|
|
#1351 |
|
Moderator
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
Oj tak - ja tez dlugo nie moglam zapamietac jak to sie pisze Ale juz umiem ![]() Gratuluje zakupow
|
|
|
|
#1352 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mój Jas jest na 2 miejscu w rankingu, aż mi się wierzyć nie chce, bo ja nie znam żadnego małego Jasia. W naszej rodzinie na pewno będzie pierwszy
|
||
|
|
|
#1353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do cholernej grzechotki też do mnie nie przyszła, ale do mnie to nic nie przychodzi bo nikt nie wpuszcza do bloku listonosza, bo nowy blok i nikogo w domu nie ma nigdy Więc nie wiem czy to wina moja czy fisher price. mmhym co to ciuszków też wczoraj oczywiście męża namówiłam na sekundę do ciucholandu gdzie mają te brystyjskie rzeczy same z next i odpadłam. skończyło się na jednym pajacyku ale cudownym, takim prawdziwie męskim granatowo błękitnym w paseczki. Cudo Oczywiście tylko 10zł
|
|
|
|
|
#1354 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
111kicia111 super brzuszek i spodnie oczywiście też ![]() koziemleko ooo kolejna brzuszkowa fotka ![]() kate1623, o matuchno, jakie przesądy Cytat:
http://www.smyk.com/komplet-poscieli...t-niemowlaka-p Cytat:
![]() Cytat:
Jaki duży ![]() U mnie tak samo... Aż dziś po takim badaniu miałam delikatne brązowe upławy ![]() Dziewczyny, a jak u Was z sexem? Bo u mnie może chciałabym, ale tam na dole chyba wszystko wyschło i zdechło Libido poniżej zera
|
||||
|
|
|
#1355 | |
|
Raczkowanie
|
wow ale stronek, co nadrobiłam patrzę a tam kolejna stronka
![]() asienka213 zdjęcia pokoju małej narazie nie dodam bo aparat mi coś padł a kamerkę córcia uszkodziła,na czerwono kręci filmy ![]() side85 daj się mężowi wykazać, no i oczywiście potem pochwal co by nie wyszło ![]() 111kicia111, koziemleko, amelka2006 fajne macie brzuszki ![]() Cytat:
onośnie kościoła i maluchów w nich. Moja córcia mając 2 latka wyszła na środek kościoła, puściła kilka czarujących oczek do ludzi, usiadła na środku dywana, ściągnęła lakierki i zaczęła rzucać po ludziskach... moja mina bezcenna |
|
|
|
|
#1356 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Co do sexu to my wciaz mamy szlaban Ale chyba nawet gdyby lekarz go odwiesil to i tak bym sie bala
|
|
|
|
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1358 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za zakupy
|
|
#1359 |
|
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny
Super się czyta te Wasze anegdotki o maluchach, dzieciaki są naprawdę pomysłowe Ja się melduję już po długim weekendzie- wróciłam w poniedziałek ale zalatana byłam bo moja mamuśka rękę skręciła i trochę zamieszania było. Może w weekend Was nadrobię ![]() Mam jeszcze takie szybkie pytanko- od którego tyg. czułyście maleństwo? Głównie zależy mi na info od pierworódek ja jestem już prawie w 19t i nic nie czuję tydzień temu miałam USG i Antek na monitorze szalał więc raczej jest z tych ruchliwych i powinnam go czuć a tu nic
|
|
#1360 | |
|
Wtajemniczenie
|
mmhym gratuluję łowów
![]() Cytat:
|
|
#1361 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1362 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Edytowane przez teQiba Czas edycji: 2013-11-14 o 18:35 |
|
|
|
|
#1363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1364 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za miłe słowa o moim brzuszku. Ja to już czuję się jak wieloryb.
I jestem pewna, że w środku jest tylko jeden dzidziuś. Ale dużo zakupów już zrobiłyście ![]() A jakie fajne. Zazdroszczę ![]() Ja jakoś nie mam weny, żeby po Amelce wyciągnąć ubranka. Ale muszę się za to nareszcie zabrać. |
|
|
|
#1365 |
|
Wtajemniczenie
|
ehh dziewczyny boję się że powtórka z pierwszej ciązy mnie czeka czyli przedwczesnie skurcze i skracanie się szyjki
![]() wzięłam magnez, nospę i leżę. juz trochę lepiej - dziękuję wam za troskę ![]() coraz częściej już tak mi się brzuch napina.... moja Malwinka tak się o mnie martwi - takie małe dziecko a co chwila pyta czy mnie brzuszek już nie boli i co mi przynieść tż przyszedł z pracy to się nią zajmuje a ja leżę i......patrzę na ten straszny wybuch gazu - biedni ludzie
|
|
|
|
#1366 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie włączyłam tvn24 jak o tym napisałaś masakra ... |
|
|
|
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
jestem jakaś cofnięta ale co znaczy tytuł dziewczyn które się rozpakowaują:
Ręce składam, modły wznoszę - CHCĘ MIEĆ PORÓD JAK NEMOSEK Mamy XI-XII 2013. cz. XII ?? co to jest nemosek, bo googlowałam to i też nic dalej nie wiem
|
|
|
|
#1368 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wróciłam ale dalej boli mnie gardło i jakoś zimno, lecę się położyć. Miłego wieczoru
|
#1369 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1370 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sent from my GT-I9300 using Wizaz Forum mobile app
|
|
#1371 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co się z Wami dzieję. Przesyłam moc zdrowia i pozytywnej energii... Tez nie wiedziałam i właśnie znalazłam tam odpowiedź. Opisu porodu co prawda nie czytałam, ale też tak mi się wydaje, że miała lekki.
|
|
#1372 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czuję tylko taki 'ucisk' jak się na którąś ze stron udaje i mam wtedy krzywy wystający brzuch :P ale żebym poczuła 'ruch' dziecia i nie miała wątpliwości, że to właśnie on - to jeszcze tak nie miałam w ogóle masakra, w niedzielę normalnie się zapinałam w kurtkę, a dzisiaj myślałam, że zamka nie dopnę :P ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
mam jedną ze sklepu blanca-baby.pl, i tą będzie na zmianę i dość :Pno... chyba że jakiś komplet do wózka - ale powiedzcie, czy to się przyda, nie wystaczy kocykami opatulić? szczególnie jak dzieć w kombinezonie będzie?
|
|
|
#1373 |
|
Wtajemniczenie
|
Może nawet dłużej. Ja mam łożysko na przedniej ścianie macicy i tak na dobrą sprawę młodego poczułam dopiero koło 23 tygodnia, a położna mi mówiła że zdarza się że dopiero w 25 tygodniu dziewczyny czują przy łożysku na przedniej ścianie. Zależy też od budowy ciała, podobno bardzo otyłe dziewczyny mogą długo dziecka nie czuć.
|
#1374 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
- w ciąży nie można patrzeć na brzydkie rzeczy/osoby, bo dziecko będzie brzydkie - w ciąży nie wolno zapatrzeć się na księżyć - dziecko będzie łyse.... Ja mam ubaw, nie wierzę w nic, aczkolwiek powołuję się na myszy, gdy ktoś mi odmawia, a co! ![]() Co do wcześniejszej rozmowy o czerwonej wstążce - Boże broń! Wierząca strasznie nie jestem, ale czerwone wstążeczki mnie powalają w naszym "katolickim" kraju. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
) oby tylko zachować trochę rozsądku
|
||||||
|
|
|
#1375 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3694 |
|
|
|
|
#1376 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1377 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Badał szyjkę, ale nic mnie nie bolało... Dopiero później czułam taki dyskomfort, że faktycznie uciskał mi podbrzusze (?).A no tak, jak nie można, to nie ma co ryzykować Cytat:
Jeszcze zaczniesz rozróżniać ruchy i kopniaki Maleństwa |
||
|
|
|
#1378 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
nie mam zbytnio za wiele do napisania wczoraj spałam ponad 10 godzin i wstałam niewyspana![]() teraz padam na pyszczek a mam jeszcze stertę koszul do wyprasowania ![]() jutro idę z TŻtem podpatrzeć naszego maluszka prywatnie, a w sobotę czeka mnie glukoza brrr
|
|
|
|
#1379 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Widze, że dziewczyny już wyjaśniły, uff ![]() Cytat:
Będziemy mieli podobne schody ![]() Cytat:
![]() Powiem Wam ,ze ja czasami w ciązy sie czuję lepiej ubrana niż wcześniej. Taka sexy mama ![]() uwielbiam te jeansy albo czarne spodnie z h&m mamma, są takie obcisłe rurki, do tego bluzeczka na brzuszek i żakiet ![]() Obraziłam się na Ciebie!! Tak się zarzekałaś, że przytyłyśmy tyle samo, a Ty prawie bez brzucha Cytat:
Cytat:
|
|
#1380 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja sie martwię cholernie. 2o tydz.. a ja co.? ;> jak to czujecie.? ;> ( wiem dziwne pytanie, ale moze wyjasnicie jakos łopatologicznie) niby slysze bardziej niz czuje, moze ja juz czuje.? jakby takie lekkie ruchy mialam wrazenie ze dzis czulam.. boje sie... lekarz w sumie nic nie mowil ze powinnam czuc ..
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.

18t1d
Więc nie wiem czy to wina moja czy fisher price. 
z tej okazji chyba złożę zamówienie u męża na jakieś pyszności. 

Ale chyba nawet gdyby lekarz go odwiesil to i tak bym sie bala 

chyba sobie po prostu ją kupię
żonka swojego męża

II kreski 30.07.2013