|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Zakorzenienie
|
To nie jest prawda, że promocja działa tylko w Warszawie. Jak już pisałam wcześniej robiłam zakupy poza stolicą i po podaniu hasła dostałam wybraną przeze mnie szminkę. Dodatkowo ekspedientka połączyła mi promocję. Być może była to pomyłka z jej strony -jeśli promocje się nie łączą. Moim zdaniem nie ma sensu wydawania subiektywnych i definitywnych opinii na temat promocji o której tak naprawdę mało wiadomo. Trzeba samemu pójść do stacjonarki i sprawdzić jak jest w tym konkretnym sklepie. Jak już wiadomo polityka YR jest trudna do ogarnięcia
Edytowane przez KiLaNeCzKa Czas edycji: 2014-03-07 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Zadomowienie
|
Ja rowniez nie dostalam prezentow do zamlwienia z cri50... Ale paczka reklamacyjna juz jest spakowana.
Poza tym YR tak mnie pozytywnie zaskoczyl, ze jestem w szoku ;-) Nie chce zdradzac szczegolow, bo jesli oni tu zagladaja to chce pozostac anonimowa, ale pierwszy raz tak sie ucieszylam czytajac im wiadomosc. ;-) Do tej pory byly ciagle utarczki i walka... A tu prosze, chwale ich z calego serca :-P Chociaz pewnie jeszcze mi zajda za skore :-P
#4716 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4718 |
Raczkowanie
|
Dziś byłam w stacjonarce w Kaliszu i ekspedientka przeczytała maila na głos, dni szminki obowiązują tylko w Warszawie w dniach 6-9 marca...zong
|
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Konto usunięte
|
astray pamiętam że pytałaś czy warto kupować krem Shea w L'Oc w stałej cenie-absolutnie nie przepłacaj, obniżki są dość często, mogę wysyłać Ci regularnie na prive info
![]() aktualnie (marzec) w L'Occitane dla członków Prowansalskiego Klubu Piękna przy zakupie powyżej 100 zł prezent-zestaw w świątecznym opakowaniu: płyn Lawenda 100 ml, migdałowy olejek 75 ml, kremy Shea do stóp 10 ml i do rąk-tutaj regularna pojemność, mleczko do ciała Jaśmin&Bergamotka 50 ml. Zamówienia YR z CRI50 mnie ominęły, czytam o Waszych perypetiach i jednak standardowo są problemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Zakorzenienie
|
Ja już nawet nie mam siły składać reklamacji... w mojej paczce brakuje Naturelle i tuszu do rzęs (zamiast tego dali krem pod oczy i torbę ekologiczną), a zamiast wody Vanille noir dostałam so elixir...
A specjalnie wysyłałam mejla z potwierdzeniem, żeby wszystko spakowali... i zapewniali że będzie ok :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie poddawaj się - napisanie e-maila to tylko klika chwil - należy Ci się to co zamawiałaś bez dwóch zdań - a jest duża szansa, że nie tylko doślą to co zamawiałaś, ale również pozwolą zostawić to co przysłali omyłkowo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4722 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez Hejnarka Czas edycji: 2014-03-07 o 22:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Raczkowanie
|
Cóż, ja, mimo wcześniejszej odpowiedzi na maila, że dołożą starań.. itp., zaskoczyłam konsultantkę pytaniem o gratisowy bez, do tego radośnie dodała "o, widzę, że pierwszego prezentu też Pani nie wybrała" mimo, że w potwierdzeniu jak byk, że wybrałam
![]() ![]() Do tego zaskoczył mnie brak 50% upustu na balsam z karite, który w ofercie specjalnie kosztował 30zł., moja wina- nie zauważyłam w potwierdzeniu zamówienia i mały żal, bo chciałam go mieć, ale jakoś niemile mnie to uderzyło, gdybym się uparła w cenie tych 30zł. miałabym 7 żeli JdM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Zadomowienie
|
Moja paczka wysłana, także pewnie gratis będzie w środku
![]() ![]() Alex_07 i jak dostałaś paczkę ? masz Naturelle ? ![]()
Chcę mieć coś swojego. Coś co będę kochać. Bo ja tak naprawdę najbardziej w życiu chcę kogoś kochać... <3 czerwca 2013 - Pedagog resocjalizacyjny ![]() luty 2014 - Pedagog wczesnoszkolny i przedszkolny Studentka Pedagogiki rewalidacyjnej ![]() Edytowane przez Basiulka19 Czas edycji: 2014-03-07 o 23:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4725 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4726 |
Raczkowanie
|
Żadnej super oferty na DK? :-/ w
A miałam nadzieję, że jakoś nas zaskoczą... |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kochana możesz mi podać kod na ten zestaw gratis od 100 zł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Zakorzenienie
|
Ktoś sprawdzał czy we Wrocławiu działa szminkowa promocja (ta od 10zł)?
