![]() |
#3961 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 144
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
|
![]() ![]() |
![]() |
#3962 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 627
|
cze¶æ Dziewczyny. Dziêkujê za s³owa otuchy. Jeste¶cie kochane. Dopiero co do Was do³±czy³am, a ju¿ siê ¿ali³am. Nic, trzeba sobie z tym poradziæ.
Nie odzywa³am siê, bo w sumie nic ciekawego nie mia³am do napisania. Ale czyta³am Was na bie¿±co. dieta 500kcal jest moim mistrzem. by³am dzisiaj u dietetyczki. Zwa¿y³a, zmierzy³a i mam przyj¶æ za tydzieñ. Mam 33% tkanki t³uszczowej a powinnam mieæ miêdzy 20%, a 26%. Mój wiek metaboliczny to 36 lat, a mam 23 lata. Mam 4% tkanki t³uszczowej, która pokrywa moje narz±dy wewnêtrzne - dopuszczalna norma to 1%. Omówili¶my moje dotychczasowe jedzenie, produkty, których nie chcia³abym mieæ w diecie. Dosta³am te¿ polecenie dotycz±ce æwiczeñ - mam wykonywaæ æwiczenia aerobowe - 1h - 1,5h jednorazowo, 3 razy tygodniowo. Teraz ciekawa jestem jak bêdzie wygl±daæ dieta. |
![]() ![]() |
![]() |
#3963 |
Raczkowanie
|
Wiecie co... Moja waga dzisiaj rano pokaza³a 101
![]() Du¿o ostatnio sprz±ta³am, wiêc trochê spali³am, bo sprz±tanie mnie uspokaja ![]() ![]() Mia³am nieciekaw± sytuacjê z moim ¦lubnym, tak a propos zazdro¶ci, da³am mu znów popaliæ, ale tym razem i on nie wytrzyma³ i dosta³am opier@ol ![]() Powiedzia³ ¿e ju¿ ma dosyæ tego, ¿e wiecznie jêczê ¿e brzydka, ¿e gruba, ¿e nie mam siê w co ubraæ bo we wszystkim wygl±dam jak idiota (tak to moje s³owa), i nic z tym nie robiê. ¯e przez ca³e wakacje zamiast cieszyæ siê wspólnym czasem, to narzeka³am, ¿e nie mogê siê nawet poopalaæ i siedzia³am naburmuszona na pla¿y w ciuchach jak jaka¶ nienormalna (tak jego s³owa) stroi³am fochy jak dzwoni³a jego sekretarka i robi³am sceny jak na kogo¶ zerkn±³. Zrobi³am mu z wakacji obóz przetrwania i zmarnowa³am dwa tygodnie na uprzykrzanie wszystkim ¿ycia... Kupi³am trzy pary okularów, apaszki, bransoletki i w niczym nie chodzê bo po co, skoro i tak wygl±dam fatalnie. ¯e moje durne komentarze typu 'wieloryby nie potrzebuj± bi¿uterii' w sklepie przy wszystkich, albo teksty typu 'chyba widaæ ¿e nie potrzeba deseru' do kelnerki w knajpie nikogo nie bawi±... ¯e nic go bardziej nie wk@rwia jak to, ¿e godzinami wyszukujê w internecie dla siebie buty, zamawiam i p³acê czêsto krocie po czym stwierdzam ¿e wygl±dam beznadziejnie i buty l±duj± w szafie - to fakt, mam du¿e stopy i nie kupujê praktycznie butów w sieciówkach, ostatnio kilka razy zamawia³am buty i p³aci³am nawet po 400-500z³, i nie chodzê w nich. Ostatnio zamówi³am be¿owe szpilki, na które jeszcze czekam, i faktycznie ju¿ ostatnio powiedzia³am, ¿e nie bêdê w nich chodziæ bo bêdê wygl±daæ jak DragQueen ![]() Powiedzia³ mi du¿o... A stwierdzi³, ¿e jeszcze by móg³... Kurde nie s±dzi³am, ¿e jestem taka... Psychiczna? Tragedia... By³o mi tak g³upio tego s³uchaæ, teraz ¿a³ujê ¿e nie powiedzia³ tego wcze¶niej, mo¿e by mi to da³o kopa ju¿ jaki¶ czas temu. Ale faktycznie przez wakacje nasili³y siê u mnie takie 'wyskoki'... Nie chcê taka byæ, najbardziej mnie zabola³o jak mi powiedzia³, ¿e nie tak± mnie pokocha³, i ¿e chce mi pomóc ale nie bêdzie dalej tego znosi³ w ciszy... MAM ZA SWOJE!! Kube³ zimnej wody... Teraz ju¿ bêdzie tylko lepiej ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Dodajê foty do klubowej galerii... ¯al ¶ciska... Tak wygl±da³am... |
![]() ![]() |
![]() |
#3964 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
A ja dzi¶ zrobi³am pizze, tak, tak...chodzi³a za mn± ju¿ od dawna, nawet my¶la³am o zamówieniu do pracy.
![]() ![]() Tak poza tym to dzi¶ bardzo zdrowo by³o, odmówi³am ziemniaków i bigosu, zamiast tego zjad³am zupê 2 x. ![]() Ralfioza - mnie te¿ wolno idzie, ale idzie i to siê liczy ![]() Michalova - czekam z niecierpliwo¶ci± co Ci powie na kolejnym spotkaniu. Miss Terbile - no to faktycznie Twój T¯ poszed³ po ca³o¶ci, ale uwa¿am ¿e dobre zrobi³... toksycznym jest trzymanie takich rzeczy w sobie. ![]() Dziewczyny zobaczcie ten filmk, lepszej mobilizacji nie widzia³am ![]() https://www.facebook.com/video.php?v=706553026069786 Edytowane przez ArcymoneQ Czas edycji: 2014-09-23 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3965 | ||||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
![]() ![]() Dobrze, ¿e nie mam sk³adników, bo wygl±da pysznie ... ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
![]() Ale wiem co czujesz, jak patrzê na inne dziewczyny, które wa¿± tyle co ja chcê wa¿yæ ![]() Nie martw siê, na pewno siê doczekasz! ![]() A co do szybko¶ci - póki mam mo¿liwo¶æ, wolê zmieniaæ od razu, ¿eby nie by³o nie¶cis³o¶ci ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
![]() Ja nadal tak mam ze ¶niadaniem - je¶li s± w zasiêgu mojego wzroku ciastka, czekolada, batony - wci±gnê od razu. Natomiast jak np. nie jad³am jeszcze obiadu to nie wyobra¿am sobie zje¶æ s³odyczy w zamian. Wszystkich z³ych nawyków mo¿na siê oduczyæ! ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
![]() Dietetyczka nadal ta sama? Kto Ci te æwiczenia poleci³, dietetyczka?
![]() |
#3966 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3967 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Basen i rower to ¶wietny wybór ![]()
![]() |
#3968 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3969 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 960
|
Cze¶æ dziewczyny
![]() U mnie tak ¶rednio, niby jem zdrowiej, niby mniej, a jednak nie czujê, ¿e dajê z siebie 100% bo wci±¿ czasami zjem co¶ t³ustego, kalorycznego... nie wiem ju¿ sama czy kiedykolwiek uda mi siê schudn±æ przynajmniej do 90kg, smutno trochê, jako¶ brak mi wiary w swoje mo¿liwo¶ci.
![]() ![]() |
![]() |
#3970 |
Rozeznanie
|
Witam z rana, za mn± ju¿ wio¶larz... dogada³am siê z rehabilitantk± i wiem ju¿, ¿e sala jest wolna miêdzy 7.oo a 8.oo wiêc mam godzinkê. Ogólnie po dzisiejszych 164 powtórzeniach czujê siê jakbym nie æwiczy³a z rok.
