|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
Nancy Kochana ja robilam ze swojego zeszytu z gromadzonymi przepisami 😘 jak chcesz napisze ci przepis to jest na ponad 300😊
Neti ja je mam. 24/25 |
|
|
|
#992 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam! Trzymam mocno za Ewcię kciuki. Cytat:
Kanapka cuuuudna, sama bym kupiła ale po tym co dziś nas spotkało to muszę się wstrzymać ![]() Cytat:
Cytat:
Cuuudownie!! Gratulacje przeogromne! Cytat:
http://sojaturobie.blogspot.com/2013...yk-czysty.html Ultra aleś piękna ![]() Nie wiem co jeszcze miałam, mam dziś mega ciężki dzień. Idę piec chleb dla odstresowania się. Buziaki
|
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
Pamietacie dziewczyny,jak Wam pisałam o kuzynce tzta? zmarła dzis... 25 lat..... umierała od kilku miesiecy- na raka kosci,. odeszła swiadomie, pozegnała sie ze wszystkimi, z mezem za którego wyszła rok temu.... rycze i rycze, od godziny- odkad sie dowiedziałam.....
|
|
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
Zadowolona jesteś? Teraz jest promo .. może nie duża ale zawsze to dycha mniej a my takich ocieplanych nie mamy.i się zastanawiam.
|
#995 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#997 | ||
|
Zakorzenienie
|
hejka!
pospalismy dzis do 8 ![]() Cytat:
taka mloda, cale zycie przed nia nie wyobrazam sobie siebie w takiej sytuacji... boze, jaka to trzeba mniec psychike zeby to "wytrzymac". jak sobie pomysle o takim pozegnaniu to lzy mi cisna do oczu ![]() Cytat:
Ultra - wow, pieknie! neti - brawa dla meza! a co jest w pakiecie?
|
||
|
|
|
#998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A wybieracie się do dermatologa z tymi plamkami ??? |
|
|
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
Wszytsko co zechce
![]() Tzn on słyszał ze chciałabym iść na jakieś czyszczenie twarzy. . Wiec w tym kierunku kupił . Ale mogę sobie zrobić masaż albo botox:p oczywiście pewnie za to drugie Musialabym dopłacić. Z resztą zamiast sobie wstrzykiwac coś raczej powinnam odessać
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-12-11 o 17:19 |
|
|
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwietta to straszne, kiedy tak młoda osoba odchodzi
Okropnie to niesprawiedliwe ![]() Marsi pięknie Ci Marinka przybiera. Ciekawe ile moja przybrała Neti brawo dla męża za gest ![]() Ultra, ale z Ciebie lasencja
|
|
|
|
#1001 |
|
Lurker ;)
|
Nie wiem kurde co jej jest ;/ zwymiotowala... Pic nie chce ;/ wszystko na nie...
Sylwia straszne to Taka mloda osoba, zycia jeszcze nie zaznala a tu koniec ![]()
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanko odnośnie mrożenia mięsa
![]() ![]() ![]() Mam mięso zapakowane z datą ważności do 13.12. Nie zużyję go na pewno. Jak długo takie mięso mogę trzymać w zamrażarce ??? I czy potem po rozmrożeniu trzeba go zjeść w tym samym dniu czy może być na 2 dni ??? Może głupie pytanie ale ja nigdy tak nie mroziłam
|
|
|
|
#1003 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
noooo, chociaż Ty ![]() a jak tam marynarka? dobra na Piotrka? Cytat:
ja mam, pisałyśmy o tych butach jakiś czas temu; sprawdż sobie długość wkładki, my mamy 22/23, a Filip ma stopę ok 12,5 - 13cm ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Filip ogląda dzisiaj kartkę bożonarodzeniową z szopką i pytam go , co tam ma; opowiedział mi o Jezusku, królach, gwieździe itd. a na koniec mówi: "Mamcia i tatuś Jezuska naziwają sie Józiek i Majisia" a teraz buduje wieże z klocków i spiewa: "...w zióbku płakałeś jad światem źłym, nie pać dzieciotko, ja ci (coś niezrozumiałego) siejcie śwe daje, ty mieśkaj w nim..."; wymiękam, nie nadążam za tym dzieckiem
Edytowane przez elllmi Czas edycji: 2014-12-11 o 18:17 |
|||||||||
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
Ellmi dzięki. Niestety przegapiłam ta rozmowę dlatego pytam.
---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Dziewczyny czy może któraś zmierzyć długość siedziska w sankach . Może któraś ma gdzieś. ...np nie w piwnicy żeby zmierzyć i stwierdzić czy np siedzisko 80 cm nie jest za duże?
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dziś zalatana jestem ![]() Umowa o mieszkanie podpisana !
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-12-11 o 18:48 |
|
|
|
#1006 |
|
Lurker ;)
|
Aga a jakie to mieso? Ja mroze sporo, ale specjalnie nie przykladam wagi do czasu
Piersi z kurczaka dlugo mrozone robia sie takie brzydkie . Jak jeden dzien rozmrozone w lodowce polezy to chyba nie powinno nic sie stac ![]() Pralyscie moze kiedys kapcie dzieciece w pralce? kapcie tez zarzygala i mysle czy moge z maskotka-brokulem z ikei po prostu wrzucic je do pralki? :P
|
#1007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#1009 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja bym wrzuciła, tylko na jakieś delikatniejsze pranie może
|
|
#1010 |
|
Lurker ;)
|
Aga aaa schab? Normalnie pare miesiecy trzymalam w zamrazarce :P nie wiem czy dobrze tez ale nic nam nie bylo nigdy
|
#1011 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzis Julo powtarzal pol dnia ze jest Jujek kukoski kapitalny wiec moje dziecko ma dwa nazwiska Cytat:
Wiecie ze dzis mamy pierwszy dzien bez drzemki właśnie tz lula ciekawe jaka noc przed nami , ostatnio tyle zmian w zachowaniu ze ja nie nadążam
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
Little podobno w calej polszy jelitowka grasuje niedawno my w trojke sie rozlozylismy takze no..... Moze to? Poza rzyganiem i niejedzeniem na poczatku nic nie bylo potem juz calkowite oslabienie i brak checi na cokolwiek......
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
możecie polecić jakąś szczoteczkę elektryczną? dla dorosłych tym razem
chcę kupić na prezent![]() wychodzi na to, że babcie, bo cały dzień jest z nimi, a jak ja wracam, to takie kwiatki
|
#1014 | |
|
Lurker ;)
|
Cytat:
A i zarzygala sobie te ulubiona maskotke, wypralam a ta ryk jak do wirowki wlozylam i powiesilam na suszarce
|
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
Już od jutra zaczynamy działać z remontem. 11 marca przychodzi komisja sprawdzić. Jutro przyjadą nam zakładać nowy wodomierz. Potem musimy załatwić prąd. ... wszystko od podstaw. WSZYSTKO trzeba wymienić, zrobić.
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
Dziecię dziś wyjątkowo zasnęło po 19;00.
Ale wczoraj poszła mega późno spać, wstała o 7, drzemę miała od 10;30 przez godzinę. To padła, bo chyba za krótko w nocy spała. Chętnie bym się porelaksowała trochę, ale muszę zrobić studium przypadku z interwencji kryzysowej na sobotę, eh;/ ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Silver: a o co chodzi z prądem? W ogóle tam nie ma? Co musicie mieć zrobione do czasu odbioru? |
|
|
|
#1017 |
|
Wtajemniczenie
|
ELLLMI GRATULACJE!!! spokojnych 9 miesięcy!
![]() Nawjiko ja coraz częściej czuję wręcz złość, że nie mam nic czasu dla swoje odpoczynku. Chyba że liczyć 6h na dobę snu ![]() jestem zła na Anię (wtf?? ) że nie chce zasnąć, zła na męża, że jak nie poproszę to nie pomoże, zła na siebie że tak czuję i kółko się zamyka a ja marzę o 3h przy herbacie i książce, bez uczucia że jak tak siedzę, to jutro znów będę do niczego, bo się nie wyśpię, tudzież bez uczucia, że tak sobie siedzę a pranie czeka, prasowanie, obiad, sprzątanie czy inne takie. naprawdę ostatnio mam dość Sylwia jakie to smutne ![]() ![]() ![]()
|
|
#1018 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1019 |
|
Wtajemniczenie
|
Aga - ja mrożę wszystko, bo na wsi nie mam wyboru - jak nie mam w domu to do sklepu nie wylecę
ja mięso trzymam do 6 miesięcy, i po odmrożeniu od razu przetwarzam - w sensie robię kotlety, smażę, gotuję czy co tam - i wtedy już 2 dni tfaktycznie poleży, w innym wypadku po 2 dniach od odmrożenia ono po prostu jest nieświeże i śmierdzące ![]() Silver - super, gratulacje!!! i powodzenia w remoncie
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
Wita sie z Wami sekretarka wydawnictwa
![]() Aaaaaaaaaaaaaaaaa dostalam prace!!!! Tzn juz wczoraj do mnie dzwonili, ale nic nie mowilam, zeby nie zapeszyc ![]() Dzis bylam pierwszy dzien, dlatego wczoraj prosilam o kciuki, zeby Kuba sie nie pochorowal (zasypial ze stanem podgoraczkowym...) I chyba faktycznie Wasze kciuki maja moc, bo nic sie nie rozwinelo ![]() Praca w godzinach 8-16, czyli tak, jak chcialam. A najbardziej sie ciesze, ze praca jest wlasciwie 3 przystanki od naszego mieszkania, a na czwartym przystanku jest zlobek ![]() Takze polozenie idealne! W zwiazku z tym nie trace czasu na dojazd i bede sie dluzej widziec z Kuba. Co prawda pracy jest maaaaaasa, ale poki co nie przerazam sie. Zeby nie bylo tak idealnie to TZ musial mnie wpienic z rana. Stresowalam sie mega, bo nie wiedzialam co mnie czeka pierwszego dnia, poza tym nie wiedzialam czy zdaze (wiecie, rano korki, autobusy roznie jezdza, a Kuba ma ostatnio strajki przy ubieraniu, itp). A TZ zamiast wstac ze mna (mial na II zmiane do pracy) to spal w najlepsze. Oczywiscie budzenie nic nie dalo, bo "on jest nieprzytomny, za pozno sie polozyl i nie wie co sie dzieje" Kuba jeszcze marudzil, w sumie pytalam o co mu chodzi to uparl sie na jakies slowo, ktorego nie rozumialam - co chwile je powtarzal i wsciekal sie, ze nie rozumiem. Poprosilam TZ, zeby wstal i troszke sie nim zajal to uslyszalam, ze Kuba chce do mamy i on nie wie jak go zajac, zeby nie plakal :/ Takze nooooo, troszke nerwowo mielismy rano przez tego gamonia. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-12-11 o 20:41 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.