![]() |
#2581 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część VII
Nie, nie byłam. Próbuję sama zwalczać. Jak idzie dobrze to idzie, a jak się dopadnę to koniec swiata.
________ Wysłane z acera. Przepraszam za błędy! |
![]() ![]() |
![]() |
#2582 |
Zakorzenienie
|
nadalka ,ale tyle co teraz dojadłaś to może Cię zasłodzi i zemdli
![]()
#2583 |
Zakorzenienie
|
Może...
![]() ________ Wysłane z acera. Przepraszam za błędy! |
![]() ![]() |
![]() |
#2584 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurde kochana, co do tych ćwiczeń, to ja sama nie wiem. Wiem, że cardio spalają tłuszcz itd., ale też się naczytałam, że siłowe lepiej spalają tłuszcz. Tzn. i te i te działają tak samo, tylko siłowe szybciej, lepiej, więcej i w ogóle cuda ![]() Wiesz jak jest, chyba ile osób tyle opinii. Poszperam jutro za artykułami, które czytałam, to Ci wrzucę ![]() Bo nie mam ich teraz na kompie, bo to w pracy czytałam ![]() Póki co stawiam na siłowe co drugi dzień, a co drugi dzien odpoczynek/cardio (w formie roweru jak jest pogoda, albo skakanka). Ogólnie żebym ćwiczyła ok. 4-6 razy w tygodniu. Dzisiaj zrobiłam: na ramiona - bardzo polecam, na tylną część ramion, tę 'obwisłą' - ja robię, bo mnie denerwują moje ręce, a do kiecy ślubnej chcę ładne ![]() I zrobiłam jeszcze: trening A tylko lekko skrócony/zmodyfikowany, bo nie mam możliwości zrobić wznosów z leżenia (nie mam ławeczki), bez wejścia na ławkę. I do tego machnęłam na sam koniec 200 przysiadów (poza tymi w treningu z bloga), z czego ostatnie 50 z obciążeniem (aż 2,5kg ![]() Aaa i jeszcze byliśmy nad Wisłą na spacerze, niecałe 5km ![]() Jutro mam wolne, mam w planach rower, bo TŻ pracuje jutro 6-14, więc jak wróci, to machniemy rower, a potem zjemy rocznicowy obiad (bardziej dietetyczny niż dziś ![]() Dziś w ramach jutrzejszej rocznicy poszliśmy do włoskiej knajpki i jadłam makaron z sosem pomidorowo-śmietanowym ![]() ![]() ![]() Ale przynajmniej poćwiczyliśmy ![]() ![]() A powiedz mi, Ty robisz cały czas HIITa, czy cały program cardio? Ja zrobiłam tego HIITa chyba przedwczoraj, ale klnęłam na tą babę tak, że aż TŻ pytał, co się dzieje ![]() Cytat:
![]() Podchodzę tak do diety, bo mam mojego super przewodnika w postaci dietetyczki ![]() Dziewczyny, ja Was bardzo proszę o spokój ![]() Było fajnie na wątku, a atmosfera się okropna zrobiła, dziewczyny chcą odchodzić... Kurczę, wiadomo, że regulamin jest, by go przestrzegać, ale kurde, jak ktoś przychodzi, czegoś nie wie, nie umie, nie rozumie, to trzeba mu wytłumaczyć, powiedzieć itd. Emilia, nie odchodź! ![]() Edytowane przez Dotka90 Czas edycji: 2014-03-09 o 21:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2586 |
Zakorzenienie
|
Ja słodycze uwielbiam.. najbardziej ciasteczka, wafelki czyli to co najbardziej tuczace. Kiedys z exem jeździlismy do miasta obok i często wpadały wafelki jakie ruloniki w połowie w czekoladzie i przytyłam 11 kg po nich
![]() Dzisiaj ogladałam jajka milki ale nie kupiłam ![]() ![]() ________ Wysłane z acera. Przepraszam za błędy! |
![]() ![]() |
![]() |
#2588 |
Raczkowanie
|
Nadalka A szukałaś info o czymś takim w internecie? Mi to wygląda na coś poważniejszego.
