Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-12, 19:51   #1891
201607111632
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI

Wystawiłam swoje baletki Mel by Melissa, bo spadają mi ze stopy i bez sensu je trzymać. Zastanawiałam się, skąd mam AŻ TYLE obserwujących aukcję, a to buty, które pokazała Szusza w stroju dnia Identyczne.
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 19:54   #1892
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Wystawiłam swoje baletki Mel by Melissa, bo spadają mi ze stopy i bez sensu je trzymać. Zastanawiałam się, skąd mam AŻ TYLE obserwujących aukcję, a to buty, które pokazała Szusza w stroju dnia Identyczne.
A jaki rozmiar?
Stary 2015-05-12, 19:55   #1893
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Nike04 Pokaż wiadomość
A to, że Alina czegoś nie poleca to dla mnie prawie jak cud. Przez jej blog w ciągu miesiąca przewija się naście kosmetyków, wartych uwagi, które stosuje kilka tygodni...

To prawda. Ja zagadam na jej kanal z dwoch powodow; z sentymentu (byla pierwsza blogerka, ktora zaczelam sledzic) i dlatego ze na jej blogu nie ma "oklepanych" kosmetykow. Choc recenzji nie traktuje jak wyroczni.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 19:57   #1894
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość
A jaki rozmiar?
38.

Nadal nie wiem, czemu kupiłam takie duże
Stary 2015-05-12, 19:57   #1895
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
Napisane przez FancyDesire Pokaż wiadomość
Może to zabrzmi dziwnie, ale po prostu to zostaw. Mój synek porysował 3 kanapy ze skóry w kolorze karmelowym. Próbowałam wszystkim i tylko zniszczyłam skórę w jednym miejscu. Po jakimś czasie wszystko zniknęło, goście tyłkami starli
Jeszcze tylko zamówię taki sztyft do usuwania atramentu ze skóry, a jak nie pomoże to trudno ...
Stary 2015-05-12, 19:58   #1896
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość

ale znam dziewczynę, która ogląda tylko to i roomtoury

Mam podobny problem co ty. Przeglądam suby i mam takie: "lol, nie", "nudyyy", "nawet nie odpalam", "boze tylko nie znowu", "po co mi ona w ogóle w subach?". I nie mam potem czego oglądać ;-;
Ja oglądam regularnie kilka YTberek, resztę tylko jeśli mnie tytuł zainteresuje...a rzadko mnie coś interesuje teraz. Chociaż haule lubię no i lubię filmiki w stylu pokaż nam swoją szafę (szkoda, że BabskieTV zamarło z tymi filmikami), kiedyś też lubiłam roomtoury, teraz bardzo rzadko je oglądam.

Uwielbiam np. denka u CMB i redemeneski (PS. czy ktoś wie co znaczy jej nick? Bo nigdy nie mogę go zapamiętać). Co ciekawe u tej drugiej denka trwają 40 min ale oglądam je bo lubię jej głos i motywuje mnie do zużywania, choć używa zupełnie innych kosmetyków niż ja. Ostatnio też bardzo polubiłam nudziarę, ale raczej omijam jej filmy w stylu Baby są jakieś inne itd, ale gadanie przy kotletach było dla mnie fajne

Kiedyś byłam wręcz zafascynowana blogiem i filmikami Aliny, no ale jakoś mi przeszło.

Edytowane przez Takajakaya
Czas edycji: 2015-05-12 o 20:00
Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 20:01   #1897
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość

Jeśli Maro, to tylko tu <3
Co ja pacze
Maro jaka patola!
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 20:04   #1898
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Beata28Mys Pokaż wiadomość
Madzik sie wyprowadza do Niemiec do nowego zycia.
https://instagram.com/p/2lb-zECu9o/?...230390lifstyle

Powodzenia! Madzik bedziesz nagrywac jeszcze cos czy odeszlo to na dalszy plan przy takich zmianach?
zawsze mnie zastanawia dlaczego ona na zdjęciach siedzi na fotelu kierowcy, a mówiła, że prawicha nie ma
Stary 2015-05-12, 20:08   #1899
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
zawsze mnie zastanawia dlaczego ona na zdjęciach siedzi na fotelu kierowcy, a mówiła, że prawicha nie ma
pewnie robi zdjęcia z przedniego aparatu w telefonie, a on niekoniecznie odwraca zdjęcia i jest lustrzane odbicie. Wskazuje na to chociażby fakt, że na jednych zdjęciach ma pieprzyk z lewej, a na innych z prawej strony
zetuzetia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 20:12   #1900
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Z systematycznością Zawsze po wypłacie myślę o spisywaniu a po jakimś czasie zapominam, zupełnie jak z odchudzaniem No, ale widzę, że miałam dobry pomysł żeby gromadzić paragony w jednym miejscu, bo wcześniej albo mi się walały w portfelu co mnie też irytowało albo kładłam gdzieś i zapominałam po jakimś czasie. Poza tym nasz budżet składa się z wydatków dwóch osób a mąż nie zawsze pamięta o paragonie No, ale marudzę, więc zaczął zabierać. No i w ogóle zauważyłam że robimy dużo małych zakupów, wszyscy polecają robić większe dwa razy w tyg, ale ja nie umiem z góry zaplanować menu na tydzień a potem muszę wyrzucać połowę. Najgorzej jest z warzywami.

Opowiesz coś więcej? Prowadzisz zeszyt? Excel? Czy masz jakiś program do tego?

Znasz filmik rademoneski o oszczędzaniu? Zawsze mnie motywuje jak go odpalę mimo, że ma prawie 40min.

U mnie też nie sprawdza się metoda zakupów na 2 tyg., szczególnie od kiedy nie używam fixów, mrożonych pizz i reszty przetworzonego jedzenia. Planuję tylko na 2-3 dni naprzód, szczególnie, że nasze grafiki są nieregularne, czasami jemy coś na mieście itp. Większe zapasy robię tylko w przypadku makaronów, kasz, wody itp.- szczególnie jak są na promocji.

Cytat:
Napisane przez Mirabilka Pokaż wiadomość
czy #glambrat ma coś z oczami poza tym, że albo ma brudne okulary, albo denka jak musztardówki, albo hmmm po prostu ma male oczy?
kto to jest glambrat?

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;51374549]

Serio? To tylko współczuć, 5 lat studiów, żeby przewracać szmaty :/ No cóż...[/QUOTE]
tak serio i nic Ci do tego.

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość
Tak właściwie mało które studia się liczą za granicą. System inny, prawo inne i trzeba 'karierę' od nowa zaczynać, np. od pracy w sklepie, dodatkowych kursów albo studiów na miejscu. Niestety.

mało ktory student myśli o tym aby poprosić o dyplom w wersji angielskiej (płatny ok. 30-50zł). Te po angielsku są w większości akceptowane, moi znajomi z politechniki nie mieli problemów.

Cytat:
Napisane przez malwine55 Pokaż wiadomość
Asia nie mówiła w którym konkretnie sklepie, ale fakt, to może być Primark.

No cóż, po tak ambitnym kierunku jakoś mnie to nie dziwi, że dostała pracę w sklepie, sama jest pewnie z tego faktu tak sobie zadowolona, zwłaszcza, że coś przebąkiwała na początku przyjazdu, że szuka czegoś w obszarze social media.
żałosne.
A tak poza tym ta dyskusja nie ma za bardzo sensu - większość ludzi dalej nie rozumie roli uniwersytetów - studia nie uczą do zawodu. Studia dają wiedzę. Masz po nich tytuł naukowy, a nie zawodowy. Możesz potem tę wiedzę wykorzystać praktycznie w jakiejś pracy, a możesz dalej kontynuować karierę naukową. Od zawodów jest zawodówka i technikum.

Cytat:
Ok, niech będzie, zgodną z jej wykształceniem, no chyba jak się robi na magisterce inny kierunek albo drugi kierunek ogólnie, nie znam osoby po samym kulturoznawstwie, która znalazła pracę ZGODNĄ ZE SWOIM WYKSZTAŁCENIEM, teoria swoje, praktyka swoje, dużo osób idzie na socjologię, kulturoznawstwo itp. bo nie wie co ze sobą zrobić, a później płaczą, że pracy nie mają, jak nic nie umieją i umierają z nudów na wykładach

to bardzo ciekawe, bo ja znam. Mój rocznik ukończyło ok. 90 osób i większość z nich pracuje w kulturze, kilka ma swoją działalność, a może z 10-15 osób pracuje w miejscach niezwiązanych z kulturą typu gastronomia, sklep itp. A Ty ile znasz osób po kulturoznawstwie? 3, 5?

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Oglądacie jeszcze filmiki w stylu moja makijażowa rutyna albo moja wieczorna pielęgnacja? Właśnie uświadomiłam sobie że ja nie. W ogóle niewiele filmików mnie interesuje jak przeglądam swoje subskrypcje.
normalnie nie, ale oglądałam u p. Bogusławy - takie pogadankowe filmy o stosowanej pielęgnacji bardzo lubię ale chyba miałaś na myśli takie z wyreżyserowanymi scenami, za tymi nie przepadam.
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 20:12   #1901
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zetuzetia Pokaż wiadomość
pewnie robi zdjęcia z przedniego aparatu w telefonie, a on niekoniecznie odwraca zdjęcia i jest lustrzane odbicie. Wskazuje na to chociażby fakt, że na jednych zdjęciach ma pieprzyk z lewej, a na innych z prawej strony
jezu, dzięki!!!!
serio! uratowałaś mnie, bo inaczej zastanawiałabym się do końca świata

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-12, 20:24   #1902
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość

ale znam dziewczynę, która ogląda tylko to i roomtoury

Mam podobny problem co ty. Przeglądam suby i mam takie: "lol, nie", "nudyyy", "nawet nie odpalam", "boze tylko nie znowu", "po co mi ona w ogóle w subach?". I nie mam potem czego oglądać ;-;
Ja tak samo, identycznie.
Oglądam wszystko od Nissiax, u Maxi wszystko oprócz makijaży, LGS, panią Bogusławę...
Oprócz tego "Blok Ekipę" + poboczne projekty, czyli vlogi Spejsona i "Wojtas szuka żony", Historię bez cenzury i Niekrytego Krytyka - z wielkiego sentymentu.
Przestałam oglądać Abstra, kiedyś się bardzo nimi jarałam, a przeszło mi nagle, z dnia na dzień, wręcz ich znielubiłam.
CMB obrzydził mi wątek, a kiedyś całkiem ją lubiłam, choć zauważałam, że jest przekonana o swojej rozległej wiedzy z działki urodowej Tyle, że wtedy to ją wiele osób na wątku lubiło, więc przymykałam na to oko, jednak teraz nastroje są zgoła inne
Nie wiem po co trzymam resztę w subach...

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Rok na diecie wegańskiej - Nissiax.

I to jest właśnie to - nie moje klimaty, a i tak oglądam. Bo Agnieszka
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 20:28   #1903
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
Oglądam wszystko od Nissiax, u Maxi wszystko oprócz makijaży, LGS, panią Bogusławę...
Oprócz tego "Blok Ekipę" + poboczne projekty, czyli vlogi Spejsona i "Wojtas szuka żony", Historię bez cenzury i Niekrytego Krytyka - z wielkiego sentymentu.
Przestałam oglądać Abstra, kiedyś się bardzo nimi jarałam, a przeszło mi nagle, z dnia na dzień, wręcz ich znielubiłam.
CMB obrzydził mi wątek, a kiedyś całkiem ją lubiłam, choć zauważałam, że jest przekonana o swojej rozległej wiedzy z działki urodowej Tyle, że wtedy to ją wiele osób na wątku lubiło, więc przymykałam na to oko, jednak teraz nastroje są zgoła inne
Aż z ciekawości sprawdziłam kogo trzymam a kogo serio oglądam. I tak, regularnie oglądam:
Agnieszkę Grzelak na vlogowym, ale poza "Zniszcz ten dziennik", aasieek, anulke szczupło&zdrowo, Gabi, rozmarzoną, Nennkę, doncze, melevis, nissiax, pannęjoannę i zmianoholiczke.
To tyle z okołourodowych, bo jeszcze kilka w stylu Krzyśka Gonciarza czy Dema itp. ale takich nie liczę. Mam masę nieaktywnych kanałów w subach, mase dziewczyn które trzymam niewiempoco i kilka, które oglądam z doskoku jak Aniołka, HanieXS czy Karole.
Czas na czystkę.
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 20:44   #1904
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Beata28Mys Pokaż wiadomość
Madzik sie wyprowadza do Niemiec do nowego zycia.
https://instagram.com/p/2lb-zECu9o/?...230390lifstyle

Powodzenia! Madzik bedziesz nagrywac jeszcze cos czy odeszlo to na dalszy plan przy takich zmianach?
A ona nie wyjezdza na pare miesiecy do opieki i nie wraca potem do Polski?

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
tak serio i nic Ci do tego.
<facepalm>

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Cytat:

Ja z nissiax mam relację miłość- nuda. Nieraz zachwycam się jej filmikami, a potem przez parę miesięcy nie oglądam. W ogóle odkąd Agnieszka przeszła na weganizm, coraz rzadziej ją oglądam. Zmniejszyła się lista kosmetyków, których używa, a większość z nich mnie niestety nie interesuje i nie potrafię znaleźć tematów dla siebie.
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 20:49   #1905
Nike04
Raczkowanie

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;51377828]A ona nie wyjezdza na pare miesiecy do opieki i nie wraca potem do Polski?[/QUOTE]
Na insta odpowiedziała, że na 2,5 miesiąca
Nike04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 20:54   #1906
201705230905
Konto usunięte

Dyskusja na poziomie rozpoczeta od słowa żałosne trochę miałam okazję poznać, podobna sytuacja jak z socjologią, może akurat trafiłam na samych nieogarów (choć wątpię), niestety taka prawda, że na takie kierunki (tu pedagogika króluje) często idą osoby niemające pomysłu na siebie, dla samego tytułu mgr.

P.S koleżanka po kulturoznawstwie, że tak zabolało? xD

Teraz widzę, że tak.
201705230905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 20:56   #1907
GgochaA
Zadomowienie

Cytat:
to bardzo ciekawe, bo ja znam. Mój rocznik ukończyło ok. 90 osób i większość z nich pracuje w kulturze, kilka ma swoją działalność, a może z 10-15 osób pracuje w miejscach niezwiązanych z kulturą typu gastronomia, sklep itp. A Ty ile znasz osób po kulturoznawstwie? 3, 5?
Jak ja to lubię - "ja znam takich co pracują, czyli większość pracuje, a jak twierdzisz inaczej to się nie znasz i pewnie nie znasz tych co studiowali."

Statystyki mówią same za siebie. Swego czasu studiowałam na wydziale gdzie było też kulturoznawstwo, i większość osób stamtąd NIE pracuje w zawodzie.
Więc można się licytować: Ty znasz takich co pracują, ja takich co nie pracują, ktoś kto tu pisał wcześniej uważa że pracy po tym kierunku nie ma wcale i co w związku z tym? Nikt nikogo nie przekona, a stwierdzenie że nie jest to kierunek po którym pracodawcy walą drzwiami i oknami to nie żadna złośliwość tylko fakt.
GgochaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 20:58   #1908
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
niestety taka prawda, że na takie kierunki (tu pedagogika króluje) często idą osoby niemające pomysłu na siebie, dla samego tytułu mgr.
Nie, nie taka prawda, tylko takie Twoje doświadczenia. Ja mam zupełnie inne - i co? Kto ma rację?
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 21:04   #1909
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Dyskusja na poziomie rozpoczeta od słowa żałosne trochę miałam okazję poznać, podobna sytuacja jak z socjologią, może akurat trafiłam na samych nieogarów (choć wątpię), niestety taka prawda, że na takie kierunki (tu pedagogika króluje) często idą osoby niemające pomysłu na siebie, dla samego tytułu mgr.

P.S koleżanka po kulturoznawstwie, że tak zabolało? xD

Teraz widzę, że tak.

koleżanka w trakcie, dziękuję. I owszem, na pierwszym roku też się przeraziłam liczbą "nieogarów", ale z roku na rok ludzie robili się coraz bardziej aktywni, a po licencjacie widzę, że sobie radzą, robią magisterki, biorą drugi kierunek, pracują i nie pracują masowo w McDonaldsie.

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cytat:
Nie, nie taka prawda, tylko takie Twoje doświadczenia. Ja mam zupełnie inne - i co? Kto ma rację?
właśnie

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Nissiax usunęła film, ciekawe dlaczego, może jakaś gunwoburza w komentarzach? Ale jak oglądałam to była 0 kciuków w dół, a film był dziwnie ucięty w połowie słowa. Mam nadzieję, że wstawi go ponownie, bo mimo, że tematyka średnio mi bliska, to dobrze się jej słuchało

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-12, 21:08   #1910
Munkaa
Zakorzenienie

https://instagram.com/p/2l8OlfKlE7/ nie wiem, co mogłabym dopisać do tego, więc: wrzucam zdjęcie i już
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 21:11   #1911
Konto usunięte

Cytat:
https://instagram.com/p/2l8OlfKlE7/ nie wiem, co mogłabym dopisać do tego, więc: wrzucam zdjęcie i już
Ten filtr przypomina mi zdjecia z naszej-klasy, wszyscy masowo stosowali artystyczna sepie, rozmazania itp., a redukcja czerwonych oczu, to byl wyzszy poziom.
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 21:13   #1912
Delicja88
Raczkowanie

Cytat:
Nissiax usunęła film, ciekawe dlaczego, może jakaś gunwoburza w komentarzach? Ale jak oglądałam to była 0 kciuków w dół, a film był dziwnie ucięty w połowie słowa. Mam nadzieję, że wstawi go ponownie, bo mimo, że tematyka średnio mi bliska, to dobrze się jej słuchało

Na insta pisze, że ładuje filmik na yt, ale co chwilę jakieś błędy, wiec to pewnie dlatego.

A Pana Joanna nie pracuje w kawiarni przypadkiem?
Delicja88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 21:13   #1913
Leae
Rozeznanie

Cytat:

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Piona

Leae jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 21:14   #1914
201703241651
Konto usunięte

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;51377828]
Ja z nissiax mam relację miłość- nuda. Nieraz zachwycam się jej filmikami, a potem przez parę miesięcy nie oglądam. W ogóle odkąd Agnieszka przeszła na weganizm, coraz rzadziej ją oglądam. Zmniejszyła się lista kosmetyków, których używa, a większość z nich mnie niestety nie interesuje i nie potrafię znaleźć tematów dla siebie.[/QUOTE]
U mnie jest taka dziwna sytuacja, że nie wiem czy bym się z Agnieszką dogadała prywatnie, ale coś mnie do niej przyciąga, to taka sympatia na odległość, wirtualna. Oglądam nawet te filmy, które teoretycznie mnie nie dotyczą/interesują, np. ten o diecie wegańskiej (prywatny już, tak na marginesie... Ciekawe dlaczego...), czy vlogi pokazujące NYC, bo mnie bardziej jara Europa, niż Stany. Odpowiada mi jej estetyka, nawet vlogi przedświąteczne obejrzałam, choć nie jestem entuzjastką takich produkcji, prywata w większości mnie nie pociąga, wolę tematy kosmetyczne. Chyba sęk w tym, że Nissiax tworzy interesujące produkcje, nawet o tak oklepanych miejscach jak Central Park czy Empire State Building.
Uważam, że nadaje się na vlogerkę urodową.

Ponadto mamy podobny typ cery, również wybieram kosmetyki z lepszym składem lub naturalne, ufam jej recenzjom.
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 21:15   #1915
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicja88 Pokaż wiadomość
Na insta pisze, że ładuje filmik na yt, ale co chwilę jakieś błędy, wiec to pewnie dlatego.

A Pana Joanna nie pracuje w kawiarni przypadkiem?
mówiła kiedyś o sklepie.
Stary 2015-05-12, 21:17   #1916
Leae
Rozeznanie

Cytat:
U mnie jest taka dziwna sytuacja, że nie wiem czy bym się z Agnieszką dogadała prywatnie, ale coś mnie do niej przyciąga, to taka sympatia na odległość, wirtualna. Oglądam nawet te filmy, które teoretycznie mnie nie dotyczą/interesują, np. ten o diecie wegańskiej (prywatny już, tak na marginesie... Ciekawe dlaczego...), czy vlogi pokazujące NYC, bo mnie bardziej jara Europa, niż Stany. Odpowiada mi jej estetyka, nawet vlogi przedświąteczne obejrzałam, choć nie jestem entuzjastką takich produkcji, prywata w większości mnie nie pociąga, wolę tematy kosmetyczne. Chyba sęk w tym, że Nissiax tworzy interesujące produkcje, nawet o tak oklepanych miejscach jak Central Park czy Empire State Building.

Ponadto mamy podobny typ cery, również wybieram kosmetyki z lepszym składem lub naturalne, ufam jej recenzjom.
Ja mam tak samo, niemal słowo w słowo Oprócz tego, że mnie chyba Stany (a w szczególności NYC bardzo jarają )

Leae jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 21:18   #1917
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Leae Pokaż wiadomość
Ja mam tak samo, niemal słowo w słowo Oprócz tego, że mnie chyba Stany (a w szczególności NYC bardzo jarają )
Ja z kolei zachwycam się Australią, szkoda że mało jest polskich vlogerek stamtąd. Jest misia3006, ale jej ostatnie produkcje pozostawiam bez komentarza. Dlatego tak mi brakuje Magdy, pokazywała australijskie marki itp.

Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Czas edycji: 2015-05-12 o 21:20

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-12, 21:25   #1918
201605301111
Konto usunięte

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;51378483]Ja z kolei zachwycam się Australią, szkoda że mało jest polskich vlogerek stamtąd. Jest misia3006, ale jej ostatnie produkcje pozostawiam bez komentarza. Dlatego tak mi brakuje Magdy, pokazywała australijskie marki itp.[/QUOTE]

Australia to moje podróżnicze marzenie, obok Słowenii, Islandii i Gruzji. Niestety, chyba najmniej możliwa do zrealizowania :C

Edytowane przez 201605301111
Czas edycji: 2015-05-12 o 21:43
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 21:33   #1919
Ciemna163
Kociara

Cytat:

no i poza tym jest po prostu miła. Nie gwiazdorzy, nie udaje kogoś innego, nie ocenia, jest przygotowana do filmu, nie kręci byle czego.
Stary 2015-05-12, 21:41   #1920
201607111632
Konto usunięte

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;51378483]Ja z kolei zachwycam się Australią, szkoda że mało jest polskich vlogerek stamtąd. Jest misia3006, ale jej ostatnie produkcje pozostawiam bez komentarza. Dlatego tak mi brakuje Magdy, pokazywała australijskie marki itp.[/QUOTE]

ja też

Uwielbiam oglądać zdjęcia widoków z Australii, chciałabym tam kiedyś pojechać, ale przerażają mnie tamtejsi mali mieszkańcy

A i podoba mi się australijski akcent, dla którego oglądam Lauren Curtis. Przy okazji odwiedziłabym też Nową Zelandię, która kojarzy mi się z Hobbitem

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości