|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Słońce grzeje, tłuszczyk topimy, o piękne ciała dalej walczymy! Cz. 30
Cytat:
![]() no zobaczymy, bo też mam kiepskie wspomnienia z prawkiem, a raczej egzaminem na prawko ![]() ocet chyba sam nie zabija tych moli, ale wykurzył z gniazda chyba, bo sporo się na lep złapało ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dziś lepiej? ![]() ![]() wcierka jantar, picie drożdży, pokrzywa lub skrzyp+pokrzywa ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() takich szkodników to nie szkoda ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Madzia udanego wyjazdu ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3452 |
Zakorzenienie
|
Alice za bieg
![]() Scarlett nie widać fot |
![]() ![]() |
![]() |
#3453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, ale ja już nie mam kilku tygodni ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3454 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() smacznego i niech idzie w cycki ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a my plany takie, że wieczór u moich rodziców, a jutro to ja nauka,a TŻ musi nadrobić pracę także cóż... ![]() ![]() ![]() co kupiłaś? ![]() no to kiepsko ![]() TŻ ma daleko do Ciebie? ![]() oby się samoistnie rozkręciło ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no to super ![]() ![]() pisalas gdzie to mieszkanie kupiliscie? jak cos to PW/klub ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a propos zywienia w szpitalach to polecam na fb profil "Posilki w szpitalach", za glowe sie idzie zlapac :/ |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3455 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no niestety, przyczyny oponki to glownie hormony, wlasnie moga byc od tabletek anty albo zlej pracy tarczycy itp. tez ja mam niestety ![]() zrob zdjecia, pokazesz nam potem ![]() ![]() no ja mam genetycznie tez dobry cholesterol, ale jak nie dbam to wykracza lekko poza gorna granice, wiec dieta jednak ma znaczenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3456 |
Zakorzenienie
|
Alice a wątpię czy jest... Wszystko jest bez smaku, jałowe... Nie wiem czemu nawet szczypty soli nie dodadzą
![]() ![]() Za bieg ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
![]() ![]() |
![]() |
#3457 |
Wtajemniczenie
|
to wrzucam jeszcze raz i powinno być widać
![]() sorry, że takie obrócone, ale tak się dodało ![]() Edytowane przez ScarlettO Czas edycji: 2015-08-29 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3458 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję, że masz swoje jedzenie jakieś, bo przecież to idzie umrzeć z głodu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3459 |
Zakorzenienie
|
Nie gadalam z Tz. Sama to jakoś zalatwilam. Powiedzmy, że się udało. Zbyt wiele dla mnie znaczy to co mam. A te moje wszystkie hustawki przez @ wiszącą w powietrzu. Dziś lub jutro będzie. Już czuje się jak
![]()
było 106.5 kg ![]() jest 98 kg ![]() cel I 85 kg ![]() cel II 70 kg ![]() _________________________ _________ Bo taki ktoś w życiu zdarza się tylko raz! 24.08.2012 ![]() 30.07.2014r początek biegania i walki z samą sobą! |
![]() ![]() |
![]() |
#3460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() LB dostała by gotowy projekt ![]() ![]() W pracy nie mam czasu, ale Was podczytuję tak ogólnie. Nie mam jakoś chęci na udzielanie się ![]() Do rodziców nie pojechałam, bo mama znów ma pogorszenie i poprosiła, żebym nie przyjeżdżała ![]() ![]() Płakać mi się chce, ale nie mogę...
![]() |
#3461 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() kurde no, udzialjmy się, to nasz wątek ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3462 |
Zakorzenienie
|
Scarlett świetne zakupy, a te szpilki to już w ogóle
![]() Arnamcia Mama, Tż ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam tak obrzydliwą budowę że nie umiem tego przetrawić ![]() Wiem że coś tam można ćwiczeniami zadziałać, ale ile można to można, ja cudów nie osiagnę ![]() Może to brak siłowni też tak na mnie działa, może nieobecność TŻ, ale od poniedziałku mam stan depresyjny ![]() A nie powinno tak być, bo pojawił się długo oczekiwany plus w moim życiu- praca, a tu ku mojemu zaskoczeniu ![]() W pracy oglądam dziewczyny o figurach idealnych i zazdroszczę. Widzę też takie, które mają pełno sadła, ale figury piękne, kobiece i zastanawiam się czemu z tym nic nie robią, wyglądały by jak z okładki. I choć jestem o wiele chudsza niż One to wolała bym wyglądać jak One niż jak ja sama ![]() ![]()
![]() |
#3464 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez bym się napila czegoś ale zjadlam 3 ibupromy max od rana wiec wole nie ![]() Zrobiłam sobie spa depilację maskę na buzię i jantar na włosy ![]() pomalowalam pazurki tym lakierem z Sally Hansen i wow ![]() ![]() A teraz się polozylam I pije koktail z jablka I szpinaku ![]() Tęskni mi się za M. i tak jakoś się zamulilam ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Scarlett piękne buty ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3466 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() kiedy się widzicie? ![]() Arnamcia nie myśl tak o sobie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w ogóle dziś mija mi rok z TŻ ![]() ![]() ![]() ogolnie to obkupiliśmy się dziś tez w pierdoły ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3467 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mów że nigdy nie osiągniesz. Jesteś zdrowa, masz siłę, to dlaczego masz nie osiągnąc zayebistej figury? Ćwiczenia i dieta i byś miała cudowną figurę. Dużo Ci nie brakuje ![]() ![]() Mi też od pewnego czasu się nie wiedzie, motywacja opadła i jest do ![]() Kurcze Laski, co raz częściej się czyta że nic nie osiągniecie, że jesteście beznadziejne. Jest na prawdę mnóstwo dziewczyn w gorszej sytuacji, które przez sytuację finansową, pracę albo chorobę nie mogą osiągnąć swoich celów. My możemy. I mamy na to wiele przykładów na naszym wątku, że chcieć to móc.. Dlatego bierzmy się do roboty bo depresjami i smutkami nic nie zmienimy w naszym ciele ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3468 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uciekam jeszcze na chwilę do zadań i czekam na TŻ. Miłego weekendu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3469 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3471 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3472 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja stwierdziłam że dziś się napier*ole i co będzie to będzie, jutro nie muszę nigdzie wstawać ![]() Myślałam o kumpelach, ale nie mam ochoty i chyba nawet dobrze wyszło z tymi rodzicami, bo pewnie by "truli" co mi dolega (nawet laska z pracy, co mnie zna raptem 2 tygodnie, próbowała dziś wyciągnąć co mi jest ![]() Cytat:
![]() Jakby były takie operacje, to bym się bez mrugnięcia poddała takiej zwężającej ramiona ![]() Buahahahaha, serio zapomnieliście?! ![]() ![]() Cytat:
![]() Dla tego widząc niektóre otyłe im zazdroszczę, bo wiem że z takim szkieletem mogła bym zawojować świat ![]() To nie jest spadek motywacji ![]() ![]() A co do TŻ też.... w ogóle, paradoksalnie, do ludzi... Chciała bym wrócić z pracy o móc poopowiadać jak mi dziś dzień minął (bo wreszcie mam o czym opowiadać). A TŻ nie ma, jedynie skype, mama na telefonie, albo sms... ![]() ![]() Scarlett super te buty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3473 |
Zakorzenienie
|
Uśmiecha się do mnie gdy jestem sama.
Wodzi wzrokiem. Zagaduje. Ale jak juz z Nim gadam to o pracy o codziennosci. Takie bzdety. Arnama ![]()
było 106.5 kg ![]() jest 98 kg ![]() cel I 85 kg ![]() cel II 70 kg ![]() _________________________ _________ Bo taki ktoś w życiu zdarza się tylko raz! 24.08.2012 ![]() 30.07.2014r początek biegania i walki z samą sobą! |
![]() ![]() |
![]() |
#3474 |
Zakorzenienie
|
Jak się widzę normalnie w lustrze, to jest OK, ale te zdjęcia od stóp do głów
![]() ![]() W ogóle mi biodra i nogi nie pasują do góry, jakby były z innego kompletu ![]()
#3475 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() noo dzisiaj @ przyszła ![]() pewnie po niedzieli jakoś bo właśnie urlop zaczynam , ale on nocki będzie miał w tym tyg 6 dni po 12 godzin pracował :/ mam nadzieje ze jakoś to się unormuje , bo juz sam pisze ze chciałby żebyśmy mieli więcej czasu dla siebie Cytat:
![]() mierz sukienki i kupuj ! buty tez ! należy Ci się i napewno humor Ci się poprawi ![]() Cytat:
![]() Ale wiesz co ? wydaje mi się że się zbyt krytycznie oceniamy ![]()
![]() |
#3476 | |
Czekoladoholik
|
Cytat:
![]() ![]() A tak serio, to każda znajdzie sobie jakieś "ale",trzeba jednak nad tym pracować. Podkreślaj atuty, Twoje obłędne nogi jak dziewczyny pisały ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3477 | ||
Zakorzenienie
|
Dobra, w ramach podniesienia własnego ego zrobiłam 13 pompek męskich
![]() ![]() i tyle by było z "pokazu" "własnego ego" ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja myślę że oceniam się realnie, ale może masz rację ![]() Cytat:
![]() serio! No ale jak już pisałam.... poznał mnie w czerwonych glanach, golfie i przetartych jeansach, w czasach kiedy uważałam ze najlepsze mam w środku ![]() ![]() Ale teraz chciała bym być piękna dla siebie, w swoich oczac, niezależnie co mówią/myślą inni ![]() Ja przybijam piątkę: kolumna Gołoty oficjalnie się wita ![]() A Ty masz takie ładne szczupłe ręce i wąskie ramiona ![]()
![]() |
#3478 |
Zakorzenienie
|
![]() Buty ekstra ![]() ![]() ![]() ![]() Hero ![]() ![]() Scarlett Kolejnych szczęśliwych rocznic z TZem ![]() Za wszystkie biegi, shredy, wyzwania i inne aktywności ![]() ![]() ![]() A ja melduje wejście na Babią ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
![]() ![]() |
![]() |
#3479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a dla Ciebie wielkie ![]() Fajnie że buty się sprawdziły, przypomnisz mi jakie to kupiłaś? ![]()
![]() |
#3480 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mi się nie chce ![]() Cytat:
![]() Nie jestem w stanie wypić kawy, już od samego zapachu zbiera mi się na ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A na zdjęcia nie patrz, już tu kiedyś pisałam, że zdjęcia potrafią bardzo, ale to bardzo przekłamywać. Jak zdjęcie jest źle zrobione to i z mega chudej laski zrobi się pulchną. Zdjęciami się nie sugeruj skoro widzisz w lustrze co innego. Cytat:
![]() Ja byłam na tej pizzy (zjadłam duuuużżżooo) i jestem szczęśliwa ![]() ![]() ![]() W ogóle chyba jestem mistrzem głupich sytuacji. Siedzimy sobie po tej pizzy w parku, coś tam gadamy, śmiejemy się i ten nagle mi się coś na usta patrzy, dziwnie przygląda. No to ja od razu z tektsem "co się tak na mnie gapisz, mam coś na zębach?" A on mi na to że właściwie to tak i zaczyna się ze mnie śmiać. Ja panika, lusterko - cholera! Faktycznie jakaś mała przyprawa została, nie zauważyłam wcześniej ![]() ![]() Dziewczyny nie mogę się zebrać do biegania, niech mnie ktoś kopnie, żebym się ruszyła ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
W cycki i w ![]() ![]() Szpilki piękne kupiłaś ![]() I wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.