Marcowe Mamy 2015 cz. 3 - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-28, 21:33   #1231
tout-petit-fille
Zadomowienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny ja dzis zaszalalam - chyba ostatni raz dla siebie )
Płaszczyk i dwie tuniki w happymum
Załącznik 5825766Załącznik 5825767Załącznik 5825768Załącznik 5825769

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Extra zakupy!
Każde kolejne zakupy tłumaczmy sobie z resztą, że "chyba to ostatni raz dla siebie". Wtedy jakoś łatwiej:P

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 21:55   #1232
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Michiru Pokaż wiadomość
Nie jesteś sama. Ja o 22 idę jeszcze na chwilę z psem, a potem idę się kąpać. O ile nie zajrzę jeszcze tutaj to potem dopiero pójde spać. A o 6 pobudka i na badania
ja jutro też idę zrobić badania - będę pić te glukozę, mam nadzieję, że obędzie się bez

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
wrocilam od lekarza. Mam zapalenie oskrzeli i 3 opakowania antybiotykow plus syrop. a tabletki wielkie az przelknac nie idzie.... z tego wszystkiego zapomnialam spytac o te moje oslabienia, ale to nic w poniedzialek mam ginekologa to porozmawiam.... a czuje sie koszmarnie To nic, moj Tz dostal antybiotyki na dwa tygodnie, okazalo sie ze ma jakas bakterie na jezyku, i ma zakaz calowania sie ze mna [COLOR="Silver"]
kuruj się Kochana i niech Ci minie jak najszybciej i TŻ też

Cytat:
Hej dziewczyny ja dzis zaszalalam - chyba ostatni raz dla siebie )

bardzo ładne, ja się czaję na jakąś sukienkę z tego sklepu. Przyda się na wszelkie święta i rodzinne zloty
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 21:57   #1233
crystal25
Zakorzenienie

A ja dzis kupilam butelki do karmienia z firmy bebe confort, i mam nadzieje ze sie sprawdza, bo nigdzie nie moge znalesc opinii, albo nie potrafie szukac w google Chcialam z aventa, ale byly dzis promocje na ta firme i sie oplacalo to wzielismy i Tz na pocieszenie, ze tyle lekow musimy miec..... kupil smoczek w aptece dla maluszka

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
ja jutro też idę zrobić badania - będę pić te glukozę, mam nadzieję, że obędzie się bez

kuruj się Kochana i niech Ci minie jak najszybciej i TŻ też

bardzo ładne, ja się czaję na jakąś sukienkę z tego sklepu. Przyda się na wszelkie święta i rodzinne zloty
dziekuje mam nadzieje ze szybko nam minie zwlaszcza mi, bo nie chcialabym zaszkodzic maluszkowi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_3454.jpg (70,5 KB, 20 załadowań)

Edytowane przez crystal25
Czas edycji: 2014-10-28 o 22:01
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 22:00   #1234
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
rozgniatam ale to sa piguly mocy, a smierdza.... fuuuuuj syrop tez nie lepszy bez cukru
Tez sie zastanawialam gdzie .....wczoraj czulam sie bardzo dobrze, a o 4 rano mnie obudzil bol gardla i nie moge nic mowic, zimno mi, kaszel mnie meczy taki ze wypluje z siebie wszystkie wnetrznosci

Jesli chodzi o to, ze kobiety czesto zostaja z mezami dla swoich dzieci, to ja nie umiem tego zrozumiec.... wiele kobiet jest uzaleznionych od swoich mezow, zwlaszcza pod wzgledem finansowym, i dzieci..... przeciez dzieci tez odczuwaja brak milosci i nienawisc, jaka rodzice siebie nawzajem obdarzaja.... ja to odczuwalam z siostra, dlatego bylysmy szczesliwe, kiedy z mama zamieszkalysmy same.... mialysmy po ok 10 lat wtedy.... ciezko bylo na poczatku, ale bylo o wiele lepiej niz jakby rodzice byli razem dla nas i moja mama stracila swoich rodzicow jak byla dzieckiem.... wiec naprawde nie miala wsparcia i rodziny. A teraz nie potrafie sobie wyobrazic, moich rodzicow razem o nieeeeeeee

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

U mnie musza byc obowiazkowo, bo lapie mnie straszna chcica na truskawki..... hihihi , nie wazne skad, wazne ze truskawki i smakuja jak truskawki
Moze TZ Cie zarazil w takim razie..

A z tymi rodzinami i klotniami to wlasnie jakis czas temu rozmawialam z kolezanka na temat jej przypadku. Nie uklada jej sie dobrze, ale meza nie zostawi, bo jak to dziecko ma byc bez ojca..

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
idę spać obym lepiej spała tylko niż ostatnio. chyba zmiana czasu na mnie działa ;/
proszę boziu
Spij dobrze. Ja poki co mam oczy jak sowa i chociaz TZ juz chrapie, ja nie czuje sie na spanie.

Stary 2014-10-28, 22:05   #1235
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
Moze TZ Cie zarazil w takim razie..

A z tymi rodzinami i klotniami to wlasnie jakis czas temu rozmawialam z kolezanka na temat jej przypadku. Nie uklada jej sie dobrze, ale meza nie zostawi, bo jak to dziecko ma byc bez ojca..

Spij dobrze. Ja poki co mam oczy jak sowa i chociaz TZ juz chrapie, ja nie czuje sie na spanie.
Tz nie mogl bo on to jakas bakterie zlapal na jezyku, nie wiadomo skad.... a ja zapalenie oskrzeli ehhh.... Najwazniejsze zeby maluszek tego nie odczul Nie zrozumiem tego nigdy.... Ja jestem taka ze wyszlabym tak jak stoje bez niczego z dzieckiem jesli sytuacja by tego wymagala....i wierze ze dalabym sobie swietnie rade Lepiej cierpiec samemu... niz sie meczyc, z kims komu nie zalezy....
Stary 2014-10-28, 22:13   #1236
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
A ja dzis kupilam butelki do karmienia z firmy bebe confort, i mam nadzieje ze sie sprawdza, bo nigdzie nie moge znalesc opinii, albo nie potrafie szukac w google Chcialam z aventa, ale byly dzis promocje na ta firme i sie oplacalo to wzielismy i Tz na pocieszenie, ze tyle lekow musimy miec..... kupil smoczek w aptece dla maluszka [COLOR="Silver"]
:
ładny zestaw ja też muszę w końcu kupić. A i myślę też o zakupie tej mini suszarki na butelki, któraś kiedyś to wrzucała muszę poszukać

A mnie dziś teściowa wkurzyła na wieczór, zadzwoniła powiedzieć, że była z wnusią na szczepieniu i wiecie jak powiedziała do mnie: byłyśmy dzisiaj "gik", a ja: słucham? A ona powtórzyła: "gik". A ja zgłupiałam i cisza, a ona do mnie, że tak mówi na zastrzyk tej małej, żeby szybciej zrozumiała... Nie lubię takiego języka u dorosłych. Przecież 3latka zrozumie jak się jej powie, że idziemy po zastrzyk do pani doktor, to zresztą nie był jej pierwszy! A nie, że babcia mówi: idziemy "gik". No i już się wkurzyłam, bo ja nie chcę uczyć mojego dziecka takiego języka na skróty. Uważam, ze jak dziecko samo coś nazwie po swojemu to naturalne, bo jest dzieckiem. Ale nie żeby dorosły uczył jakiś dziwacznych form...
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 23:01   #1237
Michiru
Zakorzenienie

Cytat:
wrocilam od lekarza. Mam zapalenie oskrzeli i 3 opakowania antybiotykow plus syrop. a tabletki wielkie az przelknac nie idzie.... z tego wszystkiego zapomnialam spytac o te moje oslabienia, ale to nic w poniedzialek mam ginekologa to porozmawiam.... :pala: a czuje sie koszmarnie :mur::mur: To nic, moj Tz dostal antybiotyki na dwa tygodnie, okazalo sie ze ma jakas bakterie na jezyku, i ma zakaz calowania sie ze mna :cojest:
Siedź w domu i lecz się:roza: mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie. Teraz taka paskudna pogoda, wyjdziesz raz czy dwa, przewieje Cię i choroba gotowa. Tym bardziej w ciąży i z osłabionym organizmem.

Co do owoców to ja dziś pochłonęłam banana i 6 mandarynek:D wczoraj szklanka soku z 2 pomarańczy i grejpfruta. Owoce i warzywa to jedne z niewielu rzeczy, od których mmnie nie odrzuca, więc się nimi zajadam jak tylko mam okazję:cool:

meganka18, jakie ładne:love: gdzie i za ile kupiłaś?

Zaczęłyście temat rozstań.... Moi rodzice rozstali się, jak miałam 2latka; jak miałam 5lat mama wyszła za mąż za mojego ojczyma. Oojczym to ojczym, bywa różnie i ciężko o tym fakcie zapomnieć. Obecnie między nimi jest źle i wolałabym, żeby się rozstali, choć wąatpię, żeby do tego doszło. Gorliwi katolicy plus ślub kościelny - najwyraźniej wiąże bardziej niż cokolwiek innego:rolleyes: ojca za to nie widziałam 25lat, a jak jakiś czas temu odnowiłlam z nim kontakty to pożałowałam, bo facet patrzy tylko na siebie, jak mu wygodnie i najwyraźniej lubi wbijać szpilę moim rodzicom:mad:

Co do butelek to ja mam kupione jeszcze podczas poprzedniej ciąży 3 butelki 150ml tommy tippee i ostatnio tzw.zestaw startowy ze smyka też z tej firmy:-) laktator też planuję kupić z tommy tippe, skoro już zaczęłam:-)

EdithS, ja też nie lubię takiego języka w stosunku do dzieci. Dziwi mnie tylko, że używała takiego wyrażenia w rozmowie z Toba:confused:
Michiru jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-28, 23:08   #1238
ewka5891
Zakorzenienie

Ja zawsze mówię do syna normalnie, mimo ze on stworzył swój słownik na rożne wyrazy to zawsze staram sie pytać czy chodzi mu o picie na przykład i bez problemu sie dogadujemy jakoś drażni mnie niektóre słownictwo dorosłych względem dzieci. Niech ze sobà rozmawiają w ten sposob a dzieci uczą poprawnej wymowy.
Dalsza znajoma ma kilkoro dzieci i corka chyba 5 letnia mówi tak niewyraźne, że ciezko ją zrozumieć. A wszystko przez to, że rodzice tak z nimi rozmawiają (jedzie brum zamiast auto, samochod itp), pozostałe dzieciaczki tez mają problem z poprawnym mowieniem a rodzice to bardzo wykształceni ludzie

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 04:05   #1239
tout-petit-fille
Zadomowienie

O. Moj. Boze. Taka noc jak ta, to katorga.
Leze sobie cala noc, TZ i piesek pieknie chrapią, a ja przekladam sie z boku na bok, kreci mnie w nogach i rekach, brzuch od srodka mi wypycha, malutka wariuje.
Czyste szalenstwo. Dzis zdecydowanie polegne w ciagu dnia i dopiero odespie ta przelezana noc; P

Stary 2014-10-29, 05:42   #1240
smv
Zakorzenienie

Witajcie mamusie alescie się rozpisaly.
Crystal kochana zdrowiej!

Ja wczoraj Poszlam na basen popływać poruszać się trochę bo aż się sama źle czuje ze sie nie ruszam..
Bolą mnie plecy od 2dni ale tylko w. Pozycji siedzącej więc pewnie coś źle robię ale taki ból okropny w łopatka i ledzwiach ;(;(

Dzis w bloku mam winde wyłączona a mieszkam na 6pietrze nie wiem co ja zrobię hehe z taką ilością schodów ;/zasapie się..
A i boli mnie głowa od rana. Dupa i tyle ;/
Stary 2014-10-29, 06:03   #1241
ojustyna
Zadomowienie

A my nie śpimy od 5 TŻ obudził, jak wychodził do pracy, pocieszające jest to że buziaka nam dał a teraz i na mnie pora, z checią bym nie wychodziła z domu, ale jak mus to mus, zajęcia się same nie ptrzeprowadzą miłego dnia Mamuśki

a na śniadanie kanapeczka z dżemem a kolejna z kremem czoko

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-29, 06:04   #1242
niunia_ona
Zakorzenienie

Witam. Ja oczywiście norma spac juz nie idzie. Poprostu źle

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 06:08   #1243
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Witam widzę ze nie tylko ja nie śpię moj maluch po zmianie czasu budzi sie przed 6 i mowi mama wstaje
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 06:09   #1244
tout-petit-fille
Zadomowienie

No to sobie dzis pospalysmy. Przynajmniej dzuen bedzue dluzszy, a mam dzis sporo do zrobienia: zus, zwolnienie do pracodawcy, przeglad samochodu, odkurzenie auta, wykapanie psa, warsztaty wieczorne z mamo to ja i w miedzyczasie zakupy obiadowe i upichcenie jakiegos obiadu. Nudzic sie chyba nie bede.

Stary 2014-10-29, 06:13   #1245
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Witam widzę ze nie tylko ja nie śpię moj maluch po zmianie czasu budzi sie przed 6 i mowi mama wstaje
Mnie tak meczy ze krótko śpię bo wolę spać dłużej być wypoczęta i tak nie Mam co robić.

---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ----------

Cytat:
No to sobie dzis pospalysmy. Przynajmniej dzuen bedzue dluzszy, a mam dzis sporo do zrobienia: zus, zwolnienie do pracodawcy, przeglad samochodu, odkurzenie auta, wykapanie psa, warsztaty wieczorne z mamo to ja i w miedzyczasie zakupy obiadowe i upichcenie jakiegos obiadu. Nudzic sie chyba nie bede.
No no sporo tego do ogarnięcia dziś masz. Ja to plackiem leżę ale idę zawsze na miasto i wtedy tz juz wyspany bo na noc do pracy chodzi i z nim spędzam czas. Ogólnie nuda

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-10-29, 06:21   #1246
meganka18
Rozeznanie

Cytat:
Extra zakupy!
Każde kolejne zakupy tłumaczmy sobie z resztą, że "chyba to ostatni raz dla siebie". Wtedy jakoś łatwiej:P

Haha - dokładnie

meganka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 06:23   #1247
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie tak meczy ze krótko śpię bo wolę spać dłużej być wypoczęta i tak nie Mam co robić.

---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ----------

No no sporo tego do ogarnięcia dziś masz. Ja to plackiem leżę ale idę zawsze na miasto i wtedy tz juz wyspany bo na noc do pracy chodzi i z nim spędzam czas. Ogólnie nuda
Ja bym chętnie pospala ale chyba nie będzie mi to dane
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 06:24   #1248
smv
Zakorzenienie

A ja lubię wstawać raniusko od razu jem śniadanie bo tak jestem nauczona
Stary 2014-10-29, 06:26   #1249
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Ja bym chętnie pospala ale chyba nie będzie mi to dane
Ja jeszcze wierzę że pójdzie spać przed urodzeniem małej he ciche marzenia

---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ----------

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
A ja lubię wstawać raniusko od razu jem śniadanie bo tak jestem nauczona
Ja śniadanie jem przeważnie o 10 tej dopiero bo wtedy za szybko jestem głodna xd

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-29, 06:27   #1250
smv
Zakorzenienie

No to ja o 10 już jem drugie śniadanko
Stary 2014-10-29, 06:48   #1251
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
A my nie śpimy od 5 TŻ obudził, jak wychodził do pracy, pocieszające jest to że buziaka nam dał a teraz i na mnie pora, z checią bym nie wychodziła z domu, ale jak mus to mus, zajęcia się same nie ptrzeprowadzą miłego dnia Mamuśki

a na śniadanie kanapeczka z dżemem a kolejna z kremem czoko
Trzymaj się tam na tych zajęciach. Ja to marudze na nudę ale gdybym miała rano w to zimne wstawać to nie dziękuję heee

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-10-29, 06:50   #1252
nusiekowa
Wtajemniczenie

Witam sie i ja-chciałam pospać dłużej ale mnie TŻ obudził jak sie do pracy zbierał...ehhh Ja dziś nawet pospałam i nawet nie przypominam sobie czy w nocy na siku wstawałam ... hmmmm

Cytat:
Hej dziewczyny ja dzis zaszalalam - chyba ostatni raz dla siebie
Cytat:
)

Ojej ale cudeńka!!!!!
Cytat:
ja wlasnie na ten tydzien kupilam truskawki, kiwi, banany, i 3 kg jablek , ale te jablka to na dluzej niz na tydzien hihihih
Cytat:
Moj TZ lubi jesc banany, a za mna w ciazy chodzi kiwi i truskawki, zabilabym za nie a zjem sobie pewnie z budyniem truskawki Niby witamin duzo a ja chora

uWielbiam truskawki w każdej postaci!!!!!!

Cytat:

Dzis w bloku mam winde wyłączona a mieszkam na 6pietrze nie wiem co ja zrobię hehe z taką ilością schodów ;/zasapie się..
ja mam blok bez windy 2 piętro...ostatnio po wejściu też sapałam jak parowóz

Mnie dziś też głowa boli od rana....ehhhhh

Cytat:
No to sobie dzis pospalysmy.
Cytat:
Przynajmniej dzuen bedzue dluzszy, a mam dzis sporo do zrobienia: zus, zwolnienie do pracodawcy, przeglad samochodu, odkurzenie auta, wykapanie psa, warsztaty wieczorne z mamo to ja i w miedzyczasie zakupy obiadowe i upichcenie jakiegos obiadu. Nudzic sie chyba nie bede.
wooow nudzić sie na pewno nie będziesz J Ja dziś pierwszy dzień na zwolnieniu-zrobie jakis dobry obiadke….hmmm tylko co I zamierzam coś mieszkanko ogarnąć
Stary 2014-10-29, 07:07   #1253
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
ładny zestaw ja też muszę w końcu kupić. A i myślę też o zakupie tej mini suszarki na butelki, któraś kiedyś to wrzucała muszę poszukać

A mnie dziś teściowa wkurzyła na wieczór, zadzwoniła powiedzieć, że była z wnusią na szczepieniu i wiecie jak powiedziała do mnie: byłyśmy dzisiaj "gik", a ja: słucham? A ona powtórzyła: "gik". A ja zgłupiałam i cisza, a ona do mnie, że tak mówi na zastrzyk tej małej, żeby szybciej zrozumiała... Nie lubię takiego języka u dorosłych. Przecież 3latka zrozumie jak się jej powie, że idziemy po zastrzyk do pani doktor, to zresztą nie był jej pierwszy! A nie, że babcia mówi: idziemy "gik". No i już się wkurzyłam, bo ja nie chcę uczyć mojego dziecka takiego języka na skróty. Uważam, ze jak dziecko samo coś nazwie po swojemu to naturalne, bo jest dzieckiem. Ale nie żeby dorosły uczył jakiś dziwacznych form...
mam ta suszarke na liscie maluszkowej jak bedzie na promocji to wtedy kupie bo ceny wahaja sie u nas od 5 euro ( na promocji ) do 10 to takie minimum Nie lubie wymyslnych nazw. Denerwuja mnie, pojdzie dziecko do rodziny, i nikt nie bedzie rozumial o co mu chodzi Cale szczescie nas to ominie, bo u nas nie wiedza co to sa zdrobnienia, jedynie moj TZ pokochal to ze imie mozna zdrabniac, a nauczyla go tego moja mama....i wola na mnie wymyslnie, kasienka, kasiunia itd Takze tyle przetrawie

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Michiru Pokaż wiadomość
Siedź w domu i lecz się mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie. Teraz taka paskudna pogoda, wyjdziesz raz czy dwa, przewieje Cię i choroba gotowa. Tym bardziej w ciąży i z osłabionym organizmem.

Co do owoców to ja dziś pochłonęłam banana i 6 mandarynek wczoraj szklanka soku z 2 pomarańczy i grejpfruta. Owoce i warzywa to jedne z niewielu rzeczy, od których mmnie nie odrzuca, więc się nimi zajadam jak tylko mam okazję

meganka18, jakie ładne gdzie i za ile kupiłaś?

Zaczęłyście temat rozstań.... Moi rodzice rozstali się, jak miałam 2latka; jak miałam 5lat mama wyszła za mąż za mojego ojczyma. Oojczym to ojczym, bywa różnie i ciężko o tym fakcie zapomnieć. Obecnie między nimi jest źle i wolałabym, żeby się rozstali, choć wąatpię, żeby do tego doszło. Gorliwi katolicy plus ślub kościelny - najwyraźniej wiąże bardziej niż cokolwiek innego ojca za to nie widziałam 25lat, a jak jakiś czas temu odnowiłlam z nim kontakty to pożałowałam, bo facet patrzy tylko na siebie, jak mu wygodnie i najwyraźniej lubi wbijać szpilę moim rodzicom

Co do butelek to ja mam kupione jeszcze podczas poprzedniej ciąży 3 butelki 150ml tommy tippee i ostatnio tzw.zestaw startowy ze smyka też z tej firmy laktator też planuję kupić z tommy tippe, skoro już zaczęłam

EdithS, ja też nie lubię takiego języka w stosunku do dzieci. Dziwi mnie tylko, że używała takiego wyrażenia w rozmowie z Toba
Dzis musze na 9 isc do laboratorium, a pozniej do lozka i tak dopoki nie wyzdrowieje wlasnie sie modle nad pigula mocy
laktator chyba kupimy z aventa, bo widzialam wczoraj, ze jest u nas w aptece w dobrej cenie tez tylko nie wiem czy kupowac przed czy nie
Miedzy moja mama a jej facetem, tez nie jest ostatnio najlepiej, ale to samo zycie... a jak pomysle o tym ze mialaby byc z ojcem.... tfu tfu.... Przynajmniej wiem, ze pomimo problemow i klotni, jest szczesliwa i nie jest sama
Warzywa tez jem czesto , dzis marcheweczke na cieplo zrobie do obiadu

---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ----------

Cytat:
Witajcie mamusie alescie się rozpisaly.
Crystal kochana zdrowiej!

Ja wczoraj Poszlam na basen popływać poruszać się trochę bo aż się sama źle czuje ze sie nie ruszam..
Bolą mnie plecy od 2dni ale tylko w. Pozycji siedzącej więc pewnie coś źle robię ale taki ból okropny w łopatka i ledzwiach ;(;(

dziekuje
Moze zamiast plywania w basenie zrelaksuj sie troche w nim? wspolczuje... ja mieszkam na parterze

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-29, 07:09   #1254
Cos_
Zakorzenienie

Dziewczyny powiedzcie,czy brać magnez.? na początku brałam 3x1 ale zaczęły sie rewolucje żołądkowe i brałam po 1 teraz nic bo pytałam lekarza powiedział,że nie musze brać magnezu :/ zresztą po nim miałam mdłości już o 13 a tak to jakoś do 17 wytrzymuję czasami

Stary 2014-10-29, 07:11   #1255
crystal25
Zakorzenienie

Pochwale sie ze wczoraj znalazlam na stoisku polskim pierogi... No to wzielam, cena powalila mnie z nog ale nie odpuscilam im...
Na mojego maluszka chyba dobrze dziala herbata karmelowa Pilam w sobote, i dla pewnosci wczoraj tez ja pilam, a maluszek sie odzywa mi puka, dzis tez albo daje znac ze jej nie cierpi
Stary 2014-10-29, 07:12   #1256
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny powiedzcie,czy brać magnez.? na początku brałam 3x1 ale zaczęły sie rewolucje żołądkowe i brałam po 1 teraz nic bo pytałam lekarza powiedział,że nie musze brać magnezu :/ zresztą po nim miałam mdłości już o 13 a tak to jakoś do 17 wytrzymuję czasami

Jeśli lekarz mówi nie brać to bym go posłuchała. Nie ma co brać czegoś na własną rękę.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-10-29, 07:14   #1257
Cos_
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli lekarz mówi nie brać to bym go posłuchała. Nie ma co brać czegoś na własną rękę.
No powiedział,że jak chce to mogę brać,kazał zwiększyć tylko kwas foliowy na 2 tabletki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-29, 07:15   #1258
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
No powiedział,że jak chce to mogę brać,kazał zwiększyć tylko kwas foliowy na 2 tabletki

to juz od ciebie zalezy , jesli mozesz go brac
Stary 2014-10-29, 07:31   #1259
tout-petit-fille
Zadomowienie

A ja po sniadanku, po spacerze z psem, teraz jestem na przegladzie auta i zaraz lece do zusu. Piekne sloneczko swieci, ale mrozik trzyma.
A ja oczywiscie znow glodna

Stary 2014-10-29, 07:41   #1260
lesyeux
Zadomowienie

Editsi jak po tej glukozie??? dało rade wytrzymać

Crystal zdrowiej Kochana leki powinny zaraz zadziałac. I poczujesz sie lepiej
I JAK PIEROŻKI? SMACZNE?

Meganka fajne ciuszki, fiu fiu

Cos a ta dawka magnezu czemu taka spora? 3 tblety dziennie? miałas skurcze, mocne bóle???

aj zaomniałam sie przywitac
Zaraz zbieram sie do mamy, pojade z siostra po buty, kozaki jakies mega fajne
A co do ruchów to burczy mi w okolicach pepka. Nawet po jedzeniu i dzisiaj rano. I było takie pyk jakbym srrzeliła folią bąbelkową. Albo to córcia albo jelita, ale nie przypominam sobie by mi tak w brzuchu burczało, może powoli moja pupunia sie rozkręca

Trzymajcie kciuki za łowy zakupowe:-D
Na obiad mam grzybowa z wczoraj oraz pikantne skrzydełka i ziemniakiwiec nie wroce szybko hihi. Buziaki:-*

Edytowane przez lesyeux
Czas edycji: 2014-10-29 o 07:44
lesyeux jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości