|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
Dziewczyny jaka ja dzisiaj jestem wściekła
![]() ![]() Aldrin-to Ty już sie zabezpieczasz od powodzi wodnej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pradip-może mąż ma przeczucie jak wczoraj Piotrek w M jak Miłośc ![]() ![]() jak to Ci aparat wybuchł??? Papryczka-gonisz nas z tymi tygodniami ![]()
#4802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Też planuje rozłożyć podkład bo jak tylko się budzę to sprawdzam czy nie mam mokrej piżamy ![]() ![]() Nie oglądam seriali przeczucie się spełniło? Jak chciałam zrobić zdjęcie to wyskoczyło mi "nie strasz ludzi" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4803 |
Zadomowienie
|
Pradip- a może pożycz od Malutkiego podkład do Jego łóżeczka
![]() ![]() ![]() ![]() a co do obrazka to M doskonale wie o co chodzi ![]() ![]() a z tym zdjęciem nie przesadzaj!!!! Ty taka drobniutka, brzuszek pewnie tylko przed Tobą i tu świrujesz ![]() '
#4804 |
Zakorzenienie
|
Aldrin - Ja na Twoim miejscu nie kupowała bym teraz kurtki, wygodniejsze są cieplejsze bluzy, które się rozciągają przy zakładaniu. Ja kupiłam fajną kolorową kurtkę dla Marcela i miał Ją na sobie ze cztery razy (płacze jak mu ją zakładam i jest taka sztywna w szwach pod pachami), teraz zakładam mu bodziaka i grubszą bluzę, a jak jest ciepło to bodziaka (albo bodziaka na ramiączka i bluzeczkę) i cienką bejsbolówkę. Lepiej mieć bluzy. My mamy 6 bluz i Marcel w nich cały czas śmiga. Tak samo Meduzka na zdjęciu ma ubranego Piotrusia w bluzę , są według mnie wygodniejsze
![]() Jak odejdą Ci wody to żaden podkład Ci nie pomoże, ze mnie się lało jak z wiadra, łóżko zalane, cała sala w szpitalu, łazienka i korytarz zanim doszłam do pokoju pielęgniarek. Cały czas się lało i lało ![]() Pradip - Wy mieliście zdjęcia ślubne - plener robiony w ogrodach na dachu biblioteki UW?? Dobrze pamiętam? ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Izetko - nie denerwuj się tak bo to urodzie szkodzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4805 | |||
Zakorzenienie
|
Papryczka co zamówiłaś u rodzyneczka?
Cytat:
tego się właśnie boję że jak wody odejda to i tak materac cały zaleje ![]() dzięki za informacje o kurtce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ostatnio strasznie jestem niezdecydowana a jak chodzi o dziecko to już całkiem ![]() ta weź nam tu nie ściemniaj tylko wrzucaj zdjęcia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4806 |
Zadomowienie
|
Kurcze to ja chyba zacznę spac na podłodze, bo szkoda mi łóżka
![]() Justii- a co tam u Was???jak Marcelek???którego macie ten chrzest??
#4807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U Nas wszystko dobrze ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Pradip - ostatnio pytałaś jak Marcel z Tequilą, zaprzyjaźnili się ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4808 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() czekam na zdjecia ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Aldrin- chyba mój syn się chce skumplowac z Twoim, bo leżę. ten się wierci i mi coś w brzuchu pyka ![]() ![]()
![]() |
#4809 |
Zakorzenienie
|
Tak na szybko wstawiam zdjęcie
![]() Edytowane przez justiii87 Czas edycji: 2014-05-07 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4810 |
Zadomowienie
|
Justii-czy mi się wydaje, czy gondolka już na styk dla Marcelka jest??? A jaki ten Twój synuś jest duży, no faktycznie rośnie jak na drożdżach
![]() ![]() ![]()
#4811 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaraz wstawię zdjęcia prawdziwej miłości ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4812 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Jutro wstawię zdjęcia w klubie bo tu za dużo obcych osób ![]() Spokojnego nocki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4813 |
Zadomowienie
|
Justii-aż się gęba sama cieszy do tych zdjęc
![]() ![]() ![]()
#4814 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki. probowalam was nadrobic ale ciagle cos mi przeszkadzalo tzn ktos
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4815 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
i co przewiesil TŻ obrazek;-)? Aldrin Izetko zamówiłam duperelki ;-) Szczotkę do włosów, gruche i aspirator do noska bo nie wiem co będzie wygodniejsze,podkłady i majciochy poporodowe, pieluchy tetrowe itp.;-) A cieszę się jak głupia ;-) Cytat:
No to klocek mały ;-). Już 8 kg jak te dzieci szybko rosną. Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Byłam wczoraj na wizycie, wszystko ok tylko bez usg szkoda . Dopiero za miesiąc małą zobaczę. Dostalam leki na zgage, ale chyba za słabe bo w nocy znowu się meczylam. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- A właśnie wlaczylam Pytanie na Śniadanie i będzie ile kosztuje nas dziecko od narodzin . Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4816 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uparta jesteś ![]() Cytat:
![]() Nie załapałam się na zdjęcia Marcelka więc czekam aż wrzucisz do klubu ![]() Cytat:
To chyba tylko w łazience na kafelkach bo podłogi/dywanu też szkoda ![]() Cytat:
Super że Tequili nie przeszło i tak pilnuje małego. Mąż miał kiedyś wilczura który ubóstwiał dzieci. Godzinami patrzył się jak śpią i przybiegał jak któreś się obudziło a nikogo dorosłego nie było obok albo podkładał się pod dziecko jak zaczynało chodzić i traciło równowagę żeby na ziemię nie upadło ![]() Teraz też mnie namawia na psa żeby Kuba od małego wychowywał się ze zwierzakiem ale ja boję się kosztów no i wiem że nie dam rady i z niemowlakiem i szczeniakiem ![]() Cytat:
![]() ![]() Wczoraj spięłam się wieczorem z Tżem ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
![]() Cieszę się że wizyta udana choć bez usg... i oby leki zadziałały (a co jesz przed spaniem i jak śpisz?) Było już o kosztach w DDTVN bo dopiero włączyłam i nie wiem czy czekać? |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4817 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O kosztach było w Pytaniu na Śniadanie w TVP2 ...niedawno się skończyło ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Justii a ty w jaki sposób podajesz Marcelkowi witaminy? Bezpośrednio do buźki czy na łyżeczce czy jak ? ![]()
![]() |
#4818 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4819 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Pogoda dzisiaj u mnie taka, że byłoby najlepiej tylko głowę schowac pod koc i nie wychodzic, a tak było wczoraj ładnie ![]() Pradip-a tam uparta ![]() ![]() Paparyczka-to super, że na wizycie wszystko dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() Małgoś-biedaku ![]() ![]() Meduzka-to nie do mnie pytanie, ale to chyba zależy jaką witaminę masz, jak ta w kapsułkach to można bezpośednio do buziaka wycisnąc(tak robiła moja bratowa), a jak w kropelkach to na łyżeczce, albo strzykawką(tak robiła moja szwagierka) ![]()
#4820 |
Zakorzenienie
|
Meduzka - ja podaję strzykawką, taką malutką która dołączona jest do buteleczki z witaminą D
ja zaraz lecę na wizytę kontrolną z Kacperkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4821 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A Tobie lepiej troszkę? No i pani od ubranek się wycofała, jak ja uwielbiam takich niesłownych ludzi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4822 |
Zakorzenienie
|
Pradip - tak ja juz zdecydowanie lepiej. Liscie z kapusty zadzialaly
![]() Kacperek teraz zwolnil z przyrostem ale dalej prawidlowo. W ciagu miesiaca przybral pół kilo i wazy 5910 ale teraz to on juz nawet 10 min spokojnie nie potrafi ssac tyle jedynie co w nocy jest spokojniejszy przy cycu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4823 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć kobitki, dzisiaj później zaglądam bo goście nas odwiedzili
![]() No i się zdenerwowałam bo wczoraj nie chciało mi sie w tym smyku zamówić a dzisiaj już nie ma tego podkładu co chciałam wrrrrrrr ![]() Cytat:
![]() czekam na zdjecia w klubie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no to super, że na wizycie wszystko ok ![]() co tam mówili o tych kosztach? Cytat:
chłopina chciał się podlizać a Ty mu nie pozwoliłaś ![]() ![]() Cytat:
![]() to czemu się rozmyśliła? ja tego mojego chłopa uduszę, od tygodnia mówie że po łóżeczko i wózek trzeba jechać to on czasu nie ma i w pracy siedzi to 19-20 ale samochody już takie wypaśne ogląda i tłumacze że dziecko za dwa trzy lata dopiero usiadzie do takiego auta to po co teraz go ogląda to się obraża, że on już chce go zamówić i że przecież ciagle się czepiam, że się nie intersuje wyprawką no to przecież on się interesuje i ogląda ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4824 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Tak jestem okropna chyba pójdę postawić się do kąta... Ile razy ja tak miałam że jak się na coś zdecydowałam to już nie było ![]() Bo stwierdziła że wystawi wszystkie ubranka na allegro... ok rozumiem że chce zarobić ale po co zgadza się, podaje cenę, potem ją zmienia, w końcu pisze że ok i dowie się o przesyłkę a finalnie stwierdza że nie i to też dopiero po moim smsie ![]() Czyli i Ty podcinasz swojemu skrzydła nie dając kupić samochodu ![]() ![]() Czego brakuje jak paznokcie się rozdwajają? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4825 |
Zakorzenienie
|
Aldrin - można też nie zauważyć, że wody odeszły - u mnie się tak sączyły - chyba głównie jak chodziłam do toalety
![]() Pradip - tak sobie myślałam, czy nie za mały ten mój brzdąc, ale pielęgniarka mnie uspokoiła, no i z drugiej strony i ja i tż byliśmy bardzo drobni jako dzieciaki. Co ciekawe tutaj też znają ten sposób z kapustą ![]() a miałam pisać o przewijaku, przy nim spędza się 50% czasu - tzn przynajmniej u nas tak było, bo i po kąpieli, i przy przewijaniu - i zdecydowanie polecam taki na łóżeczko, tzn żeby się nie schylać Fikusek - ja kiedyś też czytałam o tym nie podawaniu witamin przy karmieniu mm, ale moja koleżanka karmi małą mm a pielęgniarka i tak kazała jej podawać wit D. (w IE też K podają w zastrzyku przy narodzinach). Myślę, że to są tak małe dawki, że nie zaszkodzą. Zresztą tutaj jak już kiedyś pisałam jest tylko 200jednostek. Podobno w stanach np w Kalifornii mimo dużego nasłonecznienia dawki są jeszcze większe - ale szczerze mówiąc nie sprawdzałam źródła. ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Pradip - przy rozdwajających się chyba może brakować wszystkich tych podstawowych witamin A, E, H |
![]() ![]() |
![]() |
#4826 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
już idę do kąta i będę żałować za grzechy i podcinanie skrzydeł ![]() ![]() nie lubie takich ludzi co zmieniają zdanie jak chorągiewka na wietrze ![]() Cytat:
właśnie co do wód jak poznałaś że się sączą przy toalecie? ja mam ostatnio straszne upławy i wkładka to mi starcza na 2 godz w nocy jest niby ok ale rano znów powódź i nie wiem czy to normalne czy jednak to może już coś sie sączy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4827 |
Zadomowienie
|
Małgoś-to dobrze, ze kapucha pomogła
![]() ![]() Pradip-co za baba ![]() ![]() Aldrin, Pradip-haha już sobie wyobrażam Was na grochu z tymi brzuchami ![]()
![]() |
#4828 |
Zakorzenienie
|
Aldrin - ja w sumie nie wiem tylko tak mysle bo nigdzie mi nie pociekly tylko ciagle chcialo mi sie siku... byc moze część posączyla sie w czasie kąpieli w szpitalnej wannie - no bo jak trafilam na porodowke ta własciwa to wod juz nie mialam... wiec tylko w ten sposob pewnie sie ich pozbylam. To jak bylam w wannie to mialam troszke takie uczucie ze cos ze mnie tam wylatuje ale to tylko moje domysly...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4829 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki za info ja tylko o witaminie A pamiętałam Cytat:
![]() Miałam jej napisać że na allegro za takie coś to konto blikują ale co się będę z niepoważną osobą wdawać w dyskusje Cytat:
![]() mąż przewiesił obrazek? Cos Kuba jest dziś za spokojny ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak czka i go czujesz to chyba nie jest tak źle,mój miał spokojny dzień kilka dni temu aż się martwiłam bo mało kiedy jest taki spokojny ale za to dzisiaj daję popalić ![]() dzieki Małgoś za wyjaśnienie ![]() Edytowane przez Aldrin Czas edycji: 2014-05-08 o 17:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.