| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2014-12-19, 17:03 | #3211 | 
| leśny stwór Zarejestrowany: 2008-09 Lokalizacja: Wlkp 
				 | 

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIX + przeogromna dawka plotek!

no tak, ale to na żywo pewnie inny odbiór...

| 
|     | 
|  2014-12-19, 18:19 | #3212 | |||||
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2010-05 
				 | 

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIX + przeogromna dawka plotek!

LG L5. Ładne kolorki  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Jakie śnieżynki   | |||||
|     | 
|  2014-12-19, 19:00 | #3213 | |||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-12 Lokalizacja: Szczecin 
				 | 

Bry   Cytat: 
  ale lubię słuchać tylko w słuchawkach, w samochodzie nie i  oglądać filmów w aucie tez nie lubię  Świetne  Łii to fajnie, że udało się naprawić  Cytat: 
     Cytat: 
  Ale cuuudny  Cytat: 
  cos mi się zdaje, że w niedzielę Naturę albo Hebe odwiedzę  Cytat: 
  Mieszkanko posprzątane ( zostało dopieszczenie), mam bigos i uszka, schabik się pekluje, choinka ubrana, zakupy zrobione ( zostało kilka popierdółek), prezenty zapakowane ( został jeden dużżży ale to jak Małżon z domu na chwilkę wybędzie ). Jestem usaty   
				__________________ Zawsze wybieraj najtrudniejszą drogę. Tam nie ma konkurencji. -Charles de Gaulle 9/2016   | |||||
|     | 
|  2014-12-19, 19:14 | #3214 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

[1=5b5d99de58a13445bbbddfb  9cef436b5e5bc9934_64ac8d7  278bfa;49408694] Fajniutkie  [/QUOTE] Dziękuję  Cytat: 
  Ja właśnie też muszę  A dzisiaj 3 z serii świątecznych mani, nie wiem jeszcze czy to koniec serii  
				__________________ Edytowane przez miranda122 Czas edycji: 2014-12-19 o 19:16 | |
|     | 
|  2014-12-19, 19:33 | #3215 | |
				 | 

Cytat: 
    | |
|     | 
|  2014-12-19, 19:46 | #3216 | ||||
| Lwiątko z Cintry Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

Cytat: 
 a u mnie w tym roku chyba bez choinki  ja mam swój pokój przystrojony, rodzice chyba sobie jakiś mały stroik ze świerkowych gałązek zrobią  Cytat: 
 zazdro, niestety mi się to przydarza zbyt często  [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;49408694]Podoba mi się  [/QUOTE] dziękuję  Cytat: 
 w samochodzie to my zawsze radio/płyty, a jak nie mam nastroju na to co leci, to mam ze sobą słuchawki i coś z telefonu odpalam   nowy dysk mam, tak mi teraz głupio, pusto, bo mi przyjaciel brata (informatyk) poinstalował najpotrzebniejsze programy i aż boję się cokolwiek zmieniać teraz w lapku, żeby znowu nie zdechł  jak dobrze, że tydzień temu sprzątałam z mamą, z głowy to mamy, tylko przed świętami się kurze ogarnie, odkurzaczem się przeleci i na mopie pojeździ  ale i tak dobrze, bo goście w tym roku u cioci, więc nie będzie bałaganu po świętach, ustawiliśmy się  tylko zostało szykowanie jedzenia, ale to spokojnie..  Cytat: 
 to mani mi się podoba najbardziej ze wszystkich Twoich świątecznych odsłon, mimo że te kolorki mało świąteczne  chodzi mi po głowie, żeby odgapić, ale nie wiem jak się z czasem wyrobię   
				__________________ look in the mirror, see that badass bitch?  that's the only person you should ever worry about. | ||||
|     | 
|  2014-12-19, 20:29 | #3217 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-11 
				 | 

