|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Cytat:
![]() ja mam z lidla 2 dresiki welurowe i bluzę z polaru, po praniu wyglądają łądnie, zobaczymy jak będzie przy użytkowaniu
|
|
|
|
|
#3362 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Side - przykro mi z powodu babci. Cytat:
Kurcze, nie wiem już czy iść do lekarza z tym przeziębieniem, czy panikuję niepotrzebnie i lepiej leczyć się domowymi sposobami? Piję syrop z cebuli, herbatę z cytryną, gorączki nie mam, tylko katar i ból gardła no i ogólne złe samopoczucie. TZ na popołudnie w pracy, nawet mi nie ma kto herbaty zrobić tylko pies zadowolony z tej mojej choroby bo może bezkarnie byczyć się w wyrze cały dzień...A widzę że dziś dzień fotograficzny. Pokazałabym swój ogromny bęc ale nie mam siły wstać. Trisdom - jaki mały brzuszek masz
|
|
#3363 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
czbasia super szafa i brzucholek
a łoże pokaźne, pozazdrościć, ja mam 160cm i czasami mało ![]() Kate ale Majka ma czapeczek pokaźny asortyment A brzuszek masz malutki jak na końcówkę.Trisdom i słusznie, że się pytają ja taki miałam w pierwszej połowie ciąży ![]() asialll następna chudzinka ![]() elunka nareszcie jakiś odstający brzuszek ale bardzo symetryczny, jak sztuczny ![]() amelka coś mało jesz, bo brzuszek nie rośnie ![]() martyna141 zgrabniutkaś Tequillla widzisz swoje stopy? Ale szczęściara ![]() Cytat:
Cytat:
czemu ma brat sobie to do serca, jak mama i tata nic nie powiedzą ![]() On już ma 8 lat i powinien wiedzieć jak się zachować. Baja widzisz Ciebie tylko 3 latka zaczepiła, a mama i tak zwróciła jej uwagę, a tutaj zupełnie nic... Cytat:
![]() A może teściu nie przyjdzie? Ja postawię sprawę jasno, że dowóz we własnym zakresie ![]() Cytat:
Cytat:
Sorry nie moje progi ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Cytat:
Ja bym poczekała kilka dni.
|
|
#3364 |
|
Zakorzenienie
|
Alez się brzuszkowo zrobiło! Każdy inny, a wszystkie piękne
![]() O tesciu alkoholiku też bym mogła powieść napisać, ale przemilczę. Co do chrzcin, to poczekamy aż zrobi się ciepło, żeby po mszy, kawie i cieście wygonić wszystkich do ogrodu na grilla ![]() Jutro na 11 jadę na manicure przed sobotnim balem, w sobotę po południu przyjdzie koleżanka i zrobi mi makijaż, pozostaje jeszcze kwestia fryzury, jutro będę dogrywac szczegóły. Chciałabym, żeby już była niedziela, bo w związku z ta impreza mamy straszny młyn w tym tygodniu. |
|
|
|
#3365 |
|
Raczkowanie
|
witam witam
Piękne te wasze brzuszki też bym wrzuciła ale nie mam siły wstać i zrobić zdjęcie rozłożyło mnie totalnie nie mogę chodzić bo tak mnie nie wiem pachwiny bolą to chyba sławetne spojenie łonowe do mnie wróciło nie mogę podnieść prawie wcale prawej nogi kuleje i jeszcze na dodatek jak leże to już bez pomocy się nawet nie przekręce cieepły prysznic trochę pomógł ale tylko na chwilę.. tak więc ja mam dzisiaj dzień narzekania i grubo się zastanawiam nad wybraniem się na IP w sumie sama nie wiem co mam robić..
