Świece zapachowe cz. V (m.in. Yankee Candle) - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-11, 01:13   #1291
Rywka
Zakorzenienie

Dot.: Świece zapachowe cz. V (m.in. Yankee Candle)

Cytat:
Napisane przez Snula Pokaż wiadomość
kurczę, a tak mnie zaciekawił ten Earl Grey. no, ale skoro to maść z tygryskiem to jednak zrezygnuję.

Mi się podoba . Ale ja lubię zapach tej maści, a z herbatką pachnie jeszcze lepiej

Rywka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 01:36   #1292
kaludia91
Zadomowienie

GG do kaludia91

Cytat:
Napisane przez Ewa_Ch Pokaż wiadomość
U mnie dzisiaj wisnia Kringle. Zdecydowanie jednak nie moj klimat.Ale milosniczki owocowych beda zadowolone.
I przyszla mila paczka z Zapach Domu.
jakbyś się chciała pozbyć to ja chętnie przygarnę )
Stary 2014-01-11, 01:51   #1293
ultrafiolet88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Przybyła paczka od PP

Cytat:
Napisane przez Asiuuuuula Pokaż wiadomość
Ja mam na odwrót , jak pachnę Dark Extacy to pożeram czekoladę a teraz odpaliłam Milk and Cookies i pochłonęłam mleczną bułeczkę (dzieci ) z nutellą

Ale zapach milk&cookies cudny

Mój synek jak powąchał słój rękawiczkowy to powiedział, że pachnie czystością i świeżością
tez go mam, jutro wyprobuje, bo super opowiadasz
Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
O jak ślicznie!!!

Ja sie za to wkurzylam nieziemsko! Palilam dziś mango beachwood z BBW i palił sie pięknie, jeszcze lepiej pachniał. Nagle ni z gruchy ni z pietruchy płomienie skurczyły sie do pół cm i ledwo tlily. Potem było juz tylko gorzej. Knoty sie spopielily do połowy paliła sie tylko dolna czarna cześć. Mój małż cos zaczął kombinować w wyniku czego połowa wosku została stracona. Swieca za 89 zł poszła sie paść. Kupiłam ja na All jeszcze na wakacjach. Sprzedawca mi przecież kasy nie odda nie jego wina, ani nie moja... Siwy dym z ta swieczka
Ale lipa... ten wosk chociaż wlasnie tez pomyslalam, żeby w kominku stopic, ale wspolczuje, tyle kasy
Cytat:
Napisane przez magdulenka Pokaż wiadomość

U mnie od rana mieszanka roznych wsokow, same resztki wrzucalam - wyszedl calkiem mily miks
ja tez takie miksy lubie wlasnie z koncowek
Cytat:
A ja milk & cookies gasiłam po kilku minutach bo wydawało mi się, że taki milusi słodki zapach nie może być killerem i dałam do kominka cały wosk, przesadziłam
mm super jak mój tez taki bedzie
Cytat:
U mnie dzisiaj wisnia Kringle. Zdecydowanie jednak nie moj klimat.Ale milosniczki owocowych beda zadowolone.
ooo wlasnie, bardzo jestem ciekawa kokosa z ananasem a jagoda jak pachnie?
Cytat:
Napisane przez Jagoda_w6 Pokaż wiadomość
Odważna jesteś! Kupiłam go kiedyś, pachniał rozkosznie przez folię, wrzuciłam niecałą ćwiartkę do kominka i taka ilość niemal mnie zabiła swoją intensywnością Zapach piękny,ale trochę za mocny...

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Pisz szybko jak pachnie Kokos i Ananas, też go zamówiłam i jestem bardzo ciekawa - to prawdziwa Pina Colada?
dolaczam się do pytania
Cytat:
czyli kupie dziekuje

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

B-O-S-K-O

mam nadzieje,ze bedzie pachnial tak jak na sucho.

