![]() |
#61 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Stare z nas łosie (patrz: wyżej dwudziestki)
Dziękuję za życzenia, dziewczyny
![]() ![]() Impersona - tak, 21 ![]() Tylko nie za mocnych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
No pewnie, że buty jak buty, ale we flanelę już dziś nikt by mnie do ludzi za bardzo nie odział, a też koszula jak koszula.
![]()
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Piękny wiek
![]() Ja już tylko powspominać mogę,jak dawno temu to było ![]() ![]() Cytat:
![]() A koszula flanelowa ,jak fajna-to czemu nie? ![]() Fajny wątek,to tak btw ![]() Szkoda,że ja nie mam czym się pochwalić. grzeczna byłam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Flanelowe koszule w męskim stylu - dziś bym się w nich utopiła, nie dowierzam że wtedy uważałam je za twarzowe
Rozciągnięte bluzy Tenisówki Wiecznie przetarte dżinsy No i nieodłączny niebieski kolor (który mi strasznie przez to zbrzydł ![]() Zostało mi... marzenie o rudych włosach ![]()
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio przezylam szok zagladajac do szafki z butami.
Owszem,mojej wlasnej. I to na dodatek tej z czesto uzywanymi butami. A tam: sandałki, baletki, butki na obcasiku. I tylko jedna para ukochanych adidaskow. Mysle - starosc. Glany gdzies w szafie sie poniewieraja, az mi ich szkoda. Szafa zrobila sie ciut bardziej kolorowa - a ja przeciez cale zycie czern, potem jakies beze, brązy, khaki, wszytsko stonowane. A tu kupilam sobie ostatnio nie dosc, ze zielono-zolta, to jeszcze zoltawo-niebieska ![]() We wczesnej mlodosci w ogole nie dbalam o swoj wyglada, w wieku lat nastu mialam 2 wypchane do oporu kosmetyczki, teraz mam kilka ulubionych kosmetykow, ktore uzywam, i jak sie skoncza- kupuje nowe - te same ![]() Potrafie do mojej mamy powiedziec, ze zachowuje sie jak dziecko, gdy sie kłuci z tata. Albo w ogole, ze nudza mnie ich fochy i wychodze. Relacje z rodzicami mam ewidetnie inne, niz przez cale zycie. Ponoc czlowiek zmienia sie co 7 lat, ja wlasnie zaczelam 3 ture ![]() ps. we flaneli jezdze do lasu na grzyby - bardzo lubie ![]() a w pawlaczu stoją stara sofixy, na zime na dzialke ![]()
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Lexie, 100 lat
![]() ![]() Wlasnie wlasnie, przypomnialo mi się ze nie poruszam się od lat autostopem, ![]() oj jak bylo pieknie ,zjezdzilam caly kraj prawie.... <marzy> ![]() Aete ,to fakt ,dzisiejsza mlodziez, juz flaneli nie nosi.... Ech to byly czasy.... ![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
Lexie sto lat!!
![]() ![]() Twoje zdrowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Fajnie Was tak czytać, to jakbym była ja za 10 lat ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
lexie no i oczko
![]() 21 lat na karku ![]() ![]() wszystkiego najlepszego!!!!!! a wlasnie.. ja tez sie teraz tak mocno nie maluje.. a czasem to nawet w ogole.. kiedys nie wyszlabym wyrzucic smieci bez jakiegos podkladu i chocby troche wytuszowanych rzes
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jakoś mialam szczescie trafiać na fajnych ludzi na stopa. pamietam jak jechalam z rosjaninem tirem, podwiozl mnie prawie ze pod samą klatke ![]() oj to byly czasy.... ci mowię, coś pięknego. Cofnęlabym się w czasie.... Bylo cięzko,i smutno chwilami ,doly mialam,depresja się zaczynala wtedy objawiac, ale i tak moj umysl byl jakiś chlonniejszy ,wrazliwszą dusze mialam, no nie wiem ,brak mi tego czegoś sprzed kilku lat. Utracilam lekkość mlodości.. Kurna ,dość tych filozoficznych mysli ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
a mi sie zdarzylo nawet jechac koniowozem.. no i z fajniejszych jazd to przez soline w bieszczadach (nie chcialo mi sie isc na okolo) zlapalam na stopa motorowke policyjna (z jawora do polanczyka
![]() ![]() ![]()
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale motorowką na stopa nie! ![]() Ciekawa okazja ,ciekawa... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
no ale ja jechalam takim do przewozenia koni.. byl pusty i jechalam w tej skrzynce gdzie trzymaja konie normalnie
![]() ![]() ale za to wozem sie nie zalapalam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | ||||
Zakorzenienie
|
Lexie, najlepszego z okazji urodzin
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() I z pewnością teraz maluję się najmocniej niż kiedyś i teraz mam najwięcej kosmetyków niż kiedyś ![]() Cytat:
![]() A ja z kolei najlepszy czas mam dopiero po 25 roku życia ![]() Chociaż nie przeczę, na studiach też było fajnie. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zupelnie inny srodek transportu ![]() czad ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wakacje pod znakiem autostopowiczki zapowiadają się najwcześniej za rok, ale jeżeli wszystko się uda to będę megaszczęśliwa ![]() Na razie pochałaniam masę tematycznych blogów i artykułów ![]()
![]() |
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Nie miałyście obaw jeździć stopem?
Pytam, bo ja mam chyba wrodzony lęk przed jazdą autostopem. ![]()
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
No tak mi się czasem wydaje - jak wchodzę tu na wizażu na różne wątki i młode dziewczyny mają tyyyyle kolorówki
![]() ja własnie zawsze miałam obawy ![]() i dlatego moja przygoda ze stopem zakończyła się na jednej przygodzie - jak zasnęłysmy razem z kumpelą w obcym samochodzie.... Kierowca mógł nas wywieźć wszędzie..... ![]() Na swoje usprawiedliwienie - byłyśmy chyba po 2 dniowej imprezie bez grama snu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() potem czesto jezdzilam z kolezankami, a pozniej sama. Mialam chlopaka na trasie miedzy Inem a Toruniem i nigdy nie moglam zdarzyc na ostatnią banę, ![]() Gdy uciekalam z domu(boze kochany ,jak to brzmi) też jezdzilysmy stopem po polsce z kolezanką. Albo w pociągowej ubikacji, zamkniete . Z chlopakiem, i reszta znajomych w gory na stopa. Ze znajomymi na koncerty na stopa... Zawsze mialam maly lęk,ale jakoś tak trafialam na dobrych ludzi. Los mnie strzegł ![]() Gothi, ja zawsze czuwalam, bo wiadomo, licho nie spi. Cale szczescie,że nic się nie stalo zlego
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Ruda, my chciałyśmy czuwać
![]() ![]() Ale generalnie to i tak było na studiach, byłyśmy dorosłe itp. W liceum w życiu bym się nie odwazyła na takie przygody. Grzeczna byłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Goth, no tak jak się baluje dwa dni bez przerwy ...
![]() Fakt, dorosle,mają lepiej .Niby. ![]() Ale zawsze jest to jakis strach. Kurde, to ja w podst i lo bylam niegrzeczna ![]() A teraz tetryczeje ![]()
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
taaaa, stopy - znam, pamiętam
![]() Rudzielcu, kiedyś z Kamą (tą z Ina właśnie) zimą postanowiłyśmy pojechać sobie do Katowic, a potem do Zawiercia, do kumpla. poznałyśmy go zresztą przez radiową audycję Owsiaka, do którego napisał, że zbiera na glany ![]() ![]() Jechał z nami niejaki Diabeł, blondas taki, długie hery miał (może znasz - bujał się z jakimiś ludkami, motory itp). To był tak durny pomysł, że hej. zimą na stopa! Ale jakoś dojechałyśmy i nic nam się nigdy złego nie przydarzyło. nawet kiedy jeździłyśmy same, do Torunia z Ina też się jeżdziło, na koncerty różniaste... eeeechh... kurde. fajosko było, niestety się skończyło ![]()
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Bri!!!!
Diabel... jasne ze pamietam i znam ![]() oj zimą stopy byly straszne ![]() najgorsze, jak się czekalo 2 ,3 ggodziny na dworzu ,w zimnie.brrrr. To wy dobre kobity bylyscie z Kama (jestescie nadal ofkors) ,fajosko pomogłyscie chlopakowi ![]()
![]() |
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja podobnie jak Gothic starałam się robić wrażenie grzecznej i ułożonej ![]() Inna sprawa, że zawsze byłam dość nieufna w stosunku do nieznajomych osób. Ma to swoje plusy i minusy. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Niv, ano mialam.
Ale wiesz... Tez tak kiedys sobie myslalam,ze bedzie co dzieciom opowiadac.... Ale teraz doszlam do wniosku,że nic im nie powiem jednak. Tak sobie mysle, ze nie chcialabym by dzieci wiedzialy jaka mama byla niegrzeczna. ![]() Edit: oczywiscie, sama pewnie bede w ukryciu wspominac moją burzliwą mlodosc ![]() poza tym wszystko jest spisane w pamietnikach -4 grube zeszyty kratka pod kratką, dopiero w ub roku przestalam pisac. ![]()
![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a do Kruszwicy jeździłaś na koncerty? zawsze w czerwcu były, zaraz po zakończeniu roku szkolnego ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.