|  2014-02-09, 16:17 | #61 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Różności w lutym - kosmetyki, lakiery, suplementy

coś u mnie?

__________________ Nowy wątek  wszystko do manicure hybrydowego -  hybrydy SEMILAC i nie tylko, lampy UV, naklejki, topy bazy, tipsy, zestaw manicure japoński itp. | 
|     |   | 
|  2014-02-10, 21:48 | #63 | 
| Zakorzenienie | 

Widzę kilka rzeczy, ale nie za rolki :-( Rolki raczej tylko za flaszki (poza tym są wystawione na aukcji). 
				__________________ Wymienię: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1273535 Poszukuję: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post42372633 | 
|     |   | 
|  2014-02-12, 13:41 | #65 | 
| Zakorzenienie | 

Dziękuję za przypomnienie  Ten pędzel do różu był Mario Luigi, był używany, napisy prawie starte, z włosiem wszystko ok. Tego typu jak mam te czarne w swoim wątku. 
				__________________  Ćwiczę  Dążę do wyznaczonych celów i zawsze je osiągam, to tylko kwestia czasu | 
|     |   | 
|  2014-02-12, 13:49 | #66 | 
| Zakorzenienie | 

sprawdzę wieczorem dokładnie, bo masz dużo rzeczy w wątku i jakby co to odezwę się    
				__________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1117911 | 
|     |   | 
|  2014-02-14, 17:50 | #67 | 
| Zakorzenienie | 

hop hop    | 
|     |   | 
|  2014-02-14, 18:08 | #68 | 
| Zakorzenienie | 

ELF do pudru - użyty raz Ecotools: do różu, cieni, eyelinera/brwi, szczoteczka/grzebyk do brwi i rzęs - użyte kilka razy, stan bdb Infinity do cieni - nowy w zamian mam(poza wątkiem) do podkładu the body shop, do pudru bez nazwy, do rózu z anabelle minerals, ale ten ostatni nie wiem czy oddam, poza tym mam to co w wątku ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- olej ze słodkich migdałow 100ml nowy to tez mi sie podoba | 
|     |   | 
|  2014-02-15, 10:49 | #69 | 
| Zakorzenienie | 

Hej  Tak myślę, że na tą jedną rzecz nie bardzo opłaca nam się wymieniać, więc może innym razem   
				__________________  Ćwiczę  Dążę do wyznaczonych celów i zawsze je osiągam, to tylko kwestia czasu | 
|     |   | 
|  2014-02-15, 22:14 | #71 | 
| Zakorzenienie | 

jednak podziękuję   ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- bo chodzi o to, że ten do różu sobie zostawię. a samego do podkladu pewnie bys nie chciala. | 
|     |   | 
|  2014-02-16, 15:33 | #72 | 
| Rozeznanie | 

cos u mnie za - L'oreal true match powder n1 soft ivory, niewielki ubytek, pudełko trochę wytarte od noszenia w torebce - Vollare, Egyptian Earth, puder w kulkach nr 3, maźnięty dla sprawdzenia koloru - Bell, róż nr 4, maźnięty ze 2 razy - Diadem, róż do policzków nr 08, nieużywany, ale cały połamany - Loreal tusz Voluminous Million Lashes 655 kolor Black Brown - nowy, wymiana tylko i wyłącznie za inny nowy, czarny tusz Loreal lub Max Factor 
				__________________ [URL]https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=53718370 #post53718370[/URL] - wymianka! -córeczka - Adusia   -maltańczykomaniaczka - Mufinek  -branża TSL  -germanistyka  -handmade for kids  -dbam o włosy - jest już 60cm  | 
|     |   | 
|  2014-02-19, 22:26 | #73 | 
| Zakorzenienie | 

hop    | 
|     |   | 
|  2014-02-20, 18:17 | #74 | 
| Zakorzenienie | 

Hej, znalazłabyś coś u mnie za pędzle ecotools, wodę do iniekcji i Mgiełkę Bath & Body Works 88 ml Japanese cherry blossom - ubytek 1 cm?

__________________ | 
|     |   | 
|  2014-02-20, 23:27 | #75 | 
| Raczkowanie | 

Hej, Zainteresowały mnie suplementy Meridian (chlorella/spirulina). Nie wiem czy byłabyś zainteresowana wymianą ze mną? Jak tak to napisz proszę, czy to są tabletki czy kapsułki żelatynowe. Pozdrawiam. | 
|     |   | 
|  2014-02-21, 20:34 | #77 | 
| Zakorzenienie | 

zapraszam do nowego wątku, mnóstwo dokładek

__________________ SUKIENKI kosmetyki książki nowa bielizna i odzież Pędzel [/B][/U][/COLOR]flat top! | 
|     |   | 
|  2014-02-22, 15:34 | #78 | 
| Asystent Administratora | 

Niestety, te filtry które masz mnie nie interesują, szukam tych z firm dermokosmetycznych. Pozdrawiam    | 
|     |   | 
|  2014-02-23, 17:56 | #80 | 
| Zadomowienie | 

nic   | 
|     |   | 
|  2014-02-24, 22:22 | #81 | 
| Zakorzenienie | 

cos za szczotkę z włosia dzika? ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- to moze jeszcze cos znajdziesz? zalezy mi na szczotce   | 
|     |   | 
|  2014-02-25, 21:49 | #82 | 
| Zakorzenienie | 

Coś za: Alba Botanica Hawaiian Sunscreen SPF 45 ELF do pudru - użyty raz ekstrakt z papai, ZSK szczotka z włosia dzika ? Edytowane przez EbonyLuna Czas edycji: 2014-02-25 o 21:51 | 
|     |   | 
|  2014-02-26, 22:06 | #84 | 
| Raczkowanie | 

| 
|     |   | 
|  2014-03-01, 19:22 | #85 | 
| Zakorzenienie | 

Hej, znalazłabyś coś u mnie za: - Szampon Eco Cosmetics pielęgnacyjny z liściem oliwnym i malwą 200 ml - Pasta do zębów Crest 99 g – nowa - Pasta do zębów zielona herbata z miętą 75 ml Urtekram, bez dodatku fluoru - nowa - Płyn do płukania ust SCOPE 44 ml – nowy, zerwana folijka - 2 herbaty: jablko i mięta oraz zielona (w kostce) - lakier Lovely (ten niebiesko-miętowy) - pilniczki paierowe (takie pomarańczowe, małe) - blok polerski (ten drugi od prawej - niebiesko, fioletowy) 
				__________________ Wymienię: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1273535 Poszukuję: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post42372633 | 
|     |   | 
|  2014-03-01, 19:28 | #86 | 
| Zadomowienie | 

moze znajdziesz cos u mnie tym razem ?    | 
|     |   | 
|  2014-03-01, 21:39 | #87 | 
| Zakorzenienie | 

Jeśli to nie problem, zrobiłabym zdjęcia jutro. Na razie wrzucę z googli, aby mniej więcej przybliżyć. Co do próbek EDM, wolałabym ich nie ruszać, bo są nowe i nie używane, a niestety opakowanie całkowicie nieprzeźroczyste, dlatego mam nadzieję, że foty z internetu to nie problem    Zdjęcia bronzera zrobię przy świetle dziennym, bo teraz nic z tego by nie wyszło. ecotools, joursna, tonymoly, all smiles bronzed finishing dust, missha I, II [jaśniejszy to ten mój] | 
|     |   | 
|  2014-03-02, 10:55 | #88 | 
| Zadomowienie | 

Mogę się podzielić kwasem LHA,bo sama nie zdąże zuzyc - odsypka 2 gr (wazn do grudnia 14r.),no i jeszcze kolagenem z elastyną,bo też zawsze nie zdążam zużyc

| 
|     |   | 
|  2014-03-02, 18:06 | #89 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-09 Lokalizacja: zawsze tam gdzie Ty... 
				Przekupka: 163 pkt  / 100% pozyt. | 

coś u mnie za szampon Eco Cosmetics oraz - Alcon Opti-Free Express 120 ml - nowy, nieotwierany, data ważności 2014/04, jw.?

__________________ "Czas robi swoje, a Ty człowieku?..." H.Murakami wymiana-ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1252356  wymiana- kosmetyki:https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post87214768 | 
|     |   | 
|  2014-03-03, 09:27 | #90 | 
| Zakorzenienie | 

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.

]
 ]