|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3751 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I super pasuje do curry dlatego, ze lagodzi wszystkie aromaty |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3752 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Cytat:
![]() Lubie takie koktajle, teraz tylko musze nowy blender kupic ![]()
![]() |
#3753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogolnie to z tych kostek mozesz sama zrobic, na pewno jest napisane jak. Warto pod koniec gotowania dodac miod, jablko, kawe czy czekolade, zeby wydobyc smak. U nas tez miesza sie rozne firmy i rozne stopnie ostrosci. Daj znac jak zrobisz, no i oczywiscie co na to tz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3754 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zapomniałam wcześniej napisać - brawa za chodzenie ![]() Wiesz już, co z pracą? Bo chyba miałaś mieć jakieś wieści dzisiaj. No chyba, że coś pomyliłam. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Piękny Kubuś. A jakie włoski! ![]() ![]() ![]() Ale jestem głodna! Wzięłam za mało kanapek do pracy i już nie mogę. W domu czeka obiadek, chyba zjem jeszcze w progu ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3755 |
Zakorzenienie
|
ale elegancik!!!!
no i te wlosieta siostruni! ![]() bosz, ale sie najadlaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaam odpoczne troche i zmykamy na dworek, cudna pogoda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3756 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry trochę mnie nie było, przywitam się ładnie
![]() ![]() Spóżnione najlepsze życzenia dla Antosi rośnij zdrowa i zawsze uśmiechnięta ![]() Yellow fatalni Ci Twoi teściowie ![]() nancy przykro mi z powodu babci i niemiłego weekendu. Nie wiem co Ci poradzić w sprawie tz, a on nie wyładowuje w domu frustracji pracowych? Lady ![]() oraz ![]() ![]() za nami całkiem przyjemny walentynkowy weekend, w piątek mąż zabrał mnie do teatru na "Sztukę kochania" bardzo fajny spektakl, polecam zwłaszcza jako ciekawy wstęp do dalszych zabaw damsko- męskich ![]() ![]() tego posta już kilka godzin piszę pewnie doszło mi kolejne kilka stron do przeczytania, w drodze z pracy będę nadrabiać dalsze zaległości. |
![]() ![]() |
![]() |
#3757 |
Zakorzenienie
|
Nie ogarniam dziś mojego urwisa
![]() Właśnie siedzi i zakłada sobie bujawke na głowę ![]() Tyle miałam do powiedzenia i zapomniałam jak przyszło co do czego ![]() No nic ja sobie przypomnę to tu wrócę ![]() Kubusiu-sto latek słońce ![]() Zdjęcia cudne ![]()
#3758 |
Zadomowienie
|
Najlepsze zycznia dla Kubusia duzo zdrowia, szczescia i slodyczy ciocia ezzo zyczy
![]() Urocze zdjecia z roczku a ta czuprynka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3759 |
Zakorzenienie
|
Przecież on nie broi
![]() ![]()
#3760 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() jestem gość ![]() Cytat:
![]() ![]() kłopoty w pracy... jakby były to by mi powiedział... piękna pogoda dzisiaj, aż chce się żyć ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3761 | ||||
Zakorzenienie
|
Pola dostała Pulneo i Deflagemin, ale tak jak Kija pisała - to raczej na taki "większy"
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale powiedz mi, Ty je tu pomalowałaś tak całe, jakby to napisać... Aż do skórek po bokach? Bo z wizyt u kosmetyczek zapamiętałam jedno - żeby paznokcie i w ogóle palce wydawały się takie smuklejsze i w sumie nawet bardziej eleganckie, to się maluje tak na prosto, że już te "spadki" paznokci do skórki nie są malowane ![]() Fuj ![]() Cytat:
![]() Kochana, bo przecież w takich krajach jak Finlandia, Norwegia, chyba Szwecja i nie wiem jeszcze jakich, do końca ostatniej obowiązkowej szkoły (podstawówka/gimnazjum?) nie zadaje się NIGDY żadnych zadań do domu, bo to nieludzkie, nieetyczne i w ogóle be ![]() ![]() Widać nasi chcą wziąć dobry(?) przykład, tylko nie biorą pod uwagę, że nasze szkoły są sto lat za nimi, a już szczególnie te "stare kadry" niełatwo się na to przestawią ![]() Chyba musicie mieć jakiś puchaty ![]() Cytat:
![]() ![]() Mała, Nawijko, boskie chłopaki ![]() ![]() Kubeczku, wszystkiego najlepszego ![]() ![]() PS. Jak tam z chodzeniem? Coraz bliżej ta data ![]() --------------------------- Pola przespała całą noc - 23-7 ![]() ![]() ![]() A teraz miała 3h drzemkę (ja z nią ![]() ![]() Zmykam, idziemy na drugi spacer, tak jest pięknie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odpycha rękę, kręci głową, aż w końcu powie "; ne, nieee!" więc komunikuje jasno. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3763 |
Zakorzenienie
|
Dzsiaj byłam w żłobku, ptem w pracy, potem w żłobku, u pediatry, na koniec u okulisty. Blance ropieje oczko. Początek zapalenia spojówek.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3764 |
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/cizemka-pl-cudo-tr...971655117.html
Myślicie że nadają się na wiosnę? Proszę o opinie ![]()
#3765 |
Zakorzenienie
|
Mała, fajne buciki
![]() Fewciu, jejkuś, buziak dla Blanusi, zdrówka!!! ![]() Kubusiu, sto lat kochanie małe ![]() Dziecię ma bunt na karmienie. Nie chce być karmione. Chce samo. Podejrzewam, że w przeciągu dwóch dni kuchnia będzie do remontu ![]() ![]()
![]() |
#3766 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() latwo rzucic haslo NIE ZADAWAJMY PRACY DOMOWEJ! tylko chyba tam na gorze nikt nie wzial pod uwage tego ze jak dziecko nie bedzie mialo pisemnie nic zadane to juz taki jeden z drugim absolutnie do ksiazki nie zajrzy!!! i niby chcemy byc tacy strasznie wielce do przodu ale niestety mentalnoscia jestesmy daleeeeeeeko w tyle ![]() i tak naprawde takimi akcjami tylko utwierdza sie przekonanie ze dziecko w domu juz nie musi sie uczyc... o kurcze, zdrowka! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3767 |
Zakorzenienie
|
Bym zapomniala
![]() Wioooooooooosna, wiooooooooooosna, wiosna ach to TY!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3768 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3769 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam i kupiłam <3 http://allegro.pl/next-nowe-trampki-...982044858.html - cena super! (normalnie grubo ponad 100)
|
![]() ![]() |
![]() |
#3770 |
Zakorzenienie
|
Dziekujemy za mile slowa
![]() Bossszzz, dlaczego ten 3bit jest taki dobry ![]() Meneq, ciezko o mrozonke z sama kukurydza. Groszku nie kupowalam, bo nie wiem co zrobie z reszta jak Kuba nie zje (ja nie lubie). Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3771 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zresztą, jak tak patrzę w googlach, to tipsy w kolorze są zawsze na całej płytce robione. Z tego, co mi wiadomo, to na tipsach się nie zostawia prześwitów. Może inaczej jest ze zwykłym lakierem, ale w końcu ja mam tips cały żelowy, poza tym pod spodem mam tylko clear i gdybym nie pomalowała całej płytki, to byłoby widać kieszonkę tipsa na bokach. Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2014-02-17 o 17:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3772 |
Zakorzenienie
|
o rany toż to chłop a nie chłopczyk i jakie włoski
![]() no cudowności ![]() dziewczyny, wrociłam od chirurga, wiecie co, wyć mi się chce, wizyta 3 minuty nie powiedział mi nic nowego a wręcz odwrotnie,że trzeba byc przy nadzieji ze podczas narkozy nie powinno sie nic stać choć czasem tak się dzieje ![]() za 3 minuty wykładu zapłaciłam, uwaga.... 150 zeta, TZ się do mnie nie odzywa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3773 | |
Zakorzenienie
|
Bo to 3BIT, heloł
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Będzie medal ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Ewik, sto lat kochana ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3774 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dokładnie ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Też się muszę za jakimiś butkami rozejrzeć. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3775 | |||||||
Zakorzenienie
|
w końcu mam czas nadrobić Was
![]() Cytat:
![]() Dzisiaj była, jutro nie pójdzie, ze względu na te spojówki. Okulistka powiedziała, że w środę można Ją oddać na parę godzin, bo już nie zaraża. Także ten tydzień będzie chodzić, bo ja pracuję po parę godzin, rzygotowuję do egzaminu gimnazjalistów. A w następnym to jeszcze nie wiem ![]() Swoją droga wszyscy tak narzekali na tą trzecią klasę gimnazjum, a dzisiaj przyszła ponad połowa osób na DOBROWOLNE zajęcia w FERIE. Siedzieliśmy trzy godziny. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Lady ja myślę, że Pietraszko musi jakoś więcej w dzień jeść. Bo sama pisałaś, że Mały czasem zwyczanie nie ma czasu jeść. Więc suma sumarum nie dojada. A co do nocy to ja bym zrobiła drastycznie. Po prostu nie dała jednej butelki. Jeśli wiesz, że to szkodzi, to trzeba tak. Myślę, że potrwa to kilka nocy, ale przyniesie skutek. ![]() [QUOTE=BlackSanctum;451846 09 Dziewczyny, w załączniku moje pierwsze tipsy żelowe. Jak Wam się podobają? [/QUOTE] Bardzo ładne ![]() w życiu nie wezmę do ust golonki ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3776 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3777 |
Zadomowienie
|
meneq zamowilam juz to curry i jak tylko dojdzie to bede robic. Na pewno dam znac czy smakowalo
![]() ![]() marsi, Lady jak tam po wizytach? fewciu biedna Blanka, wspolczuje zapalenia ![]() karusia bardzo ladne butki i super cena! ![]() Sorki, mialo byc Mala oczywiscie ![]() ![]()
02.10.2010 - Gabi ![]() 18.01.2013 - Lili ![]() Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2014-02-17 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3778 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() o prosze, Ewik ![]() Cytat:
![]() tez tak mowilam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3779 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() co do żłobka, to jak wyżej, a co do pobudek to tak, 4.50 w porywach do 5. A przeciez ja od miesiąca pracuję na miejscu. Więc od miesiąca mogłaby wstawać o ludzkiej porze ![]() Moc buziaków dla Kubusia! Pamiętam smsa którego mi wysłałaś po porodze ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() W szoku ciężkim byłam ![]() Cytat:
![]() a bo to była ta Wasza pochwalna po kontroli ? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() piekna fryzura ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Szkoda że Tancerze już nie lecą ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.