|
#3366 | |
|
Zadomowienie
|
Śliczny
Oryginalnie zrobiłaś z innej perspektywy ale bardzo ładny Cytat:
![]() Ojej wkurzyłabym się .Co do dzieci to mój 2,5 chrześniak nie ogarnia tego że jego kochana ciocia jest w ciąży i dotyka mój brzuch jakby to ufo było, ale tak siedzi i dotyka delikatnie i jego mama mówi :Alanku nie wstydź się możesz pogłaskać brzuszek . Alan spojrzał się na matkę pogłaskał i nagle mnie cap za cycka i też pogłaskał |
|
|
|
|
#3367 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co za poza Cytat:
![]() jeszcze nie wiem, czekam za wynikiem wymazu Cytat:
Cytat:
Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2014-01-30 o 19:56 |
||||
|
|
|
#3368 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3369 |
|
Zakorzenienie
|
A i buciki słodkieJa jutro będę mieć badanie. http://blog.zapytajpolozna.pl/ciaza/...c-gbs-w-ciazy/ tutaj o tym możesz poczytać. |
|
|
|
#3370 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ty będziesz miala córcię? Bo masz bardziej rozlany
Wystaw teraz na allegro po promocji - 12 000 Mały ![]() fajne spodnie, skąd masz? Oszukujesz, bo nie wiadomo czy duży czy mały Cytat:
![]() Mój teściu przyjdzie na pewno Cytat:
|
|
#3371 | |
|
Raczkowanie
|
baja_86 musiałam sie jakoś oprzeć żeby też oprzeć na sobie dobrze aparat bo coś mi ręka latała i każde zdjęcie rozmazane było
![]() Cytat:
![]() elunka88 a spodnie kupiłam przed świętami w takim nie firmowym butiku u mnie w mieście więc nie wiem gdzie byś mogła takie znaleźć :/
Edytowane przez martyna141 Czas edycji: 2014-01-30 o 20:09 |
|
|
|
|
#3372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz taka sexy mama ale brzuszek super
|
|
|
|
|
#3373 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I już nie mogę się doczekać ![]() Ale mnie brzuch boli. A twardy jak kamień. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3374 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
:P Duży, widzisz jakie nóżki małe w stosunku do brzucha? Ledwo go dźwigają ![]() Ranyyy jaka mam ochotę na Pawełka Ja planuję chrzciny na lato, może sierpień, ale jeszcze nikt nie wie o moich planach, nawet z mężem nie rozmawialiśmy jeszcze o tym. Synek mialby wtedy ok. 4 m-ce la nas to będzie dość wcześnie, zazwyczaj w naszych okolicach chrzci się większe dzieci. Basia miała 7 m-cy, siedziała u mnie na kolanach, śmiała się glośno co chwila i zaczepiała ministrantów |
||
|
|
|
#3375 | |
|
Zadomowienie
|
super, dziewczyny!Super zdjęcie, stopy w kapciach wyglądają jak uszy ![]() Cytat:
I dużo zdrowia życzę
|
|
|
|
|
#3376 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze, że udało ci się załatwić to USG Cytat:
![]() Cytat:
Super, że wyniki wyszły ci dobre Ja też odebrałam dzisiaj GBS i okazało się, że nic nie wyhodowałam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Przepraszam, że dopiero teraz ![]() abdyk1989@tlen.pl Bebe przynajmniej będziesz mieć pięknie ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny gratuluję wszystkich pięknych brzuszkowych fotek. Piękne te brzuchy Ja sobie planuje zrobić jakąś sesję w niedzielę, zobaczymy czy wyjdzie ![]() za pranie, prasowanie i wieszaczki w szafach |
|||||||
|
|
|
#3377 | |||||
|
Rozeznanie
|
zbiorowo gratuluję wszystkich ślicznych brzuszków!
niektóre są na prawdę małe i zszokowałam się tygodniami ciąż! ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
mam na granicy, trochę w zapasie, ale nie zaszkodzi, żebym więcej piła,w ten sposób ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
domowe sposoby+wygrzewaj się i dużo leż, to Ci pomoże ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
Edytowane przez wewillrockyou Czas edycji: 2014-01-30 o 20:56 |
|||||
|
|
|
#3378 | |||||
|
Zadomowienie
|
Uwaga nadrabiam
witaj w klubie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wow robi wrażenieCytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3379 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
amelka, martyna, tequilla piekne brzuchole
|
|
|
#3380 | |
|
Zakorzenienie
|
Side przykro mi z powodu babci
ale na pewno będzie nad Wami czuwać.Cytat:
czbasia kate1623 Trisdom asialll elunka88 amelka2006 martyna141 Tequillla śliczne brzuszki! Trisdom rzeczywiście wyglądasz na 5 miesiąc a nie na 9. Mój ostatnio bardzo urósł. Ale nie mam czasu go obfocić. A tak przy okazji przeczytałam nazwę wątku 'Brzuchy rosną....Mamy październikowe 2014.' No im to chyba jeszcze nic nie rośnie. Limonka mi pisała, że robi sobie od nas odwyk, żeby nie myśleć w kółko o ciąży. Teraz to już pewnie się nie wbije z powrotem. Mi po 1 dniu ciężko Was nadrobić. Ciekawa jestem co u Ladylazarus, też się nie odzywa. Przed 20 skończyłam pracę, lecę się chyba położyć. Spokojnej nocki
|
|
#3381 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3382 |
|
Raczkowanie
|
a ja właśnie skończyłam nadrabiać
a dodam tylko że przed południem byłam i 5 str do nadrobienia ![]() śliczne macie brzuszki dziewczyny, ja też zrobie fotkę ale chyba w niedzielę jak będe po 30tyg. i ...dniu aby mi było lepiej zapamiętać jak będe dziecku tłumaczyć kiedyś jak będziemy oglądać fotki ![]() oglądam program o wieloraczkach na bbc lifestyle, tam mają dopiero roboty ![]() chrzciny zrobimy może w październiku, a tak dokładnie to nie myślałam nad tym jeszcze tak dokładnie, Madzia miała 9 miesięcy i mi to wcale nie przeszkadzało ... zobaczymy jeszcze ![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------
|
#3383 | |
|
Zadomowienie
|
to samo mi mąż powiedział i jeszcze zauwazył, ze pozostałe części też kosztują w tych cenach to może jakieś 50tys zł bym wyciągneła
![]() Cytat:
![]() Eeej coś jeszcze chciałam cytować i mi pouciekało ![]() paulina_radom jak się martwisz to jedź na IP |
|
|
|
|
#3384 | |
|
Zakorzenienie
|
A moja dzidza po tych prasowankach i fotach jakaś leniwa była. Zeby ja obudzić zjadłam uwaga: 4 cukierki z choinki jeszcze
, 2 paski czekoladay, 4 mandarynki i szkl soku wypiłam A teraz mala na czkawkę i tak szaleje, że brzuch lata jakby jakiś kosmita był w środku![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3386 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() piękne te zdobycze Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() okrąglutki
|
||||||||
|
|
|
#3387 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny. Śliczne brzuszki i każdy inny
![]() Wróciłam ze szkoły rodzenia, a wcześniej byłam po małe zakupy i.... wracając myslałam, że mi ukradli samochód. Łaziłam po parkingu przez 25 minut mając łzy w oczach i chcąc juz dzwonic do TŻ, który aktualnie w Pl. A po prostu pomyliłam kolor literki... ![]() Cytat:
![]() Będzie lepiej Piesek też fajny ![]() Cytat:
Cytat:
A ciuszków tez mam sporo z Lidla- takie pancerne nawet po praniu i całkiem ładne. Jeszcze nie wiem- dopiero wczoraj miałam wymaz. Cytat:
![]() Cytat:
Ela- to ta siostra, z którą sie nie lubicie? Jak tak, to moze i lepiej...
|
|
#3388 |
|
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny
Ale śliczne brzuszki Swój Wam też wstawię bo przynajmniej znalazłam motywację by zrobić fotki- w sumie to czekam z niecierpliwością na sesję brzuszkową -ale to pod koniec lutego dopiero - więc sobie zdjęcia rzadko robię.Jeden brzuchol bokiem a drugiego na wprost prawie nie widać ![]() Jutro mam badania- krew i mocz- oby tylko wszystko było ok, ostatnio trochę zaniedbałam dietę więc wyniki mogły się pogorszyć A tak poza tym to Was podczytuję w wolnych chwilach ale sama nie mam o czym pisać bo u mnie na razie stagnacja- nie mam już czego kupować dla Antosia bo resztę wyprawki teściowa skompletowała W sumie to jeszcze bym powymyślała co się może przydać ale wiecie, że ja z tych skąpych jestem
|
|
#3389 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
UWAGA UWAGA! Tak Wam się podobały pomysły Kate! Która chce odkupić pojemniki? Dogadamy się $ ![]() Cytat:
chyba jako jedyna nie masz mózgu ciążowego i wpadłaś na taki pomysł Uciekam trochę posiedzieć z mężem dobranoc
|
|
#3390 |
|
Zakorzenienie
|
to ja Wam też coś pokażę. tak się bawiliśmy aparatem w niedzielę, że powstała z tego mała sesja. mnie tam jest niewiele, bo ja się spinam przed obiektywem. no i wielkości brzucha nie porównacie niestety, ale chociaż Ewci kawałek
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.

tylko pies zadowolony z tej mojej choroby bo może bezkarnie byczyć się w wyrze cały dzień...
a łoże pokaźne, pozazdrościć, ja mam 160cm i czasami mało
pokaźny asortyment
Jak ona nie potrafi zwrócić uwagi to chyba ja albo mój tż by utłukł gówniarza.. brak słów
czemu ma brat sobie to do serca, jak mama i tata nic nie powiedzą
ja bym nie zaprosiła do siebie do domu i świeżo malowanych pokoi, a co się będzie działo na sali to mi wisi. 
Wszędzie kurz, pył i bałagan. Sama chciałam, wiem, ale nie przewidziałam, ze przez pół dnia nie będę mogła herbaty zrobić. Teraz mąż kładzie mozaikę na ścianie a ja obok gotuję rosół i pewnie zaraz się zetniemy

żonka swojego męża