![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
kosmetyki w lipcu
j
szukam fragrantica szukam Alien, Innocent, Perles de Lalique, Crystal Noir, Florabotanica, La Petite Robe Noire Edytowane przez karolina0203 Czas edycji: 2017-04-25 o 16:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: kosmetyki w lipcu
w
szukam fragrantica szukam Alien, Innocent, Perles de Lalique, Crystal Noir, Florabotanica, La Petite Robe Noire Edytowane przez karolina0203 Czas edycji: 2015-07-27 o 13:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hej,
za te rzeczy podoba mi się: rozświetlacz Technic High lights 12ml, zostało 90% cień Maybelline Colour Tattoo 60 timeless black, użyty 3 razy, może służyć jako eyeliner tusz Benefit They're Real 8,5g raz przetestowany, nie wiem czy oryginalny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
To co z naszymi ustaleniami :p?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ja znalazłam całkiem dużo rzeczy. Najbardziej zależy mi na acne derm. Szminka i tak już wymieniona, ale może chciałabyś wszystkie majtki albo perfumy z avonu? Podaj daty przy kosmetykach, wg regulaminu jest to obowiązkowe:
krem Acne Derm 20g, zostało 85%, uszkodzona nakrętka Pharmaceris Sebo Almond Peel 10% 50ml,zostało ok 10% na przetestowanie odlewka wody różanej około 40ml Bingospa maska błotna do twarzy błoto z Morza Martwego, biała glinka, cynk 150g, zostało 40-30% Organic Shop peeling enzymatyczny do twarzy 75ml, zostało ok 40%, uszkodzone zamknięcie Gor Vita żel aloesowy 150ml, zostało ok 20 - 30% ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- te kosmetyki to prawie same końcówki, może jednak uda nam sie dogadać?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Powiedz mi, co byś najchętniej za niego chciała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Hej,
zgodzisz się na ta wymianę bez Coco Mademoiselle? Raczej ją przetarguje z inną wizażanką na coś na czym mi bardziej zależy. Daj znać. Jeżeli tak- to czekam na adres na priv i mogę wysłać w piatek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
niestety nic nie znalazłam dla siebie, pozdrawiam.
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
To wszystko za tusz?
Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2015-07-08 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() To co mi się podoba u Ciebie to łącznie 45ml pachnideł ![]() Dior Dolce Vita 1ml Dior Dolce Vita 2006 1ml Lolita Lempicka kokosowa - chyba Ella L aime 2ml Jil Sander Sport 1ml Bourjois Kobako edp 40ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Mogę prosić o więcej fotek tuszu? Zweryfikowałabym go
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
mam kilka rzeczy z Twojej wishlisty w wątku: kawę, miód (aczkolwiek wysłanie miodu będzie kosztowne i może być problematyczne), mam torebki w wątku odzieżowym, mam kalendarz na 2015 wiszący, ale po raz kolejny może go być trudno wysłać, bo jest duży, mam zmywacz, nie z isany, ale też dobry, perfumy Summer White Sunset
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
- kawa mielona o aromacie owoców skandynawskich, FM Group, zostało 1/3, ważne 02.2016
zużyłam około 10% z perfum, ale butelka nie była napełniona po brzeg więc może się wydawać że zuzyłam więcej
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o mnie to bardzo chętnie, aczkolwiek tak jak napisałam w poście ''Pachnidła na zdjęciu numer 1 nie są moje. Polecenie odgórne to wymienić na LANCOME LA VIE EST BELLE, CHLOE, DOLCE VITE
![]() Także wszystkie te zapachy mam wymienić na jeden konkretny zapach.. ![]() Oddam oczywiście coś jeszcze, pisz śmiało co Cie interesuje, myślę, że coś wyhaczysz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Niestety nic, dziękuję
![]()
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Hej,
nieśmiało się przypominam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Widzę ze tuszu nie wymieniłas jak coś zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
znywacz mam w 1l butelce, odlewka do uzgodnienia, perfum zostało 40-45ml, fotka lusterka w starym wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=779939 tytuł książki https://elt.oup.com/catalogue/items/...ge=en&mode=hub ale już nic więcej nie widze
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Hmm, dużo rzeczy Ci się u mnie podoba i nawet nie byłabym wybredna, ale naprawdę nic takiego nie widzę... Nie szukam kolorówki
![]() Zwróciłam tylko uwagę na tusz Benefit, ale dlaczego nie jesteś pewna, czy jest oryginalny? No i Guerlain La Petite Robe Noire 4,5ml. Edytowane przez michalina_86 Czas edycji: 2015-07-09 o 23:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
znajdziesz coś u mnie za lakier Sally Hansen i/lub tusz Benefit ??https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=815184
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
oddam Ci wszystko oprócz lusterka bo mam inna chętną, jeszcze musze dokładnie poczytać o tych kosmetyków, tak więc zarezerwuj mi na chwile te rzeczy
---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- a ta woda różana jakiej jest firmy?
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
przypominam się
![]() coś u mnie za lakier Sally Hansen i/lub tusz Benefit ??https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=815184 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Karolino, dziękuję za fotki, ale z tego co zdążyłam się zorientować, tusz nie jest oryginalny, także zrezygnuję. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.