I kakao przepieknie.Klasyczne gorzkie kakao bez cudow dodatkow. I mango pieknie.Takie prawdziwe, dojrzale.
cuuuudownie, moje następne zamówienie to będą kringlowe slodkosci
Cytat:
Napisane przez Cheza01 Pokaż wiadomość
Palę go do wczoraj, jest taki ciepły i mleczny, ale na szczęście dałam tylko ćwiartkę bo by mnie zabił swoją mocą
mmm super

odebrałam dziś woski od PP i dwie duże moje pierwsze swiece z homedelight... sa cudowne jestem zakochana na amen, to nie będą ostatnie duże swiece pale niecale trzy godziny ciasteczko i pachnie pięknie... wyczuwalnie, nie zabójczo, w sam raz mmmmm

http://www.poomoc.pl/
ultrafiolet88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 11:59   #1294
Czarodziejka_Jezior
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Imperfecta Pokaż wiadomość
dla mnie nr 1 to listopadowy deszcz, kocham bezgranicznie, jeszcze nic go nie przebiło na drugim miejscu chyba misiowy wosk jak będę miała więcej kasy na wydanie to na pewno zainwestuję w świecę NR
Też go uwielbiam, mam średnią świecę i już sporo jej wypaliłam. Śliczny ten zapach

Cytat:
Ja nie wiem, nie mrożę kominka, nie wsadzam wosków w żadne foremki po prostu jak wosk się roztopi to wycieram kominek wacikiem kosmetycznym i wrzucam nowy, dla mnie jest to bardzo wygodne, szybkie i bezproblemowe
tak samo robię. Albo przelewam do mojej szklanki, w której mam knocik i robię sobie taką małą świeczkę - samoróbkę.

Cytat:
Przybyła paczka od PP
Piękne zdjęcie! Coraz bardziej marzę o rękawiczkach

Cytat:
Śliczna paczka, czekam na opinię o zapachach, żadnego z nich nie znam

Cytat:
Niniejszym skończyłam swoją pierwszą dużą świecę Przelałam resztkę Biczłuda do silikonowej foremki, będę go jeszcze topić. Taka obserwacja -im bliżej dna, tym intensywniej pachniał...
Gratuluję to co teraz będzie następne?

A ja topię sobie Christmass Cookie, ale to nie jest mój faworyt. Niestety mam jeszcze jeden cały wosk do stopienia, może ktoś chcę się wymienić?
Czarodziejka_Jezior jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 11:59   #1295
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cheza01 Pokaż wiadomość
Palę go do wczoraj, jest taki ciepły i mleczny, ale na szczęście dałam tylko ćwiartkę bo by mnie zabił swoją mocą
Cytat:
Napisane przez zlotqo Pokaż wiadomość

Dziś go dostałam w przesyłce od PP, mówisz killerek? Nie wygląda
No ma moc , myślę, że o wiele lepiej by pachniał jakbym go mniej dała, zaraz go wyjmę, rozłamię i kawałek tylko dam

Słuchajcie, syn jest alergikiem/astmatykiem i o 5 rano tak katar go dopadł, że do tej pory smarcze, myślicie, że to może być wina tego wosku, że cały położyłam ?... On się tylko z 10 min palił ale może za mocno było
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 12:03   #1296
lolekjarek
Raczkowanie

Topię po raz pierwszy miśka, strasznie specyficzny zapach, ale fajny A świeca Christmas Cookie już do połowy wypalona, przez jakiś miesiąc
lolekjarek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 12:06   #1297
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Napisane przez Czarodziejka_Jezior Pokaż wiadomość
Piękne zdjęcie! Coraz bardziej marzę o rękawiczkach

Gratuluję to co teraz będzie następne?

A ja topię sobie Christmass Cookie, ale to nie jest mój faworyt. Niestety mam jeszcze jeden cały wosk do stopienia, może ktoś chcę się wymienić?
1. Dzięki Jeszcze ich nie rozpalam, bo muszę z domu wyjść na trochę, więc testowanie dopiero po powrocie...

2. No właśnie chyba test rękawic Ale ja popalam sobie różne, na zmianę...

3. No to zaraz będzie ruch w interesie Ja mam 2 świece -średnią i dużą Fajny zapach, ale nie na co dzień... Moim faworytem codziennym jest mrożona żurawina...
Cytat:
Słuchajcie, syn jest alergikiem/astmatykiem i o 5 rano tak katar go dopadł, że do tej pory smarcze, myślicie, że to może być wina tego wosku, że cały położyłam ?... On się tylko z 10 min palił ale może za mocno było
A o 5 rano topiłaś?? Bo ja mam ten sam zestaw chorób i zazwyczaj atak kaszlu/kataru mam od razu po kontakcie z alergenem... Pół godziny max...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 12:10   #1298
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
A o 5 rano topiłaś?? Bo ja mam ten sam zestaw chorób i zazwyczaj atak kaszlu/kataru mam od razu po kontakcie z alergenem... Pół godziny max...
Nie o 5, wczoraj wieczorem.
Stary 2014-01-11, 12:10   #1299
aamajka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Archilochus Pokaż wiadomość
Ja tumblery lubię za bezproblemowe rozpalanie do ścianek, bez babrania się z folią i szybkie uwalnianie zapachu po odpaleniu. A jak z pillarami wygląda sprawa, miałaś może, bo ja jeszcze nie?
Mam 2 pillary XL, palą się bez najmniejszego problemu. W dodatku pasują na nie duże klosze YC.
Moje wszystkie świece są dopiero ledwo zaczęte i mają niewielkie ubytki. Ale zastanawiam się, jaki macie patent na odpalanie świecy, gdy już się kończy i knot jest głęboko? Zwłaszcza pillary są bardzo wysokie. Sięgają tam długie zapałki YC? Czy jakieś zapalniczki?
aamajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 12:19   #1300
Czarodziejka_Jezior
Raczkowanie

Cytat:
1. Dzięki Jeszcze ich nie rozpalam, bo muszę z domu wyjść na trochę, więc testowanie dopiero po powrocie...

2. No właśnie chyba test rękawic Ale ja popalam sobie różne, na zmianę...

3. No to zaraz będzie ruch w interesie Ja mam 2 świece -średnią i dużą Fajny zapach, ale nie na co dzień... Moim faworytem codziennym jest mrożona żurawina...

.
Zazdroszczę Ci tych rękawic, no... ale wiesz, jakby się nie podobały to ja chętnie przygarnę
U mnie ostatnio ciągle świeca Clean Cotton i November Rain oraz tumbler Fluffy Towels, spalam, żeby mieć miejsce na nowe świeczki, jak będą zapachami miesiąca A mrożona żurawina nie podbiła mojego serducha. Fajna, ale jako wosk od czasu do czasu
Jakaś taka nie ogarnięta jestem, bo wiem, że nie lubię tych słodkich, jedzeniowych zapachów, a potem kupuję, żeby sprawdzić, czy na pewno ich nie lubię (zwykle okazuje się, że na pewno). I leżą w pudełku, więc ja chętnie się ich pozbędę

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
Napisane przez aamajka Pokaż wiadomość
Mam 2 pillary XL, palą się bez najmniejszego problemu. W dodatku pasują na nie duże klosze YC.
Moje wszystkie świece są dopiero ledwo zaczęte i mają niewielkie ubytki. Ale zastanawiam się, jaki macie patent na odpalanie świecy, gdy już się kończy i knot jest głęboko? Zwłaszcza pillary są bardzo wysokie. Sięgają tam długie zapałki YC? Czy jakieś zapalniczki?
gdzieś widziałam, że można użyć makaronu spaghetti do zapalenia takie świecy
Stary 2014-01-11, 12:20   #1301
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Nie o 5, wczoraj wieczorem.
To raczej za długo... Ale powiem Ci, że mnie już 2 noc budzi katar -dziś mniejszy, wczoraj o 4:30 musiałam wstać, bo zużyłam paczkę chusteczek w 10 minut. Może ten paskudny wiatr coś przywiał??
Nieee... To nie mogą być woski

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 12:25   #1302
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
To raczej za długo... Ale powiem Ci, że mnie już 2 noc budzi katar -dziś mniejszy, wczoraj o 4:30 musiałam wstać, bo zużyłam paczkę chusteczek w 10 minut. Może ten paskudny wiatr coś przywiał??
Nieee... To nie mogą być woski
Może rzeczywiście coś przyleciało z tym wiatrzychem
Stary 2014-01-11, 12:33   #1303
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarodziejka_Jezior Pokaż wiadomość
Też go uwielbiam, mam średnią świecę i już sporo jej wypaliłam. Śliczny ten zapach
O a jak jest z mocą tego zapachu w świecy w porównaniu z woskiem?
Imperfecta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 12:45   #1304
Czarodziejka_Jezior
Raczkowanie

Cytat:
O a jak jest z mocą tego zapachu w świecy w porównaniu z woskiem?
generalnie świeca jest mocna, szybko wypełnia cały pokój zapachem (zwłaszcza, że już wiem gdzie ją ustawić by zapach ładnie się rozchodził), ale trochę bardziej delikatna niż wosk. Zdecydowanie ładniejsza
Stary 2014-01-11, 12:56   #1305
Jagoda_w6
Zaczytana online

Cytat:
czyli kupie dziekuje

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

B-O-S-K-O

mam nadzieje,ze bedzie pachnial tak jak na sucho.

I kakao przepieknie.Klasyczne gorzkie kakao bez cudow dodatkow. I mango pieknie.Takie prawdziwe, dojrzale.
To super,bo zamówiłam z wielką nadzieją,że będzie to prawdziwa,soczysta Pina Colada Kakao też chciałam wziąć, wahałam się,ale później stwierdziłam,że innym razem kupię - za dużo mam zapachów zimowych i przyprawowych,ale z drugiej strony... kiedy jak nie teraz raczyć się gorzkim kakao? Nad Mango również myślałam,ale mam jeszcze z YC,więc nie będę dublować. Bliżej wiosny będzie moje Podziel się później wrażeniami podczas palenia.

Piąta pora roku - miłość ♥

Jagoda_w6 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-11, 12:58   #1306
inkaxx
Rozeznanie

Doszly do mnie moje pierwsze woski i kominek ale sie ciesze, spodziewalam sie dopiero w poniedzialek juz sie nie moge doczekac pierwszego topienia

Bloguję

marcowy wątek wymiankowy
inkaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 12:58   #1307
Jagoda_w6
Zaczytana online

Cytat:
Napisane przez aamajka Pokaż wiadomość
A wiesz,że o tym samym dziś myślałam? Wczoraj szukałam pillarów XL,bo marzy mi się ta wersja świecy i tak sobie dumałam czym to odpalać pod koniec. Shenzee na swoim blogu pokazywała właśnie,że odpala taką świecę makaronem spaghetti

Piąta pora roku - miłość ♥

Jagoda_w6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 13:43   #1308
elun
Rozeznanie

Która z Was czaiła się na Christmas cookie?

http://allegro.pl/yankee-candle-swie...867518987.html

http://allegro.pl/yankee-candle-swie...867516444.html
Stary 2014-01-11, 14:07   #1309
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Niniejszym skończyłam swoją pierwszą dużą świecę Przelałam resztkę Biczłuda do silikonowej foremki, będę go jeszcze topić. Taka obserwacja -im bliżej dna, tym intensywniej pachniał...
Gratki kochana! kiedy ja się pochwalę, no kiedy

Cytat:
Napisane przez elun Pokaż wiadomość
Teraz ceny są standardowe, a ten zapach tak wymiotło przy promocji na zapach miesiąca, ale może ktoś się skusi

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 14:08   #1310
b276cf7d045b24ab4154d1e231f6ab4a04fdd640
Konto usunięte

Cytat:
Ja, ale cykam sie swiecy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
b276cf7d045b24ab4154d1e231f6ab4a04fdd640 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 14:12   #1311
Kasiulka22
Zakorzenienie

Wklejam Wam fotkę mojego Mango Beachwood z wczoraj, co prawda trochę nie wyraźna ale widać o co chodzi. Teraz już z połowę wosku mniej jest tak się wczoraj małż zaangażował wyskrobywać pewnie z lenistwa nie będę za dużo mam wciąż pełnowymiarowych, dobrych świec. Po prostu najpewniej więcej się nie skuszę na tę firmę, chociaż ją lubiłam i mam jeszcze świece, które mi się dobrze palą.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_2931.jpg (83,2 KB, 85 załadowań)

Stary 2014-01-11, 14:13   #1312
Kasiulka22
Zakorzenienie

[1=b276cf7d045b24ab4154d1e 231f6ab4a04fdd640;4455144 8]Ja, ale cykam sie swiecy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

Nie ma czego, Yankee palą się naprawdę bosko. Folia aluminiowa i nic nie jest straszne a ile radości

Stary 2014-01-11, 14:14   #1313
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Bierz Ja mam i to moja najlepsza świeca

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-11, 14:15   #1314
b276cf7d045b24ab4154d1e231f6ab4a04fdd640
Konto usunięte

Cytat:
Wklejam Wam fotkę mojego Mango Beachwood z wczoraj, co prawda trochę nie wyraźna ale widać o co chodzi. Teraz już z połowę wosku mniej jest tak się wczoraj małż zaangażował wyskrobywać pewnie z lenistwa nie będę za dużo mam wciąż pełnowymiarowych, dobrych świec. Po prostu najpewniej więcej się nie skuszę na tę firmę, chociaż ją lubiłam i mam jeszcze świece, które mi się dobrze palą.
Masakra... :/

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość

Cytat:
Nie ma czego, Yankee palą się naprawdę bosko. Folia aluminiowa i nic nie jest straszne a ile radości
Jeszcze muszę podjechać do stacjonarnego sklepu u mnie, może będzie ciacho...
b276cf7d045b24ab4154d1e231f6ab4a04fdd640 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 14:17   #1315
elun
Rozeznanie

Ja też polecam Christmas cookie, mój ulubiony zapach zaraz po stokrotkach Mnie pachnie budyniem waniliowym
Stary 2014-01-11, 14:45   #1316
Snula
Wtajemniczenie

ja dzisiaj mieszam Lemon Lavender, żeby wytopić do końca tego śmierdziuszka. jak pomieszałam z French Lavender to daje radę.

Snula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 15:17   #1317
shenzee
Raczkowanie

Cytat:
Dzięki babeczki za pocieszke. Jutro Wam fotkę wstawie jak to wyglądało. Do pl pisać nie wiem czy by to cos dało bo zapach zamawiany z All z tych na hamerykanski rynek. No nic pozostaje mi pogodzić sie ze strata i kupie cos z kringlusiostwa tylko wytepie choć jedna z moich swiec .
Też miałam taką sytuację z BBW, tylko moje świece tak się ze mną bawią już od drugiego czy trzeciego palenia. Wygląda to średnio, ale i tak jest nieźle dopóki topią jakoś ten wosk i jest zapach Po prostu już wiem, że raczej więcej BBW nie kupię.

Cytat:
Napisane przez Archilochus Pokaż wiadomość
Ja tumblery lubię za bezproblemowe rozpalanie do ścianek, bez babrania się z folią i szybkie uwalnianie zapachu po odpaleniu. A jak z pillarami wygląda sprawa, miałaś może, bo ja jeszcze nie?
Mam średnią kolumnę i to chyba najfajniejszy kształt z YC. Poręczny, wygodny, bardzo ładny, tylko cenowo raczej nieopłacalny ze względu na stosunek wydajności do ceny. Ale i tak pewnie jeszcze kupię, bo pali się dobrze, pasuje do niej moja illuma i pachnie też zadowalająco. Jedyny minus to to, że ma krzywo zalany knot, który nie jest na środku.

Cytat:
Napisane przez Jagoda_w6 Pokaż wiadomość
A wiesz,że o tym samym dziś myślałam? Wczoraj szukałam pillarów XL,bo marzy mi się ta wersja świecy i tak sobie dumałam czym to odpalać pod koniec. Shenzee na swoim blogu pokazywała właśnie,że odpala taką świecę makaronem spaghetti
Faktycznie, odpalałam tak knot, kiedy wosk był roztopiony i nie dało się obrócić świecy i zapalić jej "normalnie" Ale to raczej w sytuacjach awaryjnych, bo generalnie to mało wygodny sposób zapalania

Dziewczyny, mam mały Vineyard od PP, przedwczoraj ją rozdziewiczyłam i muszę powiedzieć jedno: ale to daje! Moc jak niektóre duże słoiki!
shenzee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 15:32   #1318
azaina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kochanalukrecja Pokaż wiadomość
U mnie też, tylko trzeci dzień ten sam kawałek wosku i nadal jest moc
a do tego przypomina mi szampon z dzieciństwa

Early Sunrise ale bardziej bergamotka a herbatka w tle, śliczny
Early Sunrise mam i rzeczywiście jest bardzo ładny, ale jak dla mnie mało earl greyowaty

Cytat:
Przybyła paczka od PP
cudowne zdjęcie

Cytat:
Napisane przez AaaMarta Pokaż wiadomość
Kringle ma woski i świece o zapachu herbaty Earl Grey

Cytat:
Napisane przez AaaMarta Pokaż wiadomość
Właśnie tę miałam na myśli osobiście nie miałam przyjemności jej palić, ale gdzieś czytałam, że pachnie jak Earl Grey. Czy któraś z miłośniczek Kringle może to zweryfikować?

dziękuję jak będę robić zamówienie to pewnie wezmę tą kringlową herbatę z cytryną na przetestowanie

Cytat:
Dziewczyny, mam mały Vineyard od PP, przedwczoraj ją rozdziewiczyłam i muszę powiedzieć jedno: ale to daje! Moc jak niektóre duże słoiki!
naprawdę? to mnie teraz ucieszyłaś, bo Vineyard jest przeboski, zastanawiałam się nad świecą, ale na dużą mi szkoda kasy, a małej nie chciałam, bo myślałam, że nie będzie pachnieć. a skoro pachnie to będę na nią polowała

Edytowane przez azaina
Czas edycji: 2014-01-11 o 15:34
azaina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 15:45   #1319
ultrafiolet88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolekjarek Pokaż wiadomość
Topię po raz pierwszy miśka, strasznie specyficzny zapach, ale fajny A świeca Christmas Cookie już do połowy wypalona, przez jakiś miesiąc
tak mis jest specyficzny, ale jest w nim cos takiego, ze ciagle podnoszę wosk do nosa, żeby go powachac, chyba chce duza swiece
Cytat:
Napisane przez inkaxx Pokaż wiadomość
Doszly do mnie moje pierwsze woski i kominek ale sie ciesze, spodziewalam sie dopiero w poniedzialek juz sie nie moge doczekac pierwszego topienia
będzie super i uzależniająco
Cytat:
ja bym chętnie kupila druga, bo jest cudowne to ciacho w dużej swiecy..ale najpierw inne

nie cykaj się, to moja pierwsza swieca, wczoraj ja paliłam pierwszy raz 5 godzin, zapach cudowny, wyraźny, ale nei zabójczy, wypalila się pięknie do scianek..no po prostu cudo chce więcej!
Cytat:
oj faktycznie ledwo dychała..
Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość

żeby wszystkie się tak piękne palily jak ona
Cytat:
Ja też polecam Christmas cookie, mój ulubiony zapach zaraz po stokrotkach Mnie pachnie budyniem waniliowym
mi tak samo, budyn i może czekolada biala
Cytat:
Napisane przez Snula Pokaż wiadomość
ja dzisiaj mieszam Lemon Lavender, żeby wytopić do końca tego śmierdziuszka. jak pomieszałam z French Lavender to daje radę.
a ja go wrzucam w malym kominku do kibelka i tam się sprawdza idealnie

a to moje duuuze swiece i jedna mala i woski od pp, wczorajsze paczuszki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0425111.jpg (129,0 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-111.jpg (151,0 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0428aa.jpg (176,5 KB, 59 załadowań)

http://www.poomoc.pl/

Edytowane przez ultrafiolet88
Czas edycji: 2014-01-11 o 16:04
ultrafiolet88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 16:59   #1320
magda s.
Zakorzenienie

do zapalania koncowek swiec polecam zapalarke do gazu (takie jest chyba jej pierwotne przeznaczenie ), u mnie sie spisuje bez zarzutu taka skladana

rano palilam wosk Rainforest…spodziewalam sie duzo zielonosci (cos w stylu Greenhouse), a on raczej kwiatowo-swiezo-perfumowany…ale bardzo przyjemny

dzis w TKMaxx nabylam najpiekniejszy zapach z YC jaki kiedykolwiek wachalam Seaglass z serii Pure Radiance troche morski, troche slony, troche swiezy, troche perfumowany…ma cos z lekkich kwiatow i jakas bergamotke/skorke z limonki…a co najwazniejsze przypomina mi Chloe Innocence

na marginesie…znacie jakis zapach podobny do Chloe Innocence szukam, szukam i znalezc nie moge
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 201401117075.jpg (98,0 KB, 44 załadowań)
magda s. jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości