Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-07, 20:20   #4711
navioe
Zakorzenienie

Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII

Cytat:
Napisane przez s_pinka Pokaż wiadomość
Poszłam dzisiaj do stacjonarki W King Cross (Poznań) i wypytałam panie o dni szminki. Zrobiły zdziwiona minę i stwierdziły, że to na pewno chodzi o ofertę wysyłkowa bo one o niczym takim nie wiedzą. Pytały się skąd o tym wiem więc odpowiedziałam, że z internetu .

Mam pyłek różowy i jestem z niego zadowolona, przede wszystkim dlatego, ze jest bardzo delikatny i mogę go używać na co dzień. Nie mam porównania z innymi więc może sąd mój zachwyt.
Fak, chciałam jutro skoczyć. :banghead: spróbuje w Browarze i CC.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
navioe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 20:23   #4712
kevschaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez navioe Pokaż wiadomość

W browarze jest sklep mojej znajomej i tam szminki za 10 zł nie ma.
Jak gdzieś w Pń znajdziesz to daj znać ;P
kevschaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 20:30   #4713
s_pinka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez navioe Pokaż wiadomość

Ja też poproszę o informację .
Miałam nadzieję, na jakiś delikatny kolor szminki.
s_pinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 20:43   #4714
KiLaNeCzKa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hejnarka Pokaż wiadomość
To są dwie różne promocje. Promocja: szminka gratis do zakupów za ponad 10zł po podaniu hasła "prasa", "radio" jest głównie w Warszawie. Do każdego klienta wysyłają natomiast sms o promocji "przy zakupach za ponad 39zł gratis prezent niespodzianka". Tak w skrócie.
To nie jest prawda, że promocja działa tylko w Warszawie. Jak już pisałam wcześniej robiłam zakupy poza stolicą i po podaniu hasła dostałam wybraną przeze mnie szminkę. Dodatkowo ekspedientka połączyła mi promocję. Być może była to pomyłka z jej strony -jeśli promocje się nie łączą. Moim zdaniem nie ma sensu wydawania subiektywnych i definitywnych opinii na temat promocji o której tak naprawdę mało wiadomo. Trzeba samemu pójść do stacjonarki i sprawdzić jak jest w tym konkretnym sklepie. Jak już wiadomo polityka YR jest trudna do ogarnięcia

Edytowane przez KiLaNeCzKa
Czas edycji: 2014-03-07 o 20:48
KiLaNeCzKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 20:47   #4715
sylwia1986sz
Zadomowienie

Ja rowniez nie dostalam prezentow do zamlwienia z cri50... Ale paczka reklamacyjna juz jest spakowana.
Poza tym YR tak mnie pozytywnie zaskoczyl, ze jestem w szoku ;-) Nie chce zdradzac szczegolow, bo jesli oni tu zagladaja to chce pozostac anonimowa, ale pierwszy raz tak sie ucieszylam czytajac im wiadomosc. ;-) Do tej pory byly ciagle utarczki i walka... A tu prosze, chwale ich z calego serca :-P Chociaz pewnie jeszcze mi zajda za skore :-P
sylwia1986sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 21:32   #4716
pyniomynio
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez sylwia1986sz Pokaż wiadomość
Ja rowniez nie dostalam prezentow do zamlwienia z cri50... Ale paczka reklamacyjna juz jest spakowana.
Poza tym YR tak mnie pozytywnie zaskoczyl, ze jestem w szoku ;-) Nie chce zdradzac szczegolow, bo jesli oni tu zagladaja to chce pozostac anonimowa, ale pierwszy raz tak sie ucieszylam czytajac im wiadomosc. ;-) Do tej pory byly ciagle utarczki i walka... A tu prosze, chwale ich z calego serca :-P Chociaz pewnie jeszcze mi zajda za skore :-P
Czym Cie tak pozytywnie zaskoczyli? Tym ze wysyłają gratisy w darmowej paczce?
pyniomynio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 21:38   #4717
profik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pyniomynio Pokaż wiadomość
Czym Cie tak pozytywnie zaskoczyli?
Też jestem bardzo ciekawy
profik jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-07, 21:42   #4718
vessa
Raczkowanie

Dziś byłam w stacjonarce w Kaliszu i ekspedientka przeczytała maila na głos, dni szminki obowiązują tylko w Warszawie w dniach 6-9 marca...zong
vessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 21:50   #4719
201703061208
Konto usunięte

astray pamiętam że pytałaś czy warto kupować krem Shea w L'Oc w stałej cenie-absolutnie nie przepłacaj, obniżki są dość często, mogę wysyłać Ci regularnie na prive info
aktualnie (marzec) w L'Occitane dla członków Prowansalskiego Klubu Piękna przy zakupie powyżej 100 zł prezent-zestaw w świątecznym opakowaniu: płyn Lawenda 100 ml, migdałowy olejek 75 ml, kremy Shea do stóp 10 ml i do rąk-tutaj regularna pojemność, mleczko do ciała Jaśmin&Bergamotka 50 ml.
Zamówienia YR z CRI50 mnie ominęły, czytam o Waszych perypetiach i jednak standardowo są problemy
201703061208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 21:55   #4720
maddzia007
Zakorzenienie

Ja już nawet nie mam siły składać reklamacji... w mojej paczce brakuje Naturelle i tuszu do rzęs (zamiast tego dali krem pod oczy i torbę ekologiczną), a zamiast wody Vanille noir dostałam so elixir...
A specjalnie wysyłałam mejla z potwierdzeniem, żeby wszystko spakowali... i zapewniali że będzie ok :/
maddzia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 22:13   #4721
profik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez maddzia007 Pokaż wiadomość
Ja już nawet nie mam siły składać reklamacji... w mojej paczce brakuje Naturelle i tuszu do rzęs (zamiast tego dali krem pod oczy i torbę ekologiczną), a zamiast wody Vanille noir dostałam so elixir...
A specjalnie wysyłałam mejla z potwierdzeniem, żeby wszystko spakowali... i zapewniali że będzie ok :/
dla YR

Nie poddawaj się - napisanie e-maila to tylko klika chwil - należy Ci się to co zamawiałaś bez dwóch zdań - a jest duża szansa, że nie tylko doślą to co zamawiałaś, ale również pozwolą zostawić to co przysłali omyłkowo
profik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 22:31   #4722
Hejnarka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez KiLaNeCzKa Pokaż wiadomość
To nie jest prawda, że promocja działa tylko w Warszawie. Jak już pisałam wcześniej robiłam zakupy poza stolicą i po podaniu hasła dostałam wybraną przeze mnie szminkę. Dodatkowo ekspedientka połączyła mi promocję. Być może była to pomyłka z jej strony -jeśli promocje się nie łączą. Moim zdaniem nie ma sensu wydawania subiektywnych i definitywnych opinii na temat promocji o której tak naprawdę mało wiadomo. Trzeba samemu pójść do stacjonarki i sprawdzić jak jest w tym konkretnym sklepie. Jak już wiadomo polityka YR jest trudna do ogarnięcia
Promocja szminka za zakup za ponad 10zł obowiązuje głównie w Warszawie o czym napisałam wyraźnie, więc nie rozumiem o co Ci chodzi z komentowaniem mojej wypowiedzi jako opinii subiektywnej, definitywnej i zarzucaniu mi, że nie jest prawdą to co napisałam.