![]() Walcz z tymi słodkościami, masz dla kogo. ![]() Dotka Taka prawda! ![]() ![]() Ja po sobie widzę, że cardio lepiej sobie radzi z utratą wagi i sadełka, niż np. shred czy tego typu ćwiczenia. Ale wrzuć artykuły, na temat łykam wszystko jak młody pelikan. ![]() Co do ramion to po dwóch shredach z Jillian mam nawet wyrzeźbione. xD Dzisiaj współlokatorka powiedziała, że mi najbardziej ramion zazdrości. ![]() A za te ćwiczenia wszystkie to wielkie oklaski! ![]() Robię wg. wyzwania, ale ost. trochę zawaliłam przez tę @. Mam zrobiony HIIT, MelB Cardio 15min., Mel B. Totaly Fit 20min. i Pure Cardio 20min. Opuściłam ten Intensywny Trening Cardio. Genialne, że tak razem ćwiczycie. Wgl jak tak czytam o Tobie i Twoim TŻ to mam wrażenie, że jesteście zayebistą parą. (pfupfu) A co do HIIT, to mi się to właśnie baaardzo podobało. Uśmiałam się przy tych ćwiczeniach, bo takie dziwaczne są, ale ćwiczyło mi się dobrze. To ostatnie chyba z przysiadami i wykopami na boki to była masakra. A za co tak na nią klęłaś? ![]() Emilia Przecież nikt nie chce, żebyś odchodziła. :< I wrzucam jadło: I - jajecznica z 2jaj, brokuł 150g, groszek zielony 4łyż., cebulka, słonecznik + 1 kromka razowca z sałatą i wędliną drobiową II - marchewka, mały jogurt nat. III - ryż z warzywami: ananas, cebula, brokuł, kukurydza + cycek IV - twaróg z dżemem niskosłodzonym (@ = słodkie ![]() V - jajko got. sałata lodowa, pomidor, jogurt nat. przed snem- szklanka jogurtu z grzybka - czyli szkl. mleka
Wzrost: 160cm Było: 72kg CEL: 66 - 63,4 - 60 - 65 - ... - 55 "Co ma cię zmienić, jeśli nie ty? Przeraża start cię - nie zobaczysz mety."/Bisz Edytowane przez mallinoowa Czas edycji: 2014-03-09 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2589 |
Zakorzenienie
|
malinowa: a gdzie ja pisałam, ze odchodzę, bo regulamin lub atmosfera mi pasuje? A tu właśnie o to chodzi. A wzloty i upadki w diecie ma każda osoba, która ma za sobą XX kg, długa drogę w diecie i nikogo tu za to nie wieszamy. Idealnym przykładem jest Puchatek, która najpierw ładnie schudła, ale koniec końców jej miłość do buł i masła wygrała = zrobiła się znowu okrąglutka jak to mówi. Mimo to każda z nas chciałaby jej tu znowu i na każdy powrót się cieszyłyśmy
![]() ![]() Odnośnie mojej wypowiedzi do emilii - ciężko odpisać inaczej, kiedy ktoś pisze, że ma jest tu mało przyjazna atmosfera i nas żegna, po czym dodaje sobie coś do mojej wypowiedzi i koniec końców podsyca kłótnię, czyt. tę złą atmosferę na którą sam narzeka. Takie posty są tu po prostu niepotrzebne, a ja zostałam zaatakowana za "zły ton" (czego nawiasem mówiąc nie rozumiem, bo z mojej strony takowego nie było) w momencie, gdy prostowałam jadłospis. Co do tego, że zwróciłam uwagę KasDi to jak sama zauważyłaś było to po apelu innych dziewczyn, także klubowych, które po prostu mają już dość sytuacji, że ktoś przychodzi i za przeproszeniem podciera sobie d*pę o nasz regulamin, który - po raz kolejny powtarzam - ma tej osobie pomóc a nie zaszkodzić i utrudnić życie. Skoro i ja i one zauważyły, że coś jest na rzeczy, to chyba ewidentnie nam się nie przywidziało. Być może za to Ty tego tak nie "zarejestrowałaś", bo tez jesteś nowa, zobaczymy za jakiś czas ![]() Szczerze? Osobiście mam w nosie czy ta czy tamta osoba przyjdzie i napisze, że jej się to [wątek, regulamin] nie podoba, bo takie osoby przychodzą i odchodzą w trymiga, ja tych postów wcale czytać nie muszę, a te dziewczyny, które nie robią sobie jaj, tylko rzeczywiście dołączyły tu w jakimś konkretnym celu zostają. Jednakże skoro były zgłoszenia, że takie coś nie odpowiada stałym bywalczynią, to zareagować musiałam, bo czuję się za te miejsce odpowiedzialna. Wracając do tematyki wątku - jeśli się nie obrazisz (albo oskarżysz o zły ton! ![]() ![]() Emilia: nikt Ci nie rozkazuje żebyś odchodziła przecież. Ale nie pisz, że Ci się atmosfera nie podoba, bo jak pisałam - to Ty też tworzysz tę atmosferę. Kazda z nas ją tworzy, więc może zamiast nakrzekać lepiej napisac, np. co się dziś jadło albo jak ruszało. ![]() Pudel: proszki, czyli tabletki jak rozumiem? ![]() nadalka: a powiedz mi - czy te Twoje kompulsywne jedzenie słodyczy, to np. nie wiąże się z jakimś stresem aktualnie przeżywanym? Zaczęło się od jakiegoś momentu czy zawsze tak miałaś? Badałaś sobie może insulinę i glukozę? Dotka: odnośnie ćwiczeń - ja też czytałam, że cardio spalają tłuszcz ![]() ![]() ![]() Ładnie poćwiczyłaś dziś i za to brawa ![]() ![]() Wytłumaczyć, powiedzieć itd. - tak, dlatego tłumaczymy i dlatego też zostałam skrytykowana za zły ton ![]() Kończę ten marny temat ![]()
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2014-03-09 o 22:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2590 |
Rozeznanie
|
Szczurek wszystkiego najlepszego i wytrwałości
![]() co do atmosfery to kiepsko widzę, ale nie będę się w to zagłębiać, przeczekam ... ![]() waga to tabelki dzisiaj, gdyż iz jutro poniedziałek i moge sie nie wyrobic niestety z dostepem do neta... 79 niestety... będzie baaardzo warzywny tydzień, na obiad mam już warzywa na parze + piers z kurczaka przygotowane...
#2591 |
Zadomowienie
|
Do Nowych Dziewczyn_ początki u nas na forum są trudne. To prawda, że ciężko jest się tutaj wkupić. Ja jak doszłam do wątku prawie półtora roku temu to najpierw zostałam zjechana, że się mądrzę, a potem przez kilka tygodni mnie ignorowano. Byłam wytrwała, spokorniałam i wciąż dodawałam nowe posty, więc w końcu ban został cofnięty. I tak samo będzie z Wami, ale musicie zrozumieć kilka rzeczy. Po pierwsze - to nie jest wątek, na którym skład co chwila się zmienia. To jest wątek, w którym bierze udział wiele osób będących tutaj od samego początku i tworzących go. Nie da rady wpaść tutaj i po trzech dniach czuć sie jak w domu. Potrzeba na to czasu. Te same osoby zadały sobie trud napisania regulaminu, który ma sens i został stworzony z głową. Zasada numer jeden - trzymamy się go
![]() ![]() ![]() Do Silvii i Malinowej_ Ja biegam od dwóch lat i to intensywnie, więc będę Wam w tym momencie matkować. Przed bieganiem koleżanki nie jedzą nic ciężkiego, co najwyżej banana, żeby mieć energię się ruszać. Mówiąc "przed" mam na myśli kilkanaście minut przed a nie dwie godziny na przykład. Jeśli obiad jemy dwie godziny przed bieganiem to nie ma to znaczenia jak będzie obszerny, bo w dwie godziny zdążymy go strawić tak czy siak. Z jedzeniem po bieganiu są dwie opcje. Opcja numer I - gdy nie chcemy schudnąć wagowo, ale zamienić tkankę tłuszczową w mięśniową - wtedy od razu po bieganiu wcinamy posiłek wysokoenergetyczny i jak najbogatszy w białko, które buduje nam mięśnie. Opcja numer II - gdy chcemy schudnąć wagowo - wtedy jemy najwcześniej pół godziny po bieganiu i ma to być posiłek ubogi w węglowodany i cukry. Żadnych owoców, ani nadmiaru chleba. Można zjeść np. jajecznicę z warzywami i kromką razowca, polecam, bo to moja ulubiona ![]() mallinowa_ Masz pochwałę za jadłospisy. Bardzo mi sie podobają, są mega urozmaicone i jednocześnie całkiem proste. Jakby wpadł na wątek ktoś, kto miałby problem z menu, to kazałabym kopiować od Ciebie ![]() Szczurku_ Spóźnione, ale jak najszczersze - wszystkiego najlepszego! Życzę Ci, żebyś jak najszybciej zgubiła zbędne kilogramy, a przede wszystkim już na zawsze utrzymała wymarzoną wagę! Żeby układało Ci się wszystko z związku (wow, 9 lat to szmat czasu, gratulacje!!!) i żebyś skończyła studia i znalazła jakąś kasiastą i satysfakcjonującą robotę!!!! Sto lat! żyrafko_ kiedy Ty wracasz do nas na stałe! Bo ja zaczynam byc zazdrosna - mam szczerze mówiąc takie wrażenie, że znalazłas sobie tżta i wolisz jego od nas!!!!! LOL
wzrost: 168 cm pierwszy start: wrzesień 2011 ------> około 75 kg drugi start: 30.09.12 ------> 65,7 kg cel ostateczny: 58 kg osiągnięty! (17.12.12) kontrola wagi: 21.03.15 -> 56,3kg "Luck my ass! Luck is just another word for hard work and open mind!" Edytowane przez missmanhattan Czas edycji: 2014-03-09 o 23:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2592 |
Wtajemniczenie
|
malinowa:
![]() Silvia: w tej chwili najlepszym będzie spadek jutro ![]() ![]() Dotka: ![]() ![]() nadalka: no, nie martw sie, kupsko roku strzelisz i nadwyżka spadnie raz dwa ![]() ![]() ![]() szafirowa: dziękuję ![]() ja też po fitnessie w tamtym tygodniu to myślałam, że konia z kopytami zeżrę ![]() PS: pamiętam te czasy, kiedy w okolicach II części Bottega była postrachem odchudzaczy, niesprawiedliwa, wredna małpa, nigdy nie miała racji i tylko się do wszystkich czepiała ![]() ![]() ![]() hihihihih ![]() ![]() miss: a ile razy mnie się na początku po łbie od Bottegi oberwało i klęłam do monitora, to nie zliczę... ![]() dziękuję za życzenia ![]()
![]() |
#2593 |
Raczkowanie
|
Bottega Jak już napisałam nie ciągnę tego tematu. Twój ostatni post wyjaśnił sprawę i nic Ci broń boże nie zarzucam. Tak jak pisałam, dobrze, że ktoś wątku pilnuje. Wiem, że odżywiasz się zdrowo i dietujesz w miarę możliwości i tego nie zanegowałam. Ale miałaś sytuacje kryzysowe i nie usłyszałaś takich słów, jakie wycelowałaś w Emilię. Tym bardziej, że ona zacytowała Twoją wypowiedź, nic nie dodała. Może miałaś na myśli coś innego, ale użyłaś takich właśnie słów. Tyle ode mnie, żeby nie było, że nie odpowiadam na elaborat. A i jeszcze jedno. Jak już chcesz dociąć/dopiec, to proszę, nie kończ zdania "
![]() A propos starszych dziewczyn, szkoda, że tak rzadko się odzywają. :< Co do jadłospisu, mam @, dlatego to wygląda tak, a nie inaczej. Przez ból, najchętniej nie jadłabym nic. Węgli mało, bo w czasie @ czuję się po nich ciężko, dlatego dzisiaj białko i warzywa. Ogólnie ciężko mi ustawić jadłospis tak, żeby zgadzał się kalorycznie i B/T/W (szczególnie przed dziesiątym :P). Więc za każdą radę jestem bardzo wdzięczna. ![]() Takie jadło na jutro może być? I - 4łyż. płatków owsianych, szkl. mleka, łyż. słonecznika II - jabłko, jogurt nat., III - 2 kromki razowca, plaster wędliny, duży liść sałaty, 1/2 pomidora IV - kasza jęczmienna (40g), warzywa na patelnię, cycek, buraczki V - serek wiejski (200g), 2 rzodkiewki, szczypior, 2 kromki chrupkiego żytniego. + magnez w jakiejś postaci - albo gorzka czeko, albo kakao. Mam taką wredną @ w tym miesiącu, że tragedia. A pod koniec miesiąca będę miała jeszcze jedną. Polubiła mnie ta ciocia. ;/
Wzrost: 160cm Było: 72kg CEL: 66 - 63,4 - 60 - 65 - ... - 55 "Co ma cię zmienić, jeśli nie ty? Przeraża start cię - nie zobaczysz mety."/Bisz Edytowane przez mallinoowa Czas edycji: 2014-03-10 o 00:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2594 |
Wtajemniczenie
|
urodzinowy ściur odmeldowuje swe grube dupsko do łóżka, bo zgramolić się na fitness rano trzeba
![]() ![]() a Bottega wie, że żartuję sobie w poście wyżej, doceniałam, doceniam i doceniać będę każdą pomoc, jaka mnie spotkała od Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ---------- malinka: 80g jęczmiennej? ja się napycham 30-40g ![]() ![]()
![]() |
#2595 |
Rozeznanie
|
To może ja też dodam kilka słów, bo czuję, że cała ta dyskusja jest spowodowana moją osobą.
Nie chciałam nikogo urazić na forum moją nieznajomością regulaminu i podstawowych zasad dietetyki. Pierwszy raz jestem na diecie i może zareagowałam trochę za bardzo impulsywnie na krytykę wskierowaną w moją stronę. A wiem, że Wy, a szczególnie Bottega chciała dla mnie dobrze korygując mój jadłospis. Wiem, że moja wiedza kuleję w tym temacie. Dlatego też dołączyłam do tego wątku. Wydawał mi się najbardziej konkretny z przyjacielską atmosferą. To jak, przyjmiecie mnie z powrotem? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2596 |
Wtajemniczenie
|
tak, drzwi masz otwarte
![]() ![]()
![]() |
#2597 |
Zadomowienie
|
mallinowa_ widzisz, ja bym też teraz mogła się skarżyć, że nie odpisałaś mi na posty, a ja nie tylko dałam Ci radę, ale też pochwaliłam za jadłospisy
![]() ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- KasDi_ jestem przekonana, że Bottega da Ci jeszcze jedną szansę ![]() Bottega_ prawda Pogromco??????? ![]()
wzrost: 168 cm pierwszy start: wrzesień 2011 ------> około 75 kg drugi start: 30.09.12 ------> 65,7 kg cel ostateczny: 58 kg osiągnięty! (17.12.12) kontrola wagi: 21.03.15 -> 56,3kg "Luck my ass! Luck is just another word for hard work and open mind!" |
![]() ![]() |
![]() |
#2598 | |
Zakorzenienie
|
tak czytam o tym bieganiu- i mysle sobie, da sie to polubic?
![]() Probowalam moze z 20 razy? Nigdy mi sie nie udalo. Meczy mnie to strasznie i nie jest przyjemne. Jednak tyle ludzi teraz biega, ze sie zastanawiam- czy to ze mna jest cos nie tak? Wracajac do tematu odchudzania- mysle juz od pracy. Ostatnie dni pokazaly mi, ze nie bede miala czasu kurde sie wysikac. Co z jedzeniem? wiadomo, jakies jabłko, czy banana zjem. Nie bede miala niestety czasu na obiad, czy cos sensownego- nie ze codziennie, bo wiadomo jak to z ruchem, jest nie ma. Z regularnoscia moze byc problem. Jak to ugryzc? Ktoras z Was pracuje powiedzmy 8 h, ale taki konkrenty zapierdziel, od pon do sob? Jak sobie radzicie? ---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- Cytat:
ja jestem raczej opływowa ![]() Kasdi ja tam jestem za, sama swieta nie jestem :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2599 |
Raczkowanie
|
Missmanhattan To, co piszesz o początkach, tak bardzo true...
Właśnie to miałam na myśli pisząc o KasDi. ![]() Info a propos biegania - Dziękuję! ![]() A jak to jest z bieganiem rano na czczo? Czytałam, że to dobre wyjście przy odchudzaniu, bo nie dostarczyłaś cukru, więc szybciej spalany jest tłuszcz. Ale ja raz spróbowałam i to był bardziej marszobieg, bo nie miałam siły i wydaję mi się, że organizm najlepiej tego nie znosi. ![]() Jej, dziękuję za pochwałę! ![]() edit: Nie odpisywałam, bo nie widziałam nowych postów pisząc elaborat do Bottegi, a teraz zajęłam się tworzeniem go do Ciebie. :P (troszkę myślę zanim odpiszę i nie znoszę błędów, więc sprawdzam mniej więcej przed wysłaniem, a to zajmuje trochę czasu;P) Szczurku Kochana jesteś! ![]() ![]() Przy jęczmiennej, rzeczywiście, zayebałam się. :P KAsDi Moje zdanie już znasz. :P ![]() Sylowha Też kiedyś z bieganiem byłam na bakier. Nienawidziłam tego! Przez w-f. ;/ Teraz, jak biegam kiedy chcę, gdzie chcę, swoim tempem, ze słuchawkami na uszach... LOVEFOREVER! :P ![]() Co do samego wątku. Teraz udzielam się od stycznia bodajże, ale znalazłam Wasz wątek na początku sierpnia, przeczytałam regulamin i pobieżnie 5cz. wątku, które naskrobałyście przez te lata. Więc pisząc pierwszy post miałam mniej więcej obeznanie, czego się po kim spodziewać i krytyka Bottegi mnie nie zdziwiła (wiesz jak jest :P). Ale nie każda dziewczyna tak zaczyna, dlatego czasem Bottega jesteś źle rozumiana. Tylko o to mi chodzi. Może napiszcie w regulaminie "Regulamin jest nieodłącznym elementem wątku, nowe osoby podają jadłospisy, które poprawia Bottega (nasza wątkowa dietetyczka-"amatorka"), za odstępstwa profesjonalnie łoi skórę." I będzie wiadomo o co chodzi. :P
Wzrost: 160cm Było: 72kg CEL: 66 - 63,4 - 60 - 65 - ... - 55 "Co ma cię zmienić, jeśli nie ty? Przeraża start cię - nie zobaczysz mety."/Bisz Edytowane przez mallinoowa Czas edycji: 2014-03-10 o 00:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2600 |
Wtajemniczenie
|
69,9kg
Nadrobię wieczorem, dopiero wróciłam i lecę do pracy ![]()
#2601 |
Wtajemniczenie
|
Razem schudniemy 20kg! - część VII
Waga do tabelki 85,8. (W pracy jak bede to pokoloruje)
Endo wie- proszków nie mam od czwartku+ choroba - a dopiero w czwartek dostanę znow receptę ![]() Wysłane z mojego różowego ajfonu.
come take my heart of glass and give me your love I hope you'll still be there to pick the pieces up 89,9->73,2 ![]() spinoholiczka ![]() [COLOR="Gray"]thriatlon - finished! Edytowane przez Pudel123 Czas edycji: 2014-03-10 o 09:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2602 |
Rozeznanie
|
Bottega co do nauk: na temat rozmnażania nie było za dużo, mało też było moralizatorstwa/rzeczy typowo religijnych - za to dużo o relacjach kobieta - mężczyzna.
Malinowa słyszałam właśnie o Pawlukiewiczu, jeszcze nam polecali Pulikowskiego, szczerze mówiąc ten temat mnie bardzo zainteresował i go chcę zgłębić i może się dowiem więcej ciekawych rzeczy o moim Tż i nie będzie mnie tak wkurzał ![]() ![]() ![]() Sylwoha odpowiem ci jak Ty odpowiesz na moje zaległe pytania, które równo zlewasz (podobnie jak i inne wypowiedzi) ![]() ![]() Nadalka najlepiej chyba nie tytka słodyczy jak się ma nałóg, przynajmniej ja tak mam, że jak coś sobie pozwolę to lawina... Dotka ja mam problem z ramionami, a w sukni one są bardzo widoczne, robię (zwykle) różne serie z ciężarkami ale wolno się mi zmieniają ![]() Szafirowa gdzie się chowasz? Martuszka opowiadaj ![]() Jadłospis: I 2 kromki żytniego, szynka, sałata, pomidor II jogurt naturalny, 2 jabłka III sałatka z brokuła, kukurydzy, jajka, sera żółtego i jogurtu IV plaster schabu pieczonego, 120g ziemniaków, surówka z pekinki, ogórka, pomidora, cebuli V serek wiejski, 3 rzodkiewki,ogórek, szczypior, jajko
#2603 |
Wtajemniczenie
|
Malinka: nie tylko Bottega jest tu z biczem nad głową, chciałabym rzec
![]() ![]() Martuszka: jaka granica, ale 7 z przodu chociaż nie ma ![]() Pudel: nie musisz kolorować w tej chwili, bo zauważyłam i wpisałam ![]()
![]() |
#2605 |
Zakorzenienie
|
Malinowa, ja chyba będę teraz przeplatać: cardio + siłowe i zobaczę, co z tego wyjdzie.
Artykułów będę szukać później, bo wszamałam śniadadnie i jadę do Lidla po rękawiczki rowerowe i koszulkę (o ile coś zostało ![]() A w HIICie klnęłam tak ogólnie, że co ta baba mi tu wymyśla, ja już nie daję rady itd ![]() ![]() Mnie się te przysiady z wykopami mega podobały ![]() Co do TŻta, to dziękuuuję ![]() ![]() Nie zawsze jest tak cukierkowo, przedwczoraj się pożarliśmy, że hej ![]() ![]() ![]() Ale generalnie kochamy się jak wariaty ![]() Bottega, biegi przy dużej nadwadze? No to na pewno nie jest dobry pomysł,chyba że ktoś chce sobie zmasakrować kolana ![]() Ja na razie stawiam na ćwiczenia w domu + rower, a dopiero jak spadnie jeszcze trochę, to będę biegać ![]() Co do wychodzenia na 0 - wiesz, ja wychodzę z założenia, że raz na ruski rok mogę zgrzeszyć i nic mi nie będzie ![]() ![]() Może i bym się przejmowała tym, że tu dużo pracy, a tu zawalam i wychodzę na zero, gdybym robiła takie rzeczy często. Wyjście na niedietetyczne żarcie było pierwsze on ponad 3 m-cy. Czekolada średnio raz, dwa razy w miesiącu. IMO to nie są jakieś straszne wpadki. Szczurku, ja nie jestem kanciasta, jestem okrągła ![]() Sylwoha, ja pracuję jeszcze w innym systemie: po 12h. Tak pracuję, jak ułożę sobie grafik, akurat marzec jest idealny, bo praktycznie cały czas mam: 2 dni pracy, 2 dni wolnego. Beznadziejnie się tak pracuje, bo w dni, kiedy idę do pracy, praktycznie nic nie robię, nic nie załatwiam, nie jeżdżę na zakupy, nie spotykam się z nikim, nie sprzątam, gotuję przed/po pracy, albo gotuje TŻ. Więc potem w dni wolne mam kumulację i wszystko musze nadrabiać. No i w dni pracujące jest czasem problem z motywacją do ćwiczeń: rano nie potrafię, a wieczorem jestem już naprawdę zmęczona. Yellow, spróbuj te ćwiczenia, które wrzuciłam od Fitappy, naprawdę są super ![]() Jejejeje, nadwyżka 1.1 po wczoraj* ![]() ![]() *to na pewno dlatego, że wymieniłam baterie na nowe, o! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2606 |
Wtajemniczenie
|
Żółciutka: kindle 5 od tż, 3 książki od jego siostry, herbatę hibiskusa
![]() ![]() zrobiłam tort, czekoladowy dół (nie biszkopt, takie ciasto czoko zrobiłam, bardzo kakaowe ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- ale spadeczek dziś mam, więc spoko ![]()
![]() |
#2607 |
Rozeznanie
|
To ja też chcę do tabelki - w tamtym tygodniu miałam 88,2 kg, dziś 87 kg (ważyłam się w kilku miejscach na podłodze i podałam najwyższą wartość ) . Pewnie byłoby więcej jakby nie ta sobotnia libacja. W przyszłym tygodniu będzie lepiej
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2608 |
Rozeznanie
|
Szczurku fajowo
![]() ![]() ![]() Dotka ja właśnie ćwiczę z Fitappy ![]()
#2609 |
Zakorzenienie
|
Bottega, badania miałam tylko w ciąży, wszystko było ok.
Te napady, to dla mnie takie zajadanie smutku. "A wezmę jedno ciasteczko, przecież nic się nie stanie" a kończy sie na 3 paczkach i mdłościami. Ale dzisiaj już nie mam co jeść więc muszę wytrzymać. Szczurrku, kupsko roku było wczoraj o 22 ![]() ![]() Cześć! Idę się ważyć. Tylko wizaż nadrobię. |
![]() ![]() |
![]() |
#2610 |
Wtajemniczenie
|
Żółciutka: ogólnie poimprezowo mam straty, bo spadeczek miałam większy, ale no. najważniejsze, że spadek się utrzymał mimo wszystko i dziś zielone pole
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- obczajcie szybkie pytanie w klubie, proszę ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.