Marcowe Mamy 2015 cz. 2 - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-29, 10:41   #2131
niunia_ona
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 2

Cytat:
Napisane przez judkaaa Pokaż wiadomość
Mi nic już takiego nie dolega. Ogólnie tylko kilka razy wymiotowałam, ale mdłości mnie męczyły. Obecnie w sumie ustało.

A tak w ogóle, wczoraj zaczęłam 18. tydzień i to licząc już tą moją "obsuwę" wg USG (a wg OM to już 20. tydzień dawno idzie.. ). Mężu cyknął mi foto brzucha.
super fotka

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 10:43   #2132
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Judkaa- foto lookne w domu na laptopie ale gratki Po 20 tyg to juz z górki leci

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:
Napisane przez MaMusKA29 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny ale napisałyście przez weekend, miałam dużo do nadrobienia, niestety nie miałam czasu żeby się udzielać bo od piątku mała jest chora początkowo był tylko delikatny katar, ale w sobote doszedł kaszel i po dzisiejszej wizycie w przychodni okazało się że już coś zalega na oskrzelach masakra taka jest zasmarkana że non stop muszę jej oczyszczać nosek biedulka.
Co do chrzcin mała miała jak skończyła 3 m-c więc teraz pewnie też tak zrobię, wczoraj się śmiałam że ochrzcimy w czerwcu i jak będzie gorąco to zrobimy grilla. Aha trzymajcie za mnie kciuki jutro mam wizytę u pani docent w sprawie tej mojej toksoplazmozy i mam nadzieję że rozwieje wszelkie wątpliwości bo ponoć jest autorytetem w tej dziedzinie i będę spokojna o zdrowie mojego synka.
kciuki! Wszystko będzie dobrze, zobaczysz. Zdrówka dla córki.
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 10:44   #2133
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Też sobie różne takie duperelki oglądam, ale na razie nie kupuję... Znaczy ja bym już szalała z zakupami, ale jak mam się na słuchać, że za wcześnie. Wolę żyć bez zbędnego gadania.

Teraz sowy na topie i sowiaszczy pokój
omamotylesówekwjednymmiej scu! Patrząc na pokój czuję się jak w sowim raju ale mój TŻ niestest sowim entuzjastą nie jest niestety

Cytat:
Napisane przez Missandei Pokaż wiadomość
Dzięki, potrzebowałam, żeby mnie ktoś uspokoił dziś sobie zrobie dzień lenia i mam nadzieje wszystko bedzie dobrze
Na pewno, musisz tylko odpocząć i na spokojnie wszystko.
rosiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 10:54   #2134
marta24171
Rozeznanie

Cytat:
Też sobie różne takie duperelki oglądam, ale na razie nie kupuję... Znaczy ja bym już szalała z zakupami, ale jak mam się na słuchać, że za wcześnie. Wolę żyć bez zbędnego gadania.

Teraz sowy na topie i sowiaszczy pokój
Ja też na razie nic nie kupuję, najpierw muszę dowiedzieć się o płeć, potem zrobię remanent w ciuszkach po córci, może dla chłopca też coś znajdę i wtedy zrobię listę najpotrzebniejszych rzeczy. Na pewno butelki, podgrzewacz itp. rzeczy muszę kupić,ale dopiero po nowym roku.
Stary 2014-09-29, 10:54   #2135
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Mi nic już takiego nie dolega. Ogólnie tylko kilka razy wymiotowałam, ale mdłości mnie męczyły. Obecnie w sumie ustało.

A tak w ogóle, wczoraj zaczęłam 18. tydzień i to licząc już tą moją "obsuwę" wg USG (a wg OM to już 20. tydzień dawno idzie.. ). Mężu cyknął mi foto brzucha.
Śliczny Brzusio

Cytat:
Hej dziewczyny ale napisałyście przez weekend, miałam dużo do nadrobienia, niestety nie miałam czasu żeby się udzielać bo od piątku mała jest chora początkowo był tylko delikatny katar, ale w sobote doszedł kaszel i po dzisiejszej wizycie w przychodni okazało się że już coś zalega na oskrzelach masakra taka jest zasmarkana że non stop muszę jej oczyszczać nosek biedulka.
Co do chrzcin mała miała jak skończyła 3 m-c więc teraz pewnie też tak zrobię, wczoraj się śmiałam że ochrzcimy w czerwcu i jak będzie gorąco to zrobimy grilla. Aha trzymajcie za mnie kciuki jutro mam wizytę u pani docent w sprawie tej mojej toksoplazmozy i mam nadzieję że rozwieje wszelkie wątpliwości bo ponoć jest autorytetem w tej dziedzinie i będę spokojna o zdrowie mojego synka.
Mocno trzymam kciuki, jak będziesz po daj znać od razu!
Niech córcia ma się dobrze i szybko wraca do zdrowia
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 10:56   #2136
marta24171
Rozeznanie

Cytat:
Świetny pomysł z tym grillem, ja na pewno wezmę to pod uwagę. dzięki za podsunięcie pomysłu. Znam nawet chłopaka który wypożycza namioty na podwórkowe party.
Stary 2014-09-29, 11:07   #2137
gusia825
Raczkowanie

Cytat:

Piękny brzuszek

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-29, 11:08   #2138
gosiaczek221
Raczkowanie

witajcie
ja dziś chyba wreszcie się wyspałam a już myślałam że do końca ciąży będę spała po 4 h na dobę

wczoraj byli u mnie rodzice więc nie bardzo miałam jak zobaczyć co u Was ale już lecę Was nadrabiać

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w33e3ky0rofqha.png
gosiaczek221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 11:25   #2139
smv
Zakorzenienie

Mordka 1985 bardzo ci współczuję i szczere kondolencje, wiem jak to nagle stracić dziadków. Mój dziadzio zmarł jakies 5 lat temu, nagle, po 3 tygodniach. Sama bardzo to przezywałam, dziadek prosił mnie zebym go juz zasypała ziemią i pożegnał się ze mną mówiąc "Zegnaj kocham was". A ja modliłam się do Boga zeby tego samego dnia dziadzio już odszedł i się nie męczył. Odszedł z tego świata zaraz po naszym odejściu ze szpitala. Do dziś to przezywam, nawet teraz to pisząc juz się rozpłakałam, bo to był dziadzio z którym spędziłam mnóstwo czasu w dzieciństwie. Pamiętam jak rozdawał nam bańki na choinkę a babcia się wściekała ze na jej choinkę nic nie zostanie...heh. Niestety PANU BOGU starośc się nie udała, cierpienia, choroby-jedna wielka okropnoś.

Judka masz sliczny brzunio

Misandei ja tez tak miałam jak ty z tą krwią! Odpoczywaj.
Stary 2014-09-29, 11:27   #2140
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Cytat:
Napisane przez marta24171 Pokaż wiadomość
Ja też na razie nic nie kupuję, najpierw muszę dowiedzieć się o płeć, potem zrobię remanent w ciuszkach po córci, może dla chłopca też coś znajdę i wtedy zrobię listę najpotrzebniejszych rzeczy. Na pewno butelki, podgrzewacz itp. rzeczy muszę kupić,ale dopiero po nowym roku.
Ja tak samo. A wizyta juz za tydzień )))
Synek tp. 15.03.2015
Stary 2014-09-29, 11:29   #2141
olasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Ja sie zbieram do pracy po ciezkiej nocy. Z bólem głowy. Wieczorem dowiedzialam sie, że zmarła moja babcia najbliższa i ukochana. Nie moge w to uwierzyc, że już jej nie ma
Szczerze wspolczuje

Marcelek moj caly swiat
Laura 39/40 tp 9.03.2015
olasia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-29, 11:37   #2142
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Smv-Dziękuję. Babcia bardzo schorowana była od 10 lat co drugi dzień na dializy jeździła. Aż zal było patrzeć jak się męczy szczególnie po śmierci dziadka. Ja z racji swojego wyznania wierzę, że jeszcze icjh zobaczę. Ale i tak mi trudno. Wychowywa mnie jak byłam malutka. Każde ferie i wakacje u nich spędzałam. A teraz nie bedzie kogo odwiedzac jeden dziadek mi został ale on mniej z nami związany.
Przykro mi z powodu twojego dziadka
Synek tp. 15.03.2015
Stary 2014-09-29, 11:57   #2143
aneta_s13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gusia825 Pokaż wiadomość
Też idę w środę, skurcze mam od początku ciąży prawie. Byle się szyjka nie skracała to spoko. Biorę na to tylko aspargin i mam się nie przemęczać
Dzięki O której wizytujesz? ja 16.15
aneta_s13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 12:23   #2144
emily863
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
jaki jest dobry czas na zrobienie chrztu dla maluszka?
Wczoraj dyskutowalam o tym z moja mama, i nie wiemy jedyne co wiemy, to ze trzeba bedzie w kuchni sie narobic w ten dzien
Ja myślę o czerwcu najwcześniej. Powiem szczerze, że przede wszystkim chciałabym już dobrze wyglądać, ładnie się ubrać. A obiad dla rodziny zrobimy w pobliskiej restauracji, gdzie było nasze przyjęcie weselne, a nie w domu.

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:

Ja podobny mam w 15 tc i to mimo ze waga stoi w miejscu.
emily863 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 12:32   #2145
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Hej zaczęłam w ten weekend podyplomówkę i bardzo jestem zadowolona, choć roboty będzie dużo. Ale przynajmniej coś się dzieje A tż od wtorku będzie miał 4 dni urlopu to powstaje trochę do Oli w nocy i w ogóle może się wyśpię

U mnie tak samo, mój mąż nie lubi zup, a ja uwielbiam, a mięsa mieć nie muszę, a on raczej tak...

No co ty Moja Ola śpi w swoim pokoju odkąd skończyła pół roku i to była najlepsza decyzja na świecie. Nieraz się nalatam z pokoju do pokoju, bo ona nadal słabo śpi, ale przynajmniej nie słyszę jej każdego oddechu, każdego ruchu, nie przebudzam się co 5 minut, niani też nie używam, bo i tak ją wystarczająco słyszę. Dużo lepiej śpię, a i też się mogę spokojnie z mężem poprzytulać

Myślę, że możesz być spokojna, że 68 cm nie będzie miało

Nie wiem, jak to jest z zusem, ale moja ginka zawsze powtarza, że w ciąży trzeba bardzo uważać, żeby jednorazowo zwolnienie nie było dłuższe niż 30 dni, bo wtedy są jakieś problemy formalne, ale nie wnikałam nigdy jakie

Są kombinezony całe bez nogawek, ale z takim otworem na pasy

Myślę, że na początek poi 5 starczy, bo dziecko szybko urośnie. Jak się okaże, że będzie ulewać, itp to dokupisz

Askot na Zakrzowskiej, ale widziałam, że już ktoś ci napisał

współczuję, strasznie nieciekawą mają postawę

Nie wiem, czemu na listach wyprawkowych jest zawsze albo body i pajac albo kaftanik i śpiochy. Spokojnie może być body i śpiochy i nie trzeba się bawić w kaftaniki

To samo słyszałam od położnej w szkole rodzenia
Daro spi jeszcze z nami.planujemy go przeprowadzic w grudniu a wiec bedzie mial 1,5 roku. Ale Daro spi ladnie wiec w sumie my w nocy mamy spokoj.

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Hej wpadłam sie do Was przywitać bo to juz 2 czesc wątku ale pędzicie , podczytuje was co jakiś czas również będę mama marcowa tp mam na 25 ale czuje ze raczej będzie cc wiec troche wcześniej urodzę .
Mam juz synka Julka z grudnia 2012 miał byc z 1 stycznia 2013 ale trochę sie pospieszył tym samym pozbawiając mnie rocznego macierzyńskiego
Wdzie na liście kilka mamuś , które spodziewają sie drugiego skarba jak sobie wyobrażacie życie z dwójką maluchów bo ja na razie jestem przerażona

ja sie nie zastanawiam. Boje sie nieco jasne, ale z drugiej strony wil mam mi mowi ze jam to mnjejsze dziecko podrosnie to jest raj bo dzieciaki z mala roznica wieku super sie ze soba bawia i w domj wiekszy spokoj niz jak jest jedno.
Jedna znajoma co ma 3 chlopakow opowiadala ze kiedys 2 wyjechalo n wakacje a 1 zostal i mowi ze z tym jednym miala duuuzo wiecej roboty niz jak cala trojka w domu.

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Ja sie zbieram do pracy po ciezkiej nocy. Z bólem głowy. Wieczorem dowiedzialam sie, że zmarła moja babcia najbliższa i ukochana. Nie moge w to uwierzyc, że już jej nie ma

biedna. Moje kondolencje. Przykro mi

Cytat:
Napisane przez Jagódkaaa Pokaż wiadomość
Dziewuszki, poradzi któraś coś dobrego na ból gardła? Wstałam z bólem, wypiłam herbatę z cytryną i miodem, jeśli jakieś choróbsko będzie się dalej rozwijać oczywiście lekarz, ale póki co może któraś ssała jakieś dobre pastylki, albo coś.

plukac woda z sola...tak gulgotac

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
płukać szałwią
Z szalwia ostroznie. Moze prowadzic do poronien. Fakt ze niewielkie ilosci raczej nie ale lepien dmuchac na zimne

Sent from my GT-I8190N using Wizaz Forum mobile app

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 12:33   #2146
gusia825
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aneta_s13 Pokaż wiadomość
Dzięki O której wizytujesz? ja 16.15
o 17.20 Pierwszy raz idę z tż, żeby zobaczył dziecko w ruchu
Stary 2014-09-29, 12:41   #2147
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosiek Pokaż wiadomość
Przykro mi

Dla kobiet w ciąży widziałam polecane w internecie tabletki Prenalen - ale nie odpowiadam za smak Mnie syrop faktycznie pomógł ale smak był ciężki do przejścia (malina z nutą czosnku ).

Witam się szybko i lecę załatwiać sprawy, czeka mnie intensywny dzień i najchętniej zostałabym w łóżku
O z tym smakiem to prawda. Popijam sobie wlasnie bo choruje ale chyba calkiem skuteczny jest.

Cytat:
Napisane przez Missandei Pokaż wiadomość
Dziewczyny potrzebuję waszej rady

Wczoraj po południu pojawiła się plamka krwi, jedna, jedyna nic więcej. Byłam gotowa udać się na pogotowie, ale nic więcej nie poszło, czyściuteńko. I teraz nie wiem co robić, kilka dni temu byłam przecież na wizycie i wszystko było dobrze, ja czuje się dobrze i nic mnie nie boli. Brakuje mi takiej wiedzy kiedy panikować a kiedy nie, jestem skołowana i nie wiem co robić, gdy sytuacja jest taka jednorazowa i minimalna Dziś też wszystko ok, jedyne co mi doskwiera to stres, ale leże plackiem.
Ja bym poczekala i najwyzej umowila sie wczwsniej niz za miesiac do ginekologa. Tzn.oczywiscie jesli wiecej sie nie pojawi nic.

Co do chrzcin my chcilosmy jak Daro mial 2 mies.i powiem Wam ze jest to o tyle dobre ze jak dzieciaczek jeszcze taki maly ze glownie spi to latwiej na mszy. Im starszy i bardziej kumaty tym ciezej o spokoj

Sent from my GT-I8190N using Wizaz Forum mobile app

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 13:22   #2148
Lila_17
Rozeznanie

Ale miałam do nadrabiania, tak to jest jak nie zagląda się przez weekend, ale wybaczcie miałam kolejne wesele i poprawiny, ale na szczęście już ostatnie w tym roku
mordka_1985 bardzo współczuję, trudno się w takiej sytuacji nie denerwować, ale Babcia będzie czuwała nad Wami

Missandei ja też bym poczekała, jeśli kolejna choćby mała plamka to bym to skonsultowała, lepiej zareagować niż później żałować, nawet jeśli ktoś później będzie mówił, że się panikuje. To Dzidziuś jest Najważniejszy.
My z chrzcinami też się zastanawiamy kiedy, bo TŻ siostra wychodzi za mąż pod koniec sierpnia i nie wiemy czy chrzciny przed, czy już po, ale to zobaczy się:P

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Cytat:
O to będzie przeżycie Mój jak był już na pierwszym USG to powiedział, że żadnego nie przepuści nawet, jak będzie wcześniejsza godzina i będzie musiał wcześniej wrócić z pracy
Lila_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 13:27   #2149
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lila_17 Pokaż wiadomość
O to będzie przeżycie Mój jak był już na pierwszym USG to powiedział, że żadnego nie przepuści nawet, jak będzie wcześniejsza godzina i będzie musiał wcześniej wrócić z pracy
Mój jak na razie był ze mną na wszystkich. Też wcześniej wychodzi, żeby pojechać razem ze mną. Na koniec lekarz pyta najpierw mnie czy mam jeszcze jakieś pytania, a potem TŻ i zawsze z czymś wypali...

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 13:31   #2150
marta24171
Rozeznanie

Cytat:
Ja też na najbliższą wizytę chcę zabrać męża i córcię.
Stary 2014-09-29, 13:31   #2151
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
u mnie w rodzinie jakoś przyjęła się zasada, że chrzest jest tak szybko, jak to możliwe, czyli kiedy maluszek już jest na tyle silny, by na te parę godzin wybyć z domu. Jedna siostra robiła 2 miesiące po urodzeniu, jedna 2,5, jedna 3 miesiące.
Ale myślę, że to też indywidualny wybór i podejście do sprawy. Znam ludzi, którzy chrzczą później, nawet w 7 miesiącu i jeszcze później.
My wstępnie się dowiadywaliśmy o chrzest w naszej parafii i takie msze są 2 razy w miesiącu u nas. I nam przypadłoby akurat 2 miesiące po narodzinach. Ale to zależy od Małej, więc czas pokaże.
Melania byla chrzszczona gdy miala 5miesiecy

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy wy dalej wymiotujecie Mialam nadzieje ze mi przeszlo, ale idac po sniadanie do sklepu, ledwo do niego doszlam i na parkingu ...kazdy podchodzil pytac tylko czy mi pomoc, czy wszystko wporzadku.
Niestety
Stary 2014-09-29, 13:33   #2152
gusia825
Raczkowanie

Cytat:
Mój jak na razie był ze mną na wszystkich. Też wcześniej wychodzi, żeby pojechać razem ze mną. Na koniec lekarz pyta najpierw mnie czy mam jeszcze jakieś pytania, a potem TŻ i zawsze z czymś wypali...
Mój do tej pory oglądał tylko te wydruki, ale teraz jest bardzo ciekawy Niech ma ten jeden raz
Stary 2014-09-29, 13:38   #2153
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
Mój póki, co też na wszystkich To nasi mężowie mają ze sobą coś wspólnego:P Mnie to bardzo cieszy, a jak przeżywa później opowiada wszystkim, co robiła w brzuszku. Jeszcze go poprawiam na bezosobową formę, ale on mówi, że będzie dziewczynka, co lekarz potwierdził na 60-70%, ale to było 3 tyg temu, za tydzień kolejna wizyta i może na 100% będzie już wiadomo:P

Edytowane przez Lila_17
Czas edycji: 2014-09-29 o 13:40
Stary 2014-09-29, 13:41   #2154
EdithS
Zadomowienie

Mój TŻ był ze mną na każdej wizycie, ale czekał za drzwiami. Mój gin ma taką metodę, że jak jest usg dopochwowe, to raczej z partnerami się nie wchodzi dla komfortu kobiety.
A teraz pytałam i gin powiedział, że 14.10 zaprasza już nas oboje, więc TŻ sie strasznie cieszy
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 13:44   #2155
Lila_17
Rozeznanie

crystal25 ja całe szczęście już nie wymiotuje, przynajmniej póki co, bo ponoć wymioty mogą wrócić w III trymestrze. W większości wymioty mijają po 15 tygodniu, ale zawsze są wyjątki. Tobie oby też przeszło jak najszybciej, bo to nic miłego.
Stary 2014-09-29, 13:45   #2156
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Cytat:
Mój tż też. Np; a na pewno nie ma tam drugiego dziecka?
Synek tp. 15.03.2015
Stary 2014-09-29, 13:47   #2157
asiulek8
Wtajemniczenie

Lila_17 - nam na tej wizycie w piątek potwierdził właśnie dziewczynkę

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
Mój TŻ był ze mną na każdej wizycie, ale czekał za drzwiami. Mój gin ma taką metodę, że jak jest usg dopochwowe, to raczej z partnerami się nie wchodzi dla komfortu kobiety.
A teraz pytałam i gin powiedział, że 14.10 zaprasza już nas oboje, więc TŻ sie strasznie cieszy
Mojego wygania tylko jak zagląda do środka czy wszystko ok. Dopochwowe miałam tylko na pierwszej wizycie i TŻ został, żeby mógł zobaczyć. Ja nie żałuję, w ogóle nie czułam się skrępowana. A za to mąż był przeszczęśliwy

mordka_1985 - dokładnie tego typu pytania

03.03.2015 - Jagódka

Edytowane przez asiulek8
Czas edycji: 2014-09-29 o 13:48
Stary 2014-09-29, 13:50   #2158
Lila_17
Rozeznanie

Dziewczyny, a jak u Was jest z przybieraniem na wadze? Bo ze mną chyba jest coś nie tak:P, póki co nic nie przytyłam (tylko schudłam 4kg), a brzuszek już widać (15t2d), chyba za mało jem, ale zawsze tak było, a nie wiem czy mam się zmuszać, kurcze ma tak jeszcze któraś z Was?

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

[QUOTE=asiulek8;48331473]Lila_17 - nam na tej wizycie w piątek potwierdził właśnie dziewczynkę

No to gratulacje córeczki Mam nadzieję, że właśnie i mój gin za tydzień we wtorek potwierdzi:P
Stary 2014-09-29, 13:50   #2159
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Przy moim pierwszym usg był maż i córka 3,5l. Dwie ost wizyty tż od razu wszedł ze mna a jeszcze cytologie mi pobieral gin.
Synek tp. 15.03.2015
Stary 2014-09-29, 13:53   #2160
asiulek8
Wtajemniczenie

[QUOTE=Lila_17;48331486]Dziewczyny, a jak u Was jest z przybieraniem na wadze? Bo ze mną chyba jest coś nie tak:P, póki co nic nie przytyłam (tylko schudłam 4kg), a brzuszek już widać (15t2d), chyba za mało jem, ale zawsze tak było, a nie wiem czy mam się zmuszać, kurcze ma tak jeszcze któraś z Was?

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Cytat:
Lila_17 - nam na tej wizycie w piątek potwierdził właśnie dziewczynkę

No to gratulacje córeczki Mam nadzieję, że właśnie i mój gin za tydzień we wtorek potwierdzi:P
Mi przybył szałowy 1 kg. Myślałam, że mnie na wizycie opierdzieli równo, że nie jem ani nic. Ale powiedział, że to w normie. Więc już się nie martwię. Do tego TŻ zdradził mnie, że zapycham się kanapkami z nutellą!!

03.03.2015 - Jagódka

Edytowane przez asiulek8
Czas edycji: 2014-09-29 o 14:00
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości