![]() |
#362 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ekspres powiadasz, to powodzi się ![]() marsi jak po wizycie??
![]() |
#363 | ||||
Zakorzenienie
|
Hej Kochanee!!!
Dziękuję Wam za odpowiedzi w sprawie kiełków. Blanka zajadała ze smakiem ![]() ![]() Dzisiaj poszłam po Nią do żłobka, a Jej nie ma ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dobrze, że Blance kupiłam taką poduszkę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#364 |
Zakorzenienie
|
Misia, takie spuchniete i poranione:p ale jutro mam nadzieje bedzie lepiej.
Kuuuurde musze siasc do papierow ![]() Ultra, zazdroszcze wanny, my tylko prysznic mamy, tez mi sie chce takiej kapieli ![]() Gratuluje ekspresu! ![]() Kurde, malz mial skonczyc juz prace w domu po godzinach i co? Wlasnie w jednej rece blackberry w drugiej laptop sluzbowy i taka ![]() Wysłane z mojego GT-P3110
#365 |
Lurker ;)
|
Dziewczyny polecam wieczorne spacerki! Mloda zaczela bardziej chodzic, wiec wzielismy ja wczoraj i dzisiaj na wieczorny spacer. Spala od 21 do 8.30!! I to dlatego, ze to ja ja obudzilam
![]() ![]() Aaha i wiem, ze zadna praca nie hanbi, ale ta oferta mnie rozwalila http://tablica.pl/oferta/poszukujemy...tml#850c9ee55d Marsi jak badanie? Meneq jak tescik ![]()
#366 |
Zakorzenienie
|
hejka, ja na szybko tylko bo roboty kupe
gratki za biegi, spotkanka, zdjecia! kciuki za II i wizyte(y) ja spylam bo jutro siedze w komisji na spr wiec musze przestudiowac procedury i wyszukac sobie jakies extra super stroj ![]() na 8 mam byc juz w szkole - toc to srodek nocy! ![]() Sami - powodzenia!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#367 |
Zakorzenienie
|
Hello,
dziewczyny, jest! widziałam serduszko! trzęsłam się cała ze szczęścia na fotelu więcej w tym temacie nie umiem powiedzieć ![]() ![]() ![]() ![]() wygląda jak odprowadzacz gazów ![]() Silver, strasznie się ciesze,że już w domku ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#368 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Robi sie podobny do Ciebie (oczy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() neti, przepraszam Cie, musialam nie zauwazyc. Cofnelam sie i juz wiem o co pytasz. Nasz wozek to ten: http://allegro.pl/wozek-spacerowy-br...110338136.html Fakt, uwielbiam go, ale od poczatku jestem swiadoma, ze ma kilka wad. M.in. nieregulowana raczka (dla wysokich osob bedzie srednio wygodny). Ale urzekl nas wygladem, lekkoscia, latwoscia prowadzenia - jestesmy bardzo zadowoleni ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#369 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
rób ![]() Cytat:
Cytat:
no to widocznie moja cera go lubi ![]() ![]() ![]() O lemigo pytałaś, najfajniejsze butki cichobieżki, jakie miałam dla Agatki, właśnie od nich były ![]() ![]() Cytat:
Znamy, znamy, z Agatki ![]() ![]() Dorotka nie schodzi sama z łóżka ani nie wchodzi, a uwielbiają obie na mojej rozłożonej sofie szaleć, nawet tylko siedzieć i książki przeglądać. Albo baję jakąś. No to Agatka zeszła, pod sofą położyła kołdrę, poduchy i pokazała Dorotce, gdzie ma schodzić ![]() Cytat:
wreszcie ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#370 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ifwka powiedz Mała nie usypia w łóżeczku/na rękach itp? Tylko w wózku? Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Zakorzenienie
|
Marsi - super wiesci!!!
![]() az mnie ciary przeszly jak doczytalam o serduszku... jejku, nowe zycie jest w Tobie ![]() ![]() Silver - cudnie ze juz w domku! ![]() Bijkorka, fajnie z tymi studiami! na co sie wybierasz? dobra, ja zmykam spokojnej nocki!!!! ![]() meneq - TESTUJ!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 |
Wtajemniczenie
|
Black - co sądzisz o podkładach z MAC-a skoro już jesteśmy w temacie
![]() Siostra kupiła jakiś - nazwy już nie pamiętam i powiem tak, u niej wyglądało to jakby makijażu nie miala, ale w takim pozytywnym sensie, wyglądałą świeytnie. Malowała ją dziewczyna w sklepie przed zakupem. Ja się tym pomazałam i nie pokryl mojej skóry idealnie - siostra wzięła taki słabo kryjący, bo nie miała potrzeby brać "cięższego". No ale mimo to byłam zachwycona. Próbowałam chyba większości z tej średniej półki czyli jakieś lorealne, burżuje, maxfactory itd. Ten MAC mimo, że krył śtednio to w końcu czułam, że nie mam jakieś ciężkiej mazi na facjacie. Czułam, że moja skóra oddycha, tak jakbym miałą jakiś świeży krem a nie podkład. Jestem ciekawa Twojej opini na temat kosmetyków tej marki. ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Marsi - gratulacje, bo chyba nie miałam jeszcze okazji Ci składać. Jak przeczytałam releacje z dzisiejszej wizyty to, aż się łezka zakręciła i pozazdrościłam przez chwilę. Ale Ty tak pięknie piszesz o swojej ciąży ![]() ![]()
#373 |
Zakorzenienie
|
Marsi...suuuuuuper!
![]() Nawijko dziękuję, kurde tz wysoki-musi byc regulacja ![]() Musze znaleźć podobny... Dzięki BLACK..tyko czy na pierwsze buciki to nie muszę miec sztywnych do kostki?SZAJKA ekspercie, pomozesz? Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#374 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas na osiedlu jest w ogóle taki zwyczaj, że rodzice kupują jakieś drobiazgi do piaskownicy i zostawiają je tam, takie wiecie, tanie bzdurki, żeby dzieci miały więcej zabawek ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45833159]
Dorotka nie schodzi sama z łóżka ani nie wchodzi, a uwielbiają obie na mojej rozłożonej sofie szaleć, nawet tylko siedzieć i książki przeglądać. Albo baję jakąś. No to Agatka zeszła, pod sofą położyła kołdrę, poduchy i pokazała Dorotce, gdzie ma schodzić ![]() [/QUOTE] Jaka kochanaaa ![]() Black fajne te granatowe ![]() marsi, ale supeeeer!! ![]() Widze, ze sporo z nas uczeszcza juz na place zabaw. My tez, zwlaszcza, ze plac zabaw jeszcze dziala na mojego syneczka uspokajajaco - stoi przy lawce i z otwarta buzia oglada inne dzieci nieporuszajac sie o krok ![]() ![]() Chcialam sie Was zapytac jak Wy przy maluchach jestescie w stanie robic takie pracochlonne obiady jak np pierogi. A Deli to mnie juz w ogole zastanawia gdzie ona chowa Amelke jak co rusz takie pysznosci robi ![]() Ja przy moim Kubie nie jestem w stanie zrobic bez marudzenia/ciagniecia za nogawke/wrzaskow tak banalnego dania jak ryz+warzywa z patelni polane sosem czosnkowym ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-03-31 o 19:58 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45833159]
no to widocznie moja cera go lubi ![]() ![]() ![]() O lemigo pytałaś, najfajniejsze butki cichobieżki, jakie miałam dla Agatki, właśnie od nich były ![]() ![]() No bo puder na suchej skórze (bez niczego pod spodem) się nie utrzyma, 90% produktu opadnie już przy aplikacji, a reszta zaraz potem. ![]() ![]() ![]() Co do Lemigo, to właśnie to hasło mnie urzekło, boskie. ![]() Pewnie chodzi Ci o MAC Face And Body? Z tej serii uwielbiam biały, fantastycznie rozjaśnia inne podkłady i poprawia ich właściwości. ![]() ![]() ![]() A co do tej marki tak ogólnie, to mają i dobre, i kiepskie produkty - np nie rozumiem zachwytów na temat ich rozświetlacza Mineralize, tak zachwalany na necie, a składa się z drobin brokatu - nie dorasta do pięt Mary Lumanizerowi od theBalm... Także - w przypadku tej marki jest tak samo, jak z każdą inną. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#377 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sami jutro zdaje egzaminy? powodzenia!
![]() |
#378 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ten :biały: o którym wspomniałaś to w jaki sposób go używasz z innym podkładem?
![]() |
#379 | ||||||
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45827456]
Dziewczyny, ma któraś puder max factora creme puff? transparentny sobie kupiłam. [/QUOTE] ja mam, lubię. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przytulam mocno ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za S.! ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#380 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Marsi, popłakałam się ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Zakorzenienie
|
No cóż, nie chcecie ze mną rozmawiać, to idę pać
![]() Spokojnej nocy! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Zadomowienie
|
hej, jestem padnięta ledwo co na oczy widze
chciałam tylko powiedzieć że moja 5 milimetrowa kruszynka ma się wspaniale a jej serduszko tak cudownie bije ![]() p.s. silver bardzo sie ciesze ze już jesteście w domu
#383 |
Zakorzenienie
|
Nawijka-kwestia organizacji ;p jak robie pierogi rozkladam sobie w czasie
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu go mieszałam z innymi podkładami na ręku (albo jakiejś podkładce) i to na buzię. ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2014-03-31 o 20:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#385 | |||
Zakorzenienie
|
Blogerko, ja używałam kosmetyków maca są super ale akurat podkładu face and body nie zmęczyłam i umarł sobie rozwarstwiając się gdzieś w szpargałach, był za duży i potem ta leista konsystencja przestała mi pasować
ale fakt jak mnie na miejscu pomalowali to woooow co do samej marki- kpuję szminki tylko i wyłącznie MAC moim zdaniem najlepsze na świecie i te czerwienie, ech ![]() Cytat:
Cytat:
na badaniu byłam sama, na połowkowe wezmę meża ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ech......wzruszam się Szajka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#386 |
Zakorzenienie
|
Nawijka-kwestia organizacji ;p jak robie pierogi to rozkladam je sobie w czasie
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#387 |
Konto usunięte
|
Iffonko, cudownie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#388 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#389 | |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45833824]nie robię pierogów, po prostu czekam aż z P. się zgramy tak, by zabrał obie dziewczyny z domu na dwór
![]() [/QUOTE] A jak sie nie zgracie to nie jecie? ![]() Cytat:
![]() Z żalu, ze u mnie sie nie da biore sie za ciastka Hit ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#390 |
Konto usunięte
|
Nawijko, jemy, bo 100m od naszego domu otworzyli nam pierogarnię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.