Cytat: 
  ach, w słońcu to mani by ożyło   Cytat: 
   nom   wow, torcik wygląda pięknie   a malunki Młodej świetne, zachwycam się szaliczkiem bałanka <3   super wygląda   Cytat: 
  a powiedz co to za złotko?  muszę odgapić koniecznie, też mam złotą mgiełkę   
				__________________ Jeżeli czegoś nie wolno, a się bardzo chce, to można.  | |||
|     | 
|  2014-12-19, 20:40 | #3218 | ||
				 | 

Dziękuję   O to chodziło!  Cytat: 
  ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat: 
  To złotko to Miss Selene 163   
				__________________ | ||
|     | 
|  2014-12-19, 20:47 | #3219 | 
				 | 

zdecydowanie  w sztucznym świetle przepięknie migotało   
				__________________ look in the mirror, see that badass bitch?  that's the only person you should ever worry about. | 
|     | 
|  2014-12-19, 20:56 | #3220 | 
				 | 

To jeszcze dam jedną fotkę, tu lepiej widać brokat   
				__________________ | 
|     | 
|  2014-12-19, 21:01 | #3221 | 
				 | 

__________________ look in the mirror, see that badass bitch?  that's the only person you should ever worry about. | 
|     | 
|  2014-12-19, 21:33 | #3222 | 
				 | 

__________________ | 
|     | 
|  2014-12-19, 21:47 | #3223 | |
				 | 

Cytat: 
   Też mam mani, może mało świąteczne ale to baza później będzie się działo  No to tadam     
				__________________ Zawsze wybieraj najtrudniejszą drogę. Tam nie ma konkurencji. -Charles de Gaulle 9/2016   | |
|     | 
|  2014-12-19, 21:49 | #3224 | |
				 | 

Cytat: 
 jaki cudny niebieściak   
				__________________ look in the mirror, see that badass bitch?  that's the only person you should ever worry about. | |
|     | 
|  2014-12-19, 22:09 | #3225 | |
				 | 

Cytat: 
  Kolorek śliczny, czekam na zdobienie! 
				__________________ | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2014-12-19, 23:09 | #3226 | |
				 | 

Cytat: 
  pazurki wyglądają super   | |
|     | 
|  2014-12-20, 09:31 | #3227 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2013-02 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

| 
|     | 
|  2014-12-20, 11:12 | #3228 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-11 
				 | 

dzięki    świetnie wygląda   Cytat: 
 jaki piękny kolor  co to? bosz, jaka płytka cudowna   
				__________________ Jeżeli czegoś nie wolno, a się bardzo chce, to można.  | |
|     | 
|  2014-12-20, 14:50 | #3229 | 
				 | 

__________________ | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2014-12-20, 14:52 | #3230 | 
				 | 

zmyłam wczoraj kasa, chodzę z golasami (zero odżywki, nic) i bolą mnie paznokcie   chyba bardzo się przyzwyczaiły do tego, ze coś na wierzchu jest   
|     | 
|  2014-12-20, 15:34 | #3231 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-09 
				 | 

Agaszak, ogólnie nie przepadam za niebieskimi lakierami, ale ten wygląda super    
				__________________ 12   2019 | 
|     | 
|  2014-12-20, 17:26 | #3232 | |||
				 | 

Bry   Cytat: 
 Cytat: 
  Hanuś to Miyo 157 blue Miały być stempelki ale ....j w bombki strzelił  znaczy się ściachałam sobie lakier na w pazurkach nożem  Nie wiem jak to się stało, dobrze,  że mam palce na miejscu  Zabadźgałam  dziury lakierem i dałam chinkę  i tak już zostanie. Nie mam czasu na nowe mani a coś fajnego pewnie dopiero przed samą Wigilią wykombinuję  Niżej foty, wiem , że jej nie lubicie ale na żywo nie jest tak źle Cytat: 
  No to wstawiam tuning tadam Ps. Pazurki w prawej ręce są równe tak jakoś dziwnie wyszły na fotce    
				__________________ Zawsze wybieraj najtrudniejszą drogę. Tam nie ma konkurencji. -Charles de Gaulle 9/2016   | |||
|     | 
|  2014-12-20, 17:43 | #3233 | |
				 | 

Cytat: 
 nie  tzn. za późno, nie wytrzymałam z golasami po spiłowaniu (które swoją drogą spierdaczyłam.. jak żyć  chcę kwadraty znowu, po świętach chyba wracam do nich  ), pomalowałam i idę zaraz grać w Dragon Age, bo mi się wszystkie sejwy wykasowały  ładnie, chociaż ja nie lubię tych badyli w lakierach   
				__________________ look in the mirror, see that badass bitch?  that's the only person you should ever worry about. | |
|     | 
|  2014-12-20, 17:46 | #3234 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-05 Lokalizacja: Gdzie diabeł tuli do snu... 
				 | 

w końcu, w końcu!   wolneee, je je je  witam przedświątecznie Kochane   
				__________________ bajzel kosmetyczny NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki | 
|     | 
|  2014-12-20, 17:56 | #3235 | 
				 | 

a Pani do kogo?         
|     | 
|  2014-12-20, 18:00 | #3236 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2013-04 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Wow ślicznie   Cytat: 
  kolorek nie mój, swoją drogą mam podobny niebieski miss sporty - kupiłam na lato i ani razu nie użyłam  Też zrobiłam mani, nie świąteczne, bardziej "randkowe" (jutro w końcu idziemy do kina  ), kolor kompletnie nie chciał się uchwycić  wyszły blado-szaro  , a jest różowy i biały brokat, z bazą blado-różową. Spróbuję jutro w świetle dzienny go lepiej uchwycić  Swoją drogą wczoraj zaobserwowałam czemu wskazówka prawej ręki ciągle mi się rozdwaja (mój jedyny powód dla którego cały czas piłuje na minimum), otóż karty z portfela wyciągam właśnie prawą ręką i czasami jak mam dwie razem, to w jednak wjadę paznokciem  wczoraj na zakupach właśnie tak wjechałam - o dziwo paznokieć się rozdwoił, a lakier odgiął do góry tak że jak go wyprostowałam to prawie nie było widać   | |
|     | 
|  2014-12-20, 18:03 | #3237 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-05 Lokalizacja: Gdzie diabeł tuli do snu... 
				 | 

ja Ci dam do kogo, dziabągu     nie mogę się odnaleźć teraz  u mnie po staremu, żyję tylko pracą, Sylwestrowemu pozostają ochłapy mojego czasu mam egzamin na prawko 29 grudnia no i się spasłam znowu paznokcie pomalowałam 2 razy od września :| ale widziałam dzisiaj Mgiełcię, wygląda super  chude, długie giry :zazdrocha: 
				__________________ bajzel kosmetyczny NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2014-12-20 o 18:09 | 
|     | 
|  2014-12-20, 18:13 | #3238 | ||
				 | 

Cytat: 
 ładne mani, chociaż mnie drażniłyby prześwitujące końcówki, ale to moje zboczenie  Cytat: 
 dawaj, pasem na pupkę <wypina się>  oo, to 29 grudnia wszystkie mocno ściskamy kciuki żeby pytania były łatwe, a samochód jechał sam  i do roboty, malować paznokcie, pokazywać  już my Cię zmotywujemy   
				__________________ look in the mirror, see that badass bitch?  that's the only person you should ever worry about. | ||
|     | 
|  2014-12-20, 18:26 | #3239 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2013-04 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
  jutro postaram się o lepsze zdjęcie. | |
|     | 
|  2014-12-20, 18:32 | #3240 | |
				 | 

Cytat: 
  Teoria już zdana, za drugim razem, bo za pierwszym punktu mi zabrakło  a teraz to tylko pojechać i już  ostatnio koleżanka za pierwszym razem zdała... może się uda nie mam paznokci, obgryzłam do kości  (pierwszy raz od kilku dobrych lat), ale już troszeczkę odrosły, więc będzie można pomału je ogarnąć będę miała dużo wolnego, chcę wrócić na wątek  i na bloga Edit: przejrzałam wątek od początku grudnia, dalej pewnie nie będę się zagłębiać widzę, że już świąteczne odcienie i tematyka   
				__________________ bajzel kosmetyczny NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2014-12-20 o 18:57 | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Paznokcie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.