|
|
#631 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Wpadłam tylko powiedzieć spokojnej nocy :-*
Jakoś mnie zaczelo mdlić :/ Wysłane z telefonu... |
|
|
|
#632 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ostatnio co mi się udałoCytat:
chyba jestem za tym żebyś suta zostawiła w spokoju do porodu. Możesz wywołać skurcze i urodzić ale przy okazji rozkręcisz laktacje a ja nie wiem jak długo siara jest w cycach a ona dla małego jest najwazniejsza więc szkoda byłoby ją stracić Cytat:
![]() też bym się wystraszyła, dwa tygodnie nagle zniknęły ag9 super jest! Pokazałam tż to powiedział: torba i to za 300zł... a ja na to że Ty kupiłas ją za 50zł a on: no to już jest fajna Cytat:
![]() a to standardowo podają morfinę? |
|||||
|
|
|
#633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
bebautiful ja od jakiegoś czasu mam mdłości
![]() nospa chyba podziałała ja też się kładę do tża ![]() dobranoc
|
|
|
|
#635 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ciekawe skad on to moze wiedziec Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam, nadrobiłam i apdam. Co pamiętam.
Gratuluję wszystkich wizyt MAriola super, ze Marco ślicznie przybiera dla Niego, dzielny jest.,.... no i TY również. Elunka.. poważnie już.. Jejku to już tak blisko:sciana: A mały już naprawde duzy ![]() MAggie Twoim tż to miałabym ochotę potrząsnać i to tak porządnie.. Lutien odpoczywaj ile wlezie.. Bedzie dobrze A teraz już do łóżka zmykam. Cisnienie chyba spada bo oczy same sie zamykają, MAła też jakas dzis niemrawa Ale na pogode zwalam jej lenistwo. Spokojnej nocki
|
|
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
ami miała podobnie i ueodziła sie z waga 3220
56 cm wiec ksiazkowo
|
|
#638 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mona ja bede powtarzac toxo, ale jeszcze nie przechodzilam Cytat:
![]() Cytat:
fajny zakup, mam cos podobnego ze starego wozka Natalii W sumie nie pomyslalam, zeby tego teraz uzywac a z nia jakos duzo uzywalam np do tesciow po drugiej stronie ulicy Dzieki za przypomnienie
|
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
Tez się tak pocieszam
![]() O, nie! To nie ja! To Mikowski
|
#640 |
|
Zadomowienie
|
No tak, jak nie wymyślę nic innego i nie przekonam TZa to zostanie Gabryś. TZ stosuje taką taktykę jak maggie z Kornelką wobec swojego męża - czyli przez "zasiedzenie" i "zasłuchanie"
|
#641 |
|
Rozeznanie
|
Elunka gratulacje
faktycznie robie się poważnie, ale super :thumbup:Mariola ciesze się, że wszystko idzie w dobrym kierunku; ) wszystkie cię mocno sciskamy. Maggie przykro mi z powodu Twojego tz oby w końcu mu się oczy otworzyły! !Lutien leż i wypoczywaj a będzie dobrze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
http://www.suwaczki.com/tickers/j5rbj44jqkxnhzqe.png Edytowane przez filupka Czas edycji: 2014-01-16 o 22:19 |
|
|
|
#642 | |
|
Zadomowienie
|
Laski, podeslijcie proszę linki, do koszul, które nabylyscie, chyba kupilabym na allegro, mam problem z tym. Szukam najlepiej takich z guzikami, ale inne by były..
Dziewczyny z DE, a Wy gdzie kupowalyscie? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak wiec naprawde nie jest źle ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- co do koszul ja mam ta ale chce jeszcz jedna zakupic..tylko tansza wiec poproze tez linki http://allegro.pl/taro-koszulka-dams...796823707.html tą mam, bardzo wygodna, wlasnie ja testuje:p |
|
|
|
|
#644 |
|
Wtajemniczenie
|
Wydaje mi się że po znieczuleniu, bo nie pamiętam żeby mi zakładali, dopiero następnego dnia (rodziłam wieczorem) jak odzyskałam czucie to się zorientowałam, że go mam. Ale ja z bólami krzyżowymi trafiłam na stół i z tej męki nawet kłucia w kręgosłup nie czułam, więc równie dobrze mogli cewnik zakładać na żywca, a mnie było wszystko jedno, jeden ból
Najlepiej zorientuj się jak to robią u ciebie w szpitaluAg9 fajne to coś a cena najfajniejsza. Chociaż w zasadzie można tak wykorzystać nosidełko z wózka lub gondolkę w tym celu Nie kuś, bo i tak przyszalałam z zakupami w tym miesiącu, a jeszcze nie mam kosmetycznych rzeczy i gatek poporodowych. Ani fridy, ale nie wiem, czy będę od razu kupować, do tej pory jakoś radziłam sobie z gruszką... a ten katarek na odkurzacz w ogóle mnie przeraża![]() Połuskałam do serialu ziarka z dyni i chyba Małej posmakowało, co ona wyprawia mi teraz i weź tu człowieku zaśnij, jak dyskoteka w brzuchu
|
|
|
|
#645 |
|
Zadomowienie
|
Witam się w 37 tc według usg od dzisiaj mogę rodzić .Za oknem pruszy śnieg, ślicznie Wawa wygląda, normalnie wyszłabym z psem połazić po śniegu, ale boję się z brzuchem i nie mam kurtki do moich traperów .Także pooglądam sobie za oknem
|
|
|
|
#646 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
za 37 tc, tez bym juz chciala byc na mecie wstalismy z Krzysiem z rana, ale taka beznadzieja za oknem, ze robimy wolne
|
|
#647 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja chyba złapie aparat i ruszę na zdjęcia. Kto wie jak długo śnieg poleży. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#648 |
|
Zadomowienie
|
Kate bratki!
poważnie się robi, torba spakowana? ![]() Pokazuj koszule do szpitala ![]() Laski, macie specjalne koszule do karmienia i thirty takoweż? Chyba już dziś nie pospie na drugą nózke, to ogarne owsianke, za mowie czwarty szlafrok i chyba machne superowe ciacho...hmmm chociaż mam jjeszcze piernika z powidłami...nie chce któraś wpaść na kawke z ciachem? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#649 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale żeś się wybiła Cytat:
Cytat:
![]() Już wiem jak się czują faceci z dużymi brzuchami Cytat:
Jak mi taką krótką dadzą to wezmę swoją i tak z lumpa ![]() Cytat:
![]() Dobrze, że jest to forum Cytat:
![]() Cytat:
Idę zaraz na lumpy, bo wieki nie byłam. Tylko u mnie tyle śniegu napadało, ah ja głupia kupiłam buty na obcasie
|
|||||||
|
|
|
#650 |
|
Zadomowienie
|
Laski, dawać te linki do koszul
muszę szybko zamówić, czas mnie nagli ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#651 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja kupiłam dwie takie koszule: http://allegro.pl/koszula-damska-cia...855814614.html Cytat:
|
||
|
|
|
#652 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry :-*
Monkaa mi już na szczęście przeszło uff. Elunka już za miesiąc z maleństwem z jednej strony to ci zazdroszczę ![]() Kate :brawo: a malutka niech siedzi jeszcze jak jej dobrze ![]() Cayenne ja mam 2 do karmienia i jedna tez do rozpinania do porodu ![]() Też bym poszła do lumpa ale jeszcze się boję że mi ten pessar wyskoczy hyh chociaż w sumie nawet chyba nie ma jak, głupia psychika ludzko-babska xD Wysłane z telefonu... |
|
|
|
#653 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
A ja mam znowu problemy ze spaniem:/ w każdej pozycji mi źle... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#654 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#655 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() znam ten ból wstaje bo nie wiem już jak się położyć żeby było dobrze masakra Co do koszul nienawidzę koszul wolę piżamy i kupiłam jedną do karmienia a drugą znajdę jakąś u mamy w szafie taką żeby się i tak jej pozbyć dzisiaj mam wolne i mam mega lenia Miłego dnia
|
|
#656 |
|
Rozeznanie
|
CayenneOna ja kupiłam jedną na ebay u sprzedawcy elegante_frau i płaciłam 17 Euro. Spróbuję znaleźć link i wkleić.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#657 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Generalnie przygotowałam się do tego wcześniej, nabylam w Polsce, ale po pierwsze, jak jakaś d.upa, bo nabyłam 3, z czego tylko jedna rozpinana, co prawda ohydna w misie, ale jednak na guziczki, a ponadto u mnie w szpitalu wymagają 4 czyli brakuje mi jakiś 3 sztuk. Ze szlafrokiem też dałam ciala, nabyłam w PL, ale chyba taki szlafrok, to na Syberię można zabrać, w domu po 20 min mi w nim za goraco ![]() Dziewczyny, ktore planują karmić...macie specjalne bluzki do karmienia? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#658 | |
|
Wtajemniczenie
|
Gdyby któraś z Was była zainteresowana zakupami ciuszków z tej firmy Pinokio to właśnie wyczytałam na fejsie, że w ten weekend mają dostawę za darmo z kodem: fbgratis
![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
|
|
#659 | ||
|
Wtajemniczenie
|
masz szczesie
![]() nigdzie ![]() ja tam jeszcze jakies mam z 1 ciazy, w ktorych nie spie bom antykoszulowa, to beda jak znalazl O ile ich nie wycieplam, musze sprawdzic ![]() Cytat:
Cytat:
![]() tak w ogole to dzien dobry jestem dzis nieprzytomna, wczoraj dlugo nie umialam zasnac a do tego jeszcze od niepamietnych czasow obudzilam sie do toalety ![]() Mam tyle roboty, ze nie wiem od czego zaczac Wczoraj wreszcie rozebralam choinke i zrobilam troche miejsca u Natalii w pokoju na rzeczy malej a teraz musze ten bajzel do konca ogarnac i puszczam 1 pralke z dzieciowymi rzeczami
|
|
|
#660 |
|
Zadomowienie
|
takie tempo
![]() Najważniejsze- ciesze się, że Marco rośnie elunka88 przesadziłaś co z naszą imprą na porodówce w marcu wyrywasz się przed szereg![]() a na serio to pięknie Mały rośnie i cieszę się, że wszystko wporządku.koszule mam 2- jedną kupiła mi mama, drugą od przyjaciółki więc linków nie mam i nie mogę pomóc ![]() U mnie też dobrze Szyjka długa, cała i wciąż 4,5cm Mimo ponad 2 tygodniowego kaszlu dzielnie się wszystko trzyma
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:18.

ale 14.02 to piękna data! 

ja też się kładę do tża
a ciekawe skad on to moze wiedziec
W 26tc szyjka ma 27mm... Zastanawiam się czy nie kwalifikuję się do założenia krążka
Ale na pogode zwalam jej lenistwo. Spokojnej nocki

według usg od dzisiaj mogę rodzić

czyli brakuje mi jakiś 3 sztuk. Ze szlafrokiem też dałam ciala, nabyłam w PL, ale chyba taki szlafrok, to na Syberię można zabrać, w domu po 20 min mi w nim za goraco 
i zrobilam troche miejsca u Natalii w pokoju na rzeczy malej