![]() |
#1711 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Dzięki dziewczyny, rusza się. Te dwa ostatnie miesiące mnie dobiją
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1712 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja uzylam zwykłych ciastek owsianych bo nie dostałam digestive. Wyszło pyszne ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1713 | |
Zakorzenienie
|
Ja już po zajęciach. Ale tu w weekendy zawsze ciszej, zresztą nic dziwnego spędzacie je na pewno z rodziną... Zwierzę się Wam, że zawsze chciałam jak najszybciej wyjść z domu i założyć swoją rodzinę bo moje dzieciństwo nie należało do najszczęśliwszych, rodzice zawsze się kłócili itd i to, że do tej pory mi się to nie udało odbieram jako swoją wielką porażkę
![]() Dzwonili do mnie przed chwilą z tej przychodni, gdzie miałam iść na prywatną wizytę do ortopedy, żeby ją odwołać ![]() ![]() ![]() I chyba Wam nie wspominałam, że któregoś dnia byłam u fryzjera. Ścięła mi sporo tych w włosów ale dalej się rozdwajają ![]() Poza tym gdzieniegdzie przeplatają mi się siwe odrosty a farbowałam 6 tyg. temu, nie chcę znowu mazać, zwłaszcza teraz w ciąży. Polecicie coś? Są może jakieś mazidła czy coś na same odrosty? Widzę, ze z tymi opadającymi brzuszkami bywa różnie choć zdziwiła mnie Side, że to mit bo i czytałam o tym i słyszałam wiele razy. Ale chyba i tak nie ma żadnej reguły na to ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1714 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1715 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1716 | |||
Zakorzenienie
|
gratulacje
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale się zmęczyłam, plecy mnie bolą. Cały dzień w kuchni, bo jutro imprezka urodzinowo-imienionowa taty, pomagałam mamie podjadając pyszności ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Zadomowienie
|
Jakby się ktoś nie interesowal, to mamy złoto w panczenach 1500 .!!! Zdecydowało 0,003 sek!!!!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1718 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1719 |
Zadomowienie
|
Lutien- jaka kruszynka
![]() Amelka- dobrze, że mała się rusza Baja- mnie wszyscy pytają, czemu jeszcze nie urodziłam :banghead: Cayenne- chyba tez zakupię reszte rzeczy po porodzie, jak ogarnę dię w szpitalu. Byliśmy po śniadaniu na spacerze. Obiad gotowy- poszłam z rosołem na łatwiznę ![]() ![]() Przepowiadacze mam nieregularne cały czas, ale niebolesne. Już przestałam się nimi przejmować. ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Virginia- mi brzuch opadł jakieś 10 dni temu- lepiej się oddycha, ale siedzenie prosto przy stole- prawdziwy problem z brzuchem między nogami.
#1720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czbasia u mnie też dziś pizza ![]() Virginia ale teraz będziesz miała swoją rodzinę że swoją córcia i na pewno zrobisz wszystko aby miała szczęśliwe dzieciństwo. To że jesteś w tej chwili samotną mamą nie oznacza żadnej porażki. Będziesz mamą! wysłane z fona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
Zakorzenienie
|
Ojczulek się nakręcił, musze wytrzymać jeszcze te kilka dni, mną jego święta to mi odpuści
![]() Za to dziś z Tż zostawiliśmy telefony w pokoju i jedliśmy śniadanie w kuchni, a tam poł.nieodebrane od kuzynki męża, sms na obu komórkach.Myślała, że skoro oboje się nie odzywamy to się poród zaczął ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1722 |
Zadomowienie
|
A wiecie, że ten koles ma 19 lat? Tzn Brodka
![]() ![]() Tris, powiem Ci, że PO szpitalu to bardzo dobra decyzja, widzisz co fajnie działa, co ci pasuje a co nie. Np ja o podkladach w ogóle nie pomyślałam, a Julo je lubi (i ja też, śliczne są w dm). No i byłam zachwycona cała seria Hipp z migdalami, mimo, że welede też kupiłam, a ta masc do tylka z apteki jest RE WE LA CJA, pewnie tamtych nie zuzyje w ogóle ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1723 |
Zakorzenienie
|
Baja, teraz zaczyna się u ciebie
![]() ![]() Stwierdzam że poczekam jeszcze na Kamila Stocha i jeśli zgarnie złoto to byłby piękny dzień na urodzenie dziecka. Powiedziałabym mu wtedy: Piotruś, urodziłeś się w takim ważnym dniu dla Polaków ![]() ![]() Mnie już tak mdli że mi się prawie ulewa jak dziecku...już normalnie nie panuję nad tym...masakra jakaś ![]() ![]() Mój tato kupił Piotrkowi z okazji walentynek misia który jest jakiś dziwny bo na plecach nie ma krótkiego ogonka tylko długi jak pies ![]() ![]() Piotruś strasznie dokucza, już mu powiedziałam że powinien mieć litość nade mną i jak się nie poprawi to go oddam tatusiowi do pilnowania jak się urodzi a tatuś nie ma cycków i będzie żałował ![]() ![]() ![]() Edytowane przez side85 Czas edycji: 2014-02-15 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie byłoby problemu co wpisać w album pamiątkowy w rubryce- o czym mówiono w tv, lub pisano w prasie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Zakorzenienie
|
Side może ten misio to jakaś krzyżówka
![]() Współczuję samopoczucia. A od dawna Cie tak mdli? wybacz jakoś nie zajarzylam tego wcześniej jeśli pisałaś. wysłane z fona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1726 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze, że DM mam 500 metrów od mieszkania ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1727 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Zadomowienie
|
OT - Brodka jest dużo starszy, chciałam tylko sprostować
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1729 |
Zakorzenienie
|
Cayenne to bardzo ciężko przeszłas tą cesarke... ja wręcz przeciwnie, ciekawe czy za drugim razem będzie tak samo, aż sure zaczynam bać. Ja leki wzięłam raz w nocy bo jakoś nie mogłam zasnąć i to było coś w kroplowce, nie wiem co. Ale żebym się zwijala z bólu to nie.
wysłane z fona ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1730 |
Zakorzenienie
|
Oj tam oj tam, gdyby syn wybrał akurat ten dzień to nawet Doda by go nie zepsuła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1731 | ||
Zakorzenienie
|
Baja nie daj się tacie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ola chce oczyścić się z dwóch stron, tak dogłębnie ![]() Na pewno Piotruś uciska na żołądek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1733 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wczoraj korzystalam z tego przepisu i nie było cienkie jak s pizzeri ale nie było tez grube http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_...a/przepis.html Kiedyś na imprezę wykorzystałam ten i było grubasne i całkiem niezle, choć ja wole to pierwsze http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_...a/przepis.html Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1734 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() gratuluję zbiorowo wszystkich rozpoczętych i skończonych tygodni ![]() ![]() ![]() Kate dziś pełnia ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1735 | ||||
Zakorzenienie
|
Ojej tyle stron do czytania... Bede dzielna
![]() Cytat:
Aga jaka piękna waga!!brawo! Cytat:
Side masz rację. Można jeszcze chłodny prysznic na piersi. Ciepły zwiększy produkcję pokarmu a zimny przyniesie ulgę i zmniejszy nabrzmifnie piersi Cytat:
przestan natychmiast czytać! Też mam dodatni gbs i zuzia jest zdrowa!! Jak kochana odejdą Ci wody przed podaniem antybiotyku to przypilnuj żeby dzidziuś dostał. A jak Ty dostanieszwcześniej to dziecko jest bezpieczne. Nie myśl negatywnie! Zabraniam! Cytat:
![]() Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#1736 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- chciałabym rodzić, JUŻ, DZIŚ ![]() ![]() ![]() Edytowane przez wewillrockyou Czas edycji: 2014-02-15 o 16:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1737 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może się jeszcze obrócić, mój klocek (1,6kg w 31 tc) odwrócił się pomiędzy 31 a 36 tygodniem. Cytat:
![]() Cytat:
Złoto Brodki piękne ![]() Piszecie o tej pizzy, że aż mi się zachciało pizzy domowej, ale zanim ciasto wyrośnie i się upiecze to mi się nie chce czekać. Muszę wymyśleć coś innego na kolację.
![]() |
#1738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polecam z czystym sercem. Wychodzi kazdemu i naprawde minimalnego wkładu pracy wymaga ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1739 |
Zadomowienie
|
Virginia zgadzam się z Lewek
![]() Side widzę że oczyszczanie organizmu pełną parą u Ciebie... Ładnie to tak Piotrusia straszyć ? ![]() Lewek widzę że też DDTVN oglądałaś. ![]() Wysłane z telefonu... |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:27.