|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4682 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też tak uważam ![]() Bez super okazji nie zamawiam ![]() Moja dzisiejsza przesyłka była kompletna. Ale zaraz po złożeniu zamówienia wysłałam emaila z prośbą o prawidłowe skompletowanie paczki. Edytowane przez Agnexx Czas edycji: 2014-03-07 o 12:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4683 |
Zadomowienie
|
Ja powiem szczerze, że moja sytuacja finansowa nie jest zbyt piękna. Nie mamy zbyt wiele po opłaceniu kredytu na mieszkanie, przedszkola itd. Mam umowę do września, potem nie wiem co dalej.
![]() Od czasu do czasu robię projekty, które pozwalają mi na ekstra kasę. Wiadomo, że z klientami też jest różnie. Z ekstra kasy kupuję coś dla dziecka, książki czy właśnie kosmetyki YR. Dlatego denerwują mnie znikające kody, nagłe zmiany prezentów czy fakt, że trzeba się spieszyć, bo zaraz coś pogrzebią w promocji. Teraz czekam 30 dni na wypłatę zaległego wynagrodzenia i nie będę w tym czasie nic kupować, bo mamy umowę z mężem, że nie wydaję żadnej kasy na kosmetyki z podstawowego budżetu domowego. No i nie mam żadnej gwarancji, że nagle nie zniknie Naturelle czy nie będę się musiała upominać o gratis. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4684 |
Zakorzenienie
|
Niestety w Port Rumia w sklepie YR nie ma oferty z gratisową szminką
![]() Akcja ta dotyczy jedynie wybranych sklepów i to głównie w W-wie. Dotarła dziś do mnie oferta wysyłkowa z żelem i torbami jako prezenty. Oj, nie powala, oj nie ![]() Za to pamiętali o moich imieninach w marcu i dostałam kuponik na mini flaszki SEP, MdB i Neroli. W kopercie znajdują się także paski testowe do określenia typu swojej skóry. Ciekawe, skorzystam ![]()
![]() |
#4685 |
Makeup challenge winner
|
Masz rację AniaKW
![]()
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-03-07 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4686 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4687 |
Rozeznanie
|
Oby właśnie zmiana działania kodu CRI50 nie była efektem rozmowy właścicieli sklepów franchisingowych z YR - bo dziwnie zbiegły się w czasie te dwie informacje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4688 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4689 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4690 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja osobiście wolę bałagan i superkorzystne okazje, niż perfekcyjnie działający sklep z idealnie przygotowanymi kodami, które nie pozwalają na zrobienie ekstra zamówienia! ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- No nigdy nie wiadomo - "góra" pewnie, jak w każdej firmie, siedzi sobie błogo nieświadoma codziennych problemów, ale jeśli już do niej coś dotrze, to jest pożar w bur*elu ![]()
![]() |
#4691 | ||
Zakorzenienie
|
Dostałam moją paczkę , jest wszystko czego mogłoby nie być ( woda i niespodziankowy krem nabiustny
![]() ![]() Wkurza mnie Magazyn Urody jesień zima 2013 , a kiedy kurna będzie wiosna 2014 ? ![]() ![]()
![]() |
#4692 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny jestem tu nowa i od niedawna zamawiam w YR.Dziś dostałam paczkę z kosmetykami ,którą wczoraj zamówiłam i jestem pozytywnie zaskoczona szybkością wysyłki zwykłą pocztą ,ale niestety nie było prezentu roll on pod oczy.Zamówiłam również serum eliksir 7.9 które jest naprawdę świetne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4693 |
Rozeznanie
|
Muszę przyznać, żę coraz szybciej idzie im odpisywanie na moje reklamacje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4694 |
Raczkowanie
|
Otrzymałam sms:" DNI SZMINKI w YVES ROCHER! MALUJEMY USTA! Produkt GRATIS przy zakupie makijazu od 39zl. Kosmetyki do makijazu do -30%.Do 9.03 z sms& karta.Szczegoly w sklepie" (pisownia orginalna) A to ciekawe na hasło szminka gratis za zakupy od 10 zł, a z kartą "produkt gratis" od 39 zł?
Profik gratki i powodzenia! |
![]() ![]() |
![]() |
#4695 |
Zakorzenienie
|
Gdzie można sprawdzić, która stacjonarka bierze udział w tych Dniach Szminki?
Jestem poważnie zasmucona zdjęciem superkodu cri50 ![]() ![]() Niech nie przesadzają, że mają słabe utargi w stacjonarkach przy takich cenach. Ostatnio jak byłam to starsza pani zrobiła zakupy za prawie 500zl ![]() ![]() ![]() Małe zakupy (opłacalne z krokami) teraz wypadają marnie, szkoda.
Jaś 20.06.2015 ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rybkaa90 Czas edycji: 2014-03-07 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4696 |
Raczkowanie
|
Oj dziewczyny, "ten pożar w burdelu" da się bardzo łatwo wyjaśnić. Znając waleczność naszych francuskich przyjaciół przyczyna jest tylko jedna. Z powodu zaostrzenia sytuacji między Rosją a Ukrainą, Francja podpisała kapitulację
![]() Zapewne w popłochu wymieniają gratisy i już w następnych przesyłkach zamiast zielonych toreb dostaniemy białe flagi... A tak serio, to też jestem wściekła, dopiero zaczęłam zamawiać kosmetyki YR przez internet i korzystać z tych wszystkich kodów i zniżek, no i oczywiście wszystko musiało się posypać. Zrobiłam raptem dwa zamówienia. Ale to może i lepiej, nie zdążyłam się permanentnie uzależnić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4697 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4698 |
Raczkowanie
|
Ja usłyszałam, że promocja dotycząca darmowej szminki za wydanie 10 zł na kosmetyk do makijażu obowiązuje jedynie w Warszawie. W drodze wyjątku (przez grzeczność sprzedawczyni i i brak innych ludzi wiedzących o promocji) oraz w wyniku dezinformacji można otrzymać taki prezent.
Promocja dotycząca prezentu po wydaniu 39 zł na makijaż obowiązuje w każdym sklepie. Z tego co wiem to chyba cień do powiek, pewna nie jestem. Wszystkie produkty do makijażu w sklepie mają obniżkę -30 %. |
![]() ![]() |
![]() |
#4699 |
Raczkowanie
|
W Tołpie jest darmowa dostawa 7 i 8 marca z okazji dnia kobiet. dostalam maila z indywidualnym kodem.Ale nie laczy sie z innymi kodami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4700 |
Zakorzenienie
|
Dostalam przed chwilka 2 sms'y z informacja o dniach szminki. Kazdy z innego numeru.
Gdyby promocja objete byly tylko warszawskie sklepy, nie moglabym skorzystac z promocji w Opolu, co z reszta uczynilam w czwartek. Jesli promocja dotyczy tylko Warszawy, to po co rozsylaja maile do innych miast? |
![]() ![]() |
![]() |
#4701 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dzisiaj byłam w stacjonarce i gratis na dzień szminki - jest mini żel retropical ![]()
![]() |
#4702 |
Przyczajenie
|
pannawiosna
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII Cytat: Napisane przez pyniomynio Pokaż wiadomość nie zostawia Ci na skórze jakby oleju? bo ja mialam ten "olej" na rekach i musialam je mydlem umyc. Podczas mycia wszystko jest w porzadku, a na "olej" zwrocilam uwage przy płukaniu buzi Używam tego peelingu od kilku tygodni i też żadnego oleju nie zauważyłam w nim ot, zwykły krem z drobinkami - średnio udany, ale daje rade z oczyszczaniem - nie zdziera skóry Natomiast jeżeli o kremy z tej serii chodzi... oba rolują sie koszmarnie na twarzy, ten w słoiczku smierdzi alkoholem, oba strasznie przesuszają - jedyny plus - faktycznie zapobiegają świeceniu i pojawianiu sie nowych niespodzianek _______________ No to prawda, że kremy się rolują, ale efekt jest. A co do zapachu alkoholu w słoiczku.. to w ogóle nie wyczułam! Dla mnie to ładny ogórkowy zapach ![]() Edytowane przez pyniomynio Czas edycji: 2014-03-07 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4703 | |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny i Chłopaki!
![]() Wreszcie udało mi się Was nadrobić ![]() Bardzo ładna paczka ![]() Cytat:
![]() Moje zamówienie z oferty na DK zostało zarejestrowane (wysyłałam listem). Spodziewam się na początku przyszłego tygodnia swojej SEP ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4704 |
Zakorzenienie
|
a mi ta znajoma z YR powiedziała że u nich z okazji dnia szminki jest -40% na wszystkie szminki (Poznań), więc chyba każdy sklep zrobił co innego
![]() Przetestowałam sławne cienie pyłki i jestem w szoku że mają takie super opinie. Toż to nie pyłek a ogromny brokat. O ile złoty dało się jako tako nałożyć to w kryształowym brokat miał takie rozmiary że czułam jak mi drapie oko przy nakładaniu ![]() Kiedyś kupiłam odsypki-podróbki cieni mac na allegro i były znacznie lepsze i ładniejsze niż te pyłki z YR... |
![]() ![]() |
![]() |
#4705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4706 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4707 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() YR przeszedł sam siebie, w paczce brakowało: Naturelle, gratisowego zielonego roll-onu pod oczy, zielonej torby na zakupy i żelu pod prysznic Zielona Herbata, który zamówiłam w prmocji 3 kosmetyki za 23zł ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4708 | |
Pani Pech
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4709 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mam pyłek różowy i jestem z niego zadowolona, przede wszystkim dlatego, ze jest bardzo delikatny i mogę go używać na co dzień. Nie mam porównania z innymi więc może sąd mój zachwyt. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4710 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Efekt zrolowanego kremu, co uniemożliwia nałożenie podkładu ![]() ![]() ![]() Cytat:
W katowickiej Silesii promocja ze szminką do zakupów za 10zł działa, do wyboru każda ze szminek ![]() W GK też od dzisiaj działa promocja -wczoraj zapewniała mnie konsultantka. Ale nie da sie połączyć z mailingiem,więc sobie odpuściłam... Także Śląsk też swój zapas pomadek dostał ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.