![]() |
#4951 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
męski foch
![]() dziewczyny, wiecie co, jestem tak wkurzona,że szok ![]() dlaczego u nas nie ma zasiłków jak za granicą typu kindergeld? ![]() z mojej pensji swego czasu starczyło mi na wszystko a odkąd jest mały to normalnie zaczynam liczyć co ile kosztuje kaszka- na dzień i na noc- 14 zeta na 4 dni do tego mm, do tego pieluszi,chusteczki,kosme tyki, soczki, obiadki raczej sama gotuje więc jest jakaś oszczęnośc ale w miesiącu robi się z tego niemała sumka do tego Samek- korepetycje, prywatny angielski, jakiś sport, kieszonkowe,kino,teatr ![]() fucking shit! gdybym dostałwała taki kindergelz to naprawdę byłoby to sporym odciążeniem, wtedy wiele rodzin byłoby stać na noramle wakacje, wyjścia dla przyjemności itp a tak? ja pierdziu, nie wspomne w jakich kwotach płacimy z TZ podatki ![]() wyć mi się chce, co za kraj, nie sądze żeby kiedykolwiek było lepiej i mimo iż z TZ mamy świetną pracę to marzę żeby stad uciekać |
![]() ![]() |
![]() |
#4952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4953 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Zmienił sie ale to raczej nie przez dziecko. Kiedyś wychodziliśmy do kina na pizze a teraz nie ma mowy bo to wydawanie kasy na ☠☠☠☠☠☠☠y. Jeszcze teraz mamy problem ze swietami bo od x lat w drugi dzień swiat spotykalismy sie na obiedzie wszyscy u moich rodzicow a w tym roku podobno jego bracia zadecydowali ze w 2 dzien swiat jest obiad u mojej t. i TŻ w ogole nie chce slyszec o tym ze zostaje u moich rodzicow, chcialam isc na kompromis zeby zjesc obiad u jednych a na kawe jechac do drugich ale tez sie nie chce zgodzi. A dodatkowo 28.12 jest roczek jego bratanicy i 30 - 31.12 jestesmy na weselu u jego kuzynki wiec dosc czasu spedzimy z jego rodzina.
![]() |
#4954 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4955 | ||
Zakorzenienie
|
Hejka!
ja dzis fewciuje hałs ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() iffonka - masakra!!!!! zeby wlasnemu dziecku zalowac na zabawke?????????????????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() meneq - przetlumacz ździebko ![]() neti - twoj antos mnie zadziwia!!! u mnie spokojne lezenie w lezaczku skonczylo sie jakos tak w 3 miesiacu ![]() Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2013-12-15 o 10:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4957 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() (oczywiście napisałam to w żartach) a żeby nie było tak smutno na mój temat ciagle to zdjecie Bartusia z 6 grudnia, na szczescie na moja szwagierka i siostra zawsze pamietaja o prezencie dla małego
26.02.2013 ![]() 18.11.2014 ![]() Edytowane przez iffonka7 Czas edycji: 2013-12-15 o 10:47 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4959 |
Zakorzenienie
|
Moje dziecie już godzinę śpi
![]() Dziewczyny mam prośbę Bardzo proszę o kciuki jutro ![]() O 11.30 idziemy z Darią do szpitala na badanie- scyntygrafie nerek. Oby było wszystko ok ![]()
#4960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
KCIUKI!!!!!!! na pewno wszystko bedzie dobrze! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4961 |
Zakorzenienie
|
Bokeh, będziesz chciała te naklejki z lidla na książki?? mam dwie i nie potrzebuję ich.
Jak nie to może jakaś inna dziewczyna skorzysta.
