|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie i spamowanie idzie nam tak dobrze jak gościom podglądanie gwiazd cz
Cytat:
Wcale się nie dziwię, że nie pamiętasz Można tak powiedzieć ![]() Szacun Sikorka ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Za rower ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#2312 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odchudzanie i spamowanie idzie nam tak dobrze jak gościom podglądanie gwiazd cz
Cytat:
---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2313 | |
|
Zakorzenienie
|
Ginekolog, mam nadzieje że + USG
![]() Cytat:
Od chudnięcia/grubnięcia/chudnięcia mi się porobiły ale co się dziwić jak mój rekord to +7 kg w mniej niż 2 tygodnie![]() Udanej randki
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
No wiem, ale powiem wprost: zgrubła czy obwisła?
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
No to oby
To i to Biodra takie dostała, że aż nie mogłam uwierzyć Wiem, ze to 4 ciąże, ale czasami nie chce się wierzyć
|
|
#2316 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak, tym bardziej ze zjadłam nie całe 2 kawałki [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;48459829] Jak moja mama i babcia to wszystko mają to znaczy, że i ja tak będę wyglądać? [/QUOTE]No niestety, to też podwyższa ryzyko ale teraz np widzisz tendencję do tego u siebie?Moja mama np ma boskie cycki, po 2 dzieciach i w tym wieku a spokojnie moze chodzić bez stanika, ale ja obserwując swoje raczej nie będę miała takich tendencji ![]() Cytat:
|
|
#2317 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Moja mama i babcia były szczupłe jak były młode i miały taki biust jak ja, a teraz
|
|
|
|
|
#2318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z cyckami to masakra już Mam tyle rozstępów, że szok
|
|
|
#2319 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
fajnie, że TŻ chce Ci pomóc
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;48460014]Wiesz ja i tak mam już wiele rozstępów, a cycki mi opadły po odchudzaniu
Moja mama i babcia były szczupłe jak były młode i miały taki biust jak ja, a teraz [/QUOTE]Teraz są przy kości? U mnie cała rodzina zarówno od strony taty jak i mamy jest gruba. Jedynie mama, Jej brat i ich ojciec są ok, a reszta to Dosłownie wszystkie wujki i ciotki pączusie ![]() Ja też mam właśnie na cyckach, nie jakieś bardzo widoczne ale są, dla tego myślę że będę mieć tendencję
|
#2321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na biodrach i udach też
|
|
|
#2322 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No, ale dobrze że udało mi się wyjść z otyłości
|
|
|
|
|
#2323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[QUOTE=arnama;48460086 Ja też mam właśnie na cyckach, nie jakieś bardzo widoczne ale są, dla tego myślę że będę mieć tendencję Ja też mam na piersiach No i na pośladkach troszkę na szczęście nie jakoś mega widoczne ale jak naciągnę to widać, to samo na biodrach
|
|
#2324 |
|
Zakorzenienie
|
a bo coś mnie ugryzło normalnie, od rana mam jakiś wisielczy humor, zła na MM byłam w sumie o pierdołę i powinnam była odpuścić, potem wróciła do mnie przeszłość i mnie dobiła
![]() Heroinka - kolejnych szczęśliwych lat z TŻtem
|
#2325 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;48460116]U mnie rodzina zarówno od strony mamy jak i taty jest przy kości także ja ,,kruszynką'' nigdy nie będę
No, ale dobrze że udało mi się wyjść z otyłości [/QUOTE]To widzę że tak samo jak u mnie Musimy bardziej od innych się wysilać w tej kwestii- trudno ![]() Cytat:
|
|
#2326 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;48459829]Dzięki
ja teraz biegam spokojnie ponad dychę, raz udało się już półmaraton. 2,5 roku temu nie ubiegłam kilometra. ze sporą nadwagą zaczęłam robić szybkie marsze na bieżni, potem dołączyłam 5minut biegu i tak zwiększałam aż do godziny. A potem się przeniosłam w plener i zupełnie inna bajka była, ale opanowałam oddech i stopniowo zwiększyłam kilometraż. teraz nawet jak nie biegam 3tygodnie to 2 treningi i wracam do formy. To jest najfajniejsze w tym wszystkim Cytat:
tylko trzeba pamiętać, że jak jesteś w ciąży, to Twój organizm to nie śmietnik. ![]() Cytat:
ale mówię jej że mi słabo to co mam zrobić i w końcu mi dała. Wiadomo, że są biegacze co biegną półmaraton w 1,5h a nie ponad 2, no ale oni mają już bardziej wytrenowany organizm. Więc dla nich tempo 10km/h jest słabe. Ale dla mnie jest dobre na taki dystans. Więc nie wiem czy miała rację co do żeli to właśnie trzeba wypróbować różne, niektóre organizmy nie przyjmują żadnego, inne każdy. ![]() żele energetyczne. szybkoprzyswajalne węglowodany (czasem sam cukier, zależy jaki żel) które jedzą sportowcy przy dłuższych wysiłkach.
|
|
|
#2327 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2328 | |
|
Zakorzenienie
|
się wie
Cytat:
ale mi humor poprawiłyście
|
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
a propos Boberka to padłam wczoraj jak zobaczyłam ten obrazek, więc dziele się
|
#2330 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To tak ja oszalałam na punkcie rowerka, że potrafiłam dziennie po dwie godziny tak Moja mama przytyła w ciąży sporo, ale sama powiedziała że się byle jak odżywiała, ona nigdy nie dbała o siebie dlatego teraz ma za swoje To tak jak ja będąc nastolatką nie dbałam o siebie bo wtedy twierdziłam, ze po co? A teraz nie mogę dojść do perfekcji i już raczej nie dojdę (może nie ma tragedii, ale na żywo to co innego niż widzicie na zdjęciach)
|
|
|
|
|
#2331 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Teraz 90 minut biegu (fakt, że nie szybkiego) to żaden wysiłek Aczkolwiek jak cisnę na prędkość to już gorzej Ale mimo to kondycja niesamowicie rośnie szybkoAha, nie słyszałam o nich ![]() Cytat:
|
|
#2332 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
choćja marzę o zmianie sposobu odżywiania na zdrowszy, ale idzie mi średnio ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
#2333 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny jest jakaś aplikacja od liczenia kroków czy coś w tym stylu?
|
|
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
Trax zamek w Mosznej
|
#2335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;48447781]Hej gwiazdy Wczoraj tak się rozćwiczyłam (nie wiem czy poprawnie napisałam to słowo, ale do wyboru mi proponują jeszcze rozprawiczyłam, rozdziewiczyłam, rozwichrzyłam i przećwiczyłam Dzisiaj na wadze 68,8kg Trzyma się tylko dlatego, że robię kilometry w pracy, skłony, przysiady po kilkanaście razy dziennie, ale to dobrze ![]() Dzisiaj robię na obiad, a raczej kolację krokiety z barszczem Mój Tż biedny wczoraj nie jadł po pracy nic bo nie chciało mu się robić, ja zjadłam chociaż ten serek wiejski. Gość który składał Nam meble w kuchni wyszedł przed 22 [/QUOTE]![]() za utrzymywanie wagi ile masz wzrostu?![]() jeej to długo siedział, ale fajnie, że już prawie koniec
|
|
#2336 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2337 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;48460506]Bardzo ładny widoczek
[/QUOTE] Śliczny jest
|
#2338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to szybciej na nogi staniesz ![]() ja co prawda nigdy nie paliłam, ale przez dobre 7 lat popalałam do piwka, czy z nerwów, ale od ponad roku nie popalam wcale i dobrze mi do mnie dotarło z jednodniowym opóźnieniem ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;48453705]Dzień dobry. Melduję się z łóżeczka, dzisiaj wolne więc można jeszcze poleżeć Dwa ostatnie dni to ciągły deszcz, ja biedna lubie ciepło, a tam noszę body na długi rękaw do tego bluza, bluza, bluza polarowa i bezrękawnik no i co? Zimno mi Jeszcze mam trzy kaptury na głowie. To wszystko przy 15 stopniach, no ale co zrobię mi jak zimno w ręce to już całe ciało przemarzniete i smarkam (pytają czy jestem chora, a to nie choroba a to, że mi zimno). Szczerze nie wiem jak przetrwać, teraz temperatury jeszcze są ok, a co zrobić jak będzie zimniej? Bo będzie Tz powiedział, że za 4 tygodnie jedziemy do domu, ale w odpowiedzi od niemca z którym jeździ usłyszał, że nie ma szans. No nie wiem Opon zimowych nie mamy, ja umrę jak będziemy wracać i będzie ślisko na drogach To już nie jest fajna pora na pracę, wiosną czy latem było ok tym bardziej, że czekało się na wakacje, ten pozytywny nastrój.. Ehhh. Teraz jedziemy do pracy jest strasznie ciemno, po 7 tak samo. Jak mam coś do zrobienia na zewnątrz to nie widzę kompletnie nic. Taka poranna refleksja mnie naszła, poza tym humor ok. Wstanę po 8 jak pewna osoba wyjdzie z domu. Zrobię owsianke i pewnie kawę wypiję [/QUOTE]też jestem ciepłolubna więc Cię totalnie rozumiem wspólczuję Ci, że się tak męczysz w pracy ![]() oby jednak udało się Wam wrócić
|
|
#2339 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
dolaczam do problemu cyckow, ktore stracily na wygladzie przez odchudzanie. proponuje jakis masowy atak na cycki, np. pazdziernik miesiacem cyckow
cwiczenia, kremy, masaze
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.

?
no i biorę się za robotę
znowu miesiąc przerwy miałam w piciu, także
a biegać jak często planujesz w tygodniu? Ja dziś idę na 12-tkę
a na razie melduję 6km roweru. Jak debilka, chciałam jechać do tesco, a tu nagle patrze że jestem przy uczelni. Myślałam, że dobrze jadę (nową trasą pojechałam). Wyszło na to, że zrobiłam kółko i dojechałam do leclerca 

Mój Tż biedny wczoraj nie jadł po pracy nic bo nie chciało mu się robić, ja zjadłam chociaż ten serek wiejski. Gość który składał Nam meble w kuchni wyszedł przed 22
Opon zimowych nie mamy, ja umrę jak będziemy wracać i będzie ślisko na drogach