Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-08, 17:45   #4831
meduzka88
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI

Wiecie co już nie mogę się doczekać nowych maluszków na wątku
Aldrin i Pradip czekamy (oczywiście jak przyjdzie odpowiednia pora )

http://www.suwaczki.com/tickers/860i2n0a6g42567u.png
meduzka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 17:46   #4832
Izetka_
Zadomowienie

Pradip-mój Misiu też dzisiaj jakiś markotny to pewnie od pogody dzieci spokojniejsze są
a nie przewiesił i dalej z Nim nie gadam powiedział, że jak Mały będzie taki uparty jak ja to koniec świata

Kurcze strasznie mi się podobają te kocyki minky, są takie śliczne kolorowe tylko są drogie, bo kosztuja ok, 100 zł, zamówiłabym go ale za taką cenę mogę miec dwa, albo trzy inne i się zdecydowac nie mogę ale mam problem

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:
Napisane przez meduzka88 Pokaż wiadomość
hmmm, hmmm....

Michaś
02.07.2014r.
Izetka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 18:37   #4833
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
jak czka i go czujesz to chyba nie jest tak źle,mój miał spokojny dzień kilka dni temu aż się martwiłam bo mało kiedy jest taki spokojny ale za to dzisiaj daję popalić
czuje ale rzadko i jak na niego delikatnie (żadnej serii kopniaków mi dziś nie zaprzedał )
Cytat:
Wiem co czujesz bo sama czekałam jak na szpilkach czekając na informacje od Was ale dziwnie się czyta że ktoś czeka na mój poród no bo jak to? ja mam rodzić? i to już niedługo???
Cytat:
Napisane przez Izetka_ Pokaż wiadomość
Pradip-mój Misiu też dzisiaj jakiś markotny to pewnie od pogody dzieci spokojniejsze są
a nie przewiesił i dalej z Nim nie gadam powiedział, że jak Mały będzie taki uparty jak ja to koniec świata

Kurcze strasznie mi się podobają te kocyki minky, są takie śliczne kolorowe tylko są drogie, bo kosztuja ok, 100 zł, zamówiłabym go ale za taką cenę mogę miec dwa, albo trzy inne i się zdecydowac nie mogę ale mam problem
chyba zrobimy zbiorowy nalot na Twojego męża
A z tymi kocykami od Justii nie wypaliło?
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 18:45   #4834
Izetka_
Zadomowienie

Pradip-no nic z tymi kocykami się nie odzywała, to pewnie nie
Kubuś dzisiaj ma śpiący dzionek nie martw się
Wy lada moment urodzicie,a ja??? też chce na początku czerwca rodzic a nie na koniec

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-05-08, 19:07   #4835
Malgos_12
Zakorzenienie

Meduzka - właśnie się zorientowałam, że twój Piotruś ma fajną datę urodzenia, dużo 4 łatwo zapamiętasz hahahaha

Izetka - mi też się podobają te kocyki, ale tutaj ich niestety nie ma... choć może Kacperek sobie prezent zamówi
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 19:07   #4836
meduzka88
Wtajemniczenie

Cytat:
Pradip-no nic z tymi kocykami się nie odzywała, to pewnie nie
Kubuś dzisiaj ma śpiący dzionek nie martw się
Wy lada moment urodzicie,a ja??? też chce na początku czerwca rodzic a nie na koniec

Nie ma tak szybko......swoje trzeba wyczekać

Stary 2014-05-08, 19:07   #4837
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
nie wykluczałabym izetki że jeszcze nas wyprzedzi
dziwnie jak tak ktoś czeka na mój poród, przecież to jeszcze sporo czasu

Cytat:

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

hmmm, hmmm....

tak te kocyki są rewelacyjne ale kurcze mi to szkoda kasy, wolę mieć 5 z pepcko za 20 zł

smutno mi wyskoczyło mi coś na udach obrzydliwe sine i takie długir, wygląda jak siniak ale taka kreska i to z dnia na dzień teraz to pokazuje mamie a ona do mnie że to chyba rozstęp taki siny bo nic innego jej do głowy nie przychodzi w połowie uda 3 krechy i cały tyłek od tych zastrzyków siny i też tak to wygląda jakby się z tego rozstępy robiły jestem przerażona

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-08, 19:08   #4838
Malgos_12
Zakorzenienie

Pradip - masz rację, niech sobie dziecko rośnie swoim rytmem. Co do ruchów to się nie martw - dzieciaki czasem tak mają
Stary 2014-05-08, 19:08   #4839
meduzka88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Meduzka - właśnie się zorientowałam, że twój Piotruś ma fajną datę urodzenia, dużo 4 łatwo zapamiętasz hahahaha

Izetka - mi też się podobają te kocyki, ale tutaj ich niestety nie ma... choć może Kacperek sobie prezent zamówi

Też mi się bardzo ta data podoba
A ja mam urodzinki 13 kwietnia, dzień przed Piotrusiem

Stary 2014-05-08, 19:09   #4840
Malgos_12
Zakorzenienie

Aldrin - ale to nie żylak??

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Meduzka - i twojego męża urodzinki jakoś też blisko co nie?
Stary 2014-05-08, 19:13   #4841
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Żylak na pewno nie ale wszystkie rozstępy co widziałam są inne a to wygląda jak siniak długa kreska sina i nie wiem co to jest może faktycznie taki rozstęp się zrobił i dopiero po porodzie będzie przypominał nirmalne rozstępy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-08, 19:19   #4842
justiii87
Zakorzenienie

Hej

Pradip - gondola jeśli była by z tych małych to dawno już by stała w piwnicy, szczęście od Boga, że jest najdłuższa z możliwych , więc spokojnie na 5 miesięcy starczy , ubranka maja tak różna rozmiarówkę, że trzeba wszystko przymierzać i sprawdzać bo inaczej patrząc na rozmiary po pewnym czasie może się okazać, że są za małe.
Ja jestem zadowolona, że Marcel z Tequilą pojawili się w podobnym czasie bo jedno do drugiego jest przywiązane Tekla dobrze wręcz idealnie zachowuje się przy małym, przesiadują razem, Marcel ją drapie, a Ona zadowolona przy Nim leży Jeśli miała bym możliwość to psa też bym chciała, wiadomo pies to obowiązek, ale tak naprawdę każde zwierze to obowiązek

Izetko - Niestety nie będzie tych kocyków Nawet ostatnio sama się zastanawiałam czy nie zamówić tych materiałów i nie uszyć, ale cenowo nie wychodzi to taniej, jedna kobieta na fb ma po 79 zł te kocyki, mogę wysłać Ci do Niej namiary, znalazłam ją na Baby Outlecie ( z którego mnie wywaliła administratorka , muszę założyć drugie konto)

Malgos - widzę, że i Ciebie dopadła moja dolegliwość cyckowa, przecież My razem musimy wszystko mieć, więc jak Ja miałam to i Ty też dla Kacperka za przyrost wagi
My też mamy przewijak na łóżeczko, ale położony jest na komodzie i jest dla Nas w sam raz na wysokości, bardzo przydatny przy przebieraniu i kapaniu.

Aldrin - i co? Zamówiłaś którąś kurtkę??

Meduzka - Ja podawałam Marcelkowi wit D i K w jednej kapsułce wyciskaną prosto do buziaka, teraz przy mm nie podaje, choć tak się zastanawiam, że może podam mu te co mi pozostały, nie zaszkodzą.

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Cytat:
Też mi się bardzo ta data podoba
A ja mam urodzinki 13 kwietnia, dzień przed Piotrusiem
14.04 są moje imieniny

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:
nie wykluczałabym izetki że jeszcze nas wyprzedzi

tak te kocyki są rewelacyjne ale kurcze mi to szkoda kasy, wolę mieć 5 z pepcko za 20 zł

smutno mi wyskoczyło mi coś na udach obrzydliwe sine i takie długir, wygląda jak siniak ale taka kreska i to z dnia na dzień teraz to pokazuje mamie a ona do mnie że to chyba rozstęp taki siny bo nic innego jej do głowy nie przychodzi w połowie uda 3 krechy i cały tyłek od tych zastrzyków siny i też tak to wygląda jakby się z tego rozstępy robiły jestem przerażona
Kup sobie ten olejek Bio Oil on działa cuda i zacznij smarować może zmniejszy się.

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Cytat:

Mi też się bardzo bardzo bardzo podobają te kocyki i Marcelkowi też zamówię tylko muszę wybrać kolor, a jest ich tyle, że szok, najlepiej kupić wszystkie
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 19:23   #4843
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Hej

Pradip - gondola jeśli była by z tych małych to dawno już by stała w piwnicy, szczęście od Boga, że jest najdłuższa z możliwych , więc spokojnie na 5 miesięcy starczy , ubranka maja tak różna rozmiarówkę, że trzeba wszystko przymierzać i sprawdzać bo inaczej patrząc na rozmiary po pewnym czasie może się okazać, że są za małe.
Ja jestem zadowolona, że Marcel z Tequilą pojawili się w podobnym czasie bo jedno do drugiego jest przywiązane Tekla dobrze wręcz idealnie zachowuje się przy małym, przesiadują razem, Marcel ją drapie, a Ona zadowolona przy Nim leży Jeśli miała bym możliwość to psa też bym chciała, wiadomo pies to obowiązek, ale tak naprawdę każde zwierze to obowiązek

Izetko - Niestety nie będzie tych kocyków Nawet ostatnio sama się zastanawiałam czy nie zamówić tych materiałów i nie uszyć, ale cenowo nie wychodzi to taniej, jedna kobieta na fb ma po 79 zł te kocyki, mogę wysłać Ci do Niej namiary, znalazłam ją na Baby Outlecie ( z którego mnie wywaliła administratorka , muszę założyć drugie konto)

Malgos - widzę, że i Ciebie dopadła moja dolegliwość cyckowa, przecież My razem musimy wszystko mieć, więc jak Ja miałam to i Ty też dla Kacperka za przyrost wagi
My też mamy przewijak na łóżeczko, ale położony jest na komodzie i jest dla Nas w sam raz na wysokości, bardzo przydatny przy przebieraniu i kapaniu.

Aldrin - i co? Zamówiłaś którąś kurtkę??

Meduzka - Ja podawałam Marcelkowi wit D i K w jednej kapsułce wyciskaną prosto do buziaka, teraz przy mm nie podaje, choć tak się zastanawiam, że może podam mu te co mi pozostały, nie zaszkodzą.

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

14.04 są moje imieniny

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Kup sobie ten olejek Bio Oil on działa cuda i zacznij smarować może zmniejszy się.

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Mi też się bardzo bardzo bardzo podobają te kocyki i Marcelkowi też zamówię tylko muszę wybrać kolor, a jest ich tyle, że szok, najlepiej kupić wszystkie

jeszcze nic nie kupiłam bo nie mam tych podkładów pod prześcieradło poczekam kilka dni może będzie dostawa a jak nie to zamówię z 2 bluzy bo mówicie , że kurteczki są niepraktyczne

już przejrzałam zdjecia rozstępów różnych i to kurcze niczego nie przypomina nie wiem co to za dziadostwo mi wyskoczyło na tyłku wiem od czego mam te siniaki a tutaj nie wiem ale jak mówisz że ten bio oli pomaga to go kupie i pewnie sobei nie zaszkodzę jak to jednak nie jest rozstęp
Stary 2014-05-08, 19:33   #4844
papryczka160
Wtajemniczenie

[QUOTE=Pradip;46354111]
Zobaczysz jak będziesz się cieszyć jak paczka dojdzie
Cieszę się że wizyta udana choć bez usg... i oby leki zadziałały (a co jesz przed spaniem i jak śpisz?)
[/QUOTE ]

Staram się jeść lekka kolację, jakaś kanapkę z twarożkiem czy wędlina, albo sałatkę i siedzę okolo 1,5 godz po. Ale ja mam i w nocy i dzień.
Lekarz zabronił mi jeść czekoladę :'( i wykluczac po kolei wszystkie zgagowe jedzenie np chleb itp. Zobaczymy.
A i zapomniałam napisać że nie jestem chora na toxo tylko byłam ufff kamień z serca.;-)

Cytat:
Pradip - tak ja juz zdecydowanie lepiej. Liscie z kapusty zadzialaly
Kacperek teraz zwolnil z przyrostem ale dalej prawidlowo. W ciagu miesiaca przybral pół kilo i wazy 5910 ale teraz to on juz nawet 10 min spokojnie nie potrafi ssac tyle jedynie co w nocy jest spokojniejszy przy cycu
Dziękujemy za kapustę ;-)
Maly wiercipietek .

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Justii z BioOil to tak naprawdę jak masz mieć to będziesz miała te wstretne rozstępy.
Ja używam ten olejek i co na piersi wyskoczyl mi jeden wredny rozstep. I oby tylko ten.

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Aldrin ogólnie to za wiele się nie dowiedzialam ile te dzieci nas kosztują, ale na pewno dużo;-).
To zależy od wielu czynników a przecież nie zapisujesz Wszystkiego co kupujesz więc trudno jest to obliczyć.

papryczka160 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 19:37   #4845
justiii87
Zakorzenienie

[QUOTE=papryczka160;463652 75]
Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Zobaczysz jak będziesz się cieszyć jak paczka dojdzie
Cieszę się że wizyta udana choć bez usg... i oby leki zadziałały (a co jesz przed spaniem i jak śpisz?)
[/QUOTE ]

Staram się jeść lekka kolację, jakaś kanapkę z twarożkiem czy wędlina, albo sałatkę i siedzę okolo 1,5 godz po. Ale ja mam i w nocy i dzień.
Lekarz zabronił mi jeść czekoladę :'( i wykluczac po kolei wszystkie zgagowe jedzenie np chleb itp. Zobaczymy.
A i zapomniałam napisać że nie jestem chora na toxo tylko byłam ufff kamień z serca.;-)

Dziękujemy za kapustę ;-)
Maly wiercipietek .

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Justii z BioOil to tak naprawdę jak masz mieć to będziesz miała te wstretne rozstępy.
Ja używam ten olejek i co na piersi wyskoczyl mi jeden wredny rozstep. I oby tylko ten.

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Aldrin ogólnie to za wiele się nie dowiedzialam ile te dzieci nas kosztują, ale na pewno dużo;-).
To zależy od wielu czynników a przecież nie zapisujesz Wszystkiego co kupujesz więc trudno jest to obliczyć.

Mi chodzi o te że ten Bio Oil pomaga na rozstępy, które się pojawiły, mój Tż miał straszne rozstępy na plecach, za szybko rósł, całe plecy ma pociachane i ten Bio Oil mu pomógł, tak samo mojej koleżance pomógł, rozstępy zjaśniały i prawie ich nie widać.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-08, 19:41   #4846
papryczka160
Wtajemniczenie

[QUOTE=justiii87;46365531]
Cytat:
Napisane przez papryczka160 Pokaż wiadomość

Mi chodzi o te że ten Bio Oil pomaga na rozstępy, które się pojawiły, mój Tż miał straszne rozstępy na plecach, za szybko rósł, całe plecy ma pociachane i ten Bio Oil mu pomógł, tak samo mojej koleżance pomógł, rozstępy zjaśniały i prawie ich nie widać.
Aha ;-) to dalej będę go używać. Już miałam co innego kupić bo się zdenerwowałam.

Stary 2014-05-08, 19:43   #4847
justiii87
Zakorzenienie

[QUOTE=papryczka160;463655 90]
Cytat:

Aha ;-) to dalej będę go używać. Już miałam co innego kupić bo się zdenerwowałam.

oby i Tobie pomogły dobry też jest balsam z Clareny , Ja go stosowałam przez całą ciążę i nie mam rozstępów: http://www.clarena.pl/profesjonalna-...tretch-sorbet/
Stary 2014-05-08, 19:51   #4848
papryczka160
Wtajemniczenie

Dziękuję mam dostep hurtowy do tych kosmetyków to się przyjadę i kupię sobie. Bo nie ktore kosmetyki mają fajne. Pracowałam kiedyś na nich.

Stary 2014-05-08, 19:54   #4849
Izetka_
Zadomowienie

Justii-ja oglądam kocyki na fb na profilu Makaszka(zobacz sobie) są śliczne i tak różne...zastanawiam się nad zielonymi małpkami, albo żeby było tematycznie w marynarskim stylu a ma jeszcze aukcje na allegro:

http://allegro.pl/wiosenny-kocyk-mal...187431443.html

ale na fb ma jeszcze ładniejsze wzory i teraz letnie kocyki, takie cieńsze

Aldrin-to co to mogło Ci wyskoczyc??/ciekawe co za dziadostwo
ja na razie mam całe piersi w rozstępach i jeszcze do tego jakoś dziwnie ciemnieją od brodawek no wstyd je będzie wyciągac do karmienia

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-05-08, 20:19   #4850
Malgos_12
Zakorzenienie

Aldrin - o tak, Justii dobrze radziła, żeby zamiast kurteczki bluzy kupić. Kacper nie miał zimowej kurteczki, w kombinezonie był ze 2-3 razy na samym początku a potem najwygodniej w bluzie było
Bio Oil możesz spróbować - ważne żeby zjaśniał. Ostatnio na TVN Style kobietka miała tak potężne rozstępy i mówili, że można je przede wszystkim rozjaśnić bo ogólnie to jest jakby blizna więc dzięki kosmetykom nie zniknie.

Justii - gdzieś jak szukałam wózka pamiętam natknęłam się na gondolę, która była jeszcze dłuższa i miała 84cm, ale w sumie to nie aż taka straszna różnica, a tak jak mówisz są wózki, które mają np 69cm

no wiesz z cyckiem nie chciałam być gorsza hahaha

hahah coś ty przeskrobała, że cię wywalili?

fajnie, że Marcel i Tequilla się zaprzyjaźnili. U mnie Beniu jak tylko słyszy, że Kacper zaczyna płakać to ucieka hahah

Papryczka - o tak... Kacper to prawdziwy wiercipięta budząc się w nocy zastanawiam się w jakiej części łóżeczka i w jakiej pozycji go zastanę

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

aaa i zapomniałam wam powiedzieć - byłam dziś u księdza załatwić ten chrzest (tzn donieść dokumenty) i oni "chrztu za pieniądze nie robią" jeśli ma się życzenie to można dać na tacę ale ja już wiedziałam, że oni tak mówią więc zapytałam czy mogę zostawić ofiarę na Kościół już chciał powiedzieć, że nie, ale jak usłyszał, że na Kościół - to się zająkną i powiedział Bóg zapłać

Edytowane przez Malgos_12
Czas edycji: 2014-05-08 o 20:21
Stary 2014-05-08, 20:37   #4851
meduzka88
Wtajemniczenie

Cytat:

Tak mój Mąż ma urodzinki 1 maja

Stary 2014-05-08, 22:00   #4852
Malgos_12
Zakorzenienie

Meduzka - to praktycznie mozecie robic wspolna impreze
Stary 2014-05-09, 08:06   #4853
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
czekaj jeszcze 2 tygodnie i bierz się za męża i podłogi
Cytat:
Myślę że Meduzka i tak nie będzie miała problemów z zapamiętaniem daty ale faktycznie fajnie cała rodzinka świętuje prawie dzień po dniu
Cytat:

smutno mi wyskoczyło mi coś na udach obrzydliwe sine i takie długir
Prawda? dla mnie poród nadal odległy i nierealny
Pierwsze co mi przyszło do głowy to jak Małgoś żylaki ale skoro mówisz że nie to próbuj teraz z kremami i olejkami jak piszą dziewczyny a potem jak coś to maści ale oby nie były potrzebne
Cytat:
Pradip - masz rację, niech sobie dziecko rośnie swoim rytmem. Co do ruchów to się nie martw - dzieciaki czasem tak mają

Cytat:
Kusisz mnie i Ty zobaczymy po pierwszych dniach/tygodniach jak będziemy sobie radzić a swoją drogą słodko musi wyglądać taki szkrab drapiący kocura właśnie dawno już nam zdjęcia Marcela nie wrzucałaś i nie pisałaś czy wykorzystali jego buźkę w tej fundacji?

Coś czuję że Wasze pociechy zostaną zasypane kocykami na Dzień Dziecka
Cytat:

to nie wiem co Ci jeszcze doradzić z ta zgagą ciesze się za to z toxo
No to dużo się dowiedziałaś o tych kosztach ja dzięki ddtvn wiem że bardzo dobrym pierwszym zwierzęciem dla dziecka jest... ślimak
Cytat:

aaa i zapomniałam wam powiedzieć - byłam dziś u księdza załatwić ten chrzest (tzn donieść dokumenty) i oni "chrztu za pieniądze nie robią" jeśli ma się życzenie to można dać na tacę ale ja już wiedziałam, że oni tak mówią więc zapytałam czy mogę zostawić ofiarę na Kościół już chciał powiedzieć, że nie, ale jak usłyszał, że na Kościół - to się zająkną i powiedział Bóg zapłać
No to przechytrzyłaś księdza
Justii a Wy już też wszystko dopięliście?

Buu o 6 było takie ładne słonko i myślałam że pomimo braku szafki popiorę ciuszki a teraz znów szaro
Stary 2014-05-09, 08:41   #4854
Izetka_
Zadomowienie

dzień dobry

Ale ja dzisiaj spałam obudziłam się o 4 zasnęłam po 5, później obudziłam się o 7 i mówię no nie wstaje, wypiłam kawę zjadlam sniadanie i zasnęłam właśnie znowu wstałam a Michaś wstwał razem ze mną aktualnie ma czkawkę

Pradip-nie martw się, zaraz wyjdzie znowu słonko jeszcze jest wcześnie a widziałam te ślimaki obleśne

Meduzka-faktycznie ładnie się zgraliście

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-05-09, 09:11   #4855
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ja dzisiaj spałam obudziłam się o 4 zasnęłam po 5, później obudziłam się o 7 i mówię no nie wstaje, wypiłam kawę zjadlam sniadanie i zasnęłam właśnie znowu wstałam a Michaś wstwał razem ze mną aktualnie ma czkawkę

Pradip-nie martw się, zaraz wyjdzie znowu słonko jeszcze jest wcześnie a widziałam te ślimaki obleśne
Ja o 6 rozwiązywałam sudoku ale po godzinie jeszcze się kimnęłam na chwilkę
Od strony grodu trochę się przebija ale chmury jednak górą. Pogoda mówi że tylko jutro ma być słonecznie a tak to codziennie deszcz
Aj tam obleśne od razu. Jako dzieciak hodowałam ropuchy, mąż od małego glizdy na ryby wygrzebywał to Kubuś może sobie mieć ślimaka byle by go w lodowce na sałacie nie trzymał

Zastanawiam się czy pchać się dziś na usg? Niby dobrze by było to od razu bym się o ból szanownej zapytała i opryszczkę która wyskoczyła mi po raz 5 w ciągu pół roku
Stary 2014-05-09, 09:19   #4856
papryczka160
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość

to nie wiem co Ci jeszcze doradzić z ta zgagą ciesze się za to z toxo
No to dużo się dowiedziałaś o tych kosztach ja dzięki ddtvn wiem że bardzo dobrym pierwszym zwierzęciem dla dziecka jest... ślimak
Slimaczek dobry pomysł ;-) mało wymagajace zwierzę.

Stary 2014-05-09, 09:24   #4857
Izetka_
Zadomowienie

Pradip-to mówisz, ze robale Wam nie straszne my kiedys znaleźliśmy jaszczurkę na łące, albo coś podobnego i przynieśliśmy ją do domu, włożyliśmy ją do pustego akwarium, nawrzycaliśmy tam trawy i różnych roślinek, ale jak mama zobaczyła to biedne zwierzątko kazała odnieś je tam skąd je wzieliśmyi tyle po naszej hodowli było

skoro masz możliwośc to idź na usg, zajrzysz do Juniora i sobie pogadasz z doktorkiem ja 20 maja idę dobrze, ze to już przedostatnia wizyta, bo się tylko stresuje tym, że będzie mi gadał, że gruba jestem później moja psychika będzie sobie odpoczywała

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Jutro przyjeżdża do mnie szwagierka, będę Ją malowała i czesała na wesele

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-05-09, 09:42   #4858
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Slimaczek dobry pomysł ;-) mało wymagajace zwierzę.
I nie ucieknie daleko
Cytat:
Pradip-to mówisz, ze robale Wam nie straszne my kiedys znaleźliśmy jaszczurkę na łące, albo coś podobnego i przynieśliśmy ją do domu, włożyliśmy ją do pustego akwarium, nawrzycaliśmy tam trawy i różnych roślinek, ale jak mama zobaczyła to biedne zwierzątko kazała odnieś je tam skąd je wzieliśmyi tyle po naszej hodowli było

skoro masz możliwośc to idź na usg, zajrzysz do Juniora i sobie pogadasz z doktorkiem ja 20 maja idę dobrze, ze to już przedostatnia wizyta, bo się tylko stresuje tym, że będzie mi gadał, że gruba jestem później moja psychika będzie sobie odpoczywała

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Jutro przyjeżdża do mnie szwagierka, będę Ją malowała i czesała na wesele
U mnie było to samo. Chodziłam obrażona na cały świat bo ciągle ktoś mi te żaby wypuszczał
Tak sobie mam możliwość bo zapisana jestem dopiero na 16.05 bo wcześniej nie ma miejsc ale babka w rejestracji kazała pytać czy bez zapisu przyjmie. W przyszłym tygodniu mam już ktg i mierzenie szyjki u swojego lekarza a mąż ma 2 zmianę i nie ma mnie kto zawieźć dlatego chyba dziś spróbujemy
O to Ty taka uzdolniona kosmetycznie jesteś?
Stary 2014-05-09, 09:58   #4859
Izetka_
Zadomowienie

Pradip-to może spróbuj dzisiaj
my dzisiaj jedziemy po to zamówienie
a ja no nieskromnie powiem, żę trochę mam talenta jestem po szkole wizażu i stylizacji chociaż od kiedy nie pracuje w kosmetykach trochę to zaniedbałam, nie jestem na bieżąco z trendami w makijażu, ale wszystkie znajome które znają moją rękę siadają z zamkniętymi oczami na malowanko wcześniej malowałam więcej, a teraz okazjonalnie bliższe osoby

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-05-09, 10:06   #4860
meduzka88
Wtajemniczenie

Cytat:
Pradip-to może spróbuj dzisiaj
my dzisiaj jedziemy po to zamówienie
a ja no nieskromnie powiem, żę trochę mam talenta jestem po szkole wizażu i stylizacji chociaż od kiedy nie pracuje w kosmetykach trochę to zaniedbałam, nie jestem na bieżąco z trendami w makijażu, ale wszystkie znajome które znają moją rękę siadają z zamkniętymi oczami na malowanko wcześniej malowałam więcej, a teraz okazjonalnie bliższe osoby

To zdolniacha z Ciebie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości