|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Dziewczyny,ja tak na szybko z pytaniem- jak to jest z ta ulga na dziecko? Jak Kuba jest z lutego to TZ moze go odliczyc za 11mscy tak?
Bo moj zaspany ksiaze wciaz nie rozliczyl pita, ehhh... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3212 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ultra świetne zdjęcie! Co do nocnika, to kupiłam go jak byłam jeszcze w ciąży Ale na razie stoi na regale i się kurzy. Myślę, że jeszcze za wcześnie dla Domci. Dwa razy zdarzyło się, że przed kąpielą stała naga i się posikała i przestraszyła się co jej cieknie po nogach ![]() Moja też ma rozmiar 19
|
|||
|
|
|
#3213 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
przypomniało mi się, że wczoraj czytałam, że któraś z Was (Misiael ) chce buciki z HM; dzisiaj będę, mogę zobaczyć; nadal aktualne????Cytat:
|
|
#3214 |
|
Zakorzenienie
|
DZIEWCZYNY MISIA Z HANIA W SZPITALU
, w poniedziałek przywiozła ich karetka-Hanula zjadla kulki do pochlaniania wilgoci z butow. Podlaczona bula pod pulsometr bo to moglo jakos tam napeczniec...i bolal ja brzuszek.jak wyniki beda ok-dziś wychodzą. MISIA PROSI O KCIUKI...a ze nasze mają moc- wszytskie ti oczywiście mocno trzymamy!:thumbup::thumbu p:Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
|
#3215 |
|
Zadomowienie
|
O rety! KCIUKI OGROMNE dla Hanulki
|
|
|
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo kurcze!! No pewnie, ze kciuki
oby wszzystko bylo ok!!ELLMI, dziekuje, rozliczylam juz tego gamonia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3218 | |
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46242682]uff, jak to dobrze, że jeszcze któraś małorozmiarowa
a ja w pt dyżur w pracy...[/QUOTE] ale wysoka przy tym, skubana Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby wszystko było dobrze i oby dziś wyszły.
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
biedna Hania
na pewno wszystko będzie ok
|
#3221 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ależ trzeba uważać, u nas też Misiek co znajdzie to w dziub pakuje Ostatnio żwir koci Właśnie ma drzemkę a ja nadrobiłam. Wczoraj umierałam na ból głowy, na prawdę myślałam że nie przeżyję, koszmar. Mąż wziął Miśka do teściów Co się młody nagonił, zdemolował powyrywał w ogrodzie to jego. Za to po wniesieniu go do domu ponoć takiej histerii dostał, łzy się lały strumieniami. Okazało się że chce na polko spowrotem. Mają szczeniaka, i tak się razem bawili że aż nieprawdopodobne. Miłego dnia kochane, może się uda jeszcze odezwać, ale mąż w domu więc trudno
|
|
#3222 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ----------------------------------- a my dzisiaj jedziemy po lirę 4
|
|
|
#3223 |
|
Rozeznanie
|
O rany jak przeczytałam o Hani Misi to aż mnie ciary przeszyły
trzymam kciuki żeby wszystko było ok!Dziewczyny czy którejś z Was nie wpadła ostatnio kamizelka jeansowa na 80/86? Bo ja szukam i szukam, a znalazłam tylko w Zarze, cena trochę zabija :P a ja się uparłam i jak nie znajdę innej to kupię jednak ja i mój portfel wolelibyśmy znaleźć taniej. Jakby Wam gdzieś mignęła to dajcie znać
|
|
|
|
#3224 |
|
Zadomowienie
|
O kurde biedna Hania i Misiaelka
oby nic się nie działo!
|
|
|
|
#3225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
Rany boskie jak przeczytałam o Hani to aż zamarłam, dziewczyny trzymajcie się kochane
jeju jak to trzeba na tego szkraba uważać Szaja- a ten wątek o weselu co podlinkowałaś, wiesz,że autorka kilka miesięcy temu przeżyła okropną tragedię? jej córeczka zginęła w wypadku samochodowym,miała bliźniaki, z tego co pamiętam teściu jechał autem z nią po buciki i uderzył w nich tir.... straszna tragedia. Czytałam dużo postów tej dziewczyny, ona natychmiast po tej tragedii wróciła do normalnego życia, może forum i synek to była dla niej terapia- sorry za offtop |
|
|
|
#3227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja na razie lece..i poddaję taki temat dla chętnych...co sądzicie?? Czy wg Was mamy grzeczne dzieci? Czy wogóle jest sens używac tego słowa??.. http://dziecisawazne.pl/problemowa-g...types=og.likes
|
|
#3228 |
|
Zadomowienie
|
O matko, i mnie ciarki przeszly jak przeczytalam wiadomosc o Hani Misi
![]() Kochana, oczywiscie, ze bedziemy trzymac kciuki, na pewno wszystko bedzie dobrze! Wracajcie do nas szybko!!! Ultra Julka w chusteczce faktycznie wymiata hje super wiadomosci ![]() marsi bawcie sie dobrze! neti ja tak czasem ironicznie mowie do Gabi, jak tz jej mowi, ze jest niegrzeczna, zeby siadla w kacie i patrzyla w sufit Denerwuje mnie takie gadanie, ze maluch jest niegrzeczny wtedy kiedy zachowuje sie jak normalne zdrowe dziecko. Takze zgadzam sie z artykulem jak najbardziej
|
#3229 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie ! W końcu znalazłam chwilkę czasu na napisanie kilku zdań.
Gratuluję nowych II w między czasie spotkałam się z Marsi. No rewelacyjna babka z niej. Święta i praca mocno mnie wyeksploatowały w sumie prawie się wypaliłam. Ale sądzę że na nowo wskoczę pomiędzy was Ps zdjęcia małego i mnie na fb Dziś taki oficjalny come back
|
|
|
|
#3230 |
|
Zakorzenienie
|
Byliśmy na spacerze, znów o fontanny zachaczyliśmy. Młody zmoczył portki i bluzkę. Stwierdziłam, że trzeba jechać na basen
Jemy zupkę i w drogę.
|
#3231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo przeoczyłamWidziałam fotki- świetne
|
|
|
|
|
#3232 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie przeczytałam o Misiaeel i Hani - oby wszystko ok było i obyście szybciutko wróciły do domu!
![]() ![]() Trzymam mocno kciuki!!!! A co do nas, to dziękuję Wam za wszystkie miłe słowa ![]() Wracam do pracy, jeszcze pół godziny i długi weekend
|
|
|
|
#3233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O kurde ...Zdrówka i kciuki zaciśnięte |
|
|
|
|
#3234 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Boska! Cytat:
Cytat:
, biedna Hania![]() Cytat:
Jak piszecie o butach, to Wam coś powiem. Wczoraj u tej orto pokazałam jej buty, w jakich Pola chodzi, a że ubrałam akurat z Befado, to myślę "będzie bomba". No i była , okazało się, że one są takie leeedwo w normie, że w takich "to tylko gdzieś obejść". Bo zapiętek powinien być jeszcze wyższy, a but powinien się kończyć minimum 1 cm nad kostką (u nas są zaraz nad). Ale że jeszcze ujdą, bo i tak na te tańsze dobre są ![]() Ucieszyłam się tylko, że nie przyszłyśmy w tych z Zetpola, bo by nas chyba z gabinetu wyniosła ![]() Wczoraj po kapaniu Pola jak zawsze polatała po chałupie, potem dałam ją na łóżko i pić. A jak już wypiła, siadła na chwilkę, a potem bach na brzuszek, twarz przytulona do poduszki i sobie tak leży Tak mnie jakoś tknęło, przełożyłam ją "na prosto" , przykryłam kołderką, zgasiłam światło, objęłam tylko ręką... i zasnęła, ani dwie minuty nie minęła I dziś pierwszy raz chyba od 2 tyg. wstałyśmy po 7 I wczoraj też Pola nauczyła się skakać na trampolinie
|
||||
|
|
|
#3235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I zastanawiam się czy nie kupić jej bardziej krytych? W ogóle mogą być te buty? A co do pogrubionego, to chciałabym zobaczyć jak taki bąbel skacze
|
|
|
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu, Misia, zdrowka, jejku az mnie ciarki przeszly, mam nadzieje, ze szybciutko wyjda
![]() Glos stracilam..... Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
#3237 |
|
Raczkowanie
|
Witam się. Podczytuję ale na pisanie czasu brak. Dzisiaj spałam tylko 2 godz bo zębiska wychodzą. Lolek teraz śpi to chociaż mogę się herbatki napić a tak to cały czas na dworze.
Misia kciuki mocno zaciśniete. Dobrze, że zauważyłaś że akurat to zjadła i szybko zareagowaliście. Na pewno wszystko będzie dobrze. Hje my też dzisiaj rozłożyliśmy trampoline i młody próbował skakać Ciężaróweczki kochane jak się czujecie??? Marsi ale śliczną fasoleczkę masz w sobie Ewik gdzie się wybierałaś nad morze? Jakie miasteczko? Nawijka tak możesz odliczyć za 11 miesięcy |
|
|
|
#3238 |
|
Zakorzenienie
|
Karusia chcieliśmy jechać do Łeby. Tyle fajnych miejscówek znalazłam i całkiem niedrogich, no ale mnie zniechęcili tymi prognozami.
A czuję się bez zmian - nadal senna i nadal mdłości, zwłaszcza wieczorem Dziękuję, że pytasz |
|
|
|
#3239 |
|
Zakorzenienie
|
Misia trzymam kciuki za Was!
tak strasznie mnie boli brzuch, ze az mi niedobrze;// wlasnie sprzątam, nic mnie nie denerwuje bardziej niz te cholerne biurko, co chwile kurz... :[[[[[
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co widziałam ostatnio?
Dziecko zachustowane PRZODEM DO ŚWIATA, czad - nie? ;/ Nie sądziłam, że takie przypadki istnieją. Całkowicie mi się to nie klei w całość. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.

Ale na razie stoi na regale i się kurzy. Myślę, że jeszcze za wcześnie dla Domci. Dwa razy zdarzyło się, że przed kąpielą stała naga i się posikała i przestraszyła się co jej cieknie po nogach
) chce buciki z HM; dzisiaj będę, mogę zobaczyć; nadal aktualne????
, w poniedziałek przywiozła ich karetka-Hanula zjadla kulki do pochlaniania wilgoci z butow. Podlaczona bula pod pulsometr bo to moglo jakos tam napeczniec...i bolal ja brzuszek.jak wyniki beda ok-dziś wychodzą. MISIA PROSI O KCIUKI...a ze nasze mają moc- wszytskie ti oczywiście mocno trzymamy!:thumbup::thumbu p:
oby wszzystko bylo ok!!

tymi pitami

Denerwuje mnie takie gadanie, ze maluch jest niegrzeczny wtedy kiedy zachowuje sie jak normalne zdrowe dziecko. Takze zgadzam sie z artykulem jak najbardziej