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-12-15 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4962 |
Zakorzenienie
|
marsi dzieki stymulacji skrzydelek nosa, wydzielina bedzie latwiej schodzila z nosa. Stosowac kilka razy dziennie 1-2 serie, kazda 5-10 delikatnych powtorzen
Delikatnie przylozyc, jak na zdjeciu po lewej, opuszki palca serdecznego i bardzo powoli glaskac w kierunku, ktory pokazuja strzalki na obrazku. silver dzis dopiero znalazlam to zdjecie i mam nadzieje, ze niepredko nam sie przyda ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Bedzie!! a kciuki tez sa |
![]() ![]() |
![]() |
#4963 |
Zakorzenienie
|
A Zuzka już nie chciała i jest na mm. Ja się z tym pogodziłam i dobrze, że się odstawiła bo przecież tydzień po tym jak przestała cycka ciągnąć to do tego szpitala trafiłam. Więc wyszło bardzo dobrze. Cycki w miarę, nie sa twarde, ale dziś mnie bolała prawa i się grudki porobiły. Musiałam trochę odciągnąć bo mnie juz tak bolała. UWAGA !!! Dziewczyny tak w ogóle to muszę pochwalić mojego męża ![]() ![]() ![]() Kocham Go ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ehhh jedziemy jednak do tego krk ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4965 |
Zakorzenienie
|
No więc jak któraś z Was chce dwie naklejki z lidla to proszę pisać - wyślę
![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-12-15 o 11:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4966 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4967 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tatus pewnie dumny, co? ![]() Cytat:
![]() udanego wypadu ![]() mlody spi, juz dosc dlugo wiec za niedlugo pewnie sie obudzi ale zanim poszedl spac to pomagal mi w sprzataniu. ja mylam okna a ten stal oparty o kanape, patrzyl co ja robie i za moment ten tak samo -na sucho kanape myje swoja raczka ![]() a jeszcze wam nie mowilam jak sie mlody ze mna ladnie bawi - schodzimy na dol do rodzicow, tam jest w salonie lawa i dwa fotele odsuniete od sciany tak, ze mlody sobie za nie wchodzi i mi sie chowa ![]() normalnie bawi sie ze mna w chowanego ![]() ja chodze i wolam gdzie jest kubus? gdzie jest kubus? ten siedzi nieruchomo za fotelem, pod lawa albo nawet zwyczajnie za sciana i po kilku chwilach wychodzi i impetem - ja wtedy oooooo, jest Kubus a ten zaciesz na buźce taki ze szok ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4968 |
Lurker ;)
|
Bylismy wczoraj na zakupach, troche postekal jak zawsze ale bylo ok. Mial byc mily wieczor. Wrocil z lidla, bo trzeba bylo cos dokupic i jakby nie wiem ktos inny w niego wstapil. Darl sie na mnie jak nienormalny, no o wszystko, ze niby na forum caly czas siedze
![]() edit. Zawsze w weekend planujemy, ze cos porobimy razem, bedzie fajny wieczor, film no wiecie ocb. A sie konczy tak, ze jest klotnia bo znowu cos nie pasi. Kazdy weekend s☠☠☠☠☠☠☠ony, a to przeciez nasz jedyny czas dla siebie. Chyba zaczne jezdzic na weekendy do mamy to bedzie spokoj chociaz.
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2013-12-15 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4969 |
Zakorzenienie
|
HEJO!!
Ja myślałam, że jak wpadnę, to już w nowym wątku kilka stron a tu proszę - łikend ![]() Jak skończymy ten, to zapraszam tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post44166388 Pola spała od 19 do 6.30 z jedną przerwą ok. 2 ![]() Little, co jest? ![]() Edit. doczytałam... Mówią, że kobietę trudno zrozumieć, a co można powiedzieć o tych capach z Marsa... ![]() Iffonka, aż mi się przypomniał tekst Twojego tż, że jak to będzie "twardą ręką" Bartka wychowywał, ja ☠☠☠☠☠☠☠ę ![]() Marsi, Nawijka, tak jest: "Śląsk, Wisełka, Lechia Gdańsk - trzej królowie wielkich miast! ![]() ![]() ![]() Lecę się zbierać, dziś śmigamy do t. ![]() PS. U nas w niedziele obiad je się o 12 ![]() ![]() Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-12-15 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dziękuje na odniesienie,kupię wszystko co podałaś. Może coś to da.
![]() |
#4971 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
W 2 dajchmanach byliśmy i nic nie było. Rozmiary duże (ale dla Kubusia to nie problem, bo on duże stopy ma) nic w rozmiarach 21 nie było. Za to ja kupiłam sobie kozaki. Mała w tym czasie z mężem przeszła na własnych nogach cały sklep wzdłuż i wszerz. Potem do bartka poszliśmy i kupiliśmy małej takie butki: http://www.sklep.bartek.com.pl/pl/pr...-313380un.html Mała była grzeczna i spokojnie przymierzała buciki. Przymierzaliśmy też z serii super lekkie, ale nie były wycięte tak bardzo i trudniej się wkładało. One są z membraną. Fajne, były bo naprawdę lekkie. Nasze są delikatniej cięższe, ale bardzo mi się podobają. No, ale są bardzo wycięte i można je maksymalnie otworzyć i wygodnie założyć. A co do butów po domu to mam ogromny dylemat, ale to wieczorem napiszę. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4972 |
Zakorzenienie
|
Jak ja lubię weekendy....nie trzeba nadrabiac po NAŚCIE stron..
![]() Pstryczku...Silver...co do leżaczka... On taki spokojny w nim nie jest...wieczorem nadal w nim pije mleczko i zazwyczaj usypia..w dzien juz rzadko...ale czasami-zdarza sie ze mu daje jeść..jakoś tak nie bardzo wariuje w nim-ale za długo nie posiedzi. Wy już fewciujeciw mieszkanka na święta a u mnie leň..leň.... Ale od jutra, się biorę ostro..okna najpierw..a potem poleci ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4973 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i napisz potem czy zostaliście na noc Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Poka jakie sobie kupiłaś kozaczki ![]() ![]() Cytat:
![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-12-15 o 14:27 |
|||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4974 |
Zakorzenienie
|
Ellmi i reszta :p
Poleć jakaś fajna, lekka książkę, gruba książkę do poczytania ?? ![]() ![]() Chciałam siostrze kupić, myślałam o charlotte link co pisałaś wiem że to trhiller , ale nie wiem czy to nie za ciężki kaliber dla ciężarnej ![]() Kurczę jutro bym musiała zamówić by na święta dotarło. W ogóle nie mam pomysłu na prezent urodzinowy dla męża ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-12-15 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4975 |
Zakorzenienie
|
hej
Ewcia dziś ma dzień głodomorka, 2xmleko, soczek, chrupki, ogórkowa, kiwi, banan i jeszcze sobie kroma chleba wyciągneła :P ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- chyba czas na nową część ???
#4976 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hej Kochane, rzadko piszę... Zrobiliśmy tydzień temu przemeblowanie w pokoju i tak mi się teraz podoba, że... ciągle sprzątam, chce mi się wszystko znów, nawet ![]() ![]() Juliana jest teraz taki fajny dzieciak-potrafi sama się bawić przez 2 h na podłodze ![]() ![]() ![]() Która ma doświadczenie (evel?) w obkładaniu tortu masą cukrową??? Myślę o roczku już ![]() Ninagg Fajne buciki. Ja też muszę się rozglądać powoli. Trochę rozkłada mnie na łopatki fakt kupowania butów za 200 zł na max 3 miesiące ale co zrobisz, jak nic nie zrobisz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4977 |
Zakorzenienie
|
Ale mam dziś marude
![]() ![]()
#4978 |
Wtajemniczenie
|
Hej
Iguś się bawi po drzemce, w piekarniku żeberka z dzika z ziemniaczkami na jutro,choinkę ubrałam przed chwilą(małą mam,na stole). Iguś ma katar ![]() ![]() ![]() ![]() Z przyjemniejszych rzeczy to byłam dziś z mamą na zakupach i kupiłam sobie płaszczyk puchowy na zimę!!!! Tzn. mama mi kupiła. silver kciuki za jutrzejsze badanie ![]() iffonka - przykre to co piszesz, zwłaszcza w sytuacji kiedy ty nie zarabiasz...jeszcze bymmogła zrozumieć żebyś kupiła 5 bluzkę w tym miesiącunp...ale na termoopakowanie albo prezent dla dziecka żałować? ![]() ![]() little -przykro mi że tak Wam się układa...wiadomo że wszędzie są czasem większe lub mniejsze kłótnie ale to straszne że takie słowa padają, wcale się nie dziwię że tak stawiasz sprawę ![]() sylwietta ![]()
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2013-12-15 o 16:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4979 |
Zadomowienie
|
Iffonka, Meduzka witajcie z powrotem
![]() Iffonka dla Twojego tż niezłe baty się należą ![]() ![]() ![]() Meduzza co zrobiliście inaczej? Pochwal się ![]() Silver ogromne kciuki za jutro! Na Ligocie macie badanie? Sorry, że ja tak zawsze dopytuję, ale mnie ciekawi bo to moja działka poniekąd ![]() Bokeh podziwiam, że jednak zdecydowaliście się jechać ![]() Mała oby ręce się szybko zagoiły! Little współczuję przeprawy z tż ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz jesteśmy zapisani w Chorzowie w szpitalu dziecięcym na Truchana.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.