![]() Poza tym na ¶niadanie zjad³am kromkê z bia³ym serkiem i ³y¿kê sa³atki jarzynowej. PS. MonnieB wklejam zdjêcie z dzisiejszego podej¶cia do wio¶larza. 1- Ilo¶æ spalonych kalorii 2- Czas 3- Ilo¶æ powtórzeñ |
![]() ![]() |
![]() |
#3971 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3972 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Zgadzam siê z Arcy, takie metamorfozy i mnie motywuj± tym bardziej je¶li widzê ¿e przedtem ta osoba wygl±da³a podobnie do mnie. Na przyk³ad ostatnio Chodakowska wrzuci³a przemiane dziewczyny która tak jak ja mia³a wisz±cy po ci±¿y brzuch a potem wygl±da³ ca³kiem fajnie, to pozwala mi wierzyæ, ze dziêki æwiczeniom i mój kiedy¶ nie bêdzie wisia³... |
![]() ![]() |
![]() |
#3974 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bella - masz kopniaka ode mnie ![]() Miss - smacznie brzmi opis Twojego ¶niadania Arcy - wio¶larz chyba te¿ zalicza siê do æwiczeñ aerobowych, wiêc z tego, co mówi³a moja dietetyczka warto æwiczyæ na nim minimum godzinê na niepe³nych mo¿liwo¶ciach (z tego, co wczoraj czyta³am Twój puls przy æwiczeniach aerobowych powinien siê mie¶ciæ miêdzy 50-80% maksymalnego pulsu), wtedy spala siê tkankê t³uszczow±. Po 20 minutach spalany jest cukier, a dopiero po 40 minutach tkanka t³uszczowa. Chyba ¿e bardziej zale¿y Ci na budowaniu miê¶ni, to wtedy w³a¶nie mo¿na æwiczyæ krócej, ale na maksa. Mogê siê myliæ, wiêc proszê mnie poprawiæ ![]() Edytowane przez michalova Czas edycji: 2014-09-24 o 08:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3975 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3976 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Cytat:
Jak± decyzjê podjê³a¶ odno¶nie tej propozycji o której nam kiedy¶ pisa³a¶? ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- A ja wczoraj najad³am siê chleba ze smalcem taka g³odna by³am a tylko to by³o pod rêk±.
![]() |
#3977 | |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3978 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3979 |
Zadomowienie
|
To w zasadzie zale¿y, z czego to wynika. Bo jak ma stare metody, bo by³a uczona wg "starej szko³y" i tylko to zna, to moim zdaniem ¼le, ale je¶li ca³y czas siê szkoli i zna nowe badania itd., ale uwa¿a taki sposób za lepszy no to dobrze, to widocznie Jej opinia na podstawie do¶wiadczenia
![]()
#3980 | |
Zakorzenienie
|
ArcymoneQ - kurde ta moja maszyna nie ma takiej mocy niestety :/ a szkoda, fajnie tak spaliæ kalorie szybciej, a nie siedzieæ na si³owni 2 godziny, zazdroszczê :P
Ja ogólnie to mam co¶ z praw± stop±, ledwo mogê na ni± stan±æ tak mnie boli, ¶rodek... nie wiem ju¿ co mam robiæ, jak na razie odpu¶ci³am si³owniê, a¿ do pi±tku, zobaczê jak bêdzie :/
![]() ![]() |
![]() |
#3981 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3982 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Je¶li chodzi o stopê to wiem, ¿e mo¿e byæ to nadwyrê¿enie wi±zade³ stawu skokowego, ale jak nie przestanie boleæ polecam wybraæ siê do ortopedy. Za mn± zupa kalafiorowa bez ¶mietany a teraz odmra¿am bigos - lepsze to ni¿ frytki, o które prosi T¯ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3983 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 696
|
interwa³y? ka¿dy sposób jest dobry, aby nie przesadziæ.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3984 | |
Zakorzenienie
|
Poczekam na pi±tku, jak bêdzie co raz gorzej to pójde do lekarza, mam przeczucie, ¿e sobie nadwyrê¿y³am æwiczeniami na stepperze
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3985 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 463
|
[QUOTE=Malinka_Malinka;482 63756]A gdzie jedziesz do tej pracy ?
Jak± decyzjê podjê³a¶ odno¶nie tej propozycji o której nam kiedy¶ pisa³a¶?[COLOR="Silver"] W³±snie do tej pracy jadê. Narzeczony mnie odwiezie. w razie czego siê zawiniemy z powrotem. Rozmawia³am z ni± przez telefon. Czêsto piszemy i kobieta wydaje siê byæ w porz±dku. Tylko cierpi na samotno¶æ, rodziny nie ma.
![]() |
#3986 |
Rozeznanie
|
Za mn± skalpel Chodakowskiej, mia³am dzi¶ na ni± chêæ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3987 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Super ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3988 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak kto¶ nic nie æwiczy³ to ka¿da forma ruchu jest dobra ![]() ![]() Jak Ci pasuj± takie æwiczenia, to bez obaw siê do tego stosuj i na pewno efekty bêd±! ![]()
![]() |
#3989 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3990 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
Narzêdzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.