|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1951 |
Mrs Mrau
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI
Haul u Szavki w którym cały czas podkreśla,że schudła 8 kg,że brzuszek jest super,że nic się nie wylewa,że ciałko się robi,że wreszcie może nosić sukienki takie jakie chce,że wałeczki mniejsze. Pod filmikiem jeszcze wczoraj był komentarz z naprawdę sporą ilością kciuków w górę od dziewczyny, która napisała,że już "do porzygu z tym #ciałkosięrobi" ![]() Oczywiście szavka odpowiedziała na to"ciałko się robi :P " I potem komentarze pousuwała ![]() Dobrze jej dziewczyna napisała.Ja rozumiem cieszyć się z sukcesów,też bym się jarała,ale ile można zamęczać tym widzki ![]() Co nie zmienia faktu,że szavka wygląda naprawdę cudownie, zarówno w filmiku w tej bluzce,fryzurze( kolor i długość) ![]() ![]() https://instagram.com/p/2b2T83pgdH/?taken-by=szavka #ciałkosięrobi ![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Ewela w ulubieńcach kwietnia tłumaczy z ang co jest napisane na podkładzie: "...i jest refreshing sensation,czyli jest po prostu sensacją, która odświeża nas" ![]() Ile ona lat jest już w tym uk? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1952 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Brzmienie rumuńskiego też mi się bardzo podoba. Piękny język. ![]() Cytat:
To już ta co ma trójkę dzieci ma niby beznadziejnego tego faceta a jednak już tyle lat się trzymają, że można pozazdrościć. ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1953 |
Raczkowanie
|
Do Drogerii natura weszły kosmetyki W7 polecacie coś ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1954 |
Raczkowanie
|
Z w 7 miałam tylko bronzer honolulu - całkiem fajny, choć ciemny. W zimie muszę go używac bardzo oszczędnie, ale gdy sie opale jest ok.
Natomiast nie polecam różo-brenzera Africa czy jakoś tak. Świeci sie to niesamowicie i ma dziwny kolor. |
![]() ![]() |
![]() |
#1955 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1956 |
Wtajemniczenie
|
Dziś Pytanie Na Śniadanie odwiedził włoso-ekspert. Co robić, by kręcone włosy były piękne mówił. "Myjemy je co tydzień, one się nie przetłuszczają". Ujęcie na panią modelkę z kręconą głową - na jej twarzy wyraźna walka o to, żeby się nie odezwać
![]() ![]() ![]() No, także ten. Jakby ktokolwiek miał wątpiliwości czemu służy mycie, to dziś zostały one rozwiane. W końcu ekspert jeśli w telewizorze przemawia, to na pewno WIE. |
![]() ![]() |
![]() |
#1957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyste włoski i główki włosomaniaczek, których zawołanie rodowe to BATISTE NA ŁEB. a tak serio, to naprawdę czuję w środkach komunikacji miejskiej smród nieumytych włosów.
![]() |
#1958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jednak kiepskie momenty kojarzę z Lamarem, który długo nie chciał dać jej rozwodu i ją nękał. Potem był/jest French, z którym relacja (ta pokazywana w mediach) jest chyba oparta raczej na pozytywnych emocjach. Khloe niemal codziennie wrzuca filmy, na których wyciska na siłce, tańczy - myślę, że się zawzięła i już ![]() Gorzej z ich bratem, baaaardzo przystojny chłopak, ale niezdrowo szybko przytył i to niemało. No i co do Scotta - od tej z trójką dzieci. On na początku był tragiczny, ohydny buc. Od jakiegoś czasu mam wrażenie, że zmienił się nie do poznania - mówię o charakterze i znowu - o tym, co widzę w reality show. On z Khloe tworzą świetny duet, fajne poczucie humoru, zdarza mi się zaśmiać, widząc ich razem. W ogóle Khloe jak na rodzinkę Kardashian wydaje mi się najbardziej ogarnięta i trochę ponad tym wszystkim - a w sumie całe życie zmaga się z docinkami Kim na temat swojego wyglądu oraz z oskarżeniami, że nie jest córką Roberta Kardashiana. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1959 |
Konto usunięte
|
https://www.youtube.com/watch?v=UaS6PoqCU-4 MadeYewLook - nie wstawiam miniaturki, gdyby ktoś bał się upiornych klaunów
![]() Radzka o kombinezonach (kocham kombinezony ![]() Blogodynka - jak zacząć nagrywać na YT |
![]() ![]() |
![]() |
#1960 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Aż nie chce mi się czytać dalej. Jeżeli on jest ekspertem od kręconych włosów, to mnie on może lizać stopy jako swojej mentorce i niedoścignionemu ideałowi. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1961 |
TU i TAM
|
szusz nie dodala filmiku do 12
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1962 |
Konto usunięte
|
Melevis w Pielęgniarkach!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1963 |
Zakorzenienie
|
ale ona sztuczna ,aż przełączyłam kanał bo nie mogę na nią patrzeć.
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
#1964 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Munka, dzięki za odpowiedź. Mnie się wydaje, że Scott znacznie się zmienił ale nadal musi uważać na swój problem alkoholowy. A Roberta mi szkoda bardzo. On ma chyba poważne problemy, przynajmniej ta wnioskuję po tym co widziałam w programie. Nie wiem skąd się wzięły ale mam nadzieję, że sobie poradzi. Kim żartuje z figury z Khloe? Nawet nie widziałam. A o legendach o jej "ojcu fryzjerze" czytałam już nie raz. Według mnie ona właśnie najbardziej wdała się w ojca a reszta w matkę i stąd ten odstający wygląd. Najbardziej lubię Kourtney. Wydaje mi się z nich najbardziej dojrzała i skupiona na rodzinie a nie karierze. Ale mogę się mylić. Nie śledzę ich aż tak uważnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1965 |
Rozeznanie
|
o rany, mocno się ten samoopalacz na dłoniach odcina
https://instagram.com/p/2nkmGDNIKN/?...y=ciasteczko25 ciekawe jak wygląda na żywo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1966 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1967 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Myslisz, ze Scott kiedykolwiek byl bucem? Czy to sceny i akcje na potrzeby show? Ale Khloe naprawde przypomina tego fryzjera ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rob może czuje się odsunięty lekko? Córki są pupilkami matki, Kim w szczególności, bo przynosi rodzinie najwięcej hajsu i sławy od lat, a Robert tak o sobie jest. Nie wychyla się. Kourtney jest okej, ale nie przepadam za nią. No i ona nie musi mieć parcia na karierę, bo do końca życia niczego ani jej, ani jej dzieciom nie zabraknie - zakładając, że cały ten kapitalistyczny sen nie runie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1969 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pan ekspert to chyba w przedszkolu praktyki odbywał. Nawet nie ma sensu tego komentować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1970 |
Konto usunięte
|
Dobra, cofam co napisałam o Khloe. Pierwsyz raz obejrzałam zdjęcia tego fryzjera i teraz zwątpiłam w moją teorię.
![]() Myślałam, że Kim jest sympatyczniejsza. |
![]() ![]() |
![]() |
#1971 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie oglądam Radzki, ale świetnie wygląda w takich włosach i czerwonej pomadce. ![]() O rany, te rękawy z samoopalacza u Ciacha wyglądają tragicznie. Ten odsłonięty brzuch też mi nie gra. Jakoś wolę, gdy spodnie/spódnica mają wyższy stan, pępek jest zasłonięty i widać jedynie wąskie pasmo ciała między górą a dołem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1972 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Kiedyś mi jedna prostowłosa panna doradzała co powinnam nakładać na włosy negując to, że sama wiem co one lubią, nie są zniszczone i mają podkreślony dzięki temu skręt. ![]() A w ogóle to unikam tutejszego zakręconego działu. Niektóre "kurlitanki" mają chyba jakąś obsesję. Dałam sobie spokój z ich radami i przede wszystkim zasadami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1973 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1974 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1975 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1976 |
Łotewa
|
https://instagram.com/p/wy-0XqQQaI/?taken-by=pau_la93 krejzi Bogusia
![]() Siemanko po przerwie ![]() ![]()
#1977 |
Dossisława I
|
Jaki olej kokosowy kupić do smarowania ciała? Rafinowany czy nierafinowany? Oba nadają się do smażenia?
#1978 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A jeszcze co do pierwszej czesci- to nie chodzi tylko o akceptacje studiow/dyplomu jako takiego, ale w ogole znajomosc szkoly przez pracodawce. W UK z tego co sie orientuje jest troche latwiej pod tym wzgledem, ale np we Francji zatrudniaja w zaleznosci od tego jaka szkole sie skonczylo. Maja swoje rankingi szkol wyzszych i niewiele ich obchodza kompetencje wypisywane w CV. Ale generalnie temat jest bardzo skomplikowany. Z ciekawostek- widzialyscie, ze H&M wypuszcza nowa linie kosmetkow? https://www.facebook.com/ultrazurnal...type=1&theater Wygladaja bardzo ladnie, jesli jeszcze beda mialy przyzwoite sklady to warto sie bedzie nimi zainteresowac ![]() A w ogole to witam sie w nowym watku, od jakiegos czasu nie wyrabiam sie z nadrabianiem, a jeszcze w zeszlym tygodniu bylam na wakacjach to ho ho.... ![]()
![]() |
#1979 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Na Kafeterii wieszczą koniec związku Queen B i Bartka, bo nie dodali przez parę dni wspólnego zdjęcia eh Ale rozśmieszyło mnie porównanie ich do postaci z bajki pinky and the brain ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.