![]() |
#2461 | ||
sissy that walk
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXI
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Rozeznanie
|
A ja dzisiaj z samego rana postanowiłam się wystroić, umalować, wyjść na spacer i zrobić sobie jakieś fajne zdjęcie bo w ogóle nie mam aktualnych z tego roku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
No i spoko ![]() A ja w pracy ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
Masz rację ale 5 miesięcy to sporo czasu, ja teraz myślę że nie potrafię przestać kochać no bo jak można nawet po paru miesiącach po długim związku planach wspólnym życiu.... I nie dopuszczam opcji kogoś innego ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
Wszystko to kwestia kompromisu i ustalenia granic. Wtedy się układa a hak każdy chce swoje na sile przeforsować to tylko kłopoty są.. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Rozeznanie
|
Hahaha rozśmieszyłaś mnie z samego rana, a rzadko komu się to udaje
![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Ja planuję dzisiaj obejrzeć kilka filmów bo wczoraj mi się udało tylko jeden i to w środku nocy. I wybrałam tak: - List w butelce - Dom nad jeziorem - Zaklęci w czasie |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Raczkowanie
|
Też mi się dziś eks śnił, że chcial wrócić, a ja nie wiedziałam co robić...
ech... Następnym razem, jak mnie najdzie jakaś głupia ochota na napisanie wiadomości/życzeń/smsa eksowi to macie mnie kopnąć w pupę aż na ksieżyc! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Raczkowanie
|
Tak. Złożyłam mu życzenia, odpisał kulturalnie, że dziękuje, że zastanawiał się czy napiszę i że są dla niego bardzo ważne.
A ja już mam rozkminę, smuteczek i skupić się nie mogę na niczym ![]() Czemu babie tak ciężko coś przetłumaczyć? |
![]() ![]() |
![]() |
#2468 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tatty Teddy, twój były to jakiś totalny palant. Ty mu piszesz o swoich uczuciach, a on udaje, że nie dostał żadnej wiadomości... Mam nadzieję, że to była twoja ostatnia rozmowa z nim i ostatecznie przekonałaś się o tym, że stać cię na kogoś lepszego! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2469 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja z moim byłam bardzo zzyta takie porozumienie dusz całkowite i zawsze w środku czułam jak coś się dzieje jak np był na imprezie i się bił z kimś od razu się Budzilam i takie napięcie w środku, cokolwiek się działo czułam od razu, no i te gorsze rzeczy tez...... Snil mi bardzo bardzo często. No i po rozstaniu to już co noc jak przypomnicie później to opiszę bardzo realny sen taki bardzo bardzo realny i smutny ale to wieczorem kolo 19 jak wrócę z pracy. Chyba najlepiej jest nie pisać w ogóle i nie utrzymywać kontaktu, wtedy się nie myśli o tym, nie przeżywa ponownie i nie robi sobie nadziei- ale to tylko moje zdanie oczywiście. Ja po spotkaniu w pt czułam się dobrze i w Sb tez. Niedziela trochę łez, wczoraj mnóstwo pracy, dziś zero ludzi i sen i juz jestem zdolowana.. I myślę myślę.. I się zadreczam całkiem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Rozeznanie
|
Bo baby takie są ze rozkmniaja niepotrzebnie :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2472 |
Rozeznanie
|
Dokładnie. Ja mam akurat dobrze bo urodziny exa są 19 sierpnia, a moje 2 tygodnie wcześniej - 5 sierpnia. Zrobię dokładnie tak jak on, jak on nie wyśle życzeń to ja też nie wyślę, jak on wyśle smsem to ja też smsem. A jakby mu tak strasznie zależało na mnie to sry, ale żyjemy w XXI w., mógłby pocztą kwiatową wysłać mi kwiaty albo podejść osobiście. A że tego nie zrobi - w sumie mam gdzieś skopiowany z neta wierszyk. Też skopiuje najpopularniejszy jaki może być i mam to w dupie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Zadomowienie
|
jak ja miałam urodziny to mi napisał,ze życzy mi,żebym sobie ułożyła jak najlepiej życie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2474 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
No cóż, pozostaje czekać. Czekać co CZAS przyniesie. Edytowane przez dziubecek16 Czas edycji: 2014-07-01 o 15:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2475 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
Dziubecek ładny podpis |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2477 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Rozeznanie
|
A ja właśnie wróciłam ze szpitala z izby przyjęć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Rozeznanie
|
Tatty, trzymaj się, jesteśmy z Tobą. Ja dziś czuję się pełna energii, jestem radośniejsza. Muszę się szybko regenerować. Muszę się uśmiechać, choćby na siłę, bo za chwilę dzięki temu mam lepszy humor. Całe życie przede mną, nie mogę uzależniać się od jednej osoby. Będę starała się jeszcze. Dam mu czas, może coś zrozumie. Jeśli nie to na razie bejbe. Jestem młoda, atrakcyjna i inteligentna, nie będę traciła czasu dla kogoś kto tego nie chce, bo być może ominie mnie coś na prawdę fantastycznego. Ale eksa będę pamiętać zawsze bez względu na sytuację, był jest moim pierwszym chłopakiem, no i pierwszym, if you know what I mean.
Największą karą dla kłamcy jest nie to, że ktoś mu nie wierzy, ale to, że on sam nie potrafi uwierzyć nikomu. ~ George Bernard Shaw 10.10.2014 Zdałam Prawko ![]() 28.10.2014 Znów szczęśliwa ![]() Znów dbam o włosy ![]() 10.2014-12.2014 JUDO ![]() 12.2014 ćwiczę jak dzika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie piszcie proszę tylko że tabletki omamiają itp, bo jak się dostanie coś mocnego to pewnie, że tak jest, każdy lek trzeba odpowiednio dobrać. Pij sobie melise, dużo melisy, możesz kupić taką w butelce nawet, w płynie- w smaku jest tak paskudna że skręca od środka, ale uspokaja.... bo teraz tego Ci trzeba, uspokojenia/wyciszenia. Bo tłumienie w sobie tych emocji kończy się właśnie tak, że rozwala Cię znienacka. Niech to przejdzie ale spokojniej.. Biedna..... oto co z nami robi stres.. ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
Brawo ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2482 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- No bez jaj! Wiecie, że miałyście rację? Wchodzę na maila, żeby wysłać znajomej taki jeden plik, patrzę a tu mail od ex o treści: ,,Co tam słychać kochanie?" KOCHANIE! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2483 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zrób sobie na poczcie jeden folder na wiadomości od niego, załóż na to filtr. Ja tak zrobiłam bo widziałam maile od męża i na początku prosiłam kolegę z pracy żeby mi to do innego folderu przeniósł. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2484 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Największą karą dla kłamcy jest nie to, że ktoś mu nie wierzy, ale to, że on sam nie potrafi uwierzyć nikomu. ~ George Bernard Shaw 10.10.2014 Zdałam Prawko ![]() 28.10.2014 Znów szczęśliwa ![]() Znów dbam o włosy ![]() 10.2014-12.2014 JUDO ![]() 12.2014 ćwiczę jak dzika ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2485 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Tatty- jak mu odpiszesz... to się znów w to wplączesz. On wie że jest tym "silniejszym" w związku i będziesz do niego lecieć. Musisz mu pokazać, że tym razem tak nie jest, nie polecisz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2486 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Rozeznanie
|
Wygląda tak... Normalnie co nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2488 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Trochę za bardzo dałam mu do zrozumienia, że mi bardzo zależy, ale w sumie nie żałuję, że mu to powiedziałam. Nie zawsze byłam dobrą dziewczyną, ale byłam wierna, starałam się i kocham jak nikt inny. Szczerze mówiąc ja na jego miejscu to za mnie na kolanach do Częstochowy bym szła :P ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- o, i znów nasza piosenka. ehh, przypomniały mi się ubiegłoroczne walentynki
||
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Następnym razem jak najdzie Cię ochota na napisanie to pisz tutaj, do nas, uspokaja i nie niesie za sobą takich konsekwencji ![]() Ja z kolei miałam dzisiaj naprawdę paskudny dzień, popłakam się w pracy (!) gdy uświadomiłam sobie, że on tak po prostu się mną znudził. Już bym wolała żeby sobie inną znalazł. A może znalazł tylko ja nie wiem? Nie jest dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2490 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.