końca (zrobiłam 60) ale spać się zachciało i teraz śpi. Słucham Waszych rad, w tym tej Nancy, żeby nawet jeśli nie zje - zachowywać schemat posiłków, i względnie się trzymam godzin, że np między 11-12 jest kaszka, nawet jak zje jedną łyżeczkę..
Między posiłkami pierś of course i do spróbowania różności BLW.. Szaja: kciuki! Cała: o boże, tego się boję najbardziej, zakrztuszenia... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4396 |
Zakorzenienie
|
Debrah, progres jest
![]() Meduzza kochanie, dziękuję za przesyłkę, właśnie dostałam laktator ![]() uratowałaś moją laktację jestem Ci bardzo wdzięczna a Leoś na pewno jeszcze bardziej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4397 |
Zakorzenienie
|
Meduza: brawo za postawę i pomoc dla Naszej Marsi!
Ehh, mama mi przyniosła krokiety z pieczarkami i barszcz i zamiast to zostawić na potem na obiad to ja jem teraz... o 11:51 - no ale ślinotoku dostałam a Mała śpi to chociaż raz zjem nie w biegu - tak to sobie tłumaczę:P |
![]() ![]() |
![]() |
#4398 | ||||
Rozeznanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43389667]Na 16:30 wizyta jest
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja sprzedaję z różnym skutkiem - przede wszystkim na all. Jakbym pozbierała do kupy to może tez by się jakaś większa kwota uzbierała, bo wpada po 20-30 zł. Najczęściej jest tak że jak sądzę że się nie sprzeda to się sprzedaje i odwrotnie, no i ja też wystawiam za grosze. Lecę się ubierać, dziś na pewno nie wrócimy do domu przed zachodem słońca ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4399 |
Zakorzenienie
|
kurde nie zaznaczyło mi cytatów
![]() Sliver trzymam kciuki za córeczkę... Zrobiłyśmy wczoraj mnóstwo ładnych zdjęć, tzn daleko im do zdjęć Bokeh, ale i tak mi się podobają. Wstawię jakieś ale to dopiero jak przyjedzie mi transfer, bo na tym necie teraz nie mogę nic zrobić... AAAA I muszę pochwalić tź, wczoraj siedział całe popołudnie z małą no i wogle jakoś lepiej między nami... Chyba troche zrozumiał... Zmykamy na spacerek... Miłego.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4400 |
Zakorzenienie
|
Nawijko-staram się robić zdjęcia przy dobrym naturalnym świetle. Wydaje mi się że zdjęcia wychodzą w porządku. Ceny też nie są wysokie bo dużo rzeczy mam po 3,5,7 złotych-to ceny za koszulki,bluzki na długi rękaw,spodnie,jedyne co mam droższe to suknia ślubna i suknia balowa-ale to wiadomo że nie sprzedam za 10 zł. Co do opisów-no może tu pies pogrzebany... Zawsze pisze tylko jaki jest rozmiar z metki. Jak mam czas to pisze firmę danej rzeczy i tyle. Nie mam czasu na szczegółowe informacje dlatego zawsze pisze że więcej informacji udziele na pw. Może faktycznie trzeba lepszego opisu na zachętę
![]() i zdjęcia na "modelu"
#4401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4402 |
Zakorzenienie
|
![]() Cała, o matkozcórką :strach-drzwi: Jak dobrze, że wiedziałaś, co robić ![]() Fewciu, super, że nocka lepsza ![]() Mała, ![]() I jeszcze dla Piotrusia Insolito! ![]() ![]() ------------------------------ Bożesz, jak jest cudnie ![]() ![]() I ogłaszam, że moje dziecko spało dzisiaj w wózku ![]() Trochę pizga, ale to chyba nawet lepiej, bo tak to by nie było czym oddychać ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Yellow, Pola też szybko zaczęła podnosić główkę w leżeniu na brzuszku. Nie wiem kiedy dokładnie, ale chrzciny miała w Wielkanoc, i wtedy już podnosiła. No a jak z pełzaniem Oliego? On ciągnie bezwładnie nogi przy tym podciąganiu się, czy jakoś ich tam "używa"? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4403 |
Zadomowienie
|
Hej!
Trochę przepadłam, no ale od pon na uczelni bywałam no i dziś miałam wejściowkę to trza było się pouczyć ![]() ![]() No i oczywiście moje bole głowy... no masakra jakaś, jak zaboli to ja nie mogę patrzeć na telefon, bo od tego światła, które on daje jest jeszcze gorzej ![]() Właśnie wracam do domu, pewnie wskocze w dresy i pójdę z Ola na spacer. I syf armagedoński muszę ogarnąć, jeju tak mnie to wkurza, że jak ja mam szkole i nie sprzątam w tym czasie w domu to ten brud narasta, nikt nawet palcem nie kiwnie! I ja bym tego nie sprzątała,no ale jak pomyśle, że Ola te brudy wyciera, a czasem zjada... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4404 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Przyznaję , że trochę się opuściłam w łajzarzowaniu -wybaczcie ![]() Powoli normują nam si e sprawy życiowe także planuje dołączyć jak dawniej. Tylko nie umiem się wbić ;/ Streści mi któraś ostatnie 20 stron ? ![]() Dzisiaj Blanka pięknie sygnalizuje że śpiąca - podchodzi do mnie wspina się się i przytula, biorę ją na ręce ona mnie ściska za szyje i chwile ją nosze i zasypia , cudowny widok ![]() Wpadnę później ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4405 | ||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
współczuję strachu ![]() Cytat:
![]() jedynie nogami fika i ręce normalnie wg mnie pracują, no dokładnie tak jakby było za niskie napięcie tułowia i obręczy barkowej Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie dziękuję za kciuki jeszcze ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Soba ugotowac a pozniej podsmazyc razem ze szczypiorem, paluszkami krabowymi i grzybami shiitake. Doprawic sola i pieprzem oraz sosem sojowym i bialym winem w proporcji 6:1 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4407 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lenova no w końcu! Cieszę się że wszystko idzie ku lepszemu! ![]() Charliz brawa za wejściówke! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4408 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to ja ![]() Cytat:
Powiedz mi - japonska zywnosc tez jest tak konserwowana jak w PL? Cytat:
Cytat:
Niestety wystawianie wymaga czasu, dlatego ja zwykle fotki robie w dzien, a wystawiam wieczorem jak Kubus spi. W opisie krotko charakteryzuje rzecz (kolor, material, fason, itp), podaje rozmiar, firme, stan, czasem wymiary, zawsze pisze o kosztach wysylki lub mozliwosci odbioru osobistego. Podalam tez swoj tel.kom i powiem Ci, ze sporo osob sie tak kontaktuje (sms lub rozmowa). Zauwazylam, ze najlatwiej sprzedac bielizne (ale nie zuzyte majciochy :P) - jakies body, koszulki nocne, gorsety, legginsy, staniki nieuzywane, itp. Oprocz tego tuniki, szale, spodniczki, sukienki, torebki. Koszulki z krotkim czy dlugim rekawem, spodnie rzadko schodza. ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43393409] u nas identycznie - NIGDY leżąc na plecach nie podniosła głowy ![]() jedynie nogami fika i ręce normalnie wg mnie pracują, no dokładnie tak jakby było za niskie napięcie tułowia i obręczy barkowej [/QUOTE] No to piatka! U nas tez nozki i łapki szalone, podobno problem tkwi w wiotkosci brzucha. Moze u Was tez cos w ten desen? Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-10-23 o 12:39 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4409 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzis zrobilam 160ml mm, zoltko i lyzke skrobi, wszystko wymieszalam, ciagle mieszajac zagotowalam na malym ogniu az do otrzymania odpowiedniej konsystencji. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4410 |
Konto usunięte
|
Nawijko, też możliwe, bo u nas brzuszek spory, rozlany
![]() Dziewczyny, dorwałam w pracowniczej bibliotece GENIALNĄ książkę "Zabawy, zabawki, dzieci" Idy Merżan. Ona taka pro-korczakowska, a książka jest z 1967 roku - i tym bardziej mnie szokuje (pozytywnie!). http://allegro.pl/zabawy-zabawki-dzi...459669189.html ta pozycja. Ja ogólnie uważam, że Korczak jest bardzo AP a ta książka musiała być kolosalną rewolucją w tamtych czasach pani opisuje np. w jak głupi sposób rodzice psują dzieciom zabawę, jak ważne jest pozwalanie na samodzielne rozwiązywanie dziecięcych konfliktów, ba - opisuje 2 niemowląt, jedno w wózku swobodne, bawi się nogami, cieszy słońcem, uśmiecha do dzieci (bla bla bla) a drugie opatulone ciasno przez "nierozsądną mamę" ciche, potulne, bez możliwości - uwaga! swobodnego ruchu. Takie teksty w czasach, gdy dzieci ciasno owijało się niemalże pierwszy rok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.