Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5 - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-16, 21:19   #631
BeautifulLie
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5

Wpadłam tylko powiedzieć spokojnej nocy :-*

Jakoś mnie zaczelo mdlić :/

Wysłane z telefonu...
BeautifulLie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 21:29   #632
monkaa321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kate1623 Pokaż wiadomość
Te bóle to mogą być skurcze przepowiadające połóż się na boku weź nospę i zjedz coś słodkiego (podobno żeby maluch się ruszył można też się napić bardzo zimnej wody). Powinno przejść
Mi też Majka się słabo rusza powiedziałam mężowi, że jak wróci przed 22 z siłowni i do tego czasu mała się nie ruszy to jedziemy na IP. Włączyłam jej muzyczne kanały w tv i zaczeła się coś lekko kręcić zobaczymy
akurat na boku to cały czas leżę

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Mój wgl nic nie mówi i jak tak czytam, że Wasi mówią nawet ile dokładnie ma to jestem w szoku a na gina wkurzam się coraz bardziej
od mojego też nic się nie dowiaduję ostatnio co mi się udało

Cytat:
Napisane przez koziemleko Pokaż wiadomość
Dobrze, że nie 40 facetów, bo dopiero by się bał pochylić

Ja też tak zrobiłam
Zresztą ja zamierzam z tydzień przed tp pomaltretować trochę jednego sutka, bo mam płaskiego i nie wiem jak maluch sobie z nim poradzi
Najwyżej urodzę

chyba jestem za tym żebyś suta zostawiła w spokoju do porodu. Możesz wywołać skurcze i urodzić ale przy okazji rozkręcisz laktacje a ja nie wiem jak długo siara jest w cycach a ona dla małego jest najwazniejsza więc szkoda byłoby ją stracić

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Witam sie i ja po wizycie! według OM jestem w 33t6d, wg USG 35t4d, a TP na ok 16.02.2014. Mały nie jest Mały, waży 2879g.

Trochę się zaczęłam bać, zwłaszcza cc
Kupiłam w biedrze pampki, zamówiłam łózeczko, pakuję torbe w weekend!!!

też bym się wystraszyła, dwa tygodnie nagle zniknęły

ag9 super jest! Pokazałam tż to powiedział: torba i to za 300zł... a ja na to że Ty kupiłas ją za 50zł a on: no to już jest fajna

Cytat:
Napisane przez wewillrockyou Pokaż wiadomość
no tak, pełnia ale 14.02 to piękna data! ale żeby aż dwa tygodnie wcześniej? zazdroszczę! też chcę szybciej, ejj, zazdrosna jestem :p
ty nie zazdraszczaj bo my razem rodzimy

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
siateczkowe ubrlam dopiero jakos dwa dni po cc, wczesniej nawet specjalnie o majtach nei myslalam bo bylam morfina faszerowana
a to standardowo podają morfinę?
Pod moim sercem,inne bije serce... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane. Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukają do mojego serca. Myślę, sobie wtedy: może być wspanialej? Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje!

monkaa321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 21:32   #633
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmhym Pokaż wiadomość

E, ja myślę, że to spora przesada, co mówisz. Ja pochodzę ze wsi i w klasie miałam 2 nieochrzczonych i nie pamiętam sytuacji, żeby ktoś się z nich śmiał czy cokolwiek. Problemy tylko były, co zrobić w czasie religii, ale teraz chyba jest zasada, żeby te lekcje były na początku lub na końcu.
No to było kilkanaście lat temu, a co dopiero teraz. Mnóstwo nieochrzczonych dzieciaków jest Z tym że prawda taka, że chyba łatwiej być ochrzczonym niewierzącym niż nieochrzczonym wierzącym
Ja chrzcze ale nie o to , najgorsza jest rodzina nie sasiedzi , wiem po mojej kolezance ona w nic nie wierzy jej meza rodzice sa katolikami fakt ze niepratykujacymi .. ale taki nacisk stawiali ze w koncu mlody miał i chrzest i komunie , rodzina w swieta obdarowywuje prezentami , w wielkanocne dzwonia zeby mlody przyszedł polać , ja bym nie wytrzymała , a najgorsze jest to ze to ta moja znajoma musi z mlodym biegac do koscioła i na spotkania przedkomunijne jak były , bo jej tż oburzony , ze jakto on bedzie chodził ze u niego w rodzinie to kobiety chodziły

