![]() |
#2671 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
W domu, nie chcę Ewie fundować kolejych stresów z inną osobą.
No właśnie najedzona była pod korek i chciała ciumkać, ale się wnerwiała, że jej leci. A niestety jej ostatnio do zasypiania nie wystarczy pociumkać 5 minut. Cytat:
![]() Cytat:
Nawet potem usnęła, jakoś po 23. I nocka klasyk, pobudki co 1,5-2h i nie wolno zabierać ciumka bo jest ryk. Ok. 7 już non stop ciumek i o 8 pobudka. Bijkora okropne takie sny, nie cierpię takich. Do trzech razy sztuka, oby jutro dobrze poszło! ![]() Sarah ![]() Lenova masakra z tym wózkiem, dobrze, że zauważyłaś! Da się to naprawić? Ifwka biedna Oliwka, oby to na zęby tylko. I dobrze, że tą kapsułkę udało się wydobyć |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
Zakorzenienie
|
Hje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
Racja
![]() Dziec spi od 15min... Podejrzanie szybko jak na niego ![]() Jutro mamy po dlugiej przerwie reh, i to u tej babki, co histeria byla ostatnio. Trzymajcie kciuki, zebym w pytaniu o postepy nie palnela, ze Kubus wykonuje ruchy dżejkoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2675 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Poka włosy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny zamawiałyście czapki na all od j_pawlowskiej? http://allegro.pl/wiazana-czapka-z-w...764398377.html jak z rozmiarami?? a i zamówiłam w końcu wózek ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2676 |
Zakorzenienie
|
Oskar trzeci dzień pod rząd jak już jest w takim amoku przedsennym to łapie się za stopy/gilgocze i śmieje w głos
![]() ![]() Właśnie teraz świruje w łożeczku,mam nadzieję że sam uśnie ![]() Mąż niedawno wrócił z pracy i poszedł się myć. Potem będziemy jeść pizzę ![]() Od kiedy założyłam Oskarowi te kapcie/buty na nogi tak cały czas chce chodzić. Predzej też chciał ale na rękach też mu było dobrze. A teraz nie ma takiej opcji. Tylko chodzić chodzić i chodzić ![]() Moja mama mówi że teraz mu się lepiej chodzi i dlatego tak. Aaaa niech se tłumaczy ![]()
#2677 | |||||
Zakorzenienie
|
Chwała Wam za to, żeście za wiele nie napisały, bo chcę być do ostatniech chwili na bierząco.....
Cytat:
Mo tż kiedyś też miał taką akcję, że został bez pieniędzy na zimę... Dlatego teraz pracuje sam na siebie.. Miby tylko styczeń miał bez pracy , ale zdecydowaliśmy się na ten jego wyjazd... Zobaczymy... W międzyczasie jak śniegu nie będzie, to tutaj będzie przy remontach pracował.... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do butów, to ponoć dopóki dziecko nie nauczy się chodzić ma uczyć się w skarpetkach, a jak już będzie umiało to w takich sztywnych, stabilnych, rzadnych paputków.... Tak zalecają ortopedzy, ale z tym też bywa różnie. Co lekarz to opinia... Cytat:
No a teraz przyszłam się już naprawdę pożegnać... Na 2 w nocy ma być na miejscy... koło 23 wyjeżdza.. NA pocieszenie powiem Wam, że w neonet mają być tablety za szalone 99zł...Pewnie nie jest to hiper mega dobry tablet, ale na przeglądanie internetu i czytanie ebooków powinien wystarczyć... Idę jutro po niego, jeśłi będzie to skoczę do oraange i kupię startówkę, żeby mieć neta... Mam jakiś stary modem z orange, to może uda mi się zostać z Wami, a jeśli nie to niby w poniedziałek wróci... O ile zima na całego nie przyjdzie... Także żegnam się narazie... |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2678 |
Zakorzenienie
|
Miśka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Podasz mi przepis na kaczkę? Nigdy nie jadłam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ellmi chwal się fryzurą ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2680 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pisałam Wam kiedys że Nada wcale nie chciała pić,prawda? ![]() To teraz dzieciątko pije herbatki owocowe, te takie do zaparzania w torebkach, albo sypane ![]() W składzie same suszone owoce ![]() A!! i na wode sposób znalazłam, może i u Was zadziała. Otóż mam taki nawyk że piję wodę prosto z butelki, nikt u mnie w domu nie pije niegazowanej, także tego ![]() A i jeszcze normalnie z łyżeczki jej wlewam do dzioba. Wkładam śliniak i jazda. Dopóki się nie zaczai że to woda to potrafi wypić tak z pół szklanki, a potem już pluje i jest z tego niezła frajda jak jej to wszędzie pryska. Myślę,że lepsze to niz nic ![]()
![]() ![]() Włosomaniaczka ______________ Remont siebie ![]() Edytowane przez bijkora Czas edycji: 2013-12-04 o 19:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Czyli testu niet ![]() W takim razie czekamy na wiadomość od gina ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() fotkę fryzurki prosimyyyyy ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziecię śpi. Co do ciuchów - miałam taki okres, że nosilam tylko to co czarne, potem mi minęło. Lubię fajne ciuchy, niekoniecznie za duże pieniądze (bo takowych nie mam) - ale jak już coś kupię to staram się kupować to co mi się na prawdę podoba, a nie że "jest promocja". Bo kiedyś wychodziłam z tego założenia i miałam dużo, a nie lubiłam nosić. A teraz jeśli kupię mniej, ale to co mi się na prawdę podoba - to noszę na prawdę długo. Kurtkę 3 sezony zimową nosiłam, aż kupiłam teraz nową, buty - to samo, płaszczyk dwurzędowy militarny taki 4 sezon ma (ale ten ostatni prawie nie noszony bo ciąża a on taliowany;p). Lubię kupować ciuchy, lubię się fajnie ubrać, ale przy tym bardzo szanuję ciuchy i noszę je długo. Amelcia ma nową umiejętność! Dzisiaj próbowała wsadzać klocki w sorter, pierwszy raz! Szokuje mnie jak ona się szybko uczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2683 | ||||||
Konto usunięte
|
biszkopt, przełożyć powidłami śliwkowymi, kremem itd ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() omg, jaki poważny facecik! na półtoraroczniaka wygląda! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no wreszcie! Cytat:
trzymam! |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Zadomowienie
|
Gojka będziemy czekać!
Uwaga uwaga! Tragedia w Na Wspólnej! (właśnie przeglądam program na przyszły tydzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko ze mam problem z ich rozmiarówka, bo wychodzi mi pomiędzy, a niestety połówek nie robia... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit, już w necie znalazłam
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-12-04 o 19:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2690 |
Zakorzenienie
|
Bokeh: ja bym nie dała tego napoju Tymbark jabłko-coś tam - bo te napoje koło owoców nie stały.
Dawałabym już prędzej soki, dorosłe 100% ale nie tamtej napój, to na prawdę na równi z colą niemal możesz postawić. Hania pije sporo mleka jeszcze prawda? to jej odpuść z piciem nieco. Daj jej kubeczek zawsze na podłogę, niekapek, niech się sama bawi - tak robię z moją. Co jakiś czas chcę dać i daję wodę, a tak to lezy i jak sama chce to bierze. Malutko wypija ale umie pić z niekapka jeśli chce. A ja mam pytanie, też w związku z piciem: bo moja mama mi mówi, że powinnam jej już dawać jakieś herbatki, soczki, że ona musi poznawać smaki, a nie tak samą wodę pić... Bobofruty jakiś czas temu próbowałam - i ona nie chce, słodkich herbatek nie chcę dawać - co myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Zakorzenienie
|
debrah, czytalam, ze piramidka picia jest taka - kp, mm, woda, dopiero na samym koncu soczki herbatki itd. ja bym nie dawala, my jedziemy na samej wodzie.
maka takie trapero ![]() ![]() ![]() fewciu!!!!!! Ty wariatko ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2013-12-04 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
Zakorzenienie
|
Dziękujemy! Dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2693 | |||||
Zakorzenienie
|
za dużo cytatów i mi poznikały, szlag, chciałam wszystko na raz
![]() Insolito, ja przegapiłam gdzieś jak wrzucałaś filmiki z Piterem i dopiero teraz patrzę, co to dziewczyny komentują ![]() ![]() ![]() Hje, buziaki dla Polci ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie mam foty ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#2694 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kubus malo pije, ale jesli juz to parze mu herbatke z Rossa (w Niemczech kupilam, w PL nie ma) - tam jest chyba jablko, dzika roza i jeszcze jakis skladnik. Cytat:
Tylko ze ja mam rozmiar 40 i kazde takie butki wygladaja jak kajaki na mnie ![]() Mialam nosa - wiedzialam, ze zasniecie po 19 to przeginka jak na mojego syna ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Zakorzenienie
|
Gdzie się Deli podziewa
![]()
#2696 | |
Zakorzenienie
|
no i jeszcze miałam napisać, że Oskar już taki duuuży i chyba przez te zębolki taki starszy sie wydaje
i jeszcze pogratulować nowych umiejętności Misia ![]() Cytat:
![]() ja jak daję bobofruty, to rozcieńczam je wodą prawie zawsze i tak woda lekko smakowa wychodzi
![]() |
#2697 |
Zakorzenienie
|
silver, no wlasmie, wczoraj o nia pytalam
![]() ![]() a jak Twoje cwiczemia? ![]() nawijko, polecamy, obkupiona w nie jest cala moja rodzina ![]() ![]() ![]() moja siostra ma 41 i nie wygladaja na takie kajaki ![]()
#2698 |
Wtajemniczenie
|
Może trochę nie w temacie, (czytałam Was i nagle zobaczyłom TO) - zdjęcie w załączniku
Czy to jest krzysiu ibisz? Ile on tu niby ma lat? 20? nie mogę...
#2699 | |
Zakorzenienie
|
jeszcze wrócę do tych zakupów - tyle tego wszystkiego jest w sklepach, że normalnie na półkach i wieszakach się nie mieści, a tak na serio to du.pa; i np. zauważyłam, że kurtek zostały same skrajne rozmiary i pewnie się okaże, że zaraz kolekcja wiosenna będzie wchodzić, a ja bez kurtki zimowej dalej
![]() jeszcze na sobotę mi jedna galeria została, ale już z TŻ jadę, bo on też sobie wymyslił, że kurtki nie ma własnie już wczoraj zauważyłam, że się nie odzywała ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
bo Krzysiu się cofa w rozwoju i coraz młodziej wygląda ![]()
![]() |
#2700 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Krzychu dobry chłop ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.