#4729 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4730 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Czy ja dobrze widzę, że w tym roku nie ma promocji na Dzień Kobiet w e-sklepie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4731 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj ja tez nie bardzo lubię kupować w GD ![]() ![]() ![]() Magnolii też nie lubię, po zmianie lokalizacji chociaż mam najbliżej ![]() ![]() Jakoś najbardziej lubię Borek, duzy przestronny salon. konsultantki nawet miłe, mniejszy ruch w godzinach szczytu ![]() ![]() Nie mam konta na FB żeby zapytać które sklepy biorą udział w tej akcji, może by odpowiedzieli? Informacja o tej zniżce jest z jakiejś gazety? ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
![]() Tytuł newslettera: Nie otwieraj tej wiadomości jeśli nie chcesz paść ofiarą zachwytu ![]() Właśnie padłam ![]()
![]() |
#4732 |
Konto usunięte
|
bardzo chętnie bym podała ale na ten zestaw nie ma kodu-przyszedł do mnie pocztą mailing z informacją że przy zakupie 100<prezent. Mailingi nie są potrzebne przy zakupach w L'Oc, mówisz po prostu ekspedientce że dostałaś informację o promocji mailem/pocztą.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4733 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kod jest do sklepu internetowego, w stacjonarce chyba trzeba pokazac e-mail ![]() "Jak odebrać prezent: - W sklepie internetowym przy następnym zakupie od 100 zł: wpisz POWITANIE w rubryce kod promocji. - W salonie L'Occitane przy następnym zakupie od 100 zł - pokaż ten e-mail lub powołaj się na POWITALNY PREZENT Prezent zawiera: - Szampon odbudowujący Aromakologia 50 ml, - Odżywkę odbudowującą Aromakologia 50 ml, - Żel pod prysznic Werbena 50 ml, - Mleczko do ciała Werbena 50 ml, - Nawilżające mydło Masło Shea Mleko 50 g, - Krem do rąk Masło Shea 10 ml. Zestaw kosmetyków Skarby Prowansji Oferta ważna przez 30 dni od daty jej otrzymania. Oferta jednorazowa. Promocje nie łączą się." |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4734 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A tak poważnie, to jest jakaś masakra... Ja zdradziłam dziś YR i na Dzień Kobiet zamówiłam sobie w triny.pl. jest darmowa wysyłka od 40zł. Kupiłam sobie trzy kosmetyki, zapłaciłam 40zł i jestem bardzo zadowolona ![]()
![]() |
#4735 |
Zakorzenienie
|
Co ciekawego zamówiłaś?
#4736 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() http://s.enewsletter.pl/n/309/FEB33/vl.fe986fefad533 Roszek zapomniał w tym roku o DK albo obraził się za zeszłoroczne akcje. Liczyłam chociaż na tradycyjną darmową dostawę od 39zł a tu nic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Raczkowanie
|
Maske drożdżową do włosów, mydło do twarzy z Orientany i szampon z Agafii
![]()
#4738 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4739 |
Zakorzenienie
|
ja zamówiłam przed wczoraj - moje pierwsze zamówienie z yr - kilka rzeczy z tym kodem -50%, z darmową wysyłką i 2ma prezentami,
dostalam potwierdzenie zamowienia i potwioerdzenie wplaty na meila - ale w moim koncie na stronie nie widze nigdzie zeby zobaczyc swoje zamówienie ? nie wiem czemu, pomimo ze juz oplacone ![]() i wczoraj chcialam po pracy puscic jeszcze jedno zamowienie ale kod zmienil sie na -50zł co juz mnie niestety ale nie interesuje.. mogli by przywrócić jeszcze kod -50% na dzien kobiet ![]()
#4740 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W ogóle to brakuje mi jakichś superpromocji na DK. Wstałam w samo południe żeby poszaleć w sklepach, a oferty jakieś takie niemrawe...Wszędzie tylko darmowe dostawy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.