http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 21:32   #634
monkaa321
Zakorzenienie

bebautiful ja od jakiegoś czasu mam mdłości

nospa chyba podziałała ja też się kładę do tża
dobranoc
Pod moim sercem,inne bije serce... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane. Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukają do mojego serca. Myślę, sobie wtedy: może być wspanialej? Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje!

monkaa321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 21:36   #635
asienka213
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wewillrockyou Pokaż wiadomość
powiedział, że to jedno, wielkie gówno i tylko negatywnie mnie nastawia na poród, 'a to wcale tak nie boli', kurde jakby już rodził.. i ten ból przy badaniu i przy porodzie jest spowodowany negatywnym nastawieniem. Ogólnie to jak u psychologa trochę. tak się nagadał.. to była najdłuższa wizyta na jakiej byłam te kłucia w kroczu to norma, a pytałam o dni otwarte w szpitalu w którym będę rodzić, to mnie wyśmiał chociaż na stronie szpitala jest o tym wzmianka. Powiedział, że jak przyjdę na ktg, to on mnie weźmie i oprowadzi po całym oddziale także będę miała indywidualne dni otwarte wgl kolejną wizytę mam 27 lutego dopiero no i powiedziałam, że z chęcią na jakieś usg bym się wybrała, to dał mi skierowanie i teraz nie wiem na kiedy się umówić, jak myślicie, teraz jestem w 30 tyg, za dwa tygodnie będzie okej? Aha no i położna osłuchała serduszko, ale nawalało
a ciekawe skad on to moze wiedziec

Cytat:
Napisane przez pola_m Pokaż wiadomość
można robic samemu podobno. Ale ja nigdy nie robiłam, kupuję przez internet
oo to musze wyprobowac

Cytat:
Napisane przez teQiba Pokaż wiadomość
J

W ogole to przyszly mi tez dzisiaj moje koszule do porodu i jednak mi sie na tyle podobaja, ze mi szkoda ich na porod zakladac
Ale w lumpkach nie moge nic znalezc sensownego a moje stare koszule nie maja rozpinania na cycki to sie nie nadaja - co robic?
kupic taka co Ci sie tylko troche podoba

Cytat:
Napisane przez lutien Pokaż wiadomość
Wpadam tylko napisać, że od jutra chyba będę z Wami na bierząco Niestety szyjka skrócona i mam nakaz leżenia plackiem W 26tc szyjka ma 27mm... Zastanawiam się czy nie kwalifikuję się do założenia krążka
to lez i wypoczywaj Nie mam pojecia ile musi miesc szyjka, zeby zakladac krazek

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Witam sie i ja w nowym wątku. U nas dobrze, Marco wazy 940g, sam oddycha. Jest przesłodki. Dużo go kanguruje, spędzam w szpitali czas od rana aż do popołudnia. Pózniej Antos wraca ze szkoły i spędzam czas z nim. Bardzo przeżył to, ze byłam w szpitalu, potrzebuje mnóstwo czasu i uwagi. Pokarm odciągam co trzy godziny, wiec praktycznie nie mam czasu dla siebie i wieczorami padam na twarz. Mam nadzieje, ze wkrotce to sie unormuje i znajdę wiecej czasu na wizaz. Na razie podczytuję was tylko podczas odciągając mleko. Dziękuje wam za wszystkie miłe słowa i wsparcie, to bardzo ważne dla mnie. Sciskam was mocno.
Wspaniale wiesci oby tak dalej

Cytat:
Napisane przez niezapomnijkaa09 Pokaż wiadomość
Dziewczyny bujaczek działa: jupi: Smród papierosów sie sprał więc zakup w sumie udany
no to babie sie upieklo

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
Nie mam siły nadrabiać.. Fatalnie sie czuje. Cały dzień brzuch jak kamień. Już tyle prochów sie nałykalam i nic. Do tego zgaga że położyć sie nie można. Jak do jutra nic sie nie zmieni,idę do giną. Kornelka szaleje więc przynajmniej tyle dobrego że raczej z nia wszystko dobrze. Jutro na wszelki wypadek pakuje torbę do szpitala.
ehh maggie, strasznie mi przykro Juz brak mi slow na Twojego meza

Cytat:
Napisane przez niezapomnijkaa09 Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że faktycznie je uszyję bo na razie tylko takie literki zmajstrowałam z tkanin które po kocykach się ostały. Będą nad łóżeczko albo na szczebelkach z boku je powieszę.
Tyle ślicznych inspiracji znajduję w necie, ze jakbym je chciała wszystkie zrealizować to by mi życia nie starczyło
wow

asienka213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 21:39   #636
czbasia
Zakorzenienie

Wróciłam, nadrobiłam i apdam. Co pamiętam.
Gratuluję wszystkich wizyt

MAriola super, ze Marco ślicznie przybiera dla Niego, dzielny jest.,.... no i TY również.

Elunka.. poważnie już.. Jejku to już tak blisko:sciana: A mały już naprawde duzy

MAggie Twoim tż to miałabym ochotę potrząsnać i to tak porządnie..

Lutien odpoczywaj ile wlezie.. Bedzie dobrze

A teraz już do łóżka zmykam. Cisnienie chyba spada bo oczy same sie zamykają, MAła też jakas dzis niemrawa Ale na pogode zwalam jej lenistwo. Spokojnej nocki
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 21:48   #637
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monkaa321 Pokaż wiadomość

ale malutka!
ami miała podobnie i ueodziła sie z waga 3220 56 cm wiec ksiazkowo

http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-16, 21:54   #638
asienka213
Wtajemniczenie

Cytat:

Witam sie i ja po wizycie! według OM jestem w 33t6d, wg USG 35t4d, a TP na ok 16.02.2014. Mały nie jest Mały, waży 2879g.

Trochę się zaczęłam bać, zwłaszcza cc
Kupiłam w biedrze pampki, zamówiłam łózeczko, pakuję torbe w weekend!!!
no maly jest juz spory

mona ja bede powtarzac toxo, ale jeszcze nie przechodzilam

Cytat:
Lekarz powiedział, że nie ma raczej mowy, żebym wytrzymała do 28.02. Ja osobiście nastawiam się na poród 14.02 -pełnia
wystawiasz dziewczyny

Cytat:
Napisane przez ag9 Pokaż wiadomość

Piękne Też chcę takie zrobić, nawet kupiłam filc, tylko problem jest że nadal nie mamy imienia

I chwalę się, stałam się dziś posiadaczką przenośnego łóżeczka/przewijaka/torby za 50 zł
a co z Gabrysiem

fajny zakup, mam cos podobnego ze starego wozka Natalii W sumie nie pomyslalam, zeby tego teraz uzywac a z nia jakos duzo uzywalam np do tesciow po drugiej stronie ulicy Dzieki za przypomnienie

Stary 2014-01-16, 21:58   #639
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Ale fajnie - szybciej bedziesz miala z glowy
Tez się tak pocieszam
Cytat:

też bym się wystraszyła, dwa tygodnie nagle zniknęły

Cytat:
Napisane przez asienka213 Pokaż wiadomość
wystawiasz dziewczyny
O, nie! To nie ja! To Mikowski

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 22:12   #640
ag9
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asienka213 Pokaż wiadomość

a co z Gabrysiem
No tak, jak nie wymyślę nic innego i nie przekonam TZa to zostanie Gabryś. TZ stosuje taką taktykę jak maggie z Kornelką wobec swojego męża - czyli przez "zasiedzenie" i "zasłuchanie"
Stary 2014-01-16, 22:15   #641
filupka
Rozeznanie

Elunka gratulacje faktycznie robie się poważnie, ale super :thumbup:

Mariola ciesze się, że wszystko idzie w dobrym kierunku; ) wszystkie cię mocno sciskamy.

Maggie przykro mi z powodu Twojego tz oby w końcu mu się oczy otworzyły! !

Lutien leż i wypoczywaj a będzie dobrze

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

http://www.suwaczki.com/tickers/j5rbj44jqkxnhzqe.png

Edytowane przez filupka
Czas edycji: 2014-01-16 o 22:19
filupka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 23:07   #642
cayenneOna
Zadomowienie

Laski, podeslijcie proszę linki, do koszul, które nabylyscie, chyba kupilabym na allegro, mam problem z tym. Szukam najlepiej takich z guzikami, ale inne by były..
Dziewczyny z DE, a Wy gdzie kupowalyscie?

---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Enia_ Pokaż wiadomość
Piękna data, mam córe urodzoną w walentynki

moja jest kochliwa tylko w stosunku do mnie jak na razie

dokładnie
nawet w pracy wszyscy wiedzą kiedy moja córka obchodzi urodziny a w rodzinie rzadko się zdarza że ktoś nie pamięta taki plusik

eeee majtoch nie zakłada się do cc
Tną bardzo nisko i tylko by im przeszkadzały
Ja w sumie załozyłam te siateczkowe dopieo jak wstałam o ile dobrze pamiętam ,bo do tego czasu był cewnik
A tak w ogóle z tym cewnikiem, to zakładają na zywca? Bardzo boli?

cayenneOna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 23:38   #643
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cayenneOna Pokaż wiadomość
Laski, podeslijcie proszę linki, do koszul, które nabylyscie, chyba kupilabym na allegro, mam problem z tym. Szukam najlepiej takich z guzikami, ale inne by były..

---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

ja jak mi przyszli powiedziec ze jenak cc bo mialam skurcze klkanasce godz ale nie szlo rozwarcie to pierwsze co spytalam poloznej o nieee cewnik to boli..ale to trwa minute i nic nie bolalo a pozniej sama prosilam zeby mi jeszcze raz zalozyli bo nie moglam sie wysiusiac na podsuwacz.
tak wiec naprawde nie jest źle

---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ----------

co do koszul ja mam ta ale chce jeszcz jedna zakupic..tylko tansza wiec poproze tez linki

http://allegro.pl/taro-koszulka-dams...796823707.html
tą mam, bardzo wygodna, wlasnie ja testuje:p
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 23:40   #644
bebe97
Wtajemniczenie

Cytat:
Wydaje mi się że po znieczuleniu, bo nie pamiętam żeby mi zakładali, dopiero następnego dnia (rodziłam wieczorem) jak odzyskałam czucie to się zorientowałam, że go mam. Ale ja z bólami krzyżowymi trafiłam na stół i z tej męki nawet kłucia w kręgosłup nie czułam, więc równie dobrze mogli cewnik zakładać na żywca, a mnie było wszystko jedno, jeden ból Najlepiej zorientuj się jak to robią u ciebie w szpitalu

Ag9 fajne to coś a cena najfajniejsza. Chociaż w zasadzie można tak wykorzystać nosidełko z wózka lub gondolkę w tym celu Nie kuś, bo i tak przyszalałam z zakupami w tym miesiącu, a jeszcze nie mam kosmetycznych rzeczy i gatek poporodowych. Ani fridy, ale nie wiem, czy będę od razu kupować, do tej pory jakoś radziłam sobie z gruszką... a ten katarek na odkurzacz w ogóle mnie przeraża

Połuskałam do serialu ziarka z dyni i chyba Małej posmakowało, co ona wyprawia mi teraz i weź tu człowieku zaśnij, jak dyskoteka w brzuchu
bebe97 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 06:26   #645
kate1623
Zadomowienie

Witam się w 37 tc według usg od dzisiaj mogę rodzić . Coś jednak czuję, że moja córka raczej nie planuje szybkiego wyjścia .

Za oknem pruszy śnieg, ślicznie Wawa wygląda, normalnie wyszłabym z psem połazić po śniegu, ale boję się z brzuchem i nie mam kurtki do moich traperów .Także pooglądam sobie za oknem

Maja

Czytam
kate1623 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 06:45   #646
martorka
Rozeznanie

GG do martorka

Cytat:

Witam się w 37 tc według usg od dzisiaj mogę rodzić . Coś jednak czuję, że moja córka raczej nie planuje szybkiego wyjścia .

Za oknem pruszy śnieg, ślicznie Wawa wygląda, normalnie wyszłabym z psem połazić po śniegu, ale boję się z brzuchem i nie mam kurtki do moich traperów .Także pooglądam sobie za oknem
za 37 tc, tez bym juz chciala byc na mecie
wstalismy z Krzysiem z rana, ale taka beznadzieja za oknem, ze robimy wolne
Stary 2014-01-17, 06:51   #647
tygrysek83
Zadomowienie

Cytat:

Gratulacje za 37 tydzień
Ja chyba złapie aparat i ruszę na zdjęcia. Kto wie jak długo śnieg poleży.

tygrysek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 06:57   #648
cayenneOna
Zadomowienie

Kate bratki! poważnie się robi, torba spakowana?

Pokazuj koszule do szpitala

Laski, macie specjalne koszule do karmienia i thirty takoweż?

Chyba już dziś nie pospie na drugą nózke, to ogarne owsianke, za mowie czwarty szlafrok i chyba machne superowe ciacho...hmmm chociaż mam jjeszcze piernika z powidłami...nie chce któraś wpaść na kawke z ciachem?

Stary 2014-01-17, 06:58   #649
koziemleko
Zakorzenienie

GG do koziemleko

Cytat:
Lekarz powiedział, że nie ma raczej mowy, żebym wytrzymała do 28.02. Ja osobiście nastawiam się na poród 14.02 -pełnia
Walentynki
Ale żeś się wybiła

Cytat:
Napisane przez ag9 Pokaż wiadomość
I chwalę się, stałam się dziś posiadaczką przenośnego łóżeczka/przewijaka/torby za 50 zł

http://www.mjakmama24.pl/pokaz-slajd...27,574/?page=5
Fajne

Cytat:
Napisane przez bebe97 Pokaż wiadomość
Jak brzuch? rozcinają bardzo nisko, samo "nadcipie" zresztą co się przejmujesz gaciami i tak swojej gołej nie będziesz widziała, bo cię zasłonią
Mi już od dawna brzuch zasłania i nie widzę
Już wiem jak się czują faceci z dużymi brzuchami

Cytat:
No fakt, zapomnialam ze tak tez mozna
A one nie sa tak krotkie ze pupe widac?
Mam nadzieję, że nie
Jak mi taką krótką dadzą to wezmę swoją i tak z lumpa

Cytat:
chyba jestem za tym żebyś suta zostawiła w spokoju do porodu. Możesz wywołać skurcze i urodzić ale przy okazji rozkręcisz laktacje a ja nie wiem jak długo siara jest w cycach a ona dla małego jest najwazniejsza więc szkoda byłoby ją stracić
Racja nie pomyślałam, że to może spowodować laktację
Dobrze, że jest to forum

Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
Ja chrzcze ale nie o to , najgorsza jest rodzina nie sasiedzi , wiem po mojej kolezance ona w nic nie wierzy jej meza rodzice sa katolikami fakt ze niepratykujacymi .. ale taki nacisk stawiali ze w koncu mlody miał i chrzest i komunie , rodzina w swieta obdarowywuje prezentami , w wielkanocne dzwonia zeby mlody przyszedł polać , ja bym nie wytrzymała , a najgorsze jest to ze to ta moja znajoma musi z mlodym biegac do koscioła i na spotkania przedkomunijne jak były , bo jej tż oburzony , ze jakto on bedzie chodził ze u niego w rodzinie to kobiety chodziły
Zabiłabym za taki tekst

Cytat:

wow już??

Idę zaraz na lumpy, bo wieki nie byłam. Tylko u mnie tyle śniegu napadało, ah ja głupia kupiłam buty na obcasie
koziemleko jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-17, 07:05   #650
cayenneOna
Zadomowienie

Laski, dawać te linki do koszul muszę szybko zamówić, czas mnie nagli

Stary 2014-01-17, 07:10   #651
kate1623
Zadomowienie

Cytat:
Kate bratki! poważnie się robi, torba spakowana?

Pokazuj koszule do szpitala

Laski, macie specjalne koszule do karmienia i thirty takoweż?

Torba spakowana od tygodnia

Ja kupiłam dwie takie koszule:
http://allegro.pl/koszula-damska-cia...855814614.html

Cytat:
Napisane przez koziemleko Pokaż wiadomość
Idę zaraz na lumpy, bo wieki nie byłam. Tylko u mnie tyle śniegu napadało, ah ja głupia kupiłam buty na obcasie
Uważaj na siebie bo jest ślisko

Maja

Czytam
kate1623 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 07:33   #652
BeautifulLie
Zadomowienie

Dzień dobry :-*

Monkaa mi już na szczęście przeszło uff.

Elunka już za miesiąc z maleństwem z jednej strony to ci zazdroszczę

Kate :brawo: a malutka niech siedzi jeszcze jak jej dobrze

Cayenne ja mam 2 do karmienia i jedna tez do rozpinania do porodu

Też bym poszła do lumpa ale jeszcze się boję że mi ten pessar wyskoczy hyh chociaż w sumie nawet chyba nie ma jak, głupia psychika ludzko-babska xD

Wysłane z telefonu...
BeautifulLie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 07:37   #653
magduś2
Wtajemniczenie

GG do magduś2

Hej!
A ja mam znowu problemy ze spaniem:/ w każdej pozycji mi źle...

21.04.2012

18.03.2014 Agatka
magduś2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 07:44   #654
cayenneOna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BeautifulLie Pokaż wiadomość
Dzień dobry :-*

Monkaa mi już na szczęście przeszło uff.

Elunka już za miesiąc z maleństwem z jednej strony to ci zazdroszczę

Kate :brawo: a malutka niech siedzi jeszcze jak jej dobrze

Cayenne ja mam 2 do karmienia i jedna tez do rozpinania do porodu
To kurna poka

Stary 2014-01-17, 07:45   #655
paulina_radom
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magduś2 Pokaż wiadomość
Hej!
A ja mam znowu problemy ze spaniem:/ w każdej pozycji mi źle...

hej
znam ten ból wstaje bo nie wiem już jak się położyć żeby było dobrze masakra
Co do koszul nienawidzę koszul wolę piżamy i kupiłam jedną do karmienia a drugą znajdę jakąś u mamy w szafie taką żeby się i tak jej pozbyć dzisiaj mam wolne i mam mega lenia
Miłego dnia
Stary 2014-01-17, 08:01   #656
filupka
Rozeznanie

CayenneOna ja kupiłam jedną na ebay u sprzedawcy elegante_frau i płaciłam 17 Euro. Spróbuję znaleźć link i wkleić.

http://www.suwaczki.com/tickers/j5rbj44jqkxnhzqe.png
filupka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 08:05   #657
cayenneOna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez filupka Pokaż wiadomość
CayenneOna ja kupiłam jedną na ebay u sprzedawcy elegante_frau i płaciłam 17 Euro. Spróbuję znaleźć link i wkleić.

Super ny było, trochę mnie przeraża fakt nie posiadania koszul
Generalnie przygotowałam się do tego wcześniej, nabylam w Polsce, ale po pierwsze, jak jakaś d.upa, bo nabyłam 3, z czego tylko jedna rozpinana, co prawda ohydna w misie, ale jednak na guziczki, a ponadto u mnie w szpitalu wymagają 4 czyli brakuje mi jakiś 3 sztuk. Ze szlafrokiem też dałam ciala, nabyłam w PL, ale chyba taki szlafrok, to na Syberię można zabrać, w domu po 20 min mi w nim za goraco

Dziewczyny, ktore planują karmić...macie specjalne bluzki do karmienia?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-17, 08:14   #658
magduś2
Wtajemniczenie

GG do magduś2

Gdyby któraś z Was była zainteresowana zakupami ciuszków z tej firmy Pinokio to właśnie wyczytałam na fejsie, że w ten weekend mają dostawę za darmo z kodem: fbgratis

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Cytat:
Super ny było, trochę mnie przeraża fakt nie posiadania koszul
Generalnie przygotowałam się do tego wcześniej, nabylam w Polsce, ale po pierwsze, jak jakaś d.upa, bo nabyłam 3, z czego tylko jedna rozpinana, co prawda ohydna w misie, ale jednak na guziczki, a ponadto u mnie w szpitalu wymagają 4 czyli brakuje mi jakiś 3 sztuk. Ze szlafrokiem też dałam ciala, nabyłam w PL, ale chyba taki szlafrok, to na Syberię można zabrać, w domu po 20 min mi w nim za goraco

Dziewczyny, ktore planują karmić...macie specjalne bluzki do karmienia?

ja kupiłam taką koszulę ostatnio choć okazuje się, że inne XL na mnie wiszą to ta jest na styk http://allegro.pl/koszula-nocna-ciaz...841691635.html, oprócz tej mam jeszcze inne w misie (bleee)

21.04.2012

18.03.2014 Agatka
magduś2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 08:14   #659
asienka213
Wtajemniczenie

Cytat:

O, nie! To nie ja! To Mikowski
masz szczesie

Cytat:
nigdzie
ja tam jeszcze jakies mam z 1 ciazy, w ktorych nie spie bom antykoszulowa, to beda jak znalazl O ile ich nie wycieplam, musze sprawdzic

Cytat:
Napisane przez bebe97 Pokaż wiadomość
Ag9 fajne to coś a cena najfajniejsza. Chociaż w zasadzie można tak wykorzystać nosidełko z wózka lub gondolkę w tym celu Nie kuś, bo i tak przyszalałam z zakupami w tym miesiącu, a jeszcze nie mam kosmetycznych rzeczy i gatek poporodowych. Ani fridy, ale nie wiem, czy będę od razu kupować, do tej pory jakoś radziłam sobie z gruszką... a ten katarek na odkurzacz w ogóle mnie przeraża
z tym, ze gondolka duzo ciezsza i wieksza

Cytat:

no to teraz czekamy na Majke

tak w ogole to dzien dobry
jestem dzis nieprzytomna, wczoraj dlugo nie umialam zasnac a do tego jeszcze od niepamietnych czasow obudzilam sie do toalety

Mam tyle roboty, ze nie wiem od czego zaczac
Wczoraj wreszcie rozebralam choinke i zrobilam troche miejsca u Natalii w pokoju na rzeczy malej Wymagalo to nie lada myslenia, ale udalo sie a teraz musze ten bajzel do konca ogarnac i puszczam 1 pralke z dzieciowymi rzeczami

Stary 2014-01-17, 08:18   #660
frogutka
Zadomowienie

takie tempo wczoraj o 11 byłam na 12 str dziś ponad 20, istne szaleństwo! Cudem Was nadrobiłam, ale nie jestem w stanie się odnieść do wszystkiego bo bym ze 3 strony zajęła

Najważniejsze- ciesze się, że Marco rośnie Mariola kciuki nadal trzymam jestem myślami z Wami!

elunka88 przesadziłaś co z naszą imprą na porodówce w marcu wyrywasz się przed szereg
a na serio to pięknie Mały rośnie i cieszę się, że wszystko wporządku.

koszule mam 2- jedną kupiła mi mama, drugą od przyjaciółki więc linków nie mam i nie mogę pomóc

U mnie też dobrze wczorajsza wizyta ok, Hania rośnie 33t 2160g leży już głową w dół i grzecznie czeka na swoją kolej
Szyjka długa, cała i wciąż 4,5cm Mimo ponad 2 tygodniowego kaszlu dzielnie się wszystko trzyma

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości