|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3181 | ||
Lwiątko z Cintry
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIX + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
ale masz repertuar ![]() wiesz, odpal sobie kiedyś radio na całą petardę i idź skrobać szyby czy pokręć się przy samochodzie z zamkniętymi drzwiami - cały się trzęsie ![]() a ja jeszcze ani jednego ![]() Cytat:
ja się rozpraszam za szybko, jak schowam głowę w telefon/książkę to jadę, czytam i mnie nie ma dla nikogo, nawet kanarów nie widzę ![]() to ja pokażę mani, które już miało swój debiut na insta, ale pewnie nie wszyscy widzieli ![]() tym razem duet ChG Ruby Pumps + Lubu Heels i taki tam gradient. jestem strasznie niezadowolona ze zdjęć, mój telefon wariuje w takich warunkach pogodowych, błagam niech ktoś odda słońce ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Aniu, byłam na blogu i widzę gradient ![]() ![]() odzyskałam laptopa, teraz pora uzupełnić zakładki w blogi, które przeglądam ![]()
![]() |
#3182 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIX + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
![]() Widziałam, śliczne! ![]()
![]() |
#3183 | ||
Oby do wiosny
|
Grrr jak ja tego nie znoszę...
Zazwyczaj przejeżdzam wtedy pilnikiem po pazurkach, by znikło białe ![]() Cytat:
![]() ![]() Hehe ale jak nie widać słuchawek to wygląda to cokolwiek dziwacznie A ja żadnego ![]() Cytat:
Boskie!!!!! A ja obiecuję od dziś lepsze zdjęcia ![]() Uczę się. "Najsampierw" obiecany tort Młodej. ![]() A teraz jej mani ![]() ![]() To zdjęcie nie wyszło ostro, ale macie porównanie prawej i lewej łapki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3184 | |
Lwiątko z Cintry
|
jakoś mi siły brak, ale może dzisiaj zmyję obecne mani i to mnie zmotywuje do zrobienia nowego ![]() dziękuję ![]() Cytat:
dziękuję ![]() ![]() tort wyglądał bardzo elegancko ![]() a mani.. podziwiam, że jej się chciało tak dłubać, ja chyba jestem już za stara na to ![]()
![]() |
#3185 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Troszkę na szybko był, ale bardzo smakował i każdy się zachwycał nim. Mnie także ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3186 | |
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
też się sobie dziwię, chyba gdyby gradient mi nie wyszedł, to skończyłabym z golasami ![]() to najważniejsze ![]()
![]() |
#3187 | ||||
Zakorzenienie
|
Służę odlewką na najbliższej kawie
![]() Cytat:
![]() Ja mając okazję pozgrywać sobie wszystko z poprzedniego lapka, przezornie skopiowałam savey z Diablo ![]() Prawda, wszystko prawda! Populacja tego ich hrabstwa zmniejszyła się chyba o połowę, ale kto by tam zauważył... policja? antyterroryści? nie, po co ![]() Zdecydowanie ![]() Tylko drogi ![]() Choć może teraz zamówię, bo rzadziej maluję paznokcie, ale podczas malowania kilka razy w tygodniu za szybko ubywał jak na taką cenę :x Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Myślałam, że to Twoje paznokcie ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3188 | |||||||
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() cieszę się ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Hmm mi akurat Brit nie urywa niczego, ale wiem co masz na myśli ![]() ![]() dzięki ![]() ![]() nooo bardzo. Cytat:
hehe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tak to na pewno ![]() ![]() Cytat:
![]() i dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() a mani bardzo drobiazgowe, fajnie ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3189 | ||
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Cytat:
A teraz dostałam drugi. Zimowy ![]() Zaraz foto zgram. To dobre określenie ![]() Bałwan ma nawet pasiasty szalik |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3190 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie, masz rację z tą oślepiającą lampą np. W ogóle czasem ktoś robi ładne zdjęcia, ale co z tego skoro duochrom pod lampą i traci całą kolorowość, holo bez słońca staje się shimmerem itd... Cały czas próbuję wypracowywać ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Gradient był, był ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3191 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
Mam 2 tort. Dzisiejszy ![]()
Jeśli znajdziesz link w przypadkowym słowie w moim poście, to jest to ukryta reklama wstawiona przez Wizaż. Gdy chcę się czymś podzielić link wstawiam pod słowo KLIK. 04.11.2015 Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2014-12-19 o 08:42 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3192 | ||
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
tak, Dragon Age.. a zaczęłam grać, bo zdobyłam pierwszą część na Originie za darmo, kocham ich promocje ![]() ![]() ![]() KLIK, uwielbiam ten utwór, zawsze się pojawia po włączeniu gry, przejściu do menu i w ogóle, piękne ![]() KLIK a tutaj to zbyt wiele pisać nie muszę ![]() ![]() ![]() ![]() w DA wszystko się pięknie zgrywa, muzyka, klimat.. no po prostu zakochałam się w tej grze od pierwszego włączenia, to właśnie soundtrack mnie tak ujął ![]() no właśnie, po co ![]() ![]() ![]() na szczęście znalazłam sobie nowy serial do oglądania, można zapomnieć o Synach ![]() dziękuję ![]() ![]() ja od niedzieli, ale i tak.. pora coś świątecznego zmalować, bo w trakcie robienia ciast i sałatek raczej nie dam rady ![]() Cytat:
typowe ![]() ![]() tylko na dwóch paznokciach 3 razy Pumpsy poszły, ale po jednej warstwie tylko, bo bazą był czerwony lakier ![]() i ja również dziękuję ![]()
look in the mirror, see that badass bitch? that's the only person you should ever worry about. Edytowane przez meeow Czas edycji: 2014-12-19 o 08:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3193 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
Ostatnio tylko albo się czołga albo Age of Empires... Popatrzyłabym na jakiegoś fajnego rpga... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3194 | |
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
też nie zaczęłam jeszcze, na razie za mocno mnie Dragon Age wciągnął do swojego świata, planuję zakup 2 części, a na najnowszą mnie obecnie nie stać ![]() czekam aż mi brat przywiezie xbox'a to się będę strzelać ![]()
![]() |
#3195 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale może po nowym roku się wezmę bo Diablo 3 już prawie wszystkie kampanie przeszłam :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3196 |
Lwiątko z Cintry
|
łaaaaa śnieżynki ![]() chyba będę musiała zrobić trochę lukru i namalować na pierniku płatki śniegu, bo nie zanosi się na to, żeby pojawił się za oknem ![]()
#3197 | ||
Oby do wiosny
|
Cytat:
Do czego byś porównała Dragon Age? Cytat:
Chyba 2 razy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Miałam dziś malować ale zrobię to jutro gdyż dziś mam się zająć paznokciami mamy więc przez styczność z cleanerem i tak bym swoje naruszyła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3199 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() hehe. nie przeszkadza mi to, ale że deszcz jest to gorzej... aż chlipie w oskrzelach ble. ona to z lukru plastycznego robiła. mikstura z cukru, glukozy, żelatyny... dziś rano kręciła |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3200 | ||
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
no dobra, ja jestem usprawiedliwiona bo mam jakoś od początku listopada ![]() w sumie.. mam lekkie skojarzenie z Mass Effect (głównie przez to, że te gry stworzyło BioWare), ale obie gry się różnią od siebie pod względem fabuły i osadzonego czasu (w ME masz przyszłość, inne galaktyki, a w DA masz magiczną krainę, która mi się trochę średniowiecznie skojarzyła, ale to chyba przez te zamki, tytuły królewskie, rycerzy, etc.). DA pierwszy raz zobaczyłam u P., przeszedł każdą z części po kilka razy (nawet ostatnią, która niedawno wyszła.. ![]() ![]() dziękuję ![]() Cytat:
ja bym chciała trochę śniegu.. chociaż na same święta, potem może zniknąć ![]() chyba zrobię płynny lukier, znając życie nie będę miała cierpliwości do tego plastycznego ![]()
![]() |
#3201 | ||
leśny stwór
|
Cytat:
Cytat:
łady tort i mani Młodej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3202 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
To moje Szczęście też by chciał tak ![]() hehe. to fakt pitolenia się jest z tym. I ciężki w obsłudze dość, nie jak plastelina. Hehe. Dziękować |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3203 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super tort i mani ![]() Cytat:
Wow ![]() Wróciłam już godzinę temu ze szkoły. Nie mieliśmy w tym roku wigilii klasowej, nie mamy zgranej klasy i stwierdziliśmy że tylko się będziemy męczyć, więc podzieliliśmy się opłatkiem, poszliśmy na jasełka i koniec. Po tym poszłam na zakupy, w Naturze są fajne zestawy lakierów z Essence z nowej kolekcji ![]() ![]() Tu są swatche niektórych z nich i reszta produktów z tej kolekcji KLIK Kupiłam dla mamy te cienie i pomadkę ![]()
![]() |
#3204 |
Oby do wiosny
|
Dziękuję potrójnie.
To słabo... Młoda torcik właśnie na Wigilie robiła. I nawet prezentami się dzielą. Szalejesz zakupowo |
![]() ![]() |
![]() |
#3205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może w przyszłym roku bardziej się klasa zgra, żeby cokolwiek zrobić. Bo chyba jako jedyna klasa w szkole, nie mieliśmy wigilii klasowej.. Oj tak, a pieniędzy ubywa.. Ale prezenty już kupione, więc teraz ban!
![]() |
#3206 | |||
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
możliwe.. w sumie gradienty tego typu nigdy nie będą 'czyste', wygląda to trochę jakbym wsadziła paznokcie w wungiel ![]() ![]() Cytat:
tak się o tym rozgadałam, znowu zaczęłam przesłuchiwać soundtrack i zachciało mi się grać znowu ![]() ![]() obecna aura mało świąteczna, mam udekorowany pokój, zawiesiłam sobie nawet lampki na szafę, ale brakuje mi śniegu za oknem, chociaż odrobiny.. ![]() trzeba się trochę pobawić.. pewnie jak jest zbyt wyrobiony i rozgrzany to się do dłoni klei, na pewno bym się wkurzała ![]() ![]() Cytat:
w sumie lepiej tak, niż w drętwej atmosferze siedzieć.. ale ja swoje wigilie klasowe wspominam miło, nawet tą z pierwszej klasy LO, gdzie nie znaliśmy się zbyt dobrze, ale to była dodatkowa okazja do integracji i rozmowy ![]() ładne te zestawy.. w sumie dla mnie mogli by zrobić jeden, w którym byłyby 4 lakiery - te dwa glitterki, ten bordowy (śliwkowy?) i zieleń ![]()
![]() |
#3207 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() No mało. Ja w sobotę lub niedzielę choinkę kupuję i ubieram, to będzie bardziej świątecznie. Choć wkurzam się bo zamówiłam na odbiór własny prezent dla Szczęścia i nadal nie dali mi znać, że mogę odebrać. Wrr. Nawet nie. Ciężko to opisać. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3208 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() super, śnieżynki ![]() Cytat:
![]() aa chyba że tak ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie, te glitterki są świetne, są swatche ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Widziałyście nowe odżywki do paznokci z Bielendy? Bo ja dopiero dzisiaj zauważyłam w Naturze, a opinie mają dobre.
![]() |
#3210 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() I to właśnie doskonale podsumowuje dyskusję o Twoich zdjęciach ![]() Dziekować |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.