![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Różności w lutym - kosmetyki, lakiery, suplementy
Wątek nieaktualny.
Edytowane przez zapaałka Czas edycji: 2014-04-09 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Różności w lutym - kosmetyki, lakiery, suplementy
1. Cetaphil MD Dermoprotektor – odlewka do buteleczki 29 ml
- Isana Med krem na noc z mocznikiem - 2/3 opakowania - Alterra Aloe Vera krem na dzień 50 ml - więcej jak ½ - AA, nawilżający krem ochronny z efektem wygładzenia SPF 15, do cery suchej - świeżutki, ubytek jednego testu - Żel aloesowy Mill Creek - chętnie odlewka, bo sama nie zużyję całości ![]() - Bourjois, woda micelarna do demakijażu twarzy i oczu 250 ml – troszkę mniej niż ½ - Alba Botanica Hawaiian Sunscreen SPF 45 – użyty z 4-5 razy - Sun Ozon sensitiv, mleczko SPF 50, 50 ml - użyte 2 razy - Johnson's krem do rąk 100 ml – zostało 75 ml - Green Pharmacy, Jaskółcze ziele, krem do rąk i paznokci - nowy, folijka zabezpieczająca zerwana dla powąchania zapachu - Ava Cosmetics krem do stóp, ulga dla popękanych pięt – nowy 2. Szampon Eco Cosmetics pielęgnacyjny z liściem oliwnym i malwą 200 ml – nowy - Urtekram, Ekologiczny szampon z glinką 250 ml - 1/4 opakowania - Aphogee, Keratin 2 Minutes Reconstructor 237 ml – 1/2 buteleczki, produkt nie posiada daty ważności – info od producenta - Joico, odżywka do włosów farbowanych 300 ml – ciężko ocenić, zostało może z 40-50 ml - Yves Rocher, żel pod prysznic Yellow Peach 50 ml – nowy - Secret powder fresh, antyperspirant, 96g – nowy - Pasta do zębów Crest 99 g – nowa - Pasta do zębów zielona herbata z miętą 75 ml Urtekram, bez dodatku fluoru - nowa - Płyn do płukania ust SCOPE 44 ml – nowy, zerwana folijka - Pasta do zębów NOW z ksylitolem, 181 g - używana, zostało ok. połowę, nie polubiłyśmy się, a że niedostępna w PL to może ktoś inny skorzysta 3. Olej ze słodkich migdałów 100 ml – nowy, 11. 2015 - Olej ze słodkich migdałów 60 ml - nowy, 11. 2014 - Olej z czarnuszki 60 ml - nowy (tylko za coś z wish), całość lub odlewka, 09.2014 - Olej sezamowy/lniany/z pestek dyni tłoczone na zimno - odlewki po 50 lub 100 ml do plastikowych opakowań - Zielony Klub, Betaina - próbka - ZSK, Peeling ze skały wulkanicznej 50 ml – użyty raz - Buteleczki z ciemnego szkła na serum 10 ml – nowe - Woda do iniekcji do serum z wit. C, 5 ml – nowe - Zakraplacz/pipeta szklany - nowy - Zielony Klub, zapachy kosmetyczne do domowych mazideł, próbki 0,5 ml – nowe Francuska Wanilia; Płatki, Mleko i Marcepan; Czerwone Granaty (http://zielonyklub.pl/olejki-zapachowe.html) - ZSK peeling z nasion bzu czarnego – próbka - Wenza - wosk pszczeli, do mazideł - oddam 1/4 lub połowę ramki (na zdjęciu 1/4 wielkości) 4. gliceryna roślinna ZSK, 60 ml, 06.2014 z wymianki, zdublowały mi się z moimi zapasami: - kwas mlekowy ZSK, 30 ml, 03.2014 - ok. 1/3 buteleczki - kwas salicylowy Calaya, 10 g, 01/2015 - niewielki ubytek - mocznik ZSK, 06.2014 - ekstrakt z papai, ZSK, 5g, 05.2014 - oryginalnie zamknięty, oddam połowę, bo nie zdążę zużyć 5. PÓŁPRODUKTY tylko w formie odlewek, ilość do ustalenia: - Beautyever, Gliceryna roślinna - Zielony Klub, Polysorbate 80 - ZSK, Emulgator SLP - Beautyever, Mocznik - Zielony Klub, Masło SHEA – 50 g 6. Delights, delikatna mgiełka do ciała, Sweet Pea, 236 ml - 2/3 buteleczki - Mgiełka bodycology Exotic cherry blossom 59 ml – niewielki ubytek - Mgiełka Bath & Body Works 88 ml Japanese cherry blossom - 1/2 opakowania - Mgiełka Bath & Body Works 88 ml Japanese cherry blossom - ubytek 1 cm 7. Szczotki do włosów: - drewniana rączka i metalowe ząbki zakończone kulkami (brak jednej) - szczotka bodajże z dzika z drewnianą rączką, kupiona w salonie fryzjerskim (ok. 40 zł), bardzo fajna jednak moje cienkie pióra się z nią nie polubiły 8. Victoria's Secret Midnight Exotics deep berry żel pod prysznic - nowy, tylko za coś fajnego - puder bambusowy BU - odsypka w strunie, gdyż nie zużyję całego do grudnia - puder w kamieniu L'oreal True Match kolor n1 lub w2, oddam jeden, używane, przytarte pudełko od noszenia w torebce - różowy cień Lemax raz maźnięty - rozświetlacz Inglot kolor 83 - zużycie widocznie, mam z wymianki, ale nie umiem się tym posługiwać Edytowane przez zapaałka Czas edycji: 2014-04-08 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1. Almay clear complexion, kolor neutral 400, 30ml - około 80%
- L'oreal true match powder n1 soft ivory, niewielki ubytek, pudełko trochę wytarte od noszenia w torebce - Vollare, Egyptian Earth, puder w kulkach nr 3, maźnięty dla sprawdzenia koloru - Bell, róż nr 4, maźnięty ze 2 razy - Diadem, róż do policzków nr 08, nieużywany, ale cały połamany ![]() - Loreal tusz Voluminous Million Lashes 655 kolor Black Brown - nowy - Ciemniejszy cień do brwi z paletki Essence z pędzelkiem – opakowanie rozpadło mi się w podróży, ten ocalał - za drobiazg - Essence Long Lasting kredka do oczu, 02 Hot Chocolate - użyta ze 2-3 razy - Eveline kredka do oczu, kolor grey - użyta 1 raz 2. Rimmel, szminka w kolorze Airy Fairy 070 - używana - Lip Smacker Tropical, błyszczyk - użyty 2-3 razy - Lip Smacker Skittles, Mango Tangelo, błyszczyk, 5,9 ml - 3/4 opakowania - balsamy Lip Smacker - nowe i nieużywane, jednak kilkukrotnie otwierane do powąchania, więc wierzch balsamów jest znacznie porysowany od zamykania ![]() LP Fanta Orange / LP Watermelon / LP Barq's - Sierra Bees, balsam do ust, granat - nowy, odkręcony do powąchania 3. Dwa pierwsze pędzle wyłącznie za odpowiedniki (do pudru i różu) innej firmy ELF do pudru - użyty raz Ecotools: do różu, cieni, eyelinera/brwi, szczoteczka/grzebyk do brwi i rzęs - użyte kilka razy, stan bdb Infinity do cieni - nowy 4. Lakiery Savina 18,5 ml Eveline French Manicure Rose nr 569, 12 ml - przeterminowany, konsystencja ok, dorzucę za darmo do wymianki Editt Cosmetics Expressive, 10 ml Orly Nailtrition, perłowa odżywka do paznokci 5,3 ml Butterfly Life Style nr 35, 11 ml Bell z lekkim połyskiem, z zestawu do frencha Safari, 12 ml DOR French Manicure, 9 ml Cliche Baby, 11 ml Vollare nr 17, mocny róż, 10 ml Catrice 20, Meet Me At Coral Island Golden Rose with Protein 326 Miss sporty Lasting Colour nr 375, róż perłowy, 7 ml Miss sporty Lasting Colour nr 400, 7 ml Simple Beauty nr 182, brzoskwiniowy, 11 ml DOR nr 49, pomarańczowy, 9 ml Bell Glam Wear nr 442, beż z lekkim połyskiem, 10 g Nail Tek Xtra – świeży, machnięty ze 3 razy obficie, nie mogę dostać u siebie bazy, więc chętnie wymienię Eveline 8w1 Verona bezbarwny - wzmacniający Safari zielono-niebieski 12 ml Lovely Gloss like gel nr 110, zielony ala mięta, 8 ml Eveline miniMAX 808 Risque Menta, jasna zieleń, 8 ml DOR 61/1, zielony ala mięta 9 ml Cliche Metal, szary, 11 ml Eveline Happy colours nr 605, szary, 4,5 ml 5. Pilniczki papierowe, bloki - wszystkie nowe, trochę porysowane - leżą razem w jednym opakowaniu, brak różowego Tropical Płytki do wzorków + stempelek 6. woreczki strunowe: kupione na allegro, większość nigdy nie używana brokaty: gruby zielony, niebieski; 'opiłki': różowe, białe z połyskiem różowym, srebrne; kółeczka z dziurką: czarne, przezroczyste, srebrne z różowym paskiem, przezroczyste z różowym połyskiem, fioletowe; cyrkonie: kwiatuszki, serca, okrągłe, okrągłe różowe; sześcioboki bezbarwne z różowym połyskiem, czarne wstążeczki, kółka: srebrne, fioletowe, różowe. * pojemniczki: buliony: różowy, kremowy; brokat srebrny, suszone kwiatki Edytowane przez zapaałka Czas edycji: 2014-04-08 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1. Witamina B12, Target, 500 mcg, 100 tabletek - zostało 73
- Herbapol, Piękne włosy 2 op. - nowe, bardzo fajny skład - Meridian, Spirulina 700 tabletek – nowa - Młody jęczmień sproszkowany 100%, Aura, 200g – nowy - Meridian, Chlorella - Super Alga 1200 sztuk, zostało ok. 1000, oddam całość lub część, otwarte w październiku - Equate, NiteTime - płyn przeciwko bólom, gorączce, katarowi itd, 355 ml - nowy, 01.2015 - Aspiryna, Equate, 325 mg, początkowo 100 tabletek, używam do maseczki, mogę oddać połowę - Aspiryna 325 mg, 140 tabletek - NOWA, dobra na ból, a jeszcze lepsza do maseczki aspirynowej - IBUPROFEN, Equate, tabletki 200 mg, 250 sztuk, oryginalnie zamknięte, 2 opakowania – 07/2014 - IBUPROFEN 200 MG, WELBY, 100 TABLETEK - 04.2014 - NOWY 2. Dary Natury – ekologiczna herbata owocowy raj – nowa - Dary Natury – ekologiczna herbata jabłko-mięta – ubytek 3 torebek - Herbata zielona - prasowane liście w kostce - Victoria's syrop barmański do kaw i drinków KOKOS - odlewka - Delux syrop o smaku karmelowym do kaw i deserów – odlewka lub całość - Victoria's syrop barmański do kaw i drinków MIĘTA 50 ml - więcej niż 1/2 - data ważności 11/13 ale smak i konsystencja bez zmian - Victoria's syrop barmański do kaw i drinków CUKIER TRZCINOWY - mniej niż 1/2 - Kamis, przyprawa w młynku do kawy i deserów – ubytek minimalny - Kardamon mielony 50 g - Batom, Stewia, naturalny słodzik w płynie 60 ml – nowy - BIO napój czekoladowy w proszku o smaku karmelowym 250 g – ½ opakowania - Agar – zamiennik żelatyny, 10 g – nowy 3. Amerykańskie mydła w kostce: Irish Spring Icy Blast Deodorant Soap 9 szt., Olay, Coast – nowe - Tampony z aplikatorem, mix (Tampax, OB, Target) – około 20-30 sztuk - Orzechy piorące proszek – nowe - Meridian, Bzyk Factor, opaska odstraszająca komary, 120 h działania – nowa 4. Kawa ziarnista Starbucks, Dark, 1,13 kg - świeża, nowa (mocna cholera ![]() *poza wątkiem mam jeszcze odsypkę 10 dkg tej samej kawy w strunie, na próbę 5. Depilator Braun Silk Epil Super Soft Plus, dostałam od koleżanki jako nówkę, przeleżał długo w szafie, wypróbowany 2 razy, jednak nie dla mnie te tortury - Telefon Nokia Xpress Music, bodajże 5130 (rozładowany i nie mam jak sprawdzić modelu), simlock amerykański T-mobile 6. Gratisy (wspomnij przy wymianie) - Naklejki do paznokci - Żel nawilżający i do masażu Preventivo, Rossmann, 100 ml - ubytek kilku pompek, 5 stycznia, ważny 3 miesiące - bardzo dobrze nawilża i nie podrażnia, jednak już mi niepotrzebny - Lakier mini Happy colours - Dr Scholl's, preparat na odciski i modzele, nieotwierany, data ważności 10.2013 (dorzucę do wymianki) - Lusterko do torebki 7. pusta buteleczka po Bvlgari BLACK 75 ml z kartonikiem, gdyby ktoś zbierał 8. plastry przeciwbólowe z magnesem "Qiangli", nowe (brak kartonika, ale jest instrukcja) http://www.biohit.pl/pl/p/Plastry-pr...%9EQiangli/129 - Feng You Jing essential oil - chiński olejek leczniczy na różne bóle, bodajże 3 ml, mogę oddać 4-5 sztuk (brak kartoników) http://qi.com.pl/olejek-feng-jing-es...er-p-2400.html Edytowane przez zapaałka Czas edycji: 2014-04-08 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dokładki
1. PIESOWE: - zabawki dla psa (1. i 3. (z piszczałką w środku) nowe, 2. w jednym miejscu lekko gryźnięta) - sweterek w kratę dla malutkiego psa lub innego zwierza, rozmiar XXS, nowe (kupiłam za małe), dziurka na plecach na smycz - ubranko czarne XS, od spodu futerko, zapinane pod szyją i na brzuchu, mało używane *wymienię najchętniej za coś dla małego psa typu smycz automatyczna, obroża, szampon* 2. Przyrząd do manicure/pedicure na prąd, kupiony w Lidlu, stan dobry 3. Zestaw do manicure - nowy - lusterko powiększające na przyssawki 15x + nowa penseta z podobnego zestawu - woski YC z wymiany: Fireside Treats, malutki ubytek i Sparkling Lemon - malusieńki kawałek na próbę (wybacz rzen, nie moje zapachy ![]() 4. Lirene, intensywny biokrem odżywczo-regenerujący na noc, nowy, 11.05.2014 - woda termalna LRP 150 ml, nowa - czarne mydło, producent BIOPUR, zostało ciut mniej niż połowa ze 100 ml - wazelina 28 g, mały ubytek - oddam za drobiazg 5. Te rzeczy za drobiazg: - antyperspiranty Secret, przerzuciłam się na dezodoranty eko, używane, ale można spokojnie odciąć część i używać dalej (w poście #2 mam do wymiany jeszcze jeden nowy antyperspirant Secret) - próbki perfum: CK free for men (więcej niż 1/2), Davidoff Hot Water (ciężko stwierdzić, ale na pewno na jeden porządny psik), Lacoste Essential (1/4) i Burberry Brit Rhythm w formie tatuażu - 2 sztuki 6. Płyny do soczewek (mam nowe okulary, których nie ściągam z nosa, odstawiłam chwilowo wszystkie szkła i płyny, a daty ważności gonią ![]() - Alcon Opti-Free Replenish 300 ml - nowy i nieotwierany, data ważności 2014/02, kupiony w aptece, więc przechowywany w odpowiednich warunkach, spokojnie można używać jeszcze jakiś czas (do pół roku po otwarciu) info z opakowania - dorzucę za darmo - Alcon Opti-Free Express 120 ml - nowy, nieotwierany, data ważności 2014/04, jw. 7. Top coat (wysuszacz) Poshe - wymienię tylko za Seche Vite - kwas kojowy ZSK - 5 g, ubytek szczypty, 12.2014 - francuska glinka czerwona 50 g, ubytek 1-2 maseczek, jednak mi nie podeszła, opakowanie było wypełnione do połowy, 08.2015 8. Waga kieszonkowa pomocna przy kręceniu domowych mazideł 500g/0.1g. Mam ją już chwilę, stan oceniam na db+. 9. Tabletki do wybielania sztucznej szczęki, bardzo dobrze wybielają... paznokcie ![]() 10. Garnier Color Naturals Creme Nr 10, bardzo bardzo jasny blond, nowa - henna RefectoCil 1.1 grafitowa, zostało na 1 użycie - rękawiczki bawełniane do masek/kremów do rąk - ZSK, olejek z limetki kwaśnej, nowy Edytowane przez zapaałka Czas edycji: 2014-04-08 o 21:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
mam nadzięję,że juz można
![]() coś za: cetaphil,olej z czarnuszki (odlewkę),z pestek dyni,lniany,masło shea? Spod lady mogę wyciągnać Nail Teka II, ekstrat z soku granatu,zrobić odlewki/odsyki mocznika,keratyny,mleczan u sodu,oddać do 1g kwasu LHA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Aspiryna, Equate, 325 mg, początkowo 100 tabletek, używam do maseczki, mogę oddać połowę Aspiryna 325 mg, 140 tabletek - NOWA, dobra na ból, a jeszcze lepsza do maseczki aspirynowej IBUPROFEN, Equate, tabletki 200 mg, 250 sztuk, oryginalnie zamknięte, 2 opakowania – 07/2014 IBUPROFEN 200 MG, WELBY, 100 TABLETEK - 04.2014 - NOWY Victoria's syrop barmański do kaw i drinków KOKOS - odlewka Delux syrop o smaku karmelowym do kaw i deserów – odlewka Victoria's syrop barmański do kaw i drinków MIĘTA Victoria's syrop barmański do kaw i drinków CUKIER TRZCINOWY Kamis, przyprawa w młynku do kawy i deserów – ubytek minimalny BIO napój czekoladowy w proszku o smaku karmelowym 250 g – ½ opakowania Amerykańskie mydła w kostce: Irish Spring 9, Olay, Coast – nowe, kilkanaście kostek ??? (za wszystko albo chociaż jakąś część) ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za:
Ecotools do cieni Ecotools do linera olej ze słodkich migdałow 100ml nowy Eveline 8 w 1?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, cos za: Ava Cosmetics krem do stóp, ulga dla popękanych pięt – nowy Aphogee, Keratin 2 Minutes Reconstructor 237 ml – 1/2 buteleczki, produkt nie posiada daty ważności – info od producenta Olej ze słodkich migdałów 60 ml - nowy - Olej z czarnuszki 60 ml - nowy (tylko za coś z wish), całość lub odlewka - Olej sezamowy/lniany/z pestek dyni tłoczone na zimno - odlewki po 50 lub 100 ml Zielony Klub, zapachy kosmetyczne do domowych mazideł, próbki 0,5 ml – nowe Francuska Wanilia; Płatki, Mleko i Marcepan; Czerwone Granaty - balsamy Lip Smacker - nowe i nieużywane, jednak kilkukrotnie otwierane do powąchania, więc wierzch balsamów jest znacznie porysowany od zamykania ![]() LP Fanta Orange / LP Watermelon / LP Barq's
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś za ozdoby do paznokci??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie sporo rzeczy m.in szampon, kredki do oczu i inne
Czy znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#12 |
BAN stały
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hej
![]() moze cos u mnie za Secret powder fresh, antyperspirant, 96g – nowy Pasta do zębów Crest 99 g – nowa - Meridian, Chlorella - Super Alga 1200 sztuk, zostało ok. 1000, oddam całość lub część, otwarte w październiku Aspiryna 325 mg, 140 tabletek - NOWA, dobra na ból, a jeszcze lepsza do maseczki aspirynowej jak z data waznosci tych w/w lekarstw? - Victoria's syrop barmański do kaw i drinków KOKOS - odlewka - Delux syrop o smaku karmelowym do kaw i deserów – odlewka Kamis, przyprawa w młynku do kawy i deserów – ubytek minimalny - Kardamon mielony 50 g Amerykańskie mydła w kostce: Irish Spring 9, Olay, Coast – nowe, kilkanaście kostek
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za pędzel ELF i Ecotools do różu?
![]() Jeżeli znalazłabyś coś i skłaniałabyś się ku większej wymiance, to z pewnością jeszcze coś u Ciebie wpadłoby mi w oko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś za
. Cetaphil MD Dermoprotektor – odlewka do buteleczki 29 ml - Bourjois, woda micelarna do demakijażu twarzy i oczu 250 ml – troszkę mniej niż ½ 3. Olej ze słodkich migdałów 100 ml – nowy - Olej ze słodkich migdałów 60 ml - nowy - Olej z czarnuszki 60 ml - nowy (tylko za coś z wish), całość lub odlewka - ZSK, Peeling ze skały wulkanicznej 50 ml – użyty raz - ZSK peeling z nasion bzu czarnego – próbka? ![]()
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
Znajdziesz coś u mnie za: - Mgiełka Bath & Body Works 88 ml Japanese cherry blossom - ubytek 1 cm -LP Fanta Orange -Aspiryna 325 mg, 140 tabletek - NOWA, dobra na ból, a jeszcze lepsza do maseczki (mogę przyjąć mniej ![]() -Kamis, przyprawa w młynku do kawy i deserów -olej sezamowy Zapraszam
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
cos za
2. Szampon Eco Cosmetics pielęgnacyjny z liściem oliwnym i malwą 200 ml – nowy - Urtekram, Ekologiczny szampon z glinką 250 ml - 1/4 opakowania - Aphogee, Keratin 2 Minutes Reconstructor 237 ml – 1/2 buteleczki, produkt nie posiada daty ważności – info od producenta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za voluminous million lashes
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie w obu watkach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
- Yves Rocher, żel pod prysznic Yellow Peach 50 ml – nowy - Pasta do zębów Crest 99 g – nowa - Olej ze słodkich migdałów 60 ml - nowy - Olej z czarnuszki 60 ml - nowy (tylko za coś z wish), całość lub odlewka - Olej sezamowy/lniany/z pestek dyni tłoczone na zimno - odlewki 50ml - Zielony Klub, zapachy kosmetyczne do domowych mazideł, próbki 0,5 ml – nowe Francuska Wanilia; Płatki, Mleko i Marcepan; Czerwone Granaty (http://zielonyklub.pl/olejki-zapachowe.html) - ZSK peeling z nasion bzu czarnego – próbka - Wenza - wosk pszczeli, do mazideł - oddam 1/4 lakier Eveline miniMAX 808 płytka (wzory panterka, zebra) Kawa ziarnista Starbucks, Dark, 1,13 kg - świeża poza wątkiem mam rolki r. 40 (prawie nówki - użyte max 3 razy)
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
baza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
hej, daj znać co z naszą wymianą
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
zarezcam,ze mój jest nadal rzadki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|Podoba mi się u Ciebie chyba z setka rzeczy. Widzisz coś u mnie?
Dary Natury – ekologiczna herbata owocowy raj – nowa - Dary Natury – ekologiczna herbata jabłko-mięta – ubytek 1 torebki - Żel aloesowy Mill Creek - chętnie odlewka, bo sama nie zużyję całości - Bourjois, woda micelarna do demakijażu twarzy i oczu 250 ml – troszkę mniej niż ½ - Alba Botanica Hawaiian Sunscreen SPF 45 – użyty z 4-5 razy - Sun Ozon sensitiv, mleczko SPF 50, 50 ml - użyte 2 razy - Johnson's krem do rąk 100 ml – zostało 75 ml - Green Pharmacy, Jaskółcze ziele, krem do rąk i paznokci - nowy, folijka zabezpieczająca zerwana dla powąchania zapachu - Ava Cosmetics krem do stóp, ulga dla popękanych pięt – nowy 2. Szampon Eco Cosmetics pielęgnacyjny z liściem oliwnym i malwą 200 ml – nowy - Urtekram, Ekologiczny szampon z glinką 250 ml - 1/4 opakowania - Aphogee, Keratin 2 Minutes Reconstructor 237 ml – 1/2 buteleczki, produkt nie posiada daty ważności – info od producenta - Joico, odżywka do włosów farbowanych 300 ml – ciężko ocenić, zostało może z 40-50 ml - Yves Rocher, żel pod prysznic Yellow Peach 50 ml – nowy - Secret powder fresh, antyperspirant, 96g – nowy - Pasta do zębów Crest 99 g – nowa - Pasta do zębów zielona herbata z miętą 75 ml Urtekram, bez dodatku fluoru - nowa - Płyn do płukania ust SCOPE 44 ml – nowy, zerwana folijka -Pasta do zębów NOW z ksylitolem, 181 g - używana, zostało ok. połowę, nie polubiłyśmy się, a że niedostępna w PL to może ktoś inny skorzysta 3. Olej ze słodkich migdałów 100 ml – nowy - Olej ze słodkich migdałów 60 ml - nowy - Olej z czarnuszki 60 ml - nowy (tylko za coś z wish), całość lub odlewka - Olej sezamowy/lniany/z pestek dyni tłoczone na zimno - odlewki po 50 lub 100 ml - Zielony Klub, Betaina - próbka10 ml – nowe - Woda do iniekcji do serum z wit. C, 5 ml – nowe - Zakraplacz/pipeta szklany - nowy - Zielony Klub, zapachy kosmetyczne do domowych mazideł, próbki 0,5 ml – nowe Francuska Wanilia; Płatki, Mleko i Marcepan; Czerwone Granaty
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
ok, to daj znać jutro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
nail teka zaczęłam używać Jest jakieś 3/4 opakowania
U cb podobają mi się cetaphil, aleos, masło shea i pędzelki ET: do pudru i linera |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Victoria's syrop barmański do kaw i drinków KOKOS - odlewka
- Delux syrop o smaku karmelowym do kaw i deserów – odlewka - Victoria's syrop barmański do kaw i drinków MIĘTA 50 ml - więcej niż 1/2 - Victoria's syrop barmański do kaw i drinków CUKIER TRZCINOWY - mniej niż 1/2 - BIO napój czekoladowy w proszku o smaku karmelowym 250 g – ½ opakowania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:52.