![]() |
#331 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
Cytat:
![]()
![]() |
#332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To na przekór wszystkim obstawiam chłopca ![]() A co to za ciasto?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#333 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() Co do plci to widac Twoj TZ tylko chlopakow plodzi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Zadomowienie
|
Lewek gratuluje
![]() ![]()
#335 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#336 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#338 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() My z tż mamy trójkę chrześniaków - 12 lat, 1,5 roku i roczek... I też trochę na prezenty pójdzie kasy... Ale jak kupujemy dzieciom to ich rodzice muszą obejść się bez prezentów ![]() Cytat:
![]() Ja na złość rodzicom, którzy będą wywierać na mnie presję co do drogich prezentów komunijnych kupię Biblię Tysiąclecia - wszak z okazji przyjęcia sakramentu świętego, to najlepszy prezent! ![]() Cytat:
![]() Aaaa gratuluję!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#339 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#340 | |||||
Zadomowienie
|
Dziewczyny dziękuję za pomoc z tym brodzikiem. Uspokoiłyście mnie
![]() Cytat:
to miłego odpoczywania ![]() Jeśli się tylko przydadzą to nie zgłaszam sprzeciwu ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I do druku ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#341 |
Raczkowanie
|
Cześć.
Czy wy juz zauwazyłyscie ze jest watek mamuś lipcowych 2014!!!!! Az nie wieże, dopiero co to my robiłysmy testy a juz u wiekszosci 5-6 miesiac. Nie wierzę. Co do chrzestnych o ktorych piszecie co ja jeszcze nie wiem kto bedzie u mojego synka. Wiem tylko tyle ze bedziemy mieli wielki problem. |
![]() ![]() |
![]() |
#342 |
Zadomowienie
|
Chyba bym nie wytrzymała
![]()
#343 |
Zadomowienie
|
Hej.
No nie ma szans, żebym Was wszystkie teraz cytowała. Przynajmniej nadrobiłam i przeczytałam. Przegonimy niedługo styczniówki, jak takie tempo utrzymamy ![]() Wrzucam Wam mój brzuszek- to 24 tydzień, a przybyło mi na całe szczęście dopiero 3 kg. Tz nawet oświetlenie i tło zrobił, żeby fajnie wyszło. Planujemy tak co miesiąc obfotografowywać brzuszek- będzie potem dobra podstawa do prezentu dla dziadków razem ze zdjęciami Emilki. Wczoraj TŻ miał wolne i poszlismy oglądać resztę dla małej- wybraliśmy wanienkę z przewijakiem na kółkach, kupimy pewnie po nowym roku, jak sie szał przedświąteczny skończy. Upiekłam własnie pierś indyka w swojej marynacie bez konserwantów i glutaminianu- miała byc na obiad i potem do kanapek, ale skończy sie chyba na kanapkach, bo w ogóle nie mam na nią ochoty. Za to wczoraj wcinałabym samo białko- serek wiejski na śniadanie, na kolacje twaróg z tuńczykiem, kurczak na obiad... Chyba mi na jakiś czas budulca dla małej wystarczy. Zapisaliśmy się tez do szkoły rodzenia w szpitalu, który wybraliśmy. Od stycznia do początku lutego- będziemy na świeżo i zawsze będzie położna w pobliżu- tak na wypadek, gdyby młodej się spieszyło. I w przyszły wtorek wyjeżdżamy na 3 dni tak tylko dla siebie, bo tz ma wolne- ostatni romantyczny wyjazd przed porodem- następny jak mała podrośnie ![]() No i z wieści moich pracowych- następna lekarka jest w ciąży i teraz w ogóle nie ma komu robić dyżurów. To moja bliska koleżanka, więc się bardzo cieszę- mamusia lipcowa ![]() ![]() Asienka- fajne brzucho ![]() Vivien- mam nadzieje, że dieta wystarczy Margo- obstawiam dziewczynkę- statystycznie rzecz biorąc mam większe szanse na trafienie przy tej ilości chłopaków. Agunia- wszystkiego dobrego na nowej drodze życia ![]() ![]() Justine- wiem, jak się ludzie potrafi nie myć. Ja jeszcze takich miałam, co musieli sie w takim stanie w gabinecie do badania rozebrać. A wyobraź sobie kogos z krwawieniem z dolnego odcinka przewodu pokarmowego, którego trzeba zbadać od zewnątrz i ręcznie. Jedne z najbardziej obrzydliwych rzeczy na świecie.
#344 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oczywiście nie patrzymy na portfel, ale na wiek, odpowiedzialność i chcemy mieć dobry kontakt z chrzestnym. Żeby potem nie było niezręcznie przy komunii ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Zadomowienie
|
justine_87 nie zazdroszczę przeżyć, ludzie potrafią być naprawdę wredni, a najgorsze jet to że wcale mnie nie dziwi, że to kobiety Cię tak potraktowały
![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Trisdom świetne zdjęcie, a brzuszek śliczny i całkiem pokaźny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#346 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Bardzo fajna fota i brzuszek ![]() Oj no szkoda ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#347 | ||||
Zakorzenienie
|
Witajcie
Ale Wy smarujecie! Zaglądam tu codziennie a i tak niemal nie sposób za Wami nadążyć. Mamusiom, które poznały już płeć swego maluszka, gratuluję!! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja w weekend pracuję ale za to dziś mam spokojniejszy dzień. Zrobiłam sobie brwi i rzęsy i pofarbowałam odrosty (a propo's - farbujecie się w ciąży?). Lecę jeszcze na korki a potem mam już wolne. A w ogóle to dziś pogoda taka, że nic tylko ziewam i ziewam, najchętniej wkręciłabym się w koc z książką albo jeszcze lepiej wtuliła w kogoś i poprosiła o herbatkę... ![]() Buziaki dla Was ![]()
![]() |
#348 | ||
Zakorzenienie
|
Gratuluję udanych wizyt i ujawnionych dzieciaczków
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() asienka213 za 5 mc ![]() ![]() justine_87 straszne te bab..yle jedne :/ ale miło że Panowie się opowiedzieli po Twojej stronie bo aż miło się ten fragment czytało ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Trisdom piękne te zdjęcia masz ![]() ![]() I teraz ja. U mnie się sytuacja wyjaśniła. Rodzice jednak nie przyjadą. Podejrzewam, że tato zainterweniował ![]() dziewczyny, ja mam opory ze wzg na to, że nie mam dobrych konaktow z mamą... Nie będe pisać historii mojego życia bo przyjemna nie jest, a ja rozmawiałam przez tel z mamą gdy tz był obok (bo w kawalerce mieszkamy) ![]() ![]() Mi mama nie powie prosto w twarz że się cieszy.. Ja to słyszę od siostry czy od babci
Pod moim sercem,inne bije serce... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane. Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukają do mojego serca. Myślę, sobie wtedy: może być wspanialej? Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje! ![]() Edytowane przez monkaa321 Czas edycji: 2013-11-08 o 15:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#349 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na przykład w Warszawie w szpitalach jak nie wezmę ciuszków, pieluch tetrowych i kocyka to dziecię będzie leżało gołe jak święty turecki. Coś mnie brzuch zaczyna boleć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#350 | |||||||
Wtajemniczenie
|
dziewczyny gratuluje poznanych plci
![]() Cytat:
![]() ale Cie dlugo trzymia te mdlosci ![]() ale mialas dzis sytuacje ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A moja cora ma dwoch chrzestnych, naszych braci, u ktorych jest oczkiem w glowie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() nastepni wyjezdzaja, ja tez cheee ![]() fajnie wyszlo z ta szkola rodzenia, bedziecie miec najswiezsze wiadomosci ![]()
![]() Edytowane przez asienka213 Czas edycji: 2013-11-08 o 16:07 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#351 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() U nas tez szpital nie zapewnia ubranek. Monka - ciesze sie ze udalo sie rozwiazac sytuacje ![]() Edytowane przez teQiba Czas edycji: 2013-11-08 o 16:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Rozeznanie
|
Witam się i dziś, zgodnie z apelem
![]() ![]() ![]() Lewek Też nie załapałam się na rozdawanie dziewczynek ![]() ![]() Za to wszysy wokół liczyli na dziewuszkę, nie znoszę takiej presji ![]() A wy macie już chłopczyka? Dobrze doczytałam? Jaka różnica wieku? Wógóle to zazdroszczę wam tych L4...Nie pracuje na pełen etat, ale po siedzeniu przy biurku przed kompem i stresach bolą mnie krzyże i wracam taka zmęczona (??) Dziś dyr zapytała mnie ile zamierzam jeszcze przychodzić do pracy, przy czym nie omieszkała przypomnieć, że nie wiadomo czy mi przedłuży umowę - mam do 30 czerwca:/ Ktoś tu mówił o jakiś ćwiczeniach, ja jeszcze chodzę na zumbę... Na razie daję radę, chyba nie ma przeciwskazań? Zapomnałam zapytać gin... Zbiorowo gratuluję ujawnionych dzieciaczków!! ![]() Wczoraj też piekłam drożdżowe maślane ślimaczki - Pyyycha, najlepsze na ciepło ![]() Co jeszcze polecacie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#353 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Witam się popoludniowo ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#354 |
Moderator
|
Cambria - dziekuje za przeczytanie apelu
![]() ![]() A czemu nie chcesz isc na zwolnienie? Skoro i tak nie chca Ci umowy przedluzyc to szkoda sie meczyc skoro masz bole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#355 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Raczkowanie
|
dziewczyny ja robię tak, że najpierw czytam a potem piszę ale teraz to raczej będę najpierw pisała coś a potem czytała i znowu odpisywała, przynajmniej będę widziała kiedy skończyłam, bo teraz tyle skrobiemy że inaczej nie dam rady
![]() u mnie piękna pogoda dzisiaj, prawie cały dzień byłam z córcią na polu, aż miło ![]() ![]() brzuch mi wzdęło albo tak szybko rośnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w kuchni dziś szalałam do tej pory. Tż ma urodziny, jutro impra to torta dzis zrobiłam (1raz w życiu) i muszę się pochwalić. W mojej ocenie boski wyszedł. Zresztą pochwalę się ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#358 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#359 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Co to da że będę ryczeć albo się wzruszać, tym nie pomogę ani im ani sobie. Cytat:
![]() Żeby nie było sobie też kupił zestaw ciążowy - kolejną do kolekcji whisky ![]() Gratuluję kolejnych ujawnionych dzieciaczków!!
![]() |
#360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super tort ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.