![]() |
#2281 |
Lurker ;)
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Debrah z wyprzedazy juz nic prawie nie ma :p Cudem trafilam te jegginsy. Mi sie podoba wlasnie ta kwiecista kolekcja <3 i ta pomaranczowo-bezowo-granatowa . Duzo ciuszkow pasowaloby nam do jesiennych bucikow.
#2282 |
Zakorzenienie
|
Mi też, ale cholera droga trocvhę, chociaz pewnie kupie 1 spodnie jakieś.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2283 |
Zadomowienie
|
Lady tak jak juz kiedys wspominalam malych paczek przez poczte nie oplaci sie wysylac, no chyba, ze np. pilnie czegos potrzebujesz. Placi sie za taka mala paczuszke jakies 4-5 funtow kiedy duze paki po 30kg wysylamy przewoznikiem za 15 funtow
![]()
#2284 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ośiweććie mnie jak dodac wątek do subskrycji, jest to możliwe?? jak?? bo mniejuż szlak trafia jak przez forum główne szukam.
#2285 |
Zakorzenienie
|
Zjadlo mi posta ja to mam szczescie przed chwila byla policja czekam na prewencje zeby spisac zgloszenie o zniszczeniu mienia znow to samo pijaczyny kochaja mohe drzwi pamietacie kilka miesiecy temu mialam tak sytuacje ze wzywalam patrol dzis uspilam julka ledwoco i walenie w drzwi i slysze zdechni suko odrazu po telefon i dwonie na 112 jedna re i a drzwi trzymalam zeby nie wpadly a mialam zamkniete na slabszy zamek, przyjechalo dwoch mlodych i sorry taki mamy klimat wszyscy pija i zabrali goscia na wytrzezwienie chcial im samochod rozwalic od srodka facet mieszka w bloku obok pomylil drzwi ale kurcze ja sama w domu i taka akcja jak zadzeonilam do tz to sie poplakalam i chyba niezlego mialam nerwa bo pan ze 112 odwonil do mnie co sie dzieje zanim patrol przyjechal
#2286 | |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() Ania śpi ![]() ![]() ![]() dziś jestem padnieta, ale załatwiłyśmy wszystko do żłobka ![]() ![]() dziś mąż pojechał do pracy autem, a w bagażniku była lira ![]() ![]() ![]() ![]() My dla Ania kupujemy ciuchy albo na promocjach, albo w lidlu ![]() Może teraz mi się zmieni, bo jednak dzieci tak szybko nie będą rosnąć, no ale jednak wąż w kieszeni mi nie pozwala na to ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
![]() a ty się dobrze czujesz? pytam w związku z twoim stanem błogosławionym ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- litlle, jak tam poszukiwania pracy? u mnei beznadzieja, kurde, tracę wiarę i siły ![]()
![]() Anulka 2.02.2013 ![]() Edytowane przez ewulkaaa Czas edycji: 2014-08-29 o 11:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Lurker ;)
|
Ewulka ja wyczajam przeceny
![]() ![]() ![]() Co do pracy... ehh chyba juz jestem na tym pulapie, ze wezme byle co. Widzialam oferte z agencji pracy, produkcja tortow na 2 zmiany. Bije sie z myslami czy wyslac cv. Nie pisalam wam! Wiecie jak nas wlasne miasto udupilo? Nie mamy dojazdu do zlobka, bo remontuja ulice na ktorej sie znajduje! Autobus jedzie na okolo, obojetnie na ktorym z 3 mozliwych przystankow wysiade mamy prawie kilosa do przejscia ;/;/ Bedziemy musialy wychodzic pol godziny wczesniej ;/ I nie wiem czy decydowac sie na wozek, bo co drugi autobus jedzie wysokopodlogowy ![]() ![]()
#2288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poprztykałam się z tztem, zawiózł rzeczy na działkę których miał nie zawozić a ja później je przywiozłam z powrotem i zaczał się na mnie drzeć, wieśniak elizejski. Teraz mnie tylko boli głowa. ;/ Ellmi, myślałam że będzie gorzej z podejmowaniem decyzji,elewacja z paskami zaakceptowana przez tzta;] dziś podpisałam umowe z PGE wzieliśmy prąd z taryfą weekendową- wydaje mi się super opcja(wcześniej byłąm nastawiona na tylko jedną taryfę) a i rezygnuje z indukcji.
![]() ![]() |
![]() |
#2289 |
Zakorzenienie
|
little a nosidło w takim wypadku? Bo się nosiłyście prawda???
zdrówka Aga!!! ![]() no nie no nie no nie!!!!!!!!!!!!!!!!! Kota znowu nam nasikała na kanapę, a przecież w domu jestem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po dzisiejszej wizycie w żłobku jestem załamana, nie wiem, jak to będzie, no nie wiem ![]() ![]()
#2290 |
Lurker ;)
|
Deli wyslalam do duzej firmy w ktorej chcialabym pracowac, ale nie mam dostatecznie wysokich kwalifikacji...
Lady nosidlo sprzedalam dawno temu, za ciezko mi bylo. Chyba w koncu zdecyduje sie na kolkowa albo poucha, inaczej nie jestem w stanie jej niesc. Co bylo nie tak w zlobku? Cos Ci tam nie pasuje?
#2291 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile masz wzrostu? Ja mam nieuzywana Tonga elastyczna - dla mnie za duza, dla tz za mala |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2292 |
Zakorzenienie
|
Lady, kurczę, to chyba faktycznie z kotą trzeba do weterynarza
![]() Bijkora, co się nie chwaliłaś, że u Ciebie na wiosce takie święto ostatniego? ![]() ![]() Tż dzisiaj przyjeżdża w końcu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2293 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
grzecznie siedzą a w drzemkę idą spać tak jak inne dzieci. Mam nadzieję ze bedzie dobrze ![]() Cytat:
![]() No i co poszłam do biedry i nie było oreo ![]() Co do ubranek to ja kupuje różnie często na allegro wyszukuje ustawiam snajpera i pyk ![]() ![]()
![]() |
#2294 |
Zakorzenienie
|
Zuzka ma powiększone migdałki i jakiś biały nalot na nich. Dostała antybiotyk w końcu.
W końcu jej temp. spadła. Mi się skraca szyjka, mam dużo odpoczywać, nie dźwigać itp. ... ![]() Z dzidzia wszystko ok jest ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2295 |
Zakorzenienie
|
Hej ho miłego wieczoru
![]() ![]() ![]() i znowu bez drzemki, spi na noc od 19,45 ![]() ![]() ![]() Co do ubranek to ja na tablicy głownie kupuje ale celuje w paki, ewentualnie megapaki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AGA, pilnuj sie! Dobrze, ze z dzidzią ok a Zuzi buziaki i zdróweczka ![]() LADY, ciezko Wam teraz bedzie zapanowac nad kotą... raz zaznaczyła to sie bedzie powtarzac niestety.... buziakuje w zwiazku ze złobkiem tyle rozterek.... DELI, zawsze jak piszesz o budowie to podziwiam Wasze tempo ![]() IFWKA, ja sobie watek w zakładkach zaznaczam ![]() A juz w niedziele SIATKÓWKA!!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2296 |
Rozeznanie
|
![]() Jestem, nic nie wiem, co u Was, bo no nie składa mi się za cholerę z pisaniem. Niestety wszystko wskazuje na to, że jeszcze przez jakiś czas tak będzie. W pracy szalony czas, a jak nie jestem w pracy, to z moją szalejącą (w pozytywnym znaczeniu tego słowa) Mychą ![]() Jutro jedziemy oglądać kolejny dom. Jaram się ![]() Przesyłam buziaki i idę choć trochę poczytać, co się działo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Lurker ;)
|
Mala 3 razy zwymiotowala
![]() ![]()
#2298 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() fotka z królikami jest? ![]() Cytat:
ojjjj :/ jelitówka? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2299 |
Zakorzenienie
|
Little, moze zjadła cos co jej "siadło" na zolądku? skórka jakas? albo co......
Szaja, no co ty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2300 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2301 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Ty jak się czujesz? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kuba śpi, ja Was podczytałam i też zaraz idę się położyć. Strasznie mnie ostatnio boli głowa i mi słabo ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Zrobiłam dziś placuszki z banana i amarantusa, Kubie posmakowały ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2302 |
Zakorzenienie
|
Aha! wciągnęłam wlasnie reszte łazanek z obiadu, poprawiam krakersami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2303 |
Rozeznanie
|
To tak na szybko trochę nadrobiłam
![]() Sylwietta - ale zmiany u Ciebie! mocno mocno trzymam kciuki, by się wszystko dobrze ułożyło. Życzę Ci tego z całego serca! Ewulkaa, Little - za Was trzymam kciuki co do pracy. Z moją pierwszą "prawdziwą" pracą było tak, że też wysłałam nawet nie CV, a propozycję paru zmian w portalu i dostałam robotę. Misia - coś mi przemknęło, że Ty też na rozmowie byłaś. Wiadomo coś już? Jeśli ominęłam lub pomyliłam coś, przepraszam ![]() Mika - ale przeżycia! Szok! Aga, Little - zdrówka dla dzieciaczków Meneq - Yae jest niesamowita po prostu!!! Zdjęcie "wspinaczkowe" miażdży ![]() Nancy - ![]() Przepraszam, że tylko tyle tym razem ode mnie... Miłego! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas beda dozynki, ale uwaga, uwaga - mazowieckie! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2305 | ||
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#2306 |
Zakorzenienie
|
Ewulka , Nancy dziekuje ze pytacie u mnie ok w zasadzie chwilowe nerwy właściwie już po wszystkim mi puściły teraz myslimy co zrobić bo jednak drzwi sa zniszczone niby facet niepełnosprawny ale na chlanie ma wiec niech i drzwi naprawi najlepsze popołudniu poszliśmy na lody i spotkaliśmy patrol który był u nas pod komenda i pytali co i jak
![]() A potem wracamy i dwie klatki dalej lezy gość na chodniku piany i spi wiec miałam ochote znów dzwonic ale mowie w końcu tu 50 mieszkan jest a tylko ja będę dzwonic po 2 razy dziennie , kiedyś tak nie było w te wakacje się zaczęło wiecznie jacys pijani na ławkach siedza lub zaczepiają z naszego bloku lub z noclegowni bo jest niedaleko nas Szaja dzięki za linka Jutro mamy wesele wiec pojawie się pewnie w poniedziałek dopiero Miłego weekendu
#2307 |
Rozeznanie
|
Hje, Pstryk dobrze że mnie poinformowałyście
![]() Nada się ucieszy, smrodek umie sobie sama włączyć pilotem Polo TV także tego :P
#2308 |
Zakorzenienie
|
Mąż dziś wrócił z delegacji,w końcu!
![]() ![]() Ale najważniejsze że jest w domu,teraz będzie miał opiekę całodobową ![]() Aga-odpoczywaj i uważaj na siebie ![]() ![]() Little-dla małej również zdrówka,wiem co czujesz bo nie tak dawno Oskar też mi wymiotował,też ostatnim trzecim razem położył się w te wymiociny a potem usnął mężowi na rękach. Był taki wymęczony wtedy ![]() ![]()
#2309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() coś jeszcze miałam ale...zapomniałam.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.