Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XX - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-26, 13:55   #4441
Klaudenc
Moderator

Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XX

To już Twoja własna wola, od czasu do czasu można
Klaudenc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 14:08   #4442
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Klaudenc Pokaż wiadomość
To już Twoja własna wola, od czasu do czasu można
To, że to moja własna wola wiem, po prostu zastanawiam się czy to coś daje czy to tracenie kosmetyku,
ShrinkingViolet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 14:19   #4443
Karen15
Zakorzenienie

kupiłam sobie aktywator wzrostu z Banii Agafii (https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...r-wzrostu.html) . Uzywałyscie może tego? bo zastanawiam się czy wcierać w skórę głowy przed myciem, czy po myciu
Karen15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 14:20   #4444
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Karen15 Pokaż wiadomość
kupiłam sobie aktywator wzrostu z Banii Agafii (https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...r-wzrostu.html) . Uzywałyscie może tego? bo zastanawiam się czy wcierać w skórę głowy przed myciem, czy po myciu
Wcierki ogólnie wciera się po myciu bo muszą posiedzieć trochę, żeby się wchłonęły. Jeżeli dasz przed to będziesz musiała jednak trochę czekać żeby się wchłonęło, a to trudno wyczuć więc siłą rzeczy trochę się ten kosmetyk wypłucze. Ja tylko nafte wcieram przed myciem - wiadomo, ona nie może być za długo ale reszta idzie po myciu.
Stary 2014-08-26, 14:43   #4445
Karen15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ShrinkingViolet Pokaż wiadomość
Wcierki ogólnie wciera się po myciu bo muszą posiedzieć trochę, żeby się wchłonęły. Jeżeli dasz przed to będziesz musiała jednak trochę czekać żeby się wchłonęło, a to trudno wyczuć więc siłą rzeczy trochę się ten kosmetyk wypłucze. Ja tylko nafte wcieram przed myciem - wiadomo, ona nie może być za długo ale reszta idzie po myciu.
tylko to właśnie nie jest taka typowa wcierka tylko balsam do włosów. Producent zaleca nakładac na 3-5 minut po myciu i spłukać, ale boję się obciążenia
Stary 2014-08-26, 14:55   #4446
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Cytat:
tylko to właśnie nie jest taka typowa wcierka tylko balsam do włosów. Producent zaleca nakładac na 3-5 minut po myciu i spłukać, ale boję się obciążenia
Ja bym zostawiła to co najmniej na pół godziny bo w 3 minuty to mało co się wchłonie i spróbuj spłukać wodą jak radzi producent. Jeśli nie to zmyć odżywką. Być może nie będzie Cię obciążać w ogóle - tego jeszcze nie wiesz, spróbuj najpierw.

Edytowane przez ShrinkingViolet
Czas edycji: 2014-08-26 o 14:56
Stary 2014-08-26, 15:22   #4447
Klaudenc
Moderator

Cytat:
To, że to moja własna wola wiem, po prostu zastanawiam się czy to coś daje czy to tracenie kosmetyku,
Ja nakładam maski na skórę głowy żeby nawilżyć po prostu
Stary 2014-08-26, 15:56   #4448
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Cytat:
Ja nakładam maski na skórę głowy żeby nawilżyć po prostu
O, o to mi właśnie chodziło. Tak po prostu mi przyszło do głowy to pytanie bo zawsze tak pilnuję, żeby na skap nic nie kapło. Spróbuję następnym razem dać jakiejś maski. Dziękuję.
Stary 2014-08-26, 16:18   #4449
Klaudenc
Moderator

Sporo ludzi nie kładzie bo może obciażyć, ale ja tam walę śmiało jakieś wartościowe rzeczy bo mi nic nie obciąża w tej chwili, trzeba sobie dopasować.
Stary 2014-08-26, 16:20   #4450
Joanku
Zadomowienie

Dot.: Zniszczone, kręcone włosy

niektórym też nie pasuje wcieranie specyfików w skalp, bo na przykład powodują łupież albo nadmierne wydzielanie sebum...
Joanku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 16:24   #4451
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Ja raz miałam łupież ale zszedł po Garnierowym szamponie, nigdy nie miałam żadnych podrażnień więc spróbuję. Najwyżej odstawię. Dzięki jeszcze raz.
Stary 2014-08-26, 18:39   #4452
Karen15
Zakorzenienie

Dot.: Zniszczone, kręcone włosy

Cytat:
Napisane przez Joanku Pokaż wiadomość
niektórym też nie pasuje wcieranie specyfików w skalp, bo na przykład powodują łupież albo nadmierne wydzielanie sebum...
mnie teraz strasznie swędzi skóra głowy. Podejrzewam wcierkę z Seboradin, bo w sumie tylko jej używam na skalp
Stary 2014-08-26, 21:51   #4453
myszka2020
Zakorzenienie

Nadrabiam chyba 8 stron

Cytat:
myszka- myślsiz, że taki plan pielęgnacji będzie dobry? :
przed myciem olej i/lub krem emolientowo-humektantowy
mycie delikatnym szamponem
teraz maska humektantowa na minimum pół godziny lub emolientowa
na końcu odżywka emolientowa na 5 minutek np. gliss kur żółty albo ziaja rycynowa aby zabezpieczyć włosy lub jako b/s

czuję że długo będę z tego wychodzić - miałam zamiar na nowy rok szkolny wyglądać jak człowiek a będę straszyć : O
Powinno być coraz lepiej z tak przemyślanym planem, trzymam kciuki

Cytat:
Wrzucam zdjęcie po nocy, jeszcze przed reanimacją. Cieszę się bo jest coraz lepiej i udało mi się nie obudzić z gniazdem na głowie. Wydaje mi się, że jest nieźle ale wciąż mam opory żeby wyjść tak do ludzi bo jestem przyzwyczajona, że codziennie od nowa układam.

Proszę nie zwracać uwagi na piżamę.
Cudnie jest, i to jeszcze po nocy, naprawdę rewelacja

Cytat:
Napisane przez Curly81 Pokaż wiadomość
Dziękuję.

Nigdy już nie nałożę na noc oleju czanuszki.Dlaczego?Po pierwsze śmierdziałam tak,że nawet TŻ powiedział,że smierdzę na maksa smarem jakimś,ja sama ledwo wytrzymałam.Dzisiaj rano umyłam głowę i coś dziwnego zauważyłam,bardzo mnie bolało jedno miejsce na skórze podczas mycia!jakby mnie co najmniej użądliła osa.Zastanawiam się czy to nie wina oleju bo nigdy tak nie miałam.Olej nakładałam na całość włosów i oczywiście poleciało mi też na skalp.Jak myślicie możliwe,żeby ten olej przez całą noc na mojej skórze głowy zrobił mi jakąś szkodę?Mam mieszane uczucia.Teraz będę go nakładała tylko na 3 godziny w dzień.Miałam go na skórze głowy w sumie przez jakieś 12 godzin.Nie nakładałam celowo na skalp tylko przypadkiem poleciało ale dosyć sporo bo ja każdego oleju dużo nakładam,włosy piją jak szalone.
Gdzieś mi któraś dziewczyna na blogu chyba pisała, że użyła czarnuszki na twarz w 100% stężeniu i jej przebarwienia jakieś zrobiła i podrażniła. Może coś w tym jest i trzeba na nią uważać, może też na całą noc to za długo? Poobserwuj, ale całkiem możliwe, że to czarnuszka jest winna.

Cytat:
Napisane przez syklamen Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a co najbardziej polecacie do stylizacji poza tym żelem lnianym i joanną mrożącą?

Może sobie coś kupię, tylko nie wiem jeszcze co.
Joanna elastyczna też jest bardzo fajna, no i żel z lidla

Cytat:
Napisane przez Immoral Pokaż wiadomość

Używała któraś z was rosyjskich kosmetyków czy konsekwentnie uważacie, ze nie sa warte zachodu??

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Używałam już sporej ilości rosyjskich
Zależy, czego oczekujesz, bo np. balsamy planeta organica są dociążające i przeważnie skręt mam po nich słabszy, podobnie po ich maseczkach. Już balsamy na propolisach (np. kwiatowy, brzozowy) są dużo lżejsze, ale mnie taka ilość ziół przesusza. Ale myślę, że warto spróbować, ja mam od nich kilka perełek

Cytat:
Napisane przez Sandwichh Pokaż wiadomość
Jakie maski do włosów możecie polecić? Używałam z Biovaxa do suchych i zniszczonych, do wypadających, z proteinami mlecznymi, Bingo Shea, Bingo mleczna I chciałabym wypróbować jakieś inne
A bioetika nawilżająca albo regenerująca? Scandic bananowy? Lady spa arganowa?

Cytat:
Napisane przez Jessenia Pokaż wiadomość
dotarłam.

no może ten tył inie robi tragedii (zdjęcie tez ciut nie teges, nie mam jak zrobić w innym świetle)
i chyba jednak je wystopniuję trochę.

a co do masek - moje wlosy kochają NaturVital od pierwszego użycia, maskę alterry (aloes i granat), wszystkie biowaxy, najbardziej chyba ten z keratyną.
Skalp za to kocha drożdzowa Agafii.
Ale już długie, widać, że lepiej się u Ciebie faluje

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka Pokaż wiadomość
Też tak mam xD I niestety często to wygląda z daleka jak siwe... Więc wyrywam. X_X

Moje dzisiejsze serpentyny w załącznikach. Może nie powinnam narzekać, że są oklapnięte, bo dzięki temu są dłuższe. A tak poza tym super miękkie i miłe w dotyku. Dół trochę już spuszony, bo się opierałam o kanapę (u mnie zawsze tak się kończy). xD

Też nie pozwalam TŻowi dotykać swoich loków. No chyba że robię specjalnie dla niego, bo uwielbia się nimi bawić. ;P
Na co Ty tu kochana narzekasz, są BOSKIE Sprężynoski

Cytat:
Dziewczyny, wrzucam mój pierwszy raz z humektantową maską polecaną przez Klaudenc

Chyba włosy mi się jeszcze nigdy tak nie błyszczały. Są masakrycznie miękkie, pojawiło się co prawda trochę puchu ale nie narzekam. Nie od razu Rzym zbudowali.
Faktycznie cudnie błyszczą i ślicznie się kręcą

Cytat:
Stwierdzam fakt, że alkohol w kosmetykach mi służy. Już drugi raz tak zrobiłam że dokapałam 5 kropli amolu do maski i mam znacznie lepiej nawilżone włosy - poprawia jakby wchłanianie się. Lubię dziwne eksperymenty, kupię alterrę kiedyś.
To koniecznie spraw sobie alterkę U mnie alterowe odżywki i maska świetnie skręt podkreślały

Cytat:
Napisane przez blanczi Pokaż wiadomość
Dziewczyny, używała któraś może żelu aloesowego na przykład jako odżywki b/s albo w jakikolwiek inny sposób? Jak wrażenia?
Dodawałam do maski, albo na skalp, jak był podrażniony, czasem kapkę do żelu do stylizacji

Cytat:
Wzięłam sobie ten biowax do blondu bo składowo jest ładny, liczę że się sprawdzi... i farbowanie będę robić to pokażę efekt w przyszłym tygodniu.
Trzymam kciuki, żeby ten biovax się sprawdził

Cytat:
Napisane przez iwonsia01 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki. Chciałabym Was tylko poinformować, że żyję i raczej na dłużej znikam z forum. Od września zaczyna mi się szalony rok. Mam dużo pracy, przygotowania do ślubu i wiele wiele innych. Jedynym celem włosowym na najbliższy czas jest łykanie Skrzypu (przesilenie jesienne już powoli wkracza w moje włosy) + zapuszczanie jeszcze max 10 cm. Po zimie powinnam już mieć przyzwoitą długość. Myślę nad odświeżeniem kształtu fryzury przed weselem koleżanki (20.09), ale to jeszcze pomyślę. Pozdrooooooooooooooooo!
Pisz czasem, co tam u Ciebie i pokazuj loczki

Cytat:
Dzięki za odpowiedzi dot. żelu aloesowego. Teraz moja pielegnacje ograniczyłam do minimum (nic przed, płyn facelle, odżywka d/s, żel lniany i plunking koszulka)... Niestety, nie mam czasu, za 2 dni wyjeżdżam na MŚ i prawie codziennie mam treningi, przez co nie mam w ogole czasu i sily na cokolwiek innego... Ale od września jade z koksem! Kupie w końcu to, czego jeszcze mi brakuje, czyli jakiegoś Kallosa (nie mogę się zdecydować którego), Joanne Naturie b/s, skrzyp (herbate albo zioło), kilka półproduktów, muszę znaleźć jeszcze coś fajnego na porost (boje się tego nowego jantara, mialam stary i był ok, ale ja byłam niesystematyczna, więc nie było efektu wow) i będę walczyc o piękne falowane włoski.
Kallos keratin, kallos keratin

Cytat:
mnie teraz strasznie swędzi skóra głowy. Podejrzewam wcierkę z Seboradin, bo w sumie tylko jej używam na skalp
Może alkohol Cię podrażnił, ja go we wcierkach nie toleruję kompletnie Trzymam kciuki za ukojenie skóry głowy, znam ten ból
myszka2020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 23:15   #4454
Klaudenc
Moderator

Jutro paczka przyjdzie, będę testować biowax i joaśkę wreszcie ^^ od piątku nie myłam włosów, jakie ja mam siano... ale brudne nie są.
Używał ktoś olejków z gp? Wzięłam wersję z arganem, na cuda nie liczę ale miałam ochotę na jakiś nowy olej.

Edytowane przez Klaudenc
Czas edycji: 2014-08-26 o 23:16
Stary 2014-08-27, 07:33   #4455
Karen15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka2020 Pokaż wiadomość

Może alkohol Cię podrażnił, ja go we wcierkach nie toleruję kompletnie Trzymam kciuki za ukojenie skóry głowy, znam ten ból
Ja miałam już kilka wcierek z alkoholem i żadna mnie nie podrażniła, więc może inny składnik mi nie pasuje. Ratuję się masą z siemienia lnianego i ten aktywator wzrostu też ładnie ukoił skórę
Stary 2014-08-27, 10:45   #4456
Doe
Rozeznanie

Cytat:
Jutro paczka przyjdzie, będę testować biowax i joaśkę wreszcie ^^ od piątku nie myłam włosów, jakie ja mam siano... ale brudne nie są.
Używał ktoś olejków z gp? Wzięłam wersję z arganem, na cuda nie liczę ale miałam ochotę na jakiś nowy olej.
- Zamawiasz w jakiejś polskiej internetowej drogerii? Czy z PL ktoś Ci wysyła?
Doe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 11:32   #4457
blanczi
Raczkowanie

Cytat:
A co tam ciekawego trenujesz?
Tańczę!

Cytat:
Dodawałam do maski, albo na skalp, jak był podrażniony, czasem kapkę do żelu do stylizacji

Kallos keratin, kallos keratin
Albo tą mleczna. Między tymi dwoma muszę wybrać. Nie wiem, nie wiem...

Ostatnio koleżanka powiedziala mi, ze mocno mi wlosy ostatnio urosły i wczoraj z ciekawości rozczesalam i rzeczywiście, mam najdłuższe wlosy w życiu, szok! Co prawda to tylko długość do stanika, ale dla mnie to mega osiągnięcie, zawsze mialam tak z 5cm za ramiona.
blanczi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 11:49   #4458
Jessenia
Raczkowanie

GG do Jessenia

Cytat:

Ale już długie, widać, że lepiej się u Ciebie faluje

daja rade ;0

(jak po slubie, bralas tego dnia co ja, w sobote prawda? myśmy 6 rocznicę świętowali )

5, 10, 21.975, 42.135
Jessenia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 11:53   #4459
Klaudenc
Moderator

Cytat:
Napisane przez Doe Pokaż wiadomość
- Zamawiasz w jakiejś polskiej internetowej drogerii? Czy z PL ktoś Ci wysyła?
Z m-shop.eu, nie opłaca się z Polski chyba nawet zamawiać - trochę drogo ale wolę zapłacić więcej i mieć porządny kosmetyk Dla mnie sklep sprawdzony, moje znajome też tam kupują. Na więskzą wysyłkę warto.

Edytowane przez Klaudenc
Czas edycji: 2014-08-27 o 12:01
Stary 2014-08-27, 12:49   #4460
myszka2020
Zakorzenienie

Cytat:
Albo tą mleczna. Między tymi dwoma muszę wybrać. Nie wiem, nie wiem...

Ostatnio koleżanka powiedziala mi, ze mocno mi wlosy ostatnio urosły i wczoraj z ciekawości rozczesalam i rzeczywiście, mam najdłuższe wlosy w życiu, szok! Co prawda to tylko długość do stanika, ale dla mnie to mega osiągnięcie, zawsze mialam tak z 5cm za ramiona.
Ja też marzę znowu o długości do stanika, miałam przy końcówce ciąży wręcz za stanik w stanie falowano-lokowanym

Kallos latte też dobra maseczka, choć mi średnio służyła kiedyś
No i jest na pewno lżejsza, niż kallos keratin. Zależy zatem, jaki efekt chcesz osiągnąć

Cytat:
Napisane przez Jessenia Pokaż wiadomość
daja rade ;0

(jak po slubie, bralas tego dnia co ja, w sobote prawda? myśmy 6 rocznicę świętowali )
Tak tak, w sobotę był ślub Cudny dzień.
Obiecałam Wam zdjęcia, na razie nie mamy jeszcze od fotografa, ale mam kilka robionych przez koleżankę, niestety jakość niezbyt dobra, ale wkleję

Na 1 zdjęciu słońce strasznie świeciło w oczy, dlatego mam taką minę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01672.jpg (126,8 KB, 65 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01673.jpg (122,7 KB, 73 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01704.jpg (63,8 KB, 78 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tany.jpg (79,5 KB, 72 załadowań)
myszka2020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 14:25   #4461
syklamen
Zakorzenienie

Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)

Kupiłam dzisiaj ten krem do loków: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...i.html&next=11

Wzięłam jeszcze mgiełkę termoochronną z marionu, na wypadek, gdybym miała ochotę na prostownicę raz na pół roku. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...mperatury.html

Byłam w takiej świetnej drogerii, tyle kosmetyków do włosów, których w żadnej innej nie widziałam. Musiałam stamtąd szybko wyjść, bo bałam się, że się nie powstrzymam i kupię jeszcze kilka rzeczy.

myszka, oboje pięknie wyglądaliście. Gratuluję i życzę Ci dużo szczęścia w małżeństwie.

Edytowane przez syklamen
Czas edycji: 2014-08-27 o 14:30
syklamen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 14:56   #4462
Curly81
Wtajemniczenie

Cytat:
Kupiłam dzisiaj ten krem do loków: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...i.html&next=11
ja go mam,napisz jak u Ciebie będzie się spisywał.

Myszko,piękna para młoda.Życzę dużo szczęścia!

W oczekiwaniu na kolejne szczęście
Curly81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 15:17   #4463
Nieszka__
Zadomowienie

myszka2020 a ten żel Joanna elastyczna jest równie mocny jak Joanna mrożąca? Cały czas szukam dobrego stylizatora i mam naprawdę wielkie problemy... Została mi jeszcze jedna tubka starej męskiej Isany, użyłam jej ostatnio i wow - śliczny skręt Reszta żeli, Joaśka, żel z Lidla (który mimo małej ilości strasznie obciąża mi włosy, są po nim jakby tłuste), nie służy mi za dobrze...
Nieszka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 15:32   #4464
blanczi
Raczkowanie

Cytat:
Ja też marzę znowu o długości do stanika, miałam przy końcówce ciąży wręcz za stanik w stanie falowano-lokowanym

No i jest na pewno lżejsza, niż kallos keratin. Zależy zatem, jaki efekt chcesz osiągnąć
Zazdroszczę, chyba przez kolejny rok nie będę podcinac, tylko wcierac coś na porost i pić skrzyp & pokrzywe. Tak bardzo mi się podobają fale do talii albo i dłuższe... Marzenie!
blanczi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 16:06   #4465
syklamen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Curly81 Pokaż wiadomość
ja go mam,napisz jak u Ciebie będzie się spisywał.

Pamiętam, że Ty mi go polecałaś. I jak tylko go zobaczyłam na półce w drogerii to od razu pomyślałam, że wypróbuję.
Stary 2014-08-27, 17:11   #4466
Cukiiereczek
Raczkowanie

Cytat:
Mam podobny, tylko z serii styling effect, różnią się dwoma składnikami. Nawet fajnie działa

myszka2020- pięknie wyglądaliście życzę dużo szczęścia

Znacie jakieś dobre, a niedrogie serum na końcówki? Jakos boję się nakładać olej dla zabezpieczenia, wydaje mi się że nałożę za dużo i będą tłuste... Wcześniej używałam jakiegoś serum z olejkiem arganowym z avonu, całkiem fajnie się spisywało.

Cukiiereczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 17:33   #4467
syklamen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cukiiereczek Pokaż wiadomość
Mam podobny, tylko z serii styling effect, różnią się dwoma składnikami. Nawet fajnie działa

Znacie jakieś dobre, a niedrogie serum na końcówki? Jakos boję się nakładać olej dla zabezpieczenia, wydaje mi się że nałożę za dużo i będą tłuste... Wcześniej używałam jakiegoś serum z olejkiem arganowym z avonu, całkiem fajnie się spisywało.
Po następnym olejowaniu i myciu wypróbuję ten krem. Wstyd się przyznać, ale od czasu, gdy zaczęłam dbać o włosy, czyli od trzech miesięcy ani razu nie użyłam żadnego kosmetyku do stylizacji.

Ja używam olejku arganowego na końcówki i jestem zadowolona. Absolutnie włosy nie są po nim tłuste, chłoną olej w mgnieniu oka.
Stary 2014-08-27, 19:46   #4468
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Cytat:

Jak się obawiasz to możesz zmieszać z odrobiną odżywki - ja tak robie. Mieszam parę kropel jojoba/lnianego/makadamia/oliwy z oliwek z kapką Joanny niebieskiej.
Stary 2014-08-27, 20:06   #4469
201708250935
Konto usunięte

Cytat:

z green pharmacy jest bardzo fajny, leciutki jedwab

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:

Tak tak, w sobotę był ślub Cudny dzień.
Obiecałam Wam zdjęcia, na razie nie mamy jeszcze od fotografa, ale mam kilka robionych przez koleżankę, niestety jakość niezbyt dobra, ale wkleję

Na 1 zdjęciu słońce strasznie świeciło w oczy, dlatego mam taką minę
Myszka gratuluje! i zycze wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia :3
201708250935 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 21:37   #4470
o_Khaleesi_o
Zadomowienie

Witam

Mam prośbę o polecenie szamponu i z sls i takiego bez, po którym nie będę miała problemu z rozczesaniem włosów. Odżywka nie ma nic do tego, gdyż problem występuje u nasady.
o_Khaleesi_o jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości