|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
No dobra, gdzie są: Sarah, Marta, Misia, Onaella
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam czekoladki ![]() ![]() ![]() Ale zeby nie bylo to wczesniej wciagnelam smoothie z pomaranczy, kiwi i malin ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-04-30 o 21:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3273 |
Zakorzenienie
|
No Misia to wiadomo..
I Debrah chyba nie widze od kilku dni... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3274 |
Zakorzenienie
|
Neti, chodzi mi o Misię, nie Misiael
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3275 |
Zakorzenienie
|
Musialam to wczesniej przegapic.
Zgadza sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3276 |
Zakorzenienie
|
Tak..już załapałam
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3277 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3278 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3279 |
Zakorzenienie
|
A moja szwagierka miała termin na 11 maja, kiedyś jej lekarz przesunął, że jednak 28 kwiecień, i co? Dalej nie rodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3280 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() za nami przefajny dzień w przemiłym towarzystwie ![]() ![]() ![]() powiem Wam, że jestem zszokowana, jak nasze dzieci pięknie potrafią się bawić, dzielić zabawkami i nie wchodzić sobie w drogę, obserwują siebie bacznie i uczą się ![]() tak więc Kuba na koniec imprezy złapał w rączki pchacza ( który de facto od kilku tyg stał u nas nieużywany, bo Kuba nie chciał w ogóle z nim chodzić) i poszedł ![]() ![]() na koniec Amelka i Kuba jedli makaron z jednej miseczki ![]() ![]() ![]() nadrobiłam misiaeel biedna Hania, dobrze, że już jesteście w domu ![]() ![]() pstryczek ![]() ![]() Black kciuki za siostrę ![]() Deli u nas za finanse odpowiada tż ![]() ![]() laurko super, że wypad na basen udany ![]() ahaaaaa tż kupił motor ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3281 |
Rozeznanie
|
Już znalazłam zamiennik - z sh za 10 zł
![]() Cudnie jest - mamy dziś z tż rocznicę, no i nie wiem, mam to uczcić minutą ciszy? :| nie chce mi się już nawet pisać, ale oczywiście nastąpiły różne okoliczności które sprawiły że wyszedł "coś kupić" prawie dwie godziny temu i jeszcze nie wrócił. Dobija mnie ten człowiek - dokładnie tego potrzebowałam dziś - siedzieć sama cały wieczór ![]() ed. wrócił ![]() Edytowane przez YellowSheep Czas edycji: 2014-04-30 o 22:42 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3282 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny,
Ostatnio mniej odpisuję ale czytam regularnie ![]() Z tego co pamiętam: Marsi, przecudowne zdjęcie, cudowne Maleństwo ![]() ![]() ![]() Misiael, dobrze ze z córcią wszystko dobrze ![]() Black, kciuki za poród siostry i dzieciątko ![]() My jutro wyjeżdżamy na majówkę, jedziemy do Kazimierza Dolnego, spotykamy się tam z rodzicami i bratem z bratową więc będziemy w gronie rodzinnym ![]() Postaram się podczytywać, nie wiem tylko jak będzie z odpisywaniem. Udanej majówki, oby pogoda była lepsza niż zapowiadają ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3283 |
Zadomowienie
|
Którejś się wydaje że jest gruba? To proszę - http://m.onet.pl/wiadomosci/swiat,l6e6c 350 kg mięcha...
Misia dobrze że z Hanią już ok Black kciuki za siostrę ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Marsi przypomniałaś mi te wzruszenia na widok pierwszych zdjęć usg, tych maciupkich rączek i nóżek... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3285 |
Zadomowienie
|
No dobra, baaardzo mocno tłustego mięcha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3286 |
Rozeznanie
|
Lecę spać.
Jutro zapowiada się masakryczny dzień - jedziemy do ogrodu botanicznego, a potem mamy zaproszenie do babci i na grilla do znajomych. Już to rozwiązałam - Oli pójdzie więc do babci a my na grilla ![]() ![]() Miłego weekendu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3287 |
Zakorzenienie
|
Hejo!
U nas dzisiaj fajny dzien ![]() Szkoda, że złapał nas deszcz jak tylko przekroczyliśmy ogrodzenie placu zabaw ![]() Wieczorem na szybko poszliśmy jeszcze raz z Tż, żeby nadrobiła i się nacieszyła. Nancy dzielnie mi pomogla przy spacerowaniu i super dalysmy radę ![]() A dzieciaki cudne! Kuba ruszył dziarsko z pchaczem, Amelka kibicowała. Wyobraźcie sobie, że kiedy ja jej powiedziałam "daj Kubusiowi to czy tamto, pokaż mu" - to ona to robila. Pchacza też oddała - pomimo, że traktuje go teraz jako nową zabawkę i wozi lalę jak w wózku, jest szał. Kuba zjadł obiad, Amelka miała to samo, bo nas Nancy poczęstowała - nawet nie skubnęła. Zjadła 5 łyżeczek deserku, kawałeczek banana i tyle. Niestety :P posmakowały jej paluszki (nigdy nie jadla wcześniej). Z Nancy jak zawsze świetnie i jak zawsze mialysmy o czym pogadać ![]() -------- Amelka mnie rozbraja:d Nadstawia stopy do całowania, na przemian, wołając "tę", zmienia stopę "tę", i tak dalej i tak dalej ![]() Pozmieniało nam się z zasypianiem - od kilku dni potrafi zasnąć na łóżku, najpierw przy uu, potem puszcza, leży..i..zasypia. Szok szok! Cieszę się, że zaufałam sobie i sama do tego dorasta. |
![]() ![]() |
![]() |
#3288 |
Zakorzenienie
|
Czesc!
misiael cale szczescie, ze Hani nic nie bylo po tych kulkach! black kciuki! Urodzila? mala Yae jest bardzo do Oskara podobna. Nie dosc, ze szogun, to jeszcze dusza towarzystwa i doslownie wszystkich zaczepia. Stad juz nawet na spacerach nie mam szans na wizaz... lady zdrowiejcie! Komus jeszcze zyczenia powrotu do zdrowia potrzebne? |
![]() ![]() |
![]() |
#3289 |
Zakorzenienie
|
Helou.... Dziecię jeszcze spi...ale ja się witam i melduje ze dziś jade do mamy więc będzie mnie mniej.. U t. Zaczął się remont, tz tam robi..t. No i dziś ma brat cioteczny tz do pomocy przyjechać do kucia scian....więc zwali sie i jego rodzina...i pewnie brat rodzony z rodzinka (zza miedzy)...a ja już rzygam wciąż nimi...człowiek nie ma spokoju ani ciut..zeby sobie podlubac w nosie bo kazdy patrzy...aj duzo by gadac, usa lubię cieszę i spokój a czasami zloty,w tej rodzinie jest na odwrot i mnie to męczy. I nawet moi rodzice nie przyjadą spokojnie z nami przy grillu posiedzieć...bo zwyczajnie nie mamy gdzie sie "schowac". Dlatego postanowilam.ze jade do mamy bo spokoju potrzebuję.
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3290 |
Zakorzenienie
|
O i nadal spi....a ja wtedy oczywiście spac nie moge:screwy:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#3291 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wlasnie.....hmmm ;p ..... prowadze tabelke tylko (na co wydaje:P ) ;p ale chyba zrobie tak jak Ty przy następnej wypłacie, zrobie limity tygodniowe. Tzt pojechal na działke, dziś bierzemy Edzia na działke, tzt zrobił mu kojec..mam nadzieje, ze nie zapłacze się bidul w nocy...trzymajcie kciuki... A ja musze do jutra oddać prace zaliczeniową ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3292 |
Zakorzenienie
|
Cześć kochane. U nas nocka spokojna bez mleczka
![]() Na dziś nie mamy żadnych planów. Pewnie na spacerek pójdziemy. Potem Was nadrobię jak będę mieć chwilkę. Widzialam że siostra Black rodzi ![]() Black, na kiedy miała termin?? Moja ma na połowę maja. Wysłane z mojego SM-T2105 przy użyciu Tapatalka
#3293 |
Zadomowienie
|
A czy ja w ogóle wspominałam że też chorujemy? Najpierw mnie męczyło chyba z trzy tygodnie, skończyło się antybiolem. Zapalenie tchawicy. I do tego jakieś zapalenie mięśni szyi się wdało, coś mnie postrzyknęło w szyję i tydzień wyłam jak ruszyłam głową. A w poniedziałek Ania się obudziła z krtanią. Co do krtani kolejny raz luzik, nie miała duszności i kaszel szczekający szybko przeszedł w mokry, ale jeszcze ją trzyma, dziś mi się obudziła z gorączką. Niby na chorą nie wygląda, szaleje po domu, ale jednak superzdrowa to ona na pewno nie jest. Ciekawe czy u niej też się skończy antybiotykiem...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś kogel mogel ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3295 |
Zakorzenienie
|
witajcie z rana
![]() Kuba właśnie zasnął i wiecie co? Z racji, że nie ma tż to i ja się położę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3296 | |||
Zakorzenienie
|
Hejka!
sloneczko swieci, ale sie cudny dzionek zapowiada ![]() dzis robimy grilla na obiad i na kolacje ![]() posprzatalismy juz chalupke, zrobilismy marynaty, teraz idziemy scinac trawke a potem jak mlody zasnie to bedziemy robic salatki i ogolnie przygotowywac wszystko na grilla niomniomniom ![]() Cytat:
Kija - omg, zdrowka! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
jak sis? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3297 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() kciuki! ![]() uu, gronie zabrzmialo! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() jaki motor? ![]() Cytat:
![]() i jak rocznica? zaksoczyl czyms? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3298 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziś do mnie koleżanka przyjeżdża, zrobiłam już ciasto i poodkurzałam, jak Ola pójdzie spać to jeszcze zmyję podłogę i może pizzę przygotuje, ale to muszę do sklepu iść a mi się nie chce ![]() ale mam dorosłe dziecko - po schodach chodzi sama, na dwóch nozkach, jedną rączką się podpiera o ścianę. Schodzi też na dwóch, trzymana za rękę ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- a i Ola ma strajk na kapcie, ściąga w minutę i koniec, nie ma chodzenia po domu w kapciach. mam pytanie! Ola miała styczność z 8-msc kuzynem, który tydzień po spotkaniu owym cały zasypał się krostami - ospa ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3299 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3300 |
Zadomowienie
|
Yellow, to dwie godziny kupował te czekoladki i wino?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.