|
|
#841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
Cytat:
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
BOKEH, ULTRA, nie dołujcie mnie
m z reguly bujamy sie do 22-23 ![]() A o spaniu dwugodzinnym w ciagu dnia to nawet nie wspominam bo bysmy na noc poszli spac za tydzien szybkospiący dziec mi sie trafił, szkoda ze sie w tzta nie wrodził ![]() przegapiłam aukcje |
|
|
|
#843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#844 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
że... nawet nie wpadłam na to, że niemówienie o tym to coś dziwnego Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
sama nie wiem, jak będę pracowała |
||||||
|
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, które są od początku na wątku może pamiętacie- Maksike, pisałam z nią ostatnio na pw, ona była z nami do 12 tc ale potem poroniła.
W końcu urodziła upragnioną córeczkę, z wadą serca- dziś mają operacje, trzymajcie za malutką Ewę kciuki oby wszystko bylo dobrze i dla Maksiki dużo siły |
|
|
|
#846 | |
|
Zakorzenienie
|
kurde, wczoraj znow nie mglam sie zalogowac, dzis rano tez nie, wrrrrrrrrrr
dzien dobry! Cytat:
|
|
|
|
|
#847 |
|
Konto usunięte
|
Maksika, kciuki za malutką Ewcię!
|
|
|
|
#848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie dośc ze wczesniej tak to jeszcze teraz z wadą serca świat jest niesprawiedliwy...
|
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
Nomen ! widzę Cie pisz co i jak??
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
Mika- jak tylko jedna wizyta położnej?????serio
jestem juz zakumplowana z moją położną bo to ta sama co opiekowała się mną podczas ciąży z Leo ale dziś mi powiedziała,że pracuje tylko do końca grudnia i będzie zajmować się wnuczką. Meneq- Leo też 2 h w dzień ale na szczęście noce już lepsze niż u Was Wczoraj wyskoczyłam z TZ do CH i obkupiłam mojego Leosia w HM i Zarze- młodemu tak się ciuszki spodobały,że kazał sobie przymierzać a na widok nowej kurtki i butów..... no cóz nie było innej opcji jak kazał się ubrać i wyjść na lanserki spacer |
|
|
|
#851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#852 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My też mamy póść, ale jakoś boję się, że Stracimy czas, że będzie szczękościsk. Narazie bawimy się w dentystę, najczęsciej wygląda tak, że P. jest dentystą a ja lub tż pacjentem, w odwrotną stronę kiepskoooo. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#853 |
|
Konto usunięte
|
Gojka, nie umiem teraz znaleźć - ale polecam np. z ikei plastikowe pudełko z pokrywką
na spodzie pudełka narysuj markerem palniki, przyklej klejem 2 pokrętła (zakrętki z butelek o dużym otworze) i już masz - a rzeczy chowasz do środka, zamykasz i voila!
|
|
|
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
aaa i zapomniałam. Od wczoraj tel się non stop wyłącza. Nie chce się włączyć. A wg serwisu tel jest sprawny. W piątek idę do rzecznika praw konsumenckich. Szkoda, że wcześniej nie mam z kim dziecka zostawić, a z nią jak pójdę to ciężko będzie na spokojnie pogadać. Ja nie chce od nich nowego tel ani nic. Chcę tylko żeby mi naprawili ten telefon, czy to aż tak trudno? Aż tak wiele wymgam?
A za chwile dam Wam coś o co prosiłyście
|
|
|
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49286513]a czemu? ja o tym w ogóle nie myślałam, po prostu dla mnie to tak oczywiste, że matka ma prawo mieć potrzeby
że... nawet nie wpadłam na to, że niemówienie o tym to coś dziwnego a różnie, w przedszkolu ok 1,5h, a domu 1-2,5 h, w dni wolne. Ale np. wracając z przedszkola idziemy pieszo, spacer mamy godzinny. Wczoraj po 17 wyszłam z nimi do biblioteki, powrót po ponad godzinie, też pieszo, więc przed spaniem zmęczona. No i jednak cały dzień z dziećmi i z siostrą męczy. powiem wam, że jednak 2 dzieci mieć - to wiele spraw się samych prostuje jakbyś o mnie pisała ![]() bo jako lekarz jest przekonana, że wie lepiej? ![]() a nie wiem, jak czynne? po 15 idę po moje, to sprawdzę sama nie wiem, jak będę pracowała[/QUOTE] Idealne masz dziecko! Niestety godzinnym spacerem Yae nie zmecze. W ogole jestem ciekawa, co trzeba byloby zrobic, zeby tak spala (wczesniej pewnie ja wykonczylabym sie ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
Nie pamietam, ale kciuki trzymam |
|
|
|
|
#856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49287021]Gojka, nie umiem teraz znaleźć - ale polecam np. z ikei plastikowe pudełko z pokrywką na spodzie pudełka narysuj markerem palniki, przyklej klejem 2 pokrętła (zakrętki z butelek o dużym otworze) i już masz - a rzeczy chowasz do środka, zamykasz i voila![/QUOTE]Właśnie dziś o czymś takim myślałam, tylko chyba wolałabym z drwena, ale takie drewniane skrzynki też są przecież w sprzedaży
|
|
|
|
|
#857 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisz, jak spi w nocy. Daj mi kobieto troche nadziei ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
Dlaczego inhalacje? |
||
|
|
|
#858 |
|
Konto usunięte
|
Patrzcie, jakie fajne!
http://mojedziecikreatywnie.blogspot...ieci.html#more |
|
|
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
szaja co myslisz o tym:
http://www.people-kk.co.jp/showroom/...yubie_top.html ? |
|
|
|
#860 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mika fajnie, że dajecie radę z odstawianiem,u nas już chyba ze 3 tygodnie bez, a wczoraj kazał sobie pokazać uu i patrzył czy chore nadal ![]() fewciu zdrówka dla Blanki i tulę Was mocno szaja fajne to autko, z 2 miesiące temu młody próbował u kuzynostwa, chwilę mu zajęło zanim złapał równowagę, ale potem szalał po parkiecie. |
|
|
|
|
#861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
Zabijają florę bakteryjną tą złą i dobrą. Jednym słowem wyjaławiają jamę ustną.
Na a teraz obiecana kanapka. Wiem, że zdjęcia nie są jakieś mega, ale ja się na tym kompletnie nie znam. Myślicie, że mogłabym to sprzedawac??? Jeśłi tak to ile byście za taką kanapkę były w stanie dać?? Myślę, że ok 40zł chciałabym za taki zestaw, czasochłonne no i materiały. Wiadomo, tylko nie wiem czy zbyt byłby? Zestaw zawiera (gdybyście nie mogły rozpoznać): majonez x2, keczup x2, kotlet x2, szynka-wędlina x6, ogórek x6, papryka- zielona x4, czerwona x4, jajko sadzone x2, sałata x2, pomidor x4, cebula x4, ser żółty x2, jajko na twardo x6, rzodkiewka x8, bekon x6, kromka chleba x2. Chyba niczego nie pominełam
Edytowane przez gojka24 Czas edycji: 2014-12-10 o 15:15 |
|
|
|
#863 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
Gojka : mega fajne to!
Ami zasnęła 20 minut temu, bo nie mogłam jej wcześniej położyć - dziś pójdzie spać o 43 ![]() Meneq: u nas q nocy zazwyczaj jedna lub 2 pobudki, jak już wreszcie pójdzie spać. Zazwyczaj zasypia w przedziale 20:30 - 22:00 tutaj, jak byliśmy u siebie to i 21 maksymalnie spała (wyłączając jakieś złe okresy tugez, tego nie liczę) Pobudek nie rejestruję w zasadzie już - bo do pierwszej pobudki młode śpi w łóżeczku swoim, potem gdy się budzi to tż przynosi ją do nas (koło północy) i już tak zostaje do rana. (Spi obejmując mnie z głową w zgięciu pachy). Ale nie ma więcej niż 2 pobudki od dość dawna. Ostatnio była tylko jedna pobudka, 2 razy się to zdarzyło i już praktycznie nad ranem, byłam w szoku. Tyle, że ja mam dziecko bardzo rzadko zajmujące się sobą, najczęściej jest przynożna. Kto się schował u nas http://youtu.be/FqQWi2EX14c , genialna ta książeczka jest, jakoś jej się nie nudzi. A wy Misia macie w końcu to "naciśnij mnie"? |
|
|
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
Mąż jest na L4 jeszcze do poniedziałku a dziś wyciągnęli go do roboty bo sobie nie dają rady bez niego. Ciekawe czy mu chociaż zapłacą za te godziny
![]() Wczoraj zjadłam kilka orzechów archaidowych a dziś mi tak łapy wysypało że wstyd tym świecić przed ludźmi Mam cząstkę zagadki rozwiązanej co się przyczynia do mojej alergii... Nigdy bym nie wpadła że to orzechy,ja tak kocham orzechy Gojka-śliczne to jest. Spokojnie możesz wołać 40zł. Piękne
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
Gojka świetne te kanapki! Masz talent
![]() Fewciu oby wreszcie nastał dla Was lepszy czas ![]() Marsi byliście na zakupach z Marinką? Ja jeszcze nigdzie nie wychodziłam, a nie przepraszam, wczoraj wyskoczyłam na 10 min do sklepu obok bloku, gdy Ala spała W ogóle Alunia chyba złapała swój pierwszy katar. Na szczęście oskrzela czyste - osłuchała ją dziś lekarka, która wpadła na patronaż. Ale Wam zazdroszczę, że dzieciaczki kładą się spać ok 20-21. Ja już zapomniałam jaki to luksus. Od jakiegoś czasu ciężko Domcię zaciągnąć do spania i zasypia ok 22, a bez drzemki w dzień się na razie nie obejdzie. |
|
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
Mala o kurcze kto by sie spodziewal ale na szczescie bez orzechow mozna zyc
Gojka szok.ale masz talent pieeeekne Ewik my juz spacerujemy od zeszlego tygodnia na zakupy jej nie wzielam tz czekal w aucie ale byla ze mna raniutko w kawiarni bo bylismy z tz w miescie czekalismy na ogloszenie wynikow przetargu i mielismy godzine wiec poszlismy na kawe na szczescie bylo pusto ja mam stres przed bakteriami Wczoraj byl temat malowania moj Leos kocha i coraz fajniej mu to wychodzi Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#868 |
|
Konto usunięte
|
GOjka, świetna kanapka! pewnie, rób, bo naprawdę fajna rzecz.
Meneq, a co to? na bazie piasku czy raczej... znikopis? |
|
|
|
#869 |
|
Wtajemniczenie
|
Gojka cudna ta kanapka !
![]() Podobno za oknem u Blanki w pokoju mieszka jakiś czarny byk ,którego ona bardzo kocha i chce do tego byka.Wczoraj w kuchni za oknem podobno stała zebra , ja patrzyłam nie widziałam Blanka podobno widziała i jeszcze się ze mną kłóciła , że ona tam jest ! Nie wiem skąd jej się biorą takie rzeczy ,normalne to ?
|
|
|
|
#870 |
|
Lurker ;)
|
Laski powrot ze zlobka to koszmar
Tak jak rano byla grzeczniutka, spokojnie sobie siedziala w autobusie i patrzyla przez okno tak teraz byl szatan Nie dosc, ze pajac kierowca prawie nam przed nosem odjechal, z laska otworzyl ostatnie drzwi. Siedzialysmy juz, dostala wafla suchego. Zjadla kawalek, nastepny wyrzucila i histeria, bo juz jej sie nie podoba ;/ Jezu co za krzyk... Zjezdzanie z krzesla, kopanie Jak przesiadalysmy sie na tramwaj to juz na przystanku darcie i uderzanie w lawke ![]() edit. Jesli jestescie ciekawe jak dalej potoczyla sie sprawa mojego tza w zwiazku z synem to napisalam w klubie.
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2014-12-10 o 17:57 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.

Czad 

m z reguly bujamy sie do 22-23
szybkospiący dziec mi sie trafił, szkoda ze sie w tzta nie wrodził 
Blanka ma zapalenie ucha