Pielêgnacja loków, loczków i fal, niech siê krêc±! :) Czê¶æ XXI - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z krêconymi w³osami. Rozmawiamy o stylizacji i pielêgnacji loków. Wejd¼, podziel siê do¶wiadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-12-13, 13:27   #1651
martaakow
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 549
Dot.: Pielêgnacja loków, loczków i fal, niech siê krêc±! :) Czê¶æ XXI

Cytat:
Napisane przez Klaudenc Poka¿ wiadomo¶æ
Z tego co opisa³a¶ to mój t¿ ma podobn± kolorystykê do Twojej i jak na swój wiek wygl±da m³odziutko
Ja bêdê chyba wiecznie m³oda.
Jak mia³am czerwone/rude w³osy, to pytali mnie czasem o dowód, ale w tym blondzie wygl±dam tak m³odo, ¿e sama bym siê zapyta³a.

Swoj± drog± werdykt moich kolegów (którzy nie maj± absolutnie ¿adnego interesu mi s³odziæ) jest taki, ¿e w obecnym kolorze mi lepiej.

Cytat:
Ja mam wra¿enie, ¿e ostatnio jaki¶ w³osomaniaczy boom na naturalki jest. Nie mówiê, ¿e to ¼le ale jak jedna osoba zacznie to potem wszystkie, co innego jak siê chce bo siê podoba ale s± osoby które jakby na si³ê to robi± mimo ¿e nie s± zadowolone.
Sama bym pewnie dalej farbowa³a, gdyby nie to ¿e mam czarne w³osy, do tego mocno porowate i jeszcze mia³am z nimi du¿y problem i nawet podoba mi siê mój kolorek. Aczkolwiek w okresie gdy mi takie jasne te w³osy wyros³y to je zafarbowa³am, kolor siê wyp³uka³ ale przyciemni³ i teraz odrost ju¿ te¿ jest ciemny
O boomie nic nie wiem, bo ni ¶ledzê blogów, ale swoich naturalek 10 lat nie widzia³am i 10 lat nie mia³am na g³owie nic, co by sta³o ko³o blondu.
martaakow jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-13, 13:50   #1652
Klaudenc
Moderator

Wiadomo¶ci: 3 203

Ja tam mê¿czyzn nie pytam, co jeden to inna opinia.. chyba ¿e swojego bo jest w miarê obiektywny i nie z tego typu co s³odz± a¿ cukier siê wysypuje hehe W ogóle blondy chyba odm³adzaj±, mam wra¿enie ¿e osoby z ciemnymi w³osami wygl±daj± nie tyle co staro tylko powa¿nie i to dodaje lat. Blond tej ostro¶ci wygl±du odejmuje, jako¶ tak ³agodzi i odm³adza.
Klaudenc jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-13, 14:02   #1653
paulownia
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 861

Cytat:
W ogóle blondy chyba odm³adzaj±, mam wra¿enie ¿e osoby z ciemnymi w³osami wygl±daj± nie tyle co staro tylko powa¿nie i to dodaje lat. Blond tej ostro¶ci wygl±du odejmuje, jako¶ tak ³agodzi i odm³adza.
Ja zawsze sie farbowalam na kolory zblizone do mojego naturalnego, ciemniejsze i jasniejsze brazy z odcieniami rudosci czy fioletu ewentualnie (to szalona mlodosc) ale na blondynke sie zrobic nigdy nie mialam ochoty. Nie widze siebie w blondzie i juz. Mowy nie ma. To dopiero by wygladalo nienaturalnie. Dodalabym sobie chyba z 10 lat.
paulownia jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-13, 14:24   #1654
martaakow
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 549

Cytat:
Ja tam mê¿czyzn nie pytam, co jeden to inna opinia.. chyba ¿e swojego bo jest w miarê obiektywny i nie z tego typu co s³odz± a¿ cukier siê wysypuje hehe
Ja te¿ nie pyta³am, sami z siebie powiedzieli.

Cytat:
Napisane przez paulownia Poka¿ wiadomo¶æ
Ja zawsze sie farbowalam na kolory zblizone do mojego naturalnego, ciemniejsze i jasniejsze brazy z odcieniami rudosci czy fioletu ewentualnie (to szalona mlodosc) ale na blondynke sie zrobic nigdy nie mialam ochoty. Nie widze siebie w blondzie i juz. Mowy nie ma. To dopiero by wygladalo nienaturalnie. Dodalabym sobie chyba z 10 lat.
No to zale¿y od urody. Dla mnie ciep³e tony na twarzy + blond wygl±daj± do¶æ paskudnie. Teoretycznie mo¿na by chyba dobraæ jaki¶ miodowy blond, ale taki blond niespecjalnie mi siê podoba. Sama w sumie w tym momencie mam co¶ takiego na g³owie, ale zdecydowanie nie jest to kolor ostateczny, jeszcze du¿o pracy nad nim mnie czeka.
martaakow jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-13, 15:47   #1655
Klaudenc
Moderator

Cytat:
Napisane przez paulownia Poka¿ wiadomo¶æ
Mnie blond nie ci±gnie, nie przepadam i u mnie by³aby tragedia. Wolê ciemne w³osy mo¿e co najwy¿ej z czerni na jaki¶ br±z sobie kiedy¶ zrobiê, ale to pewnie nawet od s³oñca poja¶nieje.

wczoraj mia³am od¿ywkê z aminokwasami i dzi¶ szopa. Nie dla mnie takie co¶, nan oc bêdzie musztardowy i potem jaka¶ nawil¿aj±ca maska. Dzi¶ maseczkowa³am, ale nic to nie da³o.
Stary 2014-12-13, 17:12   #1656
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 958

Cytat:
Ja mam wra¿enie, ¿e ostatnio jaki¶ w³osomaniaczy boom na naturalki jest. Nie mówiê, ¿e to ¼le ale jak jedna osoba zacznie to potem wszystkie, co innego jak siê chce bo siê podoba ale s± osoby które jakby na si³ê to robi± mimo ¿e nie s± zadowolone.
Sama bym pewnie dalej farbowa³a, gdyby nie to ¿e mam czarne w³osy, do tego mocno porowate i jeszcze mia³am z nimi du¿y problem i nawet podoba mi siê mój kolorek. Aczkolwiek w okresie gdy mi takie jasne te w³osy wyros³y to je zafarbowa³am, kolor siê wyp³uka³ ale przyciemni³ i teraz odrost ju¿ te¿ jest ciemny
Co racja to racja, pamiêtasz jak by³ antysilikonowy boom?
ShrinkingViolet jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-13, 18:44   #1657
Joanku
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 159

Co prawda to prawda.

A tam naruralki! Ogieñ forever!
Joanku jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-13, 19:06   #1658
Klaudenc
Moderator

Cytat:
Napisane przez ShrinkingViolet Poka¿ wiadomo¶æ
Co racja to racja, pamiêtasz jak by³ antysilikonowy boom?
Tia, ja czytam mo¿e 4 blogi i z tego tylko jedna nie farbowa³a, a teraz 2 kolejne a u anwen jak mwh odej¶cie od farbowania te¿ czêsto siê pojawia - nie wiem dlaczego, gdybym mia³a mieæ ³adne w³osy ale kolor którego nie lubiê to wola³abym mieæ mniej ³adne, ale kolor który mi siê podoba.
Ja siê we farby pobawiê mo¿e jak bêdê siwe mieæ kiedy¶ - teraz bez farby jest ok. Chocia¿ tych blogów pe³no i na wielu z nich taka moda na naturalsy nagle - mo¿e te¿ przez modê na te eko kosmetyki.
Stary 2014-12-13, 19:19   #1659
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Cytat:
Tia, ja czytam mo¿e 4 blogi i z tego tylko jedna nie farbowa³a, a teraz 2 kolejne a u anwen jak mwh odej¶cie od farbowania te¿ czêsto siê pojawia - nie wiem dlaczego, gdybym mia³a mieæ ³adne w³osy ale kolor którego nie lubiê to wola³abym mieæ mniej ³adne, ale kolor który mi siê podoba.
Ja siê we farby pobawiê mo¿e jak bêdê siwe mieæ kiedy¶ - teraz bez farby jest ok. Chocia¿ tych blogów pe³no i na wielu z nich taka moda na naturalsy nagle - mo¿e te¿ przez modê na te eko kosmetyki.
No, te¿ to zauwa¿y³am. Niech ka¿dy robi co chce ale trochê mi siê ¶miaæ chce bo nagle jest taki boom jakby to by³o nie wiadomo jaki cel ¿yciowy. Powrót do naturalnego koloru niczym wej¶cie na Mount Everest. Choæ mo¿e ja nie rozumiem bo siê nie farbowa³am nigdy, nie wiem.
Ja my¶lê o rudym od jakiego¶ czasu ale w sumie to taki kaprys raczej, mo¿e zrobiê mo¿e nie. Lubie mój naturalny, czêsto ludzie pytaj± czy farbujê [?], mo¿e ich pokrêcam, ¿e naprawdê jestem ruda.

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Dziewczyny, ma która¶ t± ksi±¿kê Anwen?

Warto? Bo siê zastanawiam nad kupnem i tym czy tam bêdzie co¶ bardziej zaawansowanego czy mo¿e podstawy, które s± w naszej pigu³ce.
Stary 2014-12-13, 19:25   #1660
AjriszMarta
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 320

Cze¶æ, dziewczyny
Zaktualizowa³am trochê wpis o nieinwazyjnych metodach prostowania fal - KLIK

Niestety zdradzi³am, nie mam czasu tu zagl±daæ
Trzymajcie siê zakrêcono

AjriszMarta jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-13, 19:28   #1661
Joanku
Zadomowienie

Cytat:
No, te¿ to zauwa¿y³am. Niech ka¿dy robi co chce ale trochê mi siê ¶miaæ chce bo nagle jest taki boom jakby to by³o nie wiadomo jaki cel ¿yciowy. Powrót do naturalnego koloru niczym wej¶cie na Mount Everest. Choæ mo¿e ja nie rozumiem bo siê nie farbowa³am nigdy, nie wiem.
Ja my¶lê o rudym od jakiego¶ czasu ale w sumie to taki kaprys raczej, mo¿e zrobiê mo¿e nie. Lubie mój naturalny, czêsto ludzie pytaj± czy farbujê [?], mo¿e ich pokrêcam, ¿e naprawdê jestem ruda.

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Dziewczyny, ma która¶ t± ksi±¿kê Anwen?

Warto? Bo siê zastanawiam nad kupnem i tym czy tam bêdzie co¶ bardziej zaawansowanego czy mo¿e podstawy, które s± w naszej pigu³ce.
Hahaj ja tak wkrecam!
Rudy ♡
Co do anwen to mam mieszane uczucia ogó³em bo dla mnie to jest 'poczytalam wizaz, podbalam o swoje, poeksperymentowalam a teraz wydam to pod swoim nazwiskiem..'
Ksi±¿kê wertowalam i ona tylko jest dla tych co nie wiedz± nic. Ty fioletku jeste¶ za m±dra!
Stary 2014-12-13, 19:33   #1662
Immoral
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 560

Boom, nie boom ale jakie po¶wiêcenie! Wracam do mojego naturalnego koloru od dwóch lat i koñca nie widaæ

Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Immoral jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-13, 19:39   #1663
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Joanku Poka¿ wiadomo¶æ
Hahaj ja tak wkrecam!
Rudy ♡
Co do anwen to mam mieszane uczucia ogó³em bo dla mnie to jest 'poczytalam wizaz, podbalam o swoje, poeksperymentowalam a teraz wydam to pod swoim nazwiskiem..'
Ksi±¿kê wertowalam i ona tylko jest dla tych co nie wiedz± nic. Ty fioletku jeste¶ za m±dra!
W takim razie wszystkie jeste¶my za m±dre. W³a¶nie tak siê zastanawia³am czy ona przypadkiem nie powieli³a wszystkiego st±d bo w³a¶nie "troszkê" siê wspiera. Patrzê z podziwem na blog Myszki, Kalycyska czy Wied¼my. One to by mog³y co¶ napisaæ. Informacje naprawdê szczegó³owe, wszystko poparte faktami. A Anwen? Same bana³y jak z Pani Domu. Liczy³am, ¿e moze lepsze smaczki zostawi³a na ksi±¿kê no ale..
Stary 2014-12-13, 20:34   #1664
Doe
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 820

Cytat:
W takim razie wszystkie jeste¶my za m±dre. W³a¶nie tak siê zastanawia³am czy ona przypadkiem nie powieli³a wszystkiego st±d bo w³a¶nie "troszkê" siê wspiera. Patrzê z podziwem na blog Myszki, Kalycyska czy Wied¼my. One to by mog³y co¶ napisaæ. Informacje naprawdê szczegó³owe, wszystko poparte faktami. A Anwen? Same bana³y jak z Pani Domu. Liczy³am, ¿e moze lepsze smaczki zostawi³a na ksi±¿kê no ale..
- A ja tam bardzo siê cieszê, ¿e uda³o siê Jej wydaæ tê ksi±¿kê i byæ mo¿e w³a¶nie przetrzeæ szlaki innym dziewczynom. Nie oszukujmy siê, ksi±¿ki na bardziej profesjonalnym poziomie, bardziej szczegó³owe nie znajd± tak szerokiego grona odbiorców i bêd± mia³y ograniczon± grupê docelow± - co mo¿e stanowiæ przeszkodê w wydaniu takich ksi±¿ek - natomiast ksi±¿ka Anwen jest skierowana do szerokiej grupy, fajnie, bo wiêcej dziewczyn przekona siê, ¿e aby dbaæ o w³osy nie trzeba wydawaæ grubej kasy na "profesjonalne" kosmetyki i ogólnie przekona siê do ¶wiadomej pielêgnacji w³osów . Trzeba pamiêtaæ, ¿e jednak wiêkszo¶æ dziewczyn jest po tej drugiej stronie bramy i to one potrzebuj± o¶wiecenia, a nie my . Szczerze Jej gratulujê.

Te¿ odnios³am wra¿enie, ¿e teraz jest jakie¶ BUM na powrót do naturalek. Powodzenia dziewczyny! A ja i mój rudy mamy siê ¶wietnie .

Edytowane przez Doe
Czas edycji: 2014-12-13 o 20:38
Doe jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-13, 20:39   #1665
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Doe Poka¿ wiadomo¶æ
- A ja tam bardzo siê cieszê, ¿e uda³o siê Jej wydaæ tê ksi±¿kê i byæ mo¿e w³a¶nie przetrzeæ szlaki innym dziewczynom. Nie oszukujmy siê, ksi±¿ki na bardziej profesjonalnym poziomie, bardziej szczegó³owe nie znajd± tak szerokiego grona odbiorców i bêd± mia³y ograniczon± grupê docelow±, natomiast ksi±¿ka Anwen jest skierowana do szerokiej grupy, fajnie, bo wiêcej dziewczyn przekona siê, ¿e aby dbaæ o w³osy nie trzeba wydawaæ grubej kasy na "profesjonalne" kosmetyki i ogólnie przekona siê do ¶wiadomej pielêgnacji w³osów . Szczerze Jej gratulujê.
Z jednej strony to dobrze ale z drugiej to wola³abym zostawiæ takie rzeczy profesjonalistom. Blog Anwen bije rekordy popularno¶ci w³a¶nie dlatego, ¿e praktycznie nic tam nie ma. Dla mnie to straszny be³kot i straszne podstawy. Nie mam praktycznie ¿adnej wiedzy z dziedziny w³osów. Tu co¶ podczytam, tu poogl±dam zdjêcia. Wszystko z doskoku. Wesz³am tam i poza jednej przydatej tabelki nie znalaz³am nic czego nie wiedzia³am, a przeczyta³am ca³y blog. Cieszê siê z jej sukcesu, nie oszukujmy siê, nie ka¿demu udaje siê tak wybiæ - po prostu nie odwa¿y³abym siê pisaæ o czym¶ ksi±¿ki maj±c takie pojêcie o temacie jakie ma anwen. Prowadzenie bloga i wskazywanie zagubionym owieczkom pielêgnacji? Spoko. Bawienie siê w eksperta i wydawanie ksi±¿ki? No bez jaj. Mo¿e troche oftopem tu pojadê co mi siê rzadko zdarza ale ja nie mam abosolutnie nic do Anwen. Sympatyczna dziewczyna. Tylko trochê mi siê ju¿ przejad³y ¶piewaj±ce pos³anki, aktorzy-politycy, celebryci-pisarze inne tego typu twory.

Edytowane przez ShrinkingViolet
Czas edycji: 2014-12-13 o 20:53
Stary 2014-12-13, 20:53   #1666
MyNameIsSophie
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 611

Cytat:
Z jednej strony to dobrze ale z drugiej to wola³abym zostawiæ takie rzeczy profesjonalistom. Blog Anwen bije rekordy popularno¶ci w³a¶nie dlatego, ¿e praktycznie nic tam nie ma. Dla mnie to straszny be³kot i straszne podstawy. Nie mam praktycznie ¿adnej wiedzy z dziedziny w³osów. Tu co¶ podczytam, tu poogl±dam zdjêcia. Wszystko z doskoku. Wesz³am tam i poza jednej przydatej tabelki nie znalaz³am nic czego nie wiedzia³am, a przeczyta³am ca³y blog. Cieszê siê z jej sukcesu, nie oszukujmy siê, nie ka¿demu udaje siê tak wybiæ - po prostu nie odwa¿y³abym siê pisaæ o czym¶ ksi±¿ki maj±c takie pojêcie o temacie jakie ma anwen. Prowadzenie bloga i wskazywanie zagubionym owieczkom pielêgnacji? Spoko. Bawienie siê w eksperta i wydawanie ksi±¿ki? No bez jaj. Mo¿e troche oftopem tu pojadê co mi siê rzadko zdarza ale ja nie mam abosolutnie nic do Anwen. Sympatyczna dziewczyna. Tylko trochê mi siê ju¿ przejad³y ¶piewaj±ce pos³anki, aktorzy-politycy, celebryci-pisarze inne tego typu twory.
Aha i rozumiem, ¿e jakby¶ mia³a okazjê spe³niæ swoje marzenie - wydaæ ksi±¿kê i jeszcze na tym zarobiæ to by¶ tego nie zrobi³a, bo s± ludzie lepsi od Ciebie w tej dziedzinie?
Moim zdaniem trzeba wykorzystywaæ niektóre sytuacje i moim zdaniem Anwen bardzo dobrze post±pi³a i to samo zrobi³abym na Jej miejscu.
MyNameIsSophie jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-13, 20:55   #1667
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyNameIsSophie Poka¿ wiadomo¶æ
Aha i rozumiem, ¿e jakby¶ mia³a okazjê spe³niæ swoje marzenie - wydaæ ksi±¿kê i jeszcze na tym zarobiæ to by¶ tego nie zrobi³a, bo s± ludzie lepsi od Ciebie w tej dziedzinie?
Moim zdaniem trzeba wykorzystywaæ niektóre sytuacje i moim zdaniem Anwen bardzo dobrze post±pi³a i to samo zrobi³abym na Jej miejscu.
No có¿, na szczê¶cie nie muszê Ciê przekonywaæ ale chyba jasno wynika z mojej wypowiedzi co bym zrobi³a, a czego nie. Nie chcê siê powtarzaæ bo to i tak by³ offtop.

Edytowane przez ShrinkingViolet
Czas edycji: 2014-12-13 o 20:58
Stary 2014-12-13, 20:59   #1668
201605161428
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 5 192

Zgadzam siê z shirkingviolet, nie chcia³abym sygnowac swoim nazwiskiem czego¶ takiego.
201605161428 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-13, 21:12   #1669
Joanku
Zadomowienie

Ja tez popieram Fioletka.
To jest tak jakby osoba chora na hashimoto, która przeczyta³a ró¿ne fora i zastosowala sie do rad ró¿nych ludzi wydala ksi±¿kê pod swoim nazwiskiem.
Tez nic nie mam do dziewczyny. Mój osobisty niesmak podpisania siê pod wszystkim od tak...

Dobry pr i marketing, dobry moment.
Stary 2014-12-13, 21:36   #1670
Chatul
ma zielone pojêcie

Wiadomo¶ci: 40 388

Cytat:
Wiadomo, celem ¿ycia to nie powinno byæ, ale czasem naprawdê nie tak ³atwo wróciæ do naturalnego koloru. Bywa, ¿e tak naprawdê wraca siê do niego dopiero wtedy, gdy w³osy w ca³o¶ci odrosn±, a to trochê trwa.
Stary 2014-12-13, 21:38   #1671
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Poka¿ wiadomo¶æ
Wiadomo, celem ¿ycia to nie powinno byæ, ale czasem naprawdê nie tak ³atwo wróciæ do naturalnego koloru. Bywa, ¿e tak naprawdê wraca siê do niego dopiero wtedy, gdy w³osy w ca³o¶ci odrosn±, a to trochê trwa.
Przyznam, ¿e trochê przera¿a mnie ta perspektywa i odstrasza od farbowania. Podziwiam moj± wspó³lokatorkê która mia³a ju¿ wszystkie kolory na g³owie i to raczej tak "bezmy¶lnie". Chwile br±z, potem rudy, potem blond, potem pasemka. W³osy i tak w super stanie jak na to co przesz³y bo ona nawet od¿ywek nie u¿ywa³a. Ja siê boje tego g³upiego rudego zrobiæ.
Stary 2014-12-13, 21:48   #1672
201605161428
Konto usuniête

E tam bezmy¶lnie. Te¿ mia³am mase kolorów na g³owie, bo szuka³am tego idealnego, a teraz czekam a¿ odrosn±.
Stary 2014-12-13, 21:48   #1673
Joanku
Zadomowienie

Rudy wbrew pozorom trudno jest utrzymaæ.
;(
Stary 2014-12-13, 21:49   #1674
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez TheUnlike Poka¿ wiadomo¶æ
E tam bezmy¶lnie. Te¿ mia³am mase kolorów na g³owie, bo szuka³am tego idealnego, a teraz czekam a¿ odrosn±.
No ona akurat bezmy¶lnie, uwierz mi na s³owo.
Stary 2014-12-13, 21:50   #1675
201605161428
Konto usuniête

W sumie ja to chyba wszystko poza dredami na ³bie mia³am. Rudy jeszcze trudniej wypleniæ ni¿ utrzymaæ.
Stary 2014-12-13, 21:53   #1676
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Cytat:
;(
Wiesz czego ja siê najbardziej obawiam? ¯e mi siê bêdzie gryz³ z ciuchami które mam. Bo majac br±zowe w³osy mogê nosiæ w sumie wszystko, a przychodzi do mnie na zajêcia dziewczyna z bordowymi (takimi raczej buraczkowymi ni¿ rudymi) i po³owa ciuchów siê gryzie strasznie z tym co ma na g³owie. I nie wiem w³a¶nie jak siê tu sprawa ma z rudymi.

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:
Napisane przez TheUnlike Poka¿ wiadomo¶æ
W sumie ja to chyba wszystko poza dredami na ³bie mia³am. Rudy jeszcze trudniej wypleniæ ni¿ utrzymaæ.
Ja j± nawracam teraz na w³osomaniactwo i st±d to pytanie o Anwen bo chcia³am jej sprezentowaæ ksia¿kê bo ma w³osy naprawdê w op³akanym stanie. Teraz spooro ¶ciê³a no ale przez te rozja¶nianie zrobi³y siê strasznie siankowate ale mam nadziejê, ¿e co¶ zaradzimy razem.
Stary 2014-12-13, 21:56   #1677
Chatul
ma zielone pojêcie

Cytat:
;(
Mnie by³o bardzo ³atwo go utrzymaæ. Za to pozbyæ siê ju¿ nie.
Stary 2014-12-13, 22:05   #1678
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Cytat:
A jaki masz naturalny?
Stary 2014-12-13, 22:07   #1679
Chatul
ma zielone pojêcie

Cytat:
A jaki masz naturalny?
Jasny blond.
Stary 2014-12-13, 22:16   #1680
Joanku
Zadomowienie

No ja o czerwieniach musia³am zapomnieæ. A kiedy¶ nosilam wrêcz 'na³ogowo'. Nic z pomarañczowym akcentem ale za to w mojej szafie zago¶ci³y zielenie (które wygl±daj± oblêdnie ) i granaty albo takie wyraziste niebieskie (royal blue)
Ja tam lubiê ze w³osy robi± sza³ a nie ciuchy

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Cytat:
Mnie na szczê¶cie tez ale jak widzê te 'pospierane' dziewczyny to my¶lê ze lepiej niech wróc± do naturalek bo to ani wygl±da ani nic...
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Narzêdzia

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-04-13 18:22:26

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.