Edytowane przez Hejnarka
Czas edycji: 2014-03-07 o 22:59
Hejnarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 22:34   #4723
dzihadka
Raczkowanie

Cóż, ja, mimo wcześniejszej odpowiedzi na maila, że dołożą starań.. itp., zaskoczyłam konsultantkę pytaniem o gratisowy bez, do tego radośnie dodała "o, widzę, że pierwszego prezentu też Pani nie wybrała" mimo, że w potwierdzeniu jak byk, że wybrałam a teraz darmowa paczka z gratisami wisi, bo czegoś nie ma, jeszcze w ogóle nie dostanę
Do tego zaskoczył mnie brak 50% upustu na balsam z karite, który w ofercie specjalnie kosztował 30zł., moja wina- nie zauważyłam w potwierdzeniu zamówienia i mały żal, bo chciałam go mieć, ale jakoś niemile mnie to uderzyło, gdybym się uparła w cenie tych 30zł. miałabym 7 żeli JdM
dzihadka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 23:23   #4724
Basiulka19
Zadomowienie

Moja paczka wysłana, także pewnie gratis będzie w środku może w poniedziałek będzie paczka
Alex_07 i jak dostałaś paczkę ? masz Naturelle ?

czerwca 2013 - Pedagog resocjalizacyjny

luty 2014 - Pedagog wczesnoszkolny i przedszkolny

Studentka Pedagogiki rewalidacyjnej

Edytowane przez Basiulka19
Czas edycji: 2014-03-07 o 23:27
Basiulka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-08, 06:39   #4725
sylwia1986sz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pyniomynio Pokaż wiadomość
Czym Cie tak pozytywnie zaskoczyli? Tym ze wysyłają gratisy w darmowej paczce?
Nie nie, to uwazam za standardowe zachowanie ;-) po prostu jeden produkt byl niedostepny i chwale ich za indywidualne podejscie do potrzeb klienta ;-) Pewnie o slugiwal mnie ktos z kim wczesniej nie mialam doczynienia. A tak poza tym zlozylam zamowienie o wartosci ok 365zl. ( z prezentami) a zaplacilam za to wszystko 68 z przesylka i jak tu kupowac w stacjonarce ??? Jak zyc panie premierze????
sylwia1986sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-08, 07:24   #4726
demonica_
Raczkowanie

Żadnej super oferty na DK? :-/ w
A miałam nadzieję, że jakoś nas zaskoczą...
demonica_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-08, 07:27   #4727
gabisienka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aisha21 Pokaż wiadomość
astray pamiętam że pytałaś czy warto kupować krem Shea w L'Oc w stałej cenie-absolutnie nie przepłacaj, obniżki są dość często, mogę wysyłać Ci regularnie na prive info
aktualnie (marzec) w L'Occitane dla członków Prowansalskiego Klubu Piękna przy zakupie powyżej 100 zł prezent-zestaw w świątecznym opakowaniu: płyn Lawenda 100 ml, migdałowy olejek 75 ml, kremy Shea do stóp 10 ml i do rąk-tutaj regularna pojemność, mleczko do ciała Jaśmin&Bergamotka 50 ml.
Zamówienia YR z CRI50 mnie ominęły, czytam o Waszych perypetiach i jednak standardowo są problemy

kochana możesz mi podać kod na ten zestaw gratis od 100 zł
gabisienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-08, 07:31   #4728
rybkaa90
Zakorzenienie

Ktoś sprawdzał czy we Wrocławiu działa szminkowa promocja (ta od 10zł)?

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-08, 09:37   #4729
Alex_07
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Basiulka19 Pokaż wiadomość
Moja paczka wysłana, także pewnie gratis będzie w środku może w poniedziałek będzie paczka
Alex_07 i jak dostałaś paczkę ? masz Naturelle ?
Jeszcze czekam, ale dam znać jak dostanę.
Alex_07 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-08, 10:04   #4730
AniaKW
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Ktoś sprawdzał czy we Wrocławiu działa szminkowa promocja (ta od 10zł)?
W Auchanie nic nie wiedzą, może próbuj w Galerii Dominikańskiej, ale ja tam nie lubię kupować

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Czy ja dobrze widzę, że w tym roku nie ma promocji na Dzień Kobiet w e-sklepie?
AniaKW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-08, 10:06   #4731
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AniaKW Pokaż wiadomość
W Auchanie nic nie wiedzą, może próbuj w Galerii Dominikańskiej, ale ja tam nie lubię kupować
Promocja jest do jutra? Miałam się właśnie wybrać do Auchan
Oj ja tez nie bardzo lubię kupować w GD Zawsze tłumy, nie można spokojnie obejrzeć. Mam wrażenie, że jak robię tam zakupy za mniejszą kwotę to jestem traktowana z góry Jakoś nie dane było mi wydać tam 500zł na 3 kremy I ciągle mają braki. A Ty dlaczego nie lubisz YR w GD?
Magnolii też nie lubię, po zmianie lokalizacji chociaż mam najbliżej Ciasnota, konsultantki nieuprzejme, kiedyś jak poprosiłam o zapakowanie prezentu to mi odmówiono Niby szczegół, ale jakoś mnie to zraziło, tym bardziej że nikogo poza mną nie było w salonie.
Jakoś najbardziej lubię Borek, duzy przestronny salon. konsultantki nawet miłe, mniejszy ruch w godzinach szczytu Do Auchan, Korony i Pasażu jeżdżę okazyjnie, nie mam porównania. Chociaż w Auchan jak byłam w okresie świątecznym, panie były bardzo miłe i pomocne

Nie mam konta na FB żeby zapytać które sklepy biorą udział w tej akcji, może by odpowiedzieli? Informacja o tej zniżce jest z jakiejś gazety?

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:
Napisane przez AniaKW Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Czy ja dobrze widzę, że w tym roku nie ma promocji na Dzień Kobiet w e-sklepie?
Jak to nie ma, można dostać super szminkę za wydane jedyne 99zł
Tytuł newslettera:
Nie otwieraj tej wiadomości jeśli nie chcesz paść ofiarą zachwytu

Właśnie padłam

06.09.2014
Stary 2014-03-08, 10:35   #4732
201703061208
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gabisienka Pokaż wiadomość
bardzo chętnie bym podała ale na ten zestaw nie ma kodu-przyszedł do mnie pocztą mailing z informacją że przy zakupie 100<prezent. Mailingi nie są potrzebne przy zakupach w L'Oc, mówisz po prostu ekspedientce że dostałaś informację o promocji mailem/pocztą.
201703061208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-08, 11:00   #4733
pannawiosna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gabisienka Pokaż wiadomość
Cytat:
bardzo chętnie bym podała ale na ten zestaw nie ma kodu-przyszedł do mnie pocztą mailing z informacją że przy zakupie 100<prezent. Mailingi nie są potrzebne przy zakupach w L'Oc, mówisz po prostu ekspedientce że dostałaś informację o promocji mailem/pocztą.

Kod jest do sklepu internetowego, w stacjonarce chyba trzeba pokazac e-mail

"Jak odebrać prezent:
- W sklepie internetowym przy następnym zakupie od 100 zł: wpisz POWITANIE w rubryce kod promocji.
- W salonie L'Occitane przy następnym zakupie od
100 zł - pokaż ten e-mail lub powołaj się na POWITALNY PREZENT

Prezent zawiera:
- Szampon odbudowujący Aromakologia 50 ml,
- Odżywkę odbudowującą Aromakologia 50 ml,
- Żel pod prysznic Werbena 50 ml,
- Mleczko do ciała Werbena 50 ml,
- Nawilżające mydło Masło Shea Mleko 50 g,
- Krem do rąk Masło Shea 10 ml.
Zestaw kosmetyków Skarby Prowansji
Oferta ważna przez 30 dni od daty jej otrzymania. Oferta jednorazowa. Promocje nie łączą się."
pannawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-08, 11:09   #4734
mmia7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hejnarka Pokaż wiadomość

YR przeszedł sam siebie, w paczce brakowało: Naturelle, gratisowego zielonego roll-onu pod oczy, zielonej torby na zakupy i żelu pod prysznic Zielona Herbata, który zamówiłam w prmocji 3 kosmetyki za 23zł
Nie martw się, dostaniesz 4 oddzielne gratisowe paczki
A tak poważnie, to jest jakaś masakra...
Ja zdradziłam dziś YR i na Dzień Kobiet zamówiłam sobie w triny.pl. jest darmowa wysyłka od 40zł. Kupiłam sobie trzy kosmetyki, zapłaciłam 40zł i jestem bardzo zadowolona
Stary 2014-03-08, 11:22   #4735
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmia7 Pokaż wiadomość
Ja zdradziłam dziś YR i na Dzień Kobiet zamówiłam sobie w triny.pl. jest darmowa wysyłka od 40zł. Kupiłam sobie trzy kosmetyki, zapłaciłam 40zł i jestem bardzo zadowolona
Co ciekawego zamówiłaś?

06.09.2014
Stary 2014-03-08, 11:22   #4736
201604131205
Konto usunięte

Cytat:
Aisha, dziękuję za info Zrobiłam już wcześniej zamówienie z kodami które podała Cosmetix i nawet dostałam mejla z promocją, o której wspominasz, chociaż na razie nie wiem jak to ugryźć przez net- chyba najpierw trzeba zrobić zakupy, wypełnić formularz, a potem czekać na kod? albo po prostu dołączą ten zestaw do zamówienia. Kiedyś może skorzystam , na razie testuję tonę próbek i miniaturek które dostałam
http://s.enewsletter.pl/n/309/FEB33/vl.fe986fefad533

Roszek zapomniał w tym roku o DK albo obraził się za zeszłoroczne akcje. Liczyłam chociaż na tradycyjną darmową dostawę od 39zł a tu nic.
201604131205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-08, 12:04   #4737
mmia7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Co ciekawego zamówiłaś?
Maske drożdżową do włosów, mydło do twarzy z Orientany i szampon z Agafii
Stary 2014-03-08, 12:08   #4738
dori7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mmia7 Pokaż wiadomość
Ooo dzięki Chciałam zrobić zakupy u nich w przyszłym miesiącu, bo widziałam, że zazwyczaj odstawa darmowa jest od 90 zł, ale w takim razie chyba się skuszę na kilka drobiazgów
Stary 2014-03-08, 12:49   #4739
mucia18
Zakorzenienie

GG do mucia18

ja zamówiłam przed wczoraj - moje pierwsze zamówienie z yr - kilka rzeczy z tym kodem -50%, z darmową wysyłką i 2ma prezentami,
dostalam potwierdzenie zamowienia i potwioerdzenie wplaty na meila - ale w moim koncie na stronie nie widze nigdzie zeby zobaczyc swoje zamówienie ? nie wiem czemu, pomimo ze juz oplacone

i wczoraj chcialam po pracy puscic jeszcze jedno zamowienie ale kod zmienil sie na -50zł co juz mnie niestety ale nie interesuje..
mogli by przywrócić jeszcze kod -50% na dzien kobiet nie obraziłabym sie :P
Stary 2014-03-08, 12:56   #4740
201604131205
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dori7 Pokaż wiadomość
Ooo dzięki Chciałam zrobić zakupy u nich w przyszłym miesiącu, bo widziałam, że zazwyczaj odstawa darmowa jest od 90 zł, ale w takim razie chyba się skuszę na kilka drobiazgów
Taka sama promocja jest na iwos.pl (darmowa wysyłka od 40zł), asortyment chyba identyczny
W ogóle to brakuje mi jakichś superpromocji na DK. Wstałam w samo południe żeby poszaleć w sklepach, a oferty jakieś takie niemrawe...Wszędzie tylko darmowe dostawy
201604131205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości