|
|
#362 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ekspres powiadasz, to powodzi się ![]() marsi jak po wizycie??
|
|
#363 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochanee!!!
Dziękuję Wam za odpowiedzi w sprawie kiełków. Blanka zajadała ze smakiem ![]() Dzisiaj poszłam po Nią do żłobka, a Jej nie ma Poszła sobie na huśtawki z ciocią Potem byłyśmy na placu zabaw, także intensywnie spędziłyśmy dzień Kocham moje dziecko!Cytat:
Dobrze, że Blance kupiłam taką poduszkę ![]() Cytat:
Dzisiaj uraczyła nas pobudką o 4 nowego czasu, czyli o trzeciej starego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
Misia, takie spuchniete i poranione:p ale jutro mam nadzieje bedzie lepiej.
Kuuuurde musze siasc do papierow dobijcie mnie.....Ultra, zazdroszcze wanny, my tylko prysznic mamy, tez mi sie chce takiej kapieli ![]() Gratuluje ekspresu! ![]() Kurde, malz mial skonczyc juz prace w domu po godzinach i co? Wlasnie w jednej rece blackberry w drugiej laptop sluzbowy i taka Wysłane z mojego GT-P3110
|
#365 |
|
Lurker ;)
|
Dziewczyny polecam wieczorne spacerki! Mloda zaczela bardziej chodzic, wiec wzielismy ja wczoraj i dzisiaj na wieczorny spacer. Spala od 21 do 8.30!! I to dlatego, ze to ja ja obudzilam
![]() ![]() Aaha i wiem, ze zadna praca nie hanbi, ale ta oferta mnie rozwalila http://tablica.pl/oferta/poszukujemy...tml#850c9ee55d Marsi jak badanie? Meneq jak tescik
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
hejka, ja na szybko tylko bo roboty kupe
gratki za biegi, spotkanka, zdjecia! kciuki za II i wizyte(y) ja spylam bo jutro siedze w komisji na spr wiec musze przestudiowac procedury i wyszukac sobie jakies extra super stroj ![]() na 8 mam byc juz w szkole - toc to srodek nocy! ![]() Sami - powodzenia!!!!
![]() |
|
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
Hello,
dziewczyny, jest! widziałam serduszko! trzęsłam się cała ze szczęścia na fotelu więcej w tym temacie nie umiem powiedzieć ![]() wygląda jak odprowadzacz gazów Silver, strasznie się ciesze,że już w domku ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#368 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Robi sie podobny do Ciebie (oczy )Cytat:
Cytat:
neti, przepraszam Cie, musialam nie zauwazyc. Cofnelam sie i juz wiem o co pytasz. Nasz wozek to ten: http://allegro.pl/wozek-spacerowy-br...110338136.html Fakt, uwielbiam go, ale od poczatku jestem swiadoma, ze ma kilka wad. M.in. nieregulowana raczka (dla wysokich osob bedzie srednio wygodny). Ale urzekl nas wygladem, lekkoscia, latwoscia prowadzenia - jestesmy bardzo zadowoleni
|
|||
|
|
|
#369 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
rób ![]() Cytat:
Cytat:
no to widocznie moja cera go lubi bo mam bardzo jasną, chłodną cerę z piegami, ale takimi brudnymi, nie złotymi, i na suchą skórę bez niczego - pudru nie widać O lemigo pytałaś, najfajniejsze butki cichobieżki, jakie miałam dla Agatki, właśnie od nich były ![]() Cytat:
Znamy, znamy, z Agatki ale minęło, Dorka jeszcze nie zaczęła, ale u nas też chyba inaczej, bo starsza siostra jest świetną rozrywką dla niej... To, co one zaczynają wyprawiać... Dorotka nie schodzi sama z łóżka ani nie wchodzi, a uwielbiają obie na mojej rozłożonej sofie szaleć, nawet tylko siedzieć i książki przeglądać. Albo baję jakąś. No to Agatka zeszła, pod sofą położyła kołdrę, poduchy i pokazała Dorotce, gdzie ma schodzić ![]() Cytat:
wreszcie
|
|||||
|
|
|
#370 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ifwka powiedz Mała nie usypia w łóżeczku/na rękach itp? Tylko w wózku? Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi - super wiesci!!!
az mnie ciary przeszly jak doczytalam o serduszku... jejku, nowe zycie jest w Tobie ![]() Silver - cudnie ze juz w domku! Bijkorka, fajnie z tymi studiami! na co sie wybierasz? dobra, ja zmykam spokojnej nocki!!!! meneq - TESTUJ!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#372 |
|
Wtajemniczenie
|
Black - co sądzisz o podkładach z MAC-a skoro już jesteśmy w temacie
![]() Siostra kupiła jakiś - nazwy już nie pamiętam i powiem tak, u niej wyglądało to jakby makijażu nie miala, ale w takim pozytywnym sensie, wyglądałą świeytnie. Malowała ją dziewczyna w sklepie przed zakupem. Ja się tym pomazałam i nie pokryl mojej skóry idealnie - siostra wzięła taki słabo kryjący, bo nie miała potrzeby brać "cięższego". No ale mimo to byłam zachwycona. Próbowałam chyba większości z tej średniej półki czyli jakieś lorealne, burżuje, maxfactory itd. Ten MAC mimo, że krył śtednio to w końcu czułam, że nie mam jakieś ciężkiej mazi na facjacie. Czułam, że moja skóra oddycha, tak jakbym miałą jakiś świeży krem a nie podkład. Jestem ciekawa Twojej opini na temat kosmetyków tej marki. ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Marsi - gratulacje, bo chyba nie miałam jeszcze okazji Ci składać. Jak przeczytałam releacje z dzisiejszej wizyty to, aż się łezka zakręciła i pozazdrościłam przez chwilę. Ale Ty tak pięknie piszesz o swojej ciąży
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi...suuuuuuper!
![]() Nawijko dziękuję, kurde tz wysoki-musi byc regulacja więc odpada...czytam i czytam i szukam i nie wiem jaki.fajny ten britax, ale rączka go dyskwalifikuje:banghead:Musze znaleźć podobny... Dzięki BLACK..tyko czy na pierwsze buciki to nie muszę miec sztywnych do kostki?SZAJKA ekspercie, pomozesz? Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
|
#374 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U nas na osiedlu jest w ogóle taki zwyczaj, że rodzice kupują jakieś drobiazgi do piaskownicy i zostawiają je tam, takie wiecie, tanie bzdurki, żeby dzieci miały więcej zabawek więc te z pepco idealnie się nadaja, bo kolorowe i cena ok.Cytat:
|
|||
|
|
|
#375 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45833159]
Dorotka nie schodzi sama z łóżka ani nie wchodzi, a uwielbiają obie na mojej rozłożonej sofie szaleć, nawet tylko siedzieć i książki przeglądać. Albo baję jakąś. No to Agatka zeszła, pod sofą położyła kołdrę, poduchy i pokazała Dorotce, gdzie ma schodzić ![]() [/QUOTE] Jaka kochanaaa Black fajne te granatowe marsi, ale supeeeer!! Widze, ze sporo z nas uczeszcza juz na place zabaw. My tez, zwlaszcza, ze plac zabaw jeszcze dziala na mojego syneczka uspokajajaco - stoi przy lawce i z otwarta buzia oglada inne dzieci nieporuszajac sie o krok mila odmiana ![]() Chcialam sie Was zapytac jak Wy przy maluchach jestescie w stanie robic takie pracochlonne obiady jak np pierogi. A Deli to mnie juz w ogole zastanawia gdzie ona chowa Amelke jak co rusz takie pysznosci robi ![]() Ja przy moim Kubie nie jestem w stanie zrobic bez marudzenia/ciagniecia za nogawke/wrzaskow tak banalnego dania jak ryz+warzywa z patelni polane sosem czosnkowym
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-03-31 o 20:58 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45833159]
no to widocznie moja cera go lubi bo mam bardzo jasną, chłodną cerę z piegami, ale takimi brudnymi, nie złotymi, i na suchą skórę bez niczego - pudru nie widać O lemigo pytałaś, najfajniejsze butki cichobieżki, jakie miałam dla Agatki, właśnie od nich były [/QUOTE]No bo puder na suchej skórze (bez niczego pod spodem) się nie utrzyma, 90% produktu opadnie już przy aplikacji, a reszta zaraz potem. Więc nic dziwnego, że nie przyciemnia w takiej sytuacji... Ja nie mówię, że to zły puder, ale zapominają o takich białych ścianach, jak ja. Co do Lemigo, to właśnie to hasło mnie urzekło, boskie. Pewnie chodzi Ci o MAC Face And Body? Z tej serii uwielbiam biały, fantastycznie rozjaśnia inne podkłady i poprawia ich właściwości. Akurat mi się skończył, muszę kupić... Ale jeśli o ten własnie chodzi, to polecam go bardzo, bardzo. A co do tej marki tak ogólnie, to mają i dobre, i kiepskie produkty - np nie rozumiem zachwytów na temat ich rozświetlacza Mineralize, tak zachwalany na necie, a składa się z drobin brokatu - nie dorasta do pięt Mary Lumanizerowi od theBalm... Także - w przypadku tej marki jest tak samo, jak z każdą inną. Są dobre produkty, są złe - tylko u nich wszystko jest drogie.
|
|
|
|
#377 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
od 7 rano. Cytat:
Sami jutro zdaje egzaminy? powodzenia!
|
|
#378 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ten :biały: o którym wspomniałaś to w jaki sposób go używasz z innym podkładem?
|
|
#379 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45827456]
Dziewczyny, ma któraś puder max factora creme puff? transparentny sobie kupiłam. [/QUOTE] ja mam, lubię. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przytulam mocno Cytat:
Cytat:
Trzymam kciuki za S.!
|
||||||
|
|
|
#380 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Marsi, popłakałam się strasznie się cieszę!
|
||
|
|
|
#381 |
|
Zakorzenienie
|
No cóż, nie chcecie ze mną rozmawiać, to idę pać
![]() Spokojnej nocy! |
|
|
|
#382 |
|
Zadomowienie
|
hej, jestem padnięta ledwo co na oczy widze
chciałam tylko powiedzieć że moja 5 milimetrowa kruszynka ma się wspaniale a jej serduszko tak cudownie bije p.s. silver bardzo sie ciesze ze już jesteście w domu
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
Nawijka-kwestia organizacji ;p jak robie pierogi rozkladam sobie w czasie
jak wstaniemy(Amelka ma zazwyczaj dobry humor) to ogarniam farsz ;p ...Przed drzemką Amelki wyrabiam ciasto tzn wsypuje wszystko do robota i on sam mi wyrabia...;p Amelka zasypia..a ja biore lapka do kuchni..włączam film... i lepie ![]() ![]()
|
|
#384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu go mieszałam z innymi podkładami na ręku (albo jakiejś podkładce) i to na buzię. Dzięki temu, od czasu do czasu mogłam użyć Wake Me Up Rimmela czy innych. Teraz mam biały Stargazer, bo akurat nie mam funduszy na MAC, ale też jest fajny, tylko gęsty i mocno kryje, więc zamiast robić z podkładu lżejszą i jaśniejszą wersję, robi jaśniejszą, ale nieco cięższą.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2014-03-31 o 21:11 |
|
|
|
|
#385 | |||
|
Zakorzenienie
|
Blogerko, ja używałam kosmetyków maca są super ale akurat podkładu face and body nie zmęczyłam i umarł sobie rozwarstwiając się gdzieś w szpargałach, był za duży i potem ta leista konsystencja przestała mi pasować
ale fakt jak mnie na miejscu pomalowali to woooow co do samej marki- kpuję szminki tylko i wyłącznie MAC moim zdaniem najlepsze na świecie i te czerwienie, ech Cytat:
Cytat:
na badaniu byłam sama, na połowkowe wezmę meża ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
ech......wzruszam się Szajka |
|||
|
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
Nawijka-kwestia organizacji ;p jak robie pierogi to rozkladam je sobie w czasie
jak wstaniemy(Amelka ma zazwyczaj dobry humor) to ogarniam farsz ;p ...Przed drzemką Amelki wyrabiam ciasto tzn wsypuje wszystko do robota i on sam mi wyrabia...;p Amelka zasypia..a ja biore lapka do kuchni..włączam film... i lepie ![]() ![]()
|
|
#387 |
|
Konto usunięte
|
Iffonko, cudownie
|
|
|
|
#388 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#389 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45833824]nie robię pierogów, po prostu czekam aż z P. się zgramy tak, by zabrał obie dziewczyny z domu na dwór
[/QUOTE] A jak sie nie zgracie to nie jecie? ![]() Cytat:
![]() Z żalu, ze u mnie sie nie da biore sie za ciastka Hit
|
|
|
|
|
#390 |
|
Konto usunięte
|
Nawijko, jemy, bo 100m od naszego domu otworzyli nam pierogarnię
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.

Poszła sobie na huśtawki z ciocią
Potem byłyśmy na placu zabaw, także intensywnie spędziłyśmy dzień

)
a jak już w wózku posadzę to zaczyna się wić jak wąż;p